Играе ли си с мен.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Играе ли си с мен..
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1657 пъти
Здравейте,
Извинявам се ако историята ми ви се струва за поредната банална тъпотия, и аз си го знам дори..
На 19 години съм, и срещнах първият си приятел на 18,мигновено го харесах като личност, характер и всичко останало, въпреки, че имаше и доста недостатъци вървящи с характера, които ще ги спомена по надолу, с него абсолютно всичко ми беше за първи път, първата целувка,за първи път интимност и най вече това прекрасно чуство, знаейки, че имаш толкова близък човек, който споделя чуствата ти..
Бях много щастлива докато бях с него, бях истински влюбена, но тъй като всичко това ми се случваше за първи път, не можех да осъзная истинските си чуства към него..
До колкото се отнася за него, не съм му първата, доста е отракан по отношение на момичета и връзки, и доста често осъзнавах, че може би не ме обича и ме използва, залъгва ме с всичките си сладки трикове, подозирах, че не и не бях единствената в момента за него, както той беше за мен..
В крайна сметка се случиха някои трудности, които ни разделиха, да бъда честна, още същалявам за което, аз бях тази която приключи връзката, въпреки, че се дължеше изцяло на нежови постъпки.. а и явно не съм осъзнавала колко реално съм го обичала, въпреки всичко, което ме и довежда тук..
След като се разделихме, се опитвах сячески да изтрия абсолютно от живота си, тъй като напълно осъзнавах, че ще бъде трудно, но все пак ще стане един ден...
Поне така си мислех, в течение на страшно много време, така и не успях да го забравя, или поне да езгубя чуствата си към него, опитвах да се средоточа над моите си неща, над моя живот моите проблеми,започна две връзки една след друга, с не ме разбирайте погрешно, страхотни момчета, но просто така и не успях да се отдам, и ги приключих, тъй като все още бившия ми липсва така страшно.. Не знам какво да правя вече, имам чувството, че никога няма да мога да се влюба повече,адски ми липсваше, и в крайна сметка реших, да му кажа как се чуствам..
И поисках от него само искреност към мен, той разбира се ми каза, че още имал чуства към мен, дори, че ме обичал..
Хубаво, радостна, че уж свалих тази тежест от сърцето си, споделяйки му, и още по радостна, че ми казва, че и той ме иска обратно.. Ето ме тук седмица по-късно отново отчаяна и прееобедена, че отново ме върти на малкият си пръст и въобще не му пука за мен.. въпреки всичките му обяснения и прочени, тъй като живеем мн далече един от друг,ни оставаше като вариант само да си пишем, единствения ни вид комуникация, който аз идиотката си мислеш, че ще прерастне отново в нещо повече с времето, уви той дори не ми пише с дни, изглежда абсолютно не заинтересован когато ми пише..
Чуствам се като абсолютно зависима, на няколко пъти се опитах да го попитам защо прави така, след като ми каза, че ме иска обратно и ме обичал.. Защо хората си играят така жестоко с чуствата на тези, които най държат на тях..
Много от вас биха ми казали, да се стегна и да се средоточа върху другите неща в живота, но просто, не мога без това момче, не искам да го загубя отново..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4cc0185488
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първоначално когато си се разделила с него си го наранила много и най-вероятно не иска да се държи както преди, за да не те изгуби отново. Факт е, че момичетата се дразните на “добрите момчета”. Смятате ги за безхарактерни и предпочитате такива които стоят над вас и ви унижават вместо такива които вървят до вас. Колкото и да не си го признавате момичетата в тази възраст сте точно такива. В един момент и ние го осъзнаваме и започваме да се държим като задници с вас, вместо като човекът който ви дава всичко и никога не ви стига, защото в действителност нещата се получават по-добре по този начин. Реално погледнато той е станал такъв заради теб.
Жалко е, защото имах приятелка като теб на която бях готов да дам всичко, но тя поради своите комплекси и несигурност си мислеше разни тъпи сценарии за други момичета и т.н точно като теб и в последствие по нейно желание се разделихме. В крайна сметка научих много от тази връзка и нямам представа какво трябва да се случи, че отново да погледна на жена по същия начин.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 92148332a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото хората не са разни ангелчета по рождение. Всеки си гледа собствения интерес, а вие лековерните е време да си набиете главата че приказките които ви наливат са празни. Вярва се на действия, не на обещания.

В този ред на мисли, пича те използва, а най-вероятно и преди те е използвал, щом е склонен да прави същото сега. Вземи си набий тия неща в акъла, че е прекрасен само в твоята глава, понеже за пред 'половинката' всички играчи се правят на света вода ненапита.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1668486ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Защо хората си играят така жестоко с чуствата на тези, които най държат на тях.."Ами много просто - защото някой /като теб им позволява да го правят.
Няма как да го загубиш след като никога не си го имала. За любов, за връзка, брак, съжителство винаги трябват двама. Ако и той те желаеше така и толкова, колкото ти него, тази тема нямаше да съществува. Човекът ти е показал, че не те обича и може да живее без теб. Ти си предпочела да вярваш на думите, които искаш да чуеш. Докато повтаряш "не мога без него " ще страдаш. Приеми факта, че той не те обича и не се интересува от теб и продължи живота си, колкото и да ти е трудно. '

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker