Имал чувства към мен, но не ме обичал - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имал чувства към мен, но не ме обичал
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1242 пъти
Здравейте. Не видях никъде да е писано по моя проблем. Значи, във връзка съм от 3 - 4 месеца с мъж на 33 години, аз съм на 24. И двамата имаме чувството, че сме заедно от години.. Много си приличаме двамата също така, никога не е скучно, имаме разнообразни занимания и интереси. Имаме добра комуникация, и двамата сме искрени един с друг, той ми обръща достатъчно внимание, и аз на него, много е учтив и примерен и с мен, и попринцип.
Като недостатъци считам, че и двамата сме много упорити и се налагаме, но обикновено той се налага за едни неща, а той за други, така че и тук се разбираме.. Може би най - голям потенциален проблем е, че и двамата сме много харесвани и навсякъде ни свалят... :D, но това чисто хипотетично.
Реално проблем ми е, въпреки прекрасното му държание към мен, че не се чувствам специална. Казвал ми е, че аз съм тази, в която е намерил всичките качества, които някога е търсил в една жена, и затова е с мен. Той почти е преживял най - голямата си любов, която е срещнал преди 2 години, били са заедно 6 месеца, но той я оставя, защото тя го е използвала. Казва, че няма нужда да се обръща назад, но се сеща за нея и тя му е най. Аз също доскоро приключих 5 - годишна връзка.. Но сега, най - важен ми е той, настоящия.
Тъй като наскоро си говорихме надълго и широко, установих, че той има чувства към мен, но не можел да каже, че ме обича... Може би и заради това и аз не се отпускам в чувствата си към него, като защитна реакция, да не бъда наранена или разочарована.
Това било факт, но важното било да сме живи и здрави, много хубаво не било на хубаво, държал се бил естествено и, че, за да сме заедно трябвало и двамата да сме го искали.
Прави планове с мен за напред във времето, даже за години напред.. В същото време ме кара да се чувствам сякаш не се различавам с нищо от нито една от бившите му.. С изключение на това, че съм била 'най - лудата и с безкраен запас от енергия', хаха. Все едно не съм нито най - обичаната, нито най - хубавата, и т. н. Но това аз сама го усещам. Онзи ден отивахме до едно място по работа, аз го хванах за ръката и го спрях спонтанно, буквално за секунди, да го целуна, просто така, но той се дръпна и каза, че бързаме. Просто не искаше.
Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: b9cd052774
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е като да искаш да гласуваш, ама да нямаш желание.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c4cadacb3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че 3-4 месеца са много малък срок за една връзка. Още сте във фазата на влюбването , след година, пет, десет, ако сте все още заедно ще може да се каже, че сте със "своя човек", дотогава сте видяли и лошите си страни и сте ги приели, преживели сте много повече неща и хубави и лоши. Сега да се правят някакви големи планове за бъдещето ми се струва не съвсем сериозно, меко казано. В желанието ти да бъдеш по-по-най има голяма доза суета и самонадценяване. Би трябвало да оцениш поне, че не те лъже. Освен това не забравяй, че е доста по-голям от теб и някои неща вече са му дежа вю.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ecdda37bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Имала си 5 годишна връзка,а питаш нормално ли е на 3-4 месец от връзката да не те обича,това противоречи с опита който имаш.

Напълно нормално е да не те обича,вие сте едва в началото,нали не очакваш на 1 - месец да те заобича и на 3-ти да умира за теб? :DDD

Винаги ще се сравняваш с бившите му,ревност,ако можеш изкорени я.

Ако всичко върви добре не се вглъбявай в излишните проблеми.








~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 67381868b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчакай още време. Той все пак е в трийсетте и не е така спонтанен като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 42a7fe9dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво правиш мъж, който още си мисли за бивша и я нарича най-голямата си любов? Всичките тия велики планове са, за да ти завърти главата, а си мечтае още за нея, Единствената. Гледай как се развиват нещата, но май си за запълване на времето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0677e9fb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, нещастните комплексирани хора винаги търсят начин да развалят щастието на щастливите, вместо да живеят заради себе си и тази драма в живота им продължава докато са живи, защото те правят всичко друго, но не и да потърсят своето щастие!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker