Моля, за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля, за съвет
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 789 пъти
Защо мъжете обичат манипулативни, изневерява и лоши жени. Чувствам се много гадно, защото съм пълна противоположност на на изброените по-горе качества. И знаете ли този тип жени получават всичко, което пожелаят, а аз не. В една връзка съм откровена, взаимна и даже помагам на партньора до мен, но това остава недооценено и аз се чувствам много зле, наистина не мога да го опиша с думи. Имам чувството че съм без лична и никой мъж не би се борил за мен! Ако може съвети, а не обидни коментари, защото и без това ми е тежко! М. 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 471ff77487
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо далеч не всички мъже обичат жени от описания тип, а само глупаците. По-умните най-много да преспят с тях и да ги зарежат. И тези жени имат своите проблеми, не мисли, че всичко е такова, каквото ти изглежда отстрани. Писанието ти изглежда така, сякаш им завиждаш? Колко връзки си имала, че си толкова недооценена? Ако ти самата не цениш и уважаваш себе си, няма да те уважават и другите. Ако не си качествена ЛИЧНОСТ няма да се отнасят с теб като с такава. Според мен имаш проблем не с мъжете, а със самата себе си, с приемането и утвърждаването на собственото си аз. Потърси помощ от психолог.
За връзките - не всеки заслужава да му даваш безрезервно всичко от себе си и да го правиш център на живота си. Запомни, животът си е твой и ти си важната в него.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 28f0c30173
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете не обичат манипулативни, изневеряващи и лоши жени - само слабите мъже са привлечени от такива жени. Това са болни, токсични отношения, към които хората с комплекси несъзнателно са привлечени като с магнит. Силните, осъзнати и позитивни хора, които ценят себе си и другите, не харесват да бъдат малтретирани психически.

От написаното от теб ми става ясно, че страдаш от ниско самочувствие и се подценяваш. Вероятно това е причината да привличаш подобни хора - мъже с неосъзнати проблеми и страдащи от комплекси. Затова си останала с впечатлението, че "всички мъже" обичат лоши жени. Не е така - просто трябва да си наместиш съзнанието правилно и да си отвориш очите за другите, за добрите мъже, които харесват добри жени!

Вярвай повече в себе си. Постоянно, всеки ден обръщай внимание на добрите си страни, развивай качествата си и също така обърни внимание с какви приятели общуваш. Ако си заобиколена от негативни, мрънкащи и слабохарактерни хора, със сигурност ще те дърпат само надолу.

Желая ти успех!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1e9936c188
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм същата. В никакъв случай не мисля, че съм безлична, вече съм формирана личност с професия и много хобита, но никога не съм си позволявала да се държа лошо с някого, да го манипулирам или да му изневерявам. Като се влюбя, влюбена съм на 100% и това е.
Последната ми случка завърши с това, че бях обвинявана в куп неща, а в крайна сметка се оказа, че човекът си е излизал през цялото време с други жени докато ми се обяснява в любов.
На подобни глупави постъпки от вероятно още по-глупави мъже, не знам дали да се смея или просто да игнорирам и да си продължа живота необезпокоявана от временното смущаване на спокойствието ми.. най-вероятно и двете. :D
Като цяло... всички мрънкат, че "свестни жени" няма, но когато животът ги срещне с тях, така и не ги оценяват.
Не знам какво да ти кажа освен, че не бива да си снижаваш стандартите.
Все някога някой нормален човек, със способност да води реални взаимоотношения ще си те намери и ще имате нещо хубаво помежду си.
Дотогава се фокусирай върху себе си и живота си, развивай се и някой ден просто ще се случи. :)
Горе главата, нямаш никаква вина, че си попадала досега на кретени.
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4a7f0e4247
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ето ти всичко, което трябва да знаеш:
Мъжете гледаме и се кефим на натоканите, мръсниците и лесните, но взимаме за сериозно и за "докрай" добрите, скромните и теб :)
Вторите естествено не се забелязват толкова на първо око, но са много по-важните и тези, които ценим в крайна сметка. Често се чувстват зле и неоценени като теб, но мъжете просто се наживяват с боклуците и после се успокояват и когато стане дума за сериозни отношения, онези не са дори жени в съзнанието ни. Кофти е но навсякъде е така. Има го и обратното. Ти си за сериозно и скоро някой ще те избере.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 51b013a7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 проблемът всъщност, е че съм хубава, но той се връзваше на бившата, която изглежда меко казано грозна, мърлява, без работна и изневеряваща, моля те обясни ми това и как от нея имаше 3 деца, а на мен заяви че не желае повече деца при положение, че аз нямам, а искам да имам. И не желаеше да направи и най-малкото, което пожелая????
П. С. Благодаря за градивните коментари 1, 2 и 3 ☺

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker