Хванах го в изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Хванах го в изневяра
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте!
С приятеля ми сме заедно от година и половина. Наскоро(преди 3-4 дни) съвсем случайно открих снимки на друго момиче. Предположих че той ги е правил. Вдиях датите на снимките и часа и бързо сметмах че тогава не съм била в града. Той е скрил от мен това близо три месеца. Говорих с него напълно спокойно след като целия ден не бях на себе си, и той ми обясни че наистина е скрил и че просто е излязъл с нея, но не е имало нищо повече. Питах коя е оказа се че е една от бившите му приятелки. Бях много шокирана. Той съжалява, уверяваше ме че е било грешка че йе е трябвало изобщо да се съгласява да се вижда с нея (каза че тв го е потърсила сдовода да я снима). Проблема е че аз не мога да повярвам- снимките бяха на празно езеро в тъмницата, а тя -без грим или поне малко наконтена ако ще е отишла само за снимките. Не ми излиза от главата картибката как и преди може да са излизали когсто съм била извън града и как може да не е било просто излизане , а срещи за секс на подобни безлюдни места. В момента имам много проблеми други в живота , и този ми идва като гръм от ясно небе. Не съм решила какво да правя с връзката ни. Казах му че не мога дя реша сега и ми трябва време, продължаваме да живеем зяедно, но аз не знам как да постъпя. Не мога да си предатавя вече да го прегърна или цвлуна, а да не говорим за друго. Вие прощавали ли сте изневяра ? Как продължихте с връзката си? Замислям сече дори да е било наистина еднократно просто излизане, как мога да повярвам и дя съм сигурна дали е нямало нещо повече? Как успявате да повярвате отново на пртньора ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ef34c0882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че гаджето ти да не е професионален фотограф, че го вика бившата за снимки? ! Пък и дори да е, тази бивша от цял град него ли намери да я снима? ! По описаното от теб си е било среща, а приятелят ти е страшен глупак да ги пази тези ценни снимки.
Просто са спали заедно, това е. Въпросът е защо живееш с човек, който се занимава с бившите си. Режеш и толкова. На който са му страшно скъпи бившите, да си седи с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3c644c3bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма как да знаеш, освен ако той не си признае или не можеш да видиш някъде чатове и подобни. В крайна сметка резултатът ще е все лош: съмнения, липса на близост и доверие, отчуждение. Ако не разбереш със сигурност дали са спали или не, винаги ще те гложди и винаги ще се чудиш какво прави, когато не сте заедно. Трябва да си много над тези неща, за да може връзката да си продължи по стария начин, но малко хора имат подобно качество.
Според мен вариантите са два: или продължаваш да си с него без почти никакво доверие, или го оставяш, за да ти е мирна главата. Вече е оакал доста сериозно положението - изчакал е да заминеш, баш тогава си е направил среща с въпросното момиче, премълчал е цялата история и никога е нямало и да научиш, ако не беше видяла случайно снимките. Явно е склонен да лъже и да мишкува, ще ми е много трудно да остана с такъв човек. Не защото може да е спал с някоя - ако дойде и си признае, че не е издържал и е топнал чушката, няма да се впечатля особено, голям праз! Ама да се крие, да ме чака да замина, да ми дрънка някакви глупости и как бил сбъркал, щото просто съм го хванала... айде нема нужда. Сигурна съм, че не е мигнал седмици наред от угризения, след като е излизал с мадамата и всеки момент е щял да си признае, ама гледай какъв късмет - ти го сгащи, как не те е срам. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 614b64e686
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При мене от веднъж излезна че го е правил години наред, абсолютно те разбирам! Веднъж направи ли го пак ще го прави, човек или прави или не прави. Човекът казваше, че са му приятелки и като сестри а редовно ги е минавал, а за бивши да не говорим.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cbd297798d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ами виж, ако искаш да живееш с някого, ще трябва да свикнеш с подобни моменти...
Казвам ти го най-чистосърдечно, като мъж минал през това, на няколко пъти.
Човещина е. Не е насочено към или срещу тебе.
С когото и да си, колкото и да те обича и уважава... след 5, след 10 години... а може и по-рано.
Не искам да те плаша..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 66f52b9ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При мене от веднъж излезна че го е правил години наред, абсолютно те разбирам! Веднъж направи ли го пак ще го прави, човек или прави или не прави. Човекът казваше, че са му приятелки и като сестри а редовно ги е минавал, а за бивши да не говорим.
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 33533d89e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига с тези истерии относно изневярата, хора, живеем в 21-ви век и за зло или добро това си е вече норма на поведение, ако всеки го приеме няма да има толкова много крясъци и епопеи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0445f44bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сложна работа. Може и да са излизали само, а може и нещо повече... Според мен си замълчи и му организирай проверка. Кажи м, че заминаваш извън града, върни се по-рано или изобщо не заминавай и виж какво се случва. При това го направи поне два пъти, защото той вече е нащрек. Кажи му, че причината, поради която пътуваш се е отменила или нещо такова. Проверката е висша форма на доверие, се казваше преди време.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 84b8f7ab2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трудно, от теб зависи. Няма безгрешни хора? Попитай какво не му достига в отношенията ви? Загубил е интерес, търси нещо различно ли? Еднообразно ли му е, то това са изпитанията на живота

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1114aeb718
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   едва ли е било излизане, но според мен от тук на татък ти ще си различен човек към него и спомена никога няма да изчезне все пак е реалност и това означава че нищо хубаво не те очаква в бъдеще с този човек, все пак те е излъгал и със сигурност наранил. Така че няма смисъл да го мислиш и да си губиш времето, просто го остави и му дай време да видиш как се е върнал при бившата защото той вече е започнал и с нея някаква връзка все пак са излизали. Успех ти пожелавам като момче на 26г

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: feedda2ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разбирам колко е болезнено това, което преживяваш в момента. Сравнително често се случва в началото на една нова връзка човек все още да не се е "изчистил" напълно от минали емоции и от чувството на привързаност към предишен партньор... Но въпреки това, постъпката на приятеля ти според мен е предателство, което няма да спре да ти тежи. С право изпитваш съмнения относно това каква всъщност е истината за това излизане. Мога да ти кажа само, че със сигурност не са се срещнали, "за да я снима" и че между тях има флирт, има объркване относно това дали не искат да продължат да имат нещо общо. Напълно е възможно е и да са правили секс, когато са се виждали в твое отсъствие. Според мен ще продължиш да се самоизмъчваш с въпроси за това и с времето ще ти става все по-тежко и по-тежко. Аз бих сложила край на такава връзка, макар да е много болезнено. Желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2c16dcdad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, миличка. Разбирам те много добре. Една жена трябва да е хитра. Ако има добри качества: интелигентен, добър, грижовен към теб, можеш да направиш така, че да е само твой. Мъжете си привързват най-силно към жена, която им дава свобода. Ако бяхте женени и/или с деца, щях да те посъветвам да го прикоткаш обратно. Не е трудно като си миличка и го спуквам от хубав секс да е само твой. В случая обаче този мъж ти е просто приятел. Помисли има ли качества, които да те накарат да останеш. Ама, качества в дългосрочен план, а не “обичам го, не мога без него”.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 25124732b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте!
Питах го каква е причината зя излизането, ако предположим че наистина тя го е потърсила и защо то йсе е съгласил. Казя че го е подтикнал факта че преди това напоследък доста се карахме. Причината за караниците беше че баща му неше в болница и беше в тежко състояние, и той си изкарваше всичко на мен, а аз нямах грам винани му го казвах и се опитвах дя бъда до него внтози момент, а не да си изкарва всички нерви на мен, и да ме обижда с епитети че съм егоистка и егоцентричка зя това че бях поискала да се разходим 30мин на въздух за дя сеотърси както той така и аз от това сиво ежедневие и болници. Той тогава ми се разкрещя при което и аз не му останах длъжна задето си го изкарва на мен. Тогава реших да отида при родителите си в родния ли град за да го оставя да се поуталожят нещата с баша му и да не капрягам излишно положението макар че не виждах какво лошо върша. Той е излязъл с въпросбата си бивша точно тогава когято съм била извън града. Аз се върнах след две седмици когато баща му беше наред и след това не сме се карали. Каьах му че причината да се видиш с бивша не може да е зщаото си се скарал д настояшата. Когато имаш проблем сядаш и говориш с човека, а не да излизаш зад гърба му. Най-грозното е че използваше болестта на няща ди за дя каже че сум егоистка чр искам 30мин разходка а той трябва да го гледа, а на това момиче е отделил поне 3 часа защото разбрах че я е снимал на място 1 час извън София. Продължаваше да съжалява и да казва че е грешка и чр наистина не е имало нищо. Исках да покаже чат казя че още тогава го е изтрил зящото не е трябвало да се съгласява. Окязя се че и самото момише е изтрило чата (казах му дя й пише да го прати). чудя се дяли да не го накарам да й пише ей така "да се видим" зя да видв тя ще се съгласи ли и при въпросното излизане да отида с него и дя я питам директно защото няма да ме очаква. Не знам дали звучи детиснко но просто ако е въртял и мрн и нея (тя не знае че той си има приятелка), тя щр е също учудена и щр стане ясно на момента. Просто искам по някакъв начин а се уверя дали е било само излизане. Имате ли предложения как?
От авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ef34c0882b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, 13, какво значение има какво са правели? Бивша ли е, няма място в живота му.Като иска разходки по полянки и езерца с бивши, да си седи с тях. За да си изтрие чата, значи има защо. Бившата не е виновна, виновни са му слабите ангели.
Страшно долна постъпка.Как живееш с този човек, готвиш му и му слугуваш? Аз не бих го изтърпяла и ден до мен. Ставаш негова бивша и да скита по полянките, с която си иска. Иначе се обричаш при всяка ваша караница да се чудиш какви ги върши.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 36ee65cdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да не сте вързани един за друг, като му нямаш доверие се махаш и точка. За да отиде мъж при друга, значи не получава нужното в къщи. За да няма изневери, жената в къщи трябва да се държи като курва, а в обществото като светица. Само такива жени допадат на мъжете. В къщи се правите на светици, а когато сте насаме се оглеждате като курви, а се и държите като такива, после хленчите, той ми изневерява!? Задоволен ли е мъжът в къщи, верен е до гроб! Бях чел някъде, жената източи ли го сутринта, ще бъде сигурна, че няма да й измени, в него няма да има нагон!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ed79ee1551
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей, според мен това момче няма да ти е вярно. Опитай да разбереш какво се е случило, но е ясно... Не са се видяли просто ей така. Трябва да разбереш и да си направиш изводите. Колкото и да ти обещава, че няма да се повтори, самия факт говори достатъчно за себе си

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: df5f819352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Тъпи оправдания ти е набъбрал. А ако не го беше разбрала, скоро щеше да има още за криене. Върни му го, ако оставаш с него. Поне да не те е яд, ама с някой, който наистина желаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 345ffa2651
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хванах го в изневяра. Хм Не знаеш ли, че среща с бивша не се брои за изневяра. Просто спомени, хубав секс за малко, и толкова. За какво се ядосваш. Нали е с теб. Аз също се срещам с бивши. За кафе, за приятна компания, е ако сме в настроение отиваме някъде за 2-3 часа. И повярвай ми секса различен.. Много се стараят сега бившите.. С едната се разделихме защото все беше заета, не се сещаше за мен по цяла седмица. Когато го правехме набързо и все нещо не и беше наред... А сега... Лелее пълна програма, и отзад дава.. Съжалява за изпуснатите моменти, но чак сега го оценява. Не крия от жена си, че съм я видял и пил кафе с нея. За секса не казвам.. Сигурно се досеща, защото някак си подсъзнателно прави всичко каквото обичам.. Е като и кажа на другата сутрин ме събужда със свирка, а вечерта ме посреща по чорапи и жартиери... Не знам. Изневяра с бивша няма.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2b78235f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Няма как да разбереш, авторке, налага се просто да вземеш решение дали да му повярваш или не. Довери се на инстинкта си, гледай цялостното му отношение към теб, има ли по принцип доверие между вас, уважение, грижа, като изключим трудния период.
Спри да ровиш и разпитваш, няма да чуеш нещо по-различно и просто реши дали и готова да забравиш случката, като приемеш, че е инцидентна забежка (вевнтуално) или не. Но като казвам да забравиш, нямам предвид да се сещаш през 1-2 седмици и да напомняш или да подпитваш, имам предвид да забравиш наистина.
Ако не си готова, разделяйте се и не се мъчете взаимно, с ровене и разпити нищо добро няма да постигнеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: df78622835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Съчувствах ти до момента, в който прочетох- „Просто искам по някакъв начин а се уверя дали е било само излизане. “ Защо ти е да се правиш на детектив? Защо ти е да се занимаваш с момичето? Какво ще се промени, ако знаеш истината? Смяташ да го контролираш ли? Защо му вменяваш чувство за вина? Той е пълнолетен и той решава къде и с кого да ходи! Не казвам добро или лошо е това, казвам, че е ужасно да се държиш с човека като с престъпник.
Жена съм, но на негово място не бих стояла с подвита опашка и да търпя подобно отношение. Бих поела отговорност за действията си, но в никакъв случай да търпя драми.
Не ми отговаряй, отговори на себе си, преосмисли нещата, иначе ще си имаш проблеми и в следващата връзка. Не съди, не рови, като не ти е ок- си тръгни. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 25124732b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Към номер 15, що за глупост? Кой говори за светци и тн? По твоята логика не трябва да мърда момичето извън града ако се наложи само и само за да го "източва" всеки ден? Кой е казал че не е бил задоволен или нещо такова? Историята е съвсем различна. Ако разбирането ти за изневярата е само защото жените са виновни, че не задоволяват мъжете си, си много в грешка. Поне случая тук не е такъв.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker