Обичам го, но има и друг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но има и друг.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1448 пъти
Здравейте, малко е дълга ситуацията..но имам нужда от съвет..
Със съпруга ми сме заедно от 4 години, на първата сключихме брак, живота си вървеше гладко на пръв поглед, той на 28 ,аз на 24. Моят характер е спокоен и доста търпелив, подхождам с голямо разбирателство към половинката и съм правила доста компромиси спрямо него..имам си и минуси, няма перфектни, но според него аз съм човека..двамата сме доста ревниви един с друг, не толкова социални, предпочитали сме да прекарваме и малкото оставащо време заедно. Беше безработен, аз работех, живеехме на квартира, той учеше, прекъсна и въпреки това продължи да стои в нас, две години не успях да го накарам да почне работа... с 300 зора почна, аз изнемогвах, едвам събирахме двата края тогава, после взе пари, дойде му самочувствието на мъж и видя с какъв труд се изкарват и после как се харчат..
Неговият минус в характера обаче е, че избухва лесно, от най-малкото се ядосва и си го изкарва на мен, цялото напрежение го поемам аз и не ми влияе добре здравословно...(не ми е посягал)
Хващала съм го единствено да си пише свалки с момичета в игри които играе на телефона, като казва че той просто се държал мило ,било като етикет в групата на играта...както тя със него..не мисля че ми е изневерявал..
При всеки по-сериозен скандал който сме имали през годините всеки път е правил драми, че иска да си тръгва и не може повече.. говорили сме на тези теми като всеки път обещаваше и обещаваше че няма да го прави отново..и така до следващия път..каза че го правил защото искал да чува, че е желан .. а пък аз никога не съм показвала обратното и не съм го ощетявала от нищо.
На 3-тата година, постави под въпрос тройка с друг мъж..(интимния ни живот е разнообразен-без да включва др хора ппц) ,каза че ако не я направя с него, ще си тръгне... и така.. с много сълзи и нежелание за това, се съгласих защото наистина много го обичам..(за някой това е плюс? Само че мен не ме влече и той го знае, колкто и да сме извратени)
С годините почна да свиква с прощаването и компромисите ми и почна да ме взима за даденост, скандали, драми, сълзи, не бях спокойна около него.. но някъде вътре в мен още го обичам... последния разговор който проведохме, беше точно за това, че не ме цени и че не съм спокойна и щастлива както преди..той го вижда и потвърди, казах му че дава всеки път празни обещания и че искам мъж до себе си..това е последния ни такъв разговор, иначе си тръгвам аз... той обеща , било последно и че оттук насетне няма да избухва така срещу мен... после плака ,крещя, счупи вратата дори..
Преди три месеца се запознах с мъж на 43...изневерих.. видях в него всичко което ми липсва със съпруга ми.
Той е пред развод с жена му( защото тя също е изневерила-но не заради проблеми у тях,запозната съм от двете страни), той знае за положението у нас..в очакване съм да разбера при него как върви..иска да е с мен...и аз искам същото, но толкова съм свикнала с партньора до мен, че се вкарвам в депресия , трябва да избирам а не знае кое е най-доброто..знам, 3 месеца не са достатъчни, и той ще има лоши навици, всеки има...но съм влюбена в него, а искам да дам шанс и на мъжа си...дайте мнение или съвет?.. в Безизходица съм, плача нощ и ден..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d39782c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правила си трийкас друг, против волята ти? Ето това те прави без характерна и не решителна в неговите очи. Не си си отстоявала позициите, а когато си се опитвала си била заплашван с раздяла. И не допуска това в бъдещите си връзки. И да... На пусни го. С брака ви е свършено, от момента в който си се разочарована от съпруга си. И си теъгниз аради себе си, а не заради новия.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0a517996b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чалга съзнание, чалга-живот!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d677e98575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Баналната история- много ми се иска, но не ми стиска. Няма начин хем душата да е в рая, хем ... до края.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d0dd0a080d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето за това човек не трябва да става семеен млад. Ще зарежеш млад мъж за чичка, който се развежда ужким, но страшно много те иска.
Остани сама най-добре, и си подреди живота. На 24 си уж, а си тотално изхабена.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3393cfd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   #4
Въпроса е че мъжа ми не прави усилия да гледа за бъдещето ни, само аз го дърпам напред, той седи и чака да се случи чудо, а ми говори за деца, нито има за цел да спестяваме.. от година му се моля книжка да изкара защото е необходимост, той е на мнение че сега не ни трябвало..
#1 осъзнах си грешката, но късно, може би не изпитвам любов, а силна привързаност просто защото съм свикнала с него?
#2, не разбрах, какво общо има това?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker