Типично мъжко поведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Типично мъжко поведение?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 5200 пъти
Аз съм момиче. Познавахме се от около 6 месеца. Излизали сме 2 пъти през доста голям период от време и мисля, че особено втория всичко мина идеално. Или поне на мен така ми се струваше. Обясняваше ми как почвал евентуално да изпитва чувства към мен (след втората ни среща) и 15 дена по късно той просто изчезна.. Спря да пише, спря да си вдига телефона и това беше.

Вече минаха почти 2 седмици и нищо. Очевидно е, че ме е зарязал. НО защо? Не е имало скандал или някаква караница, която да бъде подтикваща към края. ТОЙ ПРОСТО ИЗЧЕЗНА... Това типично мъжко поведение ли е? Да се скриеш като страхливец и дори да не кажеш на някой, че късаш с него/нея? Защо мъжете нямат доблестта да кажат каквото имат а се крият (въпрос към мъжете основно)?

Да уточня, че до секс така и не се стигна. Но аз не съм от момичетата които пускат на втора среща, аз имам нужда първо да опозная човека и да го харесам. Но мога да кажа че направих нещо по безопасно (сещате се) :) Явно ме е използвал само за едната с....но това е толкова ужасно, че се правеше на зарибен и на заинтересован от мен... Много ми е гадно хора.. :(
На 20 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 026fec6897
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами втори път да ти е за урок,никви свирки,никъв секс докато не го опознаеш в период на 1 година,докато го прецениш на какво е способен.Не го търси,колкото и да ти е кофти прежали го,бъди достойно момиче и повече не им се хващай на милите им приказки,заучени фразички.Понякога имам чувството,че всички мъже ползват една и съща литература за омайване на една жена,различни мъже,но репертоарът е един и същ.Втори път си запуши ушите и го преценяй с разума и очите.Съвета приключи,дай ся 5 лева

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0e5708ee57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Свирка" - колко поетична дума само. За разлика от минет, дудук, тутурутка и кавал. Между другото фелацио ми звучи като италианско сирене.

За този явно си била просто поредната бройка. :) Сега ще се хвали на приятели, че те е "минал". Това е напълно нормално поведение за мъж. На мен лично въобще не ми е до любовни истории. Искам само секс от жените. Предполагам всички мъже са така. А най-якото е, че като кажеш, че не си такъв и всички жени ти вярват и се надяват, че най-накрая са намерили подходящия човек. Много се впечатляват, когато се правя на романтик. Всичко е театър, разбира се. Добрите актьори печелят добре.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 07a6a471c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Вероятно свирката му е достатъчна или си е обикновен бройкаджия, търсещ по-лесното. А въз основа на какъв житейски опит направи извода за типично мъжкото поведение? Щом на втора среща не пускаш, а правиш свирка, на коя среща пускаш, за да обобщя типичното женско поведение?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 30fc732c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не пускаш на 2-рата среща, но правиш нещо друго и явно се мислиш за много сериозна. Не казвам, че само за момичетата важи това и момче да е, пак същото ще кажа. Също така, не зная как си я правила, но ако си мислиш, че е чак толкова безопасно се лъжеш.
2, а ти от къде си сигурен, че няма да намериш жена, която да иска теб единствено за секс? И не, не всичките са като теб, не се притеснявай. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6755de174e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Правило № 1 - никакъв секс, никакви свирки, никакви сексуални изпълнения поне 3-4 месеца - ако наистина е заинтересован и има някакви чувства - ще чака и ще продължава да те търси, ако не - е поредния чук и бег. Този номер прилагам и действа безотказно. Просто изхождай от презумпцията, че всички мъже са боклуци - ако пък попаднеш на някой свестен - добре дошло.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5edff08085
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Специално към 2 номер. Жена съм, не харесвам романтици, за мен са големи смешници. Ако много ми хареса някой мъж, правя секс на първа среща. Ако ми хареса секса с него повтарям, ако реша да имам връзка с този мъж, първо изигравам някои игрички да клъвне яко и тогава евентуално го допускам и емоционално до себе си. Такива отворковци като теб ги подушвам лесно. Е, ако са готини, продължавам, но винаги ги държа на нокти. И, не се правете на много сложни, мъже, ако полудеете по някоя жена, и мислите само за нейната п...а, всичките ви номерца важат само пред някоя друга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 73c4ffe082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Хахах "Мечо Пух" да отговоря на въпроса ти. Първо благодаря на коментар № 1 :) Относно коментар № 2 - ок, ще използвам минет щом звучи по-поетично. Направих му минета, защото първо си пишехме около 6 месеца, което не е малко време. Второ както се предполага бях малко под градус. Но освен това други своеволия не съм си позволявала. Направих го, защото го харесвах наистина, а не за да мога да кажа че съм правила "фелацио" ей така за кеф ;) И така стигаме до въпроса на коментар № 3: Ами не знам на коя среща бих пуснала, защото аз се ръководя от чувствата главно. Когато го почувствам тогава бих го направила, но не и на първите 2 срещи. Не знам защо се засягаш толкова лично, при положение, че аз задавам въпрос това ли е типичното мъжко поведение, не правя заключения за всички вкупом ;) За жените - хора различни, различни разбирания!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 48cad126f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ай стига слагай всички под общ знаменател, аман от обобщения!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5e2a42404c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не, не е типично мъжко поведение, но е типично поведение на мъж, който не е имал никакви сериозни намерения, а му се е искало просто да се "позабалвява". Не го мисли изобщо, не си струва

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9645e7a165
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами намерил си е момиче, което е пожелало да спи с него, не го е разигравало 6 м.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1c8139ebf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами да не би да си е имал приятелка преди теб и пак да са се събрали? Запозната ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1c8139ebf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи, много държиш да изтъкнеш, че не си като всички останали? Еми, не си, по-зле си. По-добре да бяхте правили секс, отколкото само да му духаш - това е по-курвенско, можеш да питаш някой от по-големите господа даже. И не, ти не пускаш преди 2рата среща не заради свои си убеждения и принципи, ами защото "така се прави", за хорското мнение.

Казваш писали сте си много време? Еми аз си пиша с няколко мъже от повече от година, две ии ме кефят много, да взема да правя орална любов на всичките ли? Едно е да си пишеш с някого, друго е да излизаш с него, т.е живия контакт.

За теб 2те срещи може да са идеални, но за друг да не са - за мен може да е перфектно да пием кафе и после да се разходим, а за него да гледаме новия екшън в киното и после да правим секс. Така, че не си мисли, че щом нещо на теб ти се е сторило идеално, на другия също. Ако му беше харесала щеше да те потърси. И не обвинявай мъжете само. Духала си му на 2рия път, какво искаш да ти каже не ми допадаш и да ти подари 100 червени рози?

Каквато и да е причината - факт е, че не те е потърсил, просто забравяш и продължаваш. От личен опит мога да ти кажа, че и аз съм постъпвала с мъже по същият начин - излизаме 1,2 пъти, те си мислят, че ми е много хубаво и изчезвам, просто защото не са ми допаднали...

И за твое добро ти го казвам, не гледай да се нафиркваш на среща с някого, когото много харесваш. Мъжете отдавна не си падат по тези мацки. Най-много да се възползва от теб и после да забегне с оправданието, че алкохола ви е повлиял..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 67e86aa35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   келси костова ти ли са тва

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7ecbad6ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Хахаха, коментар 6 ме развесели : ми ако сме си наложили като вето в главата да не полудяваме по която и да е п---а и респективно да не подлежим на манипулиране чрез секс - тогава кво правим, а? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker