Проблем между колеги...отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем между колеги...отново
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1511 пъти
Здравейте!
Мъж на 27 години съм, живеещ в град, със стабилна работа и доход. Разделих се с дългогодишната си приятелка през средата на миналата година. Това беше нещо, което не желаех, но тя извърши неща, които за мен са непростими. Не се хващам във връзки, без да има перспектива. Винаги съм бил такъв, може би затова съм имал само две до този момент в живота си. Септември месец в работата се появи нова колежка, малко по-млада от мен. Всички мъже „наостриха уши“, аз обаче не обръщах внимание, защото още преживявах раздялата. С течение на времето тя обаче осъществи връзка с мен в социалните мрежи. От дума на дума се стигна до момент, в който ми призна, че ме харесва и е привлечена от мен. Сподели още, че си има сериозен приятел, с който живее на семейни начала от години. Аз и отвърнах, че също я харесвам, но в настоящия случай не мога да предложа друго освен приятелство, както поради нейните отношения, така и поради все още „разбитото сърце“. Тя нямаше напротив. Времето минаваше, говорехме си, споделяхме, когато се засичахме на работното място и на почивките, общо взето всичко беше точно. Докато не се стигна до една вечер, в която тя предложи да се видим. Видяхме се и се целунахме. От тогава насетне този сценарий се повтори многократно. Не спираме да си пишем, тя ми каза в очите, че е влюбена в мен, че няма търпение да ме види, да ме прегърне и т.н. Същевременно обаче категорично не желае да се раздели с настоящия си приятел. Харесват ми много нейни качества – външен вид, отношение към мен, разговорите, вниманието. Споделя ми всичко за нея /някои неща от миналото ми ме възмущават/, което показва, че ми има доверие. От друга страна обаче често се караме, защото тя ме ревнува, дразни се като не мога да пиша, мисли си, че аз не и отвръщам на чувствата. И разбира се, тя си има приятел. И сега съм в не много приятна ситуация, тъй като я харесвам, но не мога да бъда с нея. Заслужавам повече, даже и тя самата го констатира, но заяви, че не може да ме загуби. Усещам, че и на мен ми е доста трудно да си тръгна от тези отношения, не само заради чувствата, а и сме колеги в крайна сметка, всеки ден се виждаме. Затова ви моля за съвет – как да постъпя? Ще съм благодарен да дадат своето мнение хора, които са били в подобна ситуация и са се справили с нея, по какъв начин и как да бъдат избегнати негативните последици от справянето с проблема.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: e93425be41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отрежи я и не се занимавай. Тази е една обикновена лъжлива к...а и нищо повече, колкото и да се прави на интересна. Не си четкай егото- не обича нито теб, нито онзи, който има лошия късмет да живее с нея. Такива обичат само себе си и кефа си. Амбицирала се е , защото е срещнала съпротива от твоя страна, но когато ти хлътнеш и не можеш вече без нея, ще те използва безогледно, докато хване следващия тъпкач. Постоянния балък ще си го държи, защото и е удобен. Ако ти харесва да изживееш още едно разочарование с всичките му кофти последици - давай! И си търси друга работа отсега, защото тогава съвсем ще ти е невъзможно да я виждаш ежедневно. Ей за това са го казали хората - Където си вадиш хляба, не си вади х.я. Обикновено води до неприятности.
Накратко - пълен игнор и пренебрежение. Ако е много натрапчива и нахална, кажи ѝ , че си се влюбил в друга, без подробности и я разкарай. Ако продължи да ти досажда, заплаши я, че ще кажеш на приятеля ѝ. И забрави тези глупости с дружбата и приятелството, споделянета от личния си живот и пр. Между мъж и жена, която иска да спи с него има само нагон и нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f391e80992
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да приемем, че тя се раздели с приятеля си и вие тръгнете. Да речем, че се получава и нещата станат сериозни. Какво и пречи в последствие и на теб да ти врътне същия номер? Не се вкарвай в този филм. Аз на твое място бих прекратил контакта извън работното време. Самият факт, че се държи с теб по такъв начин при положение, че е обвързана, говори що за стока е.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a23c108029
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: Малко уточнения:
1. "някои неща от миналото ми ме възмущават" да се чете "някои неща от миналото и ме възмущават"
2. Приятелят и е от богато семейство, аз не съм.
3. Приятелят и е повече от десетилетие по-голям от нея.
Това може би ще помогне в преценката за ситуацията. Още един път - благодаря!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 945b419ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разкарай я. Щом не желае да се раздели с приятеля си, явно не е чак толкова влюбена в теб, а просто иска да се разнообрази. Ще те мотае безкрайно и в крайна сметка ще си загубиш времето докато седиш на резервната скамейка.
Жена съм и ти казвам, че е безсмислено да чакаш на "Много те обичам, ама имам приятел и няма да се разделя с него". Нещата са прости: обича те толкова, че иска да е с теб или не те обича толкова, че да иска да е с теб (просто й е приятна компанията ти, иска разнообразие, иска да има някой, дето да се върти около нея когато му свирне... ). Не се занимавай.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: baffba89d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Изглеждаш пичага като мене, дай и време и при най малката допусната грешка от нейния, тя ще скочи при теб единпът за винаги. Все пак вече няма връщане на зад и ти си го осъзнал това както за теб, така и за нея. Такаче продължавай в същия дух покажи и че си по готин и може да получи нещо повече от това което има а щом те е харесала значи го осъзнава малко по-малко. Такаче с времето нещата ще станат а и все пак хубавите неща стават бавно не го забравяй! Успех ти пожелавам момче

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8e21bf177f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пълно и тотално отрязване е единственото решение. Ти как изобщо мислиш ще се развие връзка с тази жена? Тя си има приятел, изневерява му в момента с теб, много е влюбена, но не иска да се раздели с него. Нито 1 червена лампичка ли не ти светна от цялата тази история. Единствените отношения които може и трябва да имаш с нея са чисто служебни, иначе сам си вкарваш автогол, пък после се оплакваш в сподели.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a1187c083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Щом те кефи да си втора цигулка, поне няма да ти тежи че си такава и като се съберете. Просто тогава ти ще си приятелят, а тя ще се целува с някой друг...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a23c108029
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ъпдейт от автора за тези, които още следят тази тема - излязох от ситуация след като бих пълен игнор на въпросната госпожица. Нейната реакция беше доста емоционално, като за финал ми заяви, че вече не съществувам за нея. Въпреки това знам, че направих правилното нещо.
Такива отношения са обречени във всички случаи. Ако ги бях продължил, щях да затъна още повече и болката щеше да е голяма. И сега я има, но бързо ще мине, защото знам, че съм постъпил правилно. В този ред на мисли за всички братя и сестри, които са като в моята ситуация, един съвет от мен - никога не правете приоритет някого, за когото сте само един от многото варианти. Заслужавате нещо много по-добро.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 91c4627ac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще те мотае докато не разбере приятелят и, и тогава ти ще си аут. Говоря от личен опит!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d9c19546ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Браво! Казват, че маймуна клон не пуска, докато не хване друг, но не всички жени са такива. В едно съм сигурен, няма да зареже приятеля си с богатите родители заради теб. А и кой би искал да е с неверник?
В теб и е харесал точно моралът и това, че не си я свалял за разлика от колегите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker