За връзката с чернокож - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За връзката с чернокож
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1455 пъти
Обръщам се към вас, мили дами! Не им се връзвайте, по-големи боклуци от тях няма! Преди три месеца си писах с един чернокож студент от една държава, няма да казвам коя, на 26. Писахме си и решихме да се срещнем. В началото той ми говореше много мили неща, красиви, но аз си имах една наум, и реших, че цели нещо. Първо, че остана без работа, ама точно когато се запознахме. Второ, търсеше ме само за секс. И когато спрях да му отговарям за известно време, ме блокира във фейсбук. А аз му обяснявах, че имам работа, и така нататък, защото беше самата истина. Не си направих труда дори да му пращам есемес. Баща ми разбра, а той е расист. За справка, момиче на 20 съм. А най-лошото е, че му отдадох девствеността си. Не си струваше. Направих го, за да се отърва от нея, просто защото ми беше бреме. Заслужавам хейт и обиди. Но едно ще ви кажа - НИКОгА НЕ СЕ СВЪРЗВАЙТЕ с тях. Аз бях с такъв само половин месец, незнам какво да кажат, тези които са били дълго и дундуркат бебета, такива истории чета тук, направо... Сега съм с друг, българин. Не е вярно, нито че са по-надарени, нито че са по-добри в леглото. Да, знам, че не мога да говоря, защото съм била само с двама, пък и не мога да обобщавам една раса по един човек. Но такива са наблюденията ми за черните. Наречете ме расист, но преди 5 г. ми се случи нещо подобно, пак с чернокож. Влюбих се, а ми изигра ужасна шега. Сякаш не могат да са с повече от една, и очакват ти да ги издържаш и да им плащаш. А най-лошото е, че това е първия мъж, на който се отдадох. Това никога няма да си простя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5c6709738d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се вини толкова, жестоко. Продължавай напред, уроците са затова, да се учат, понякога по-трудния начин. До човека е, не до пола.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7ced895807
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май ти ги търсиш чернокожите, щом два пъти се нанизваш на тях.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c5435d75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Aми , ти си имаш траен интерес към чернокожите .Защо , ти си знаеш .
Нито съм имала връзка с такъв , нито съм се отдавала , нито ме е прецаквал .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a18f7bb0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   В Англия, масово чернокожи се женят за бели, заради визите и прочието им документи. Има някои свестни, но масово сякаш са мързеливи, крещят, викат, говорят с тежък диалект и нищо не им се разбира.
Имал съм и колеги чернокожи. Повечето ги мързи да гледат. Все изморени, обаче като чуят музика и веднага започват да се кълчат. В Лондон смърди яко на трева от тези хора.
Мъж съм и като цяло с черни става лафа. Забавни са, позитивни са, все ще ти кажат нещо смешно, но ако искаш да свършиш някаква сериозна работа, за нищо не стават.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 63f1d88872
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   хахахаха евала продължавайте да гледате и да вярвате на порно митове къде въртят едни и същи 10-15 пичове във всяко видео, че са представителна извадка за милиони други, а ти не се прави на много скромна кажи си му на приятелят ти с кого ти е бил първият път и гледай как ще подобри рекорда на Юсейн Болт за 100м спринт хахахахаха

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 150298c566
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм необвързан мъж на 32. Често пътувам по командировки. Както е споменал номер 4 са черните мъже, които търсят бели жени заради изгодата, същото е с черните жени. На няколко пъти попадам в такава компания. Срещал съм жени от целия свят, но тези са убийствено нахални. Като си бял са готови да ти свалят сами гащите и ако си малко по-наивен са те оплели за отрицателно време. По-образованите и интелигентни черни жени, живеещи по Европа и Америка в огромната част от случаите търсят бели мъже, ако не са срещнали черен на тяхното ниво. Но тяхното търсене е директно предлагане. Нямат никакви скрупули. Не рядко може да видите смотан, но пък с добър обществен статус бял мъж и убийствено красива черна жена. Доста странно нали? Сложете си тиндъра на някоя африканска страна и гледайте какво става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5f10d6693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кофти идея и то два пъти! Нали знаеш за спъването два пъти в един и същ камък?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b1cea8047
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Приятелят й няма нужда да знае с кого е бил първия й път. Ако всички мъже знаехме баджанаците си, щяхме да изперкаме!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2b7d4a3fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, масово са такива, нещо като циганите са. Не се обвинявай толкова, всеки прави грешки. Явно си искала нещо по-различно, екзотика, но си сгрешила.
Взела си си поука и продължи напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker