Девствена на 26 г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена на 26 г.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3859 пъти
Здравейте! Трудно ми е да напиша тази история, но въпреки това, имам нужда от мнения по въпроса и ще съм признателна на читателите, ако се въздържат от излишна критика и жлъчни коментари от сорта на: "Не чакай принца.", "Болна ли си, грозна ли си, луда ли си?" и т.н. За ваше улеснение - не съм нито едно от изброените и не чакам някакъв мъжки идеал от романите с червени рози на корицата.
Аз съм на 26 години, завършила съм две висши образования, работя; смея да кажа, че изглеждам доста добре (стройна, дълга руса коса, хубаво лице), имам приятели и мъжко внимание никога не ми е липсвало. Мисля, че проблемът се корени в това, че съм малко затворена и срамежлива в отношенията си с мъжете. Никога не съм била от отраканите момичета, но компенсирам с чар и чувство за хумор.
Винаги, когато съм излизала на среща с мъже, след това са ме канили на втора и трета среща и общо взето, не се отказват лесно. Работата е там, че винаги се получава така, че мъжете, в които съм се влюбвала, не са ми отговаряли на чувствата (искаха само да спят с мен), а от тези, с които излизам - никой не чувствам достатъчно близък, за да легна с него. Т.е.- досега не ми се е случвало да се напасна с някой. Не става дума за някакво фанатично пазене девствената ципа.. Става дума за липса на сексуално привличане. Това, към което се стремя, е да завържа сериозни отношения с мъж, с който ще се чувствам сигурна, но и ще ме привлича. И тъй като вече ми е станало ясно, колко трудно е да намеря такъв човек, просто се примирих с това, че ще трябва да изчакам.
Въпросът ми е основно насочен към мъжката аудитория: Ще сметнете ли за твърде странно жена на моята възраст да е девствена? Наясно съм, че е огромна рядкост, особено в днешно време, когато първият път на повечето момичета е на 14-15г., но това, че съм по-различна в едно отношение, не ме прави лош човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d32177c3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   На мен даже би ми било приятно, защото все пак първият път е нещо специално. Едно момиче, което прави секс за пръв път на 15 или 16 често дори не разбира какво се е случило. Ти ще може да си изживееш първия път истински, даже се възхищавам, че има такива жени. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4c06c8850d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Адриана Лима е била девствена до 27-годишна възраст, а тя е една от най-красивите жени и един от най-скъпо платените модели в света. Девствеността не те определя коя/каква си и няма странно и нестранно. Това си е твоя работа, и като момиче, което прави секс за пръв път на 24 години те съветвам да не го разправяш това наляво и надясно, защото хората като цяло са малоумни. Също така, за да ти спестя някои разочарования и главоболия - недей да си мислиш, че като дадеш девствеността си на мъж, дори да имате връзка и той да те обича, той ще го оцени това. Моя накрая като се разделяхме, даже го отрече това и каза "Не си се пазила за мен" (мега зъл женомразец), а аз си прокървих и всичко останало... Та, мисълта ми е - девствеността не е голяма работа, нито е хубаво, нито лошо нещо. Не мисли за това изобщо и не го споменавай на мъжете, даже те съветвам да се отвориш сама.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 941e857f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не, не бих сметнал за странно, това че си девствена. Във времето в което живеем, това постоянно бива осмивано, което не е правилно. Освен това, едва ли щеше да се чувстваш по-добре, ако беше спала с някой от тези мъже при положение, че знаеш за истинските им чувства към теб. Мъж, който наистина се интересува от теб, не би обърнал внимание на тези неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 87ff884bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не разбира се. Даже е супер. Няма смисъл да се насилваш, като не те кефят и после да си отвратена от себе си пр. Много жени вече заради разюзданото си поведение и невежи немърливи мъже пренасят куп болести. Това е факт, на който не се обръща почти никакво внимание.
Според мен си повече от нормална и всичко ти е ОК. Просто света стана вече много ненормален с всичките извращения, перверзии и содомия, който ни заливат отвсякъде, което силно контрастира с твоя светоглед.
Важно е ти как се чувстваш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e6bc0840d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Който много избира мастурбира.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a22d9eaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Здравей, пише ти мъж на 26г. , който е девствен също (Не е по мое желание разбира се). Да ти кажа, не бих го сметнал за странно, че се пазиш, просто не си срещнала правилния човек за теб. Но ти все пак си ходила на срещи и си имала избор, докато при нас мъжете положението е много лошо. Правиш се на маймуна, полагаш усилия, отделяш от времето си, бориш се докрай и накрая се оказва едно голямо НИЩО и се разочароваш. В днешно време ако един мъж няма пари, жилище и кола , жените дори няма да го погледнат, пък камоли да му обърнат внимание , все едно е най-големия боклук. Затова все повече се замислям дали да отида в чужбина и да си търся жена, тука жените изобщо не оценяват свестните мъже, а иначе все тях ги търсят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 77600a16be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мъж съм на 33. За мен е странно, но странно в положителна насока. И те поздравявам за това. Бъде себе си, не се поддавай на клишета. А изобщо имали ли си някакъв интимен контакт досега? Френски ласки или нещо подобно?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 38970c0f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Здравей аз съм на 27години мъж и мога да кажа, че не е странно, когато не си почувствала момента не си длъжна да правиш такива неща. От написаното личи, че имаш акъл в главата тоест до толкова, че се себеуважаваш и се опитваш да прецениш дали да го направиш.. Виж всичко си е до вътрешно чувство, когато не отговарят тези момчета с които си била не е проблем. Според мен един свестен тип, ще оцени това, че си се пазила толкова дълго имам предвид най-малкото във времената в които живеем, извинявай ама всичко е развратно разкрепостенно и изкривено.. Изкачай си момента забавлявай се и когато усетиш човека, че си заслужава си ти! Успех и умната ;)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c338eeeccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Секса не е най-важното нещо на света...и аз не съм правил голям праз...
Просто това се насажда в обществото, че е много важно да се прави секс... и то умишлено с манипулативна цел!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1816c27b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За мен по-голяма глупост от това човек да не успее да се възпроизведе (по каквито и да било причини...) би могла да бъде само това - да седи пред храна и да не знае какво да прави с нея, като в последствие умре от глад...

Неспособността ти да изградиш нормални отношения с друго човешко същество от противоположния пол е изцяло твоя грешка, не нечия чужда!
Каквото и да си мислиш по въпроса и където и да търсиш "причината"...

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ef3398bb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Златна си

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 82415d4696
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Луда ли си ,ако попадна на такава като теб ще откажа 6-ца от тотото само и само да си моя .
В днешно време да откриеш такава девственица на тези години е Мисия impossible

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 74e9192353
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не,не те прави лош човек,тялото ти сигурно ти дава сиглали.Намериш ли го този мъж и е взаимно,действай.Аз също го направих късно,човекът си заслужаваше,изчакването също.Макар,че ако има мъже които те харесват наистина,едва ли биха постъпили грубо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f138ce65a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз бях девствена до 19 у също ме измъчваха подобни мисли. Девствеността не е нито предимство, нито недостатък. Първият ми не ми повярва, че съм девствена, защото нямаше кръв, с това се случва при доста жени. Така че, когато решиш да го направиш, направи го изцяло заради себе си, а не заради някакъв си мъж, защото те често не оценяват такива неща.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d7fa0f4667
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Не, не бих го сметнал за странно, но на теб трябва да ти повдига вече някои въпроси. Като например възможно ли е да се оценяш малко по-високо от реалното? Възможно ли е да имаш малко високи очаквания от мъжете? Възможно ли е сериозните да не намират в теб жена, с която да останат? Примерно ако от раз се усеща, че имаш виждания/вярвания, които да отблъскват мъжете? Относно секса? Домакинството? Нормалния период за нещо във връзката?
Не мисля, че е странно да си девствена. Просто всички станахте "смея да кажа, че изглеждам доста добре, поддържам се, не ми липсва мъжко внимание" Като някаква авто фраза е и...се свързва с определени хора и не са най-реалистичните на света.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8c4acfc2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Ами като не искаш да се разделиш с девствеността си освен с Единствения и Специалния любим, продължаваш да го чакаш да се появи. Кога и дали изобщо ще се появи, никой не знае. И защо ти е толкова важно какво мисли Х или У по въпроса? Това е лично и интимно нещо и засяга само теб. Също бих те посъветвала да не го разправяш на всички. И не очаквай, че щом си била с някой за пръв път, ще останеш с него завинаги.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 892061f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Права си. Жените, които имат опит с мъжете могат да разграничават свестните от комплексираните, имат самочувствие и знаят как да изберат подходящ и добра партия. А ти е много вероятно да попаднеш на някой комплексар или ограничен тип, особено ако си с ниско самочувствие и не си някоя топ красавица. За това като намериш някой, който ти е симпатичен действай и трупай опит.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 60bb109d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Ами да, странно е до 26 г. възраст да не си срещнала нито един мъж, с който да искаш да спиш. То няма лошо да подбираш, да имаш критерии, но не трябва да се отива в крайности. Едва ли през ученическите и годините на двете ти висши образования всички около теб са били идиоти и простаци.
Това е чисто клише, вече във всяка втора история го пише" изглеждам доста добре (стройна, дълга руса коса, хубаво лице), имам приятели и мъжко внимание никога не ми е липсвало". Малко хора мислят, че изглеждат зле, което не винаги отговаря на истината. Освен това характерът ти може да е дразнещ, да имаш проблем с комуникацията или самооценката. Не става ясно как точно си представяш принца на бял кон и какво точно очакваш от него.
Това разбира се, са предположения, но до 26 да не намериш нито един, който да ти привлече погледа и да не изградиш нито една връзка, говори за определени липси откъм социални умения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c33f0403f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Искрено ти се радвам! Евала! Разбирам те. Знам, че искаш мъжко мнение, а не женско, но все пак ще изкажа положителното си отношение. Защо те разбирам? Защото съм като теб. Много трудно ме привлича конкретен мъж. Винаги съм търсила сериозни отношения, базирани на доверие, уважение, отлична комуникация и силна химия. Досега веднъж ми се случи да изпитвам силно привличане, това беше и човека, с когото си легнах за пръв път, разбира се този човек изобщо не смятам, че го оцени. Като цяло не оцени мен като човек и като жена. Щастлива съм, че отдавна не е част от живота ми. От тогава наса мне съм изпитвала привличане към друг.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e940ecbc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Според мен остави някаква връзка с теб, аз съм повече от заинтригуван от прочетеното ! М 21

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a345fac5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   От авторката: Благодаря ви за всички мнения. Отговорих си на някои въпроси, благодарение на вас. Това, което не питаха малко по-горе: "Как може на 26 години да не съм срещала мъж, с който да искам да спя? " Отговорът е малко странен: Изпитвам сексуално привличане само към мъже, в които съм влюбена, а съм се влюбвала само в двама. Вторият си остана любовта на живота ми. Просто съм така устроена - не мога да гледам на един мъж като сексуален обект, ако нямам чувства към него. За мен останалите мъже са просто хора. Да, хващат ми окото, мога да преценя кой евентуално кой би ми допаднал, но само до там. Затова ми е толкова трудно в това отношение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 82415d4696
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   До авторката:как така втория е бил любовта на живота ти без да правите секс????
Я обясни,да не си го любила от разстояние ?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 308377d7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Тя не чака специалния! И стига с тези приказки, че девствените сме чакали принца! Никого не чакаме. Просто така се е случило. Страх, комплекси, липса на интерес от срещуположния пол...„
Авторке, все едно аз съм я писала тази тема. Даже аз наскоро пуснах подобна. Също съм руса и синеока. Все аз съм го писала. Нищо срамно няма! Напълно нормално. Просто не го разправяй мноо-много. Аз го направих наскоро с един човек, той напълно ме разбра, нямаше подигравки, само разбиране, гледаше да е нежен и внимателен. Но аз се напих и напуших яката, защото боли при дълго изчакване, да знаеш! Така че, моят съвет е да го направиш с някой, с който се харесвате, да се напиеш. Няма какво да се притесняваш.
И да, някой е дал за пример Лима. Аз щях да я дам. Пазила се е до 27! А е една от най-красивите жени в света! Списъкът е дълъг, и то все с красиви хора: Енрике Иглесиас, Джесика Симпсън, Камила Бей, Лоло Джоунс, Тейлър Суифт...

~sweety angel~~

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a345fac5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Отново благодаря на всички, но повече на глупави и заядливи въпроси, няма да отговарям. Номер 30, надявам се да разбра намека. "Я обясни.." - ако нямаш нищо против, не смятам, че щом съм споделила нещо, макар и анонимно, съм длъжна да си разкажа целия живот, за да поддържам интереса. Лека вечер.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 650039a875
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   На 26 и още девствена!? Не ходиш ли на профилактични прегледи при гинеколог, как те преглежда? Доколкото знам, трябва да бръкне вътре, как става така, че ципата е още цяла?

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1aebf00c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Въпрос към авторката : Как би погледнала мъж, който е също девствен. С презрение, пренебрежение или би се зарадвала?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0542d67970
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Истината, е че да бъдеш привлекателна жена на 26 години, която все още е девствена, особено в наши дни, си е направо феномен.
Феномен, пораждащ съмнения и предразсъдъци.
Друг е въпросът, дали ще ги опровергаеш в хода на сближаването. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cc9f4fc8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Просто ти е такава сексуалността. Не изпитваш сексуално привличане, ако нямаш чувства. Няма лошо в това, просто си си такава. Има много други хора с такава сексуалност.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 75a9cef9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз съм на 26 и също като теб съм девствена. Ти поне си хубава, аз и в тази насока не мога да се определя. От мен мъжете бягат, каквото и да направя, не съм хубава в лице и това не може да се промени и с тоновете грим. Дори Той повече ме прави на нещо неприятно, отколкото да съм без него. Аз също се влюбвам и все в мъже, които харесвам други типажи жени или са вече обвързани. И аз не чакам принца, нито се чувствам ок спрямо възрастта си и че не водя полов живот, но бих искала също като теб да го направя по любов, да се чувствам психически готова с човека до мен, а като гледам няма да е скоро

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a345fac5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До номер 34: Не би ме притеснило, ако мъж е девствен. Определено ще ме изненада и ще искам да разбера причината, защото е рядък феномен, но няма да ме отврати в никакъв случай.

До номер 33: Ако искаш ела с мен другия път, за да разбереш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4872aff3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз съм на 33 и съм девствена. Не съм правила секс под никаква форма - орален, анален и т. н. Дори не съм се целувала.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 00995db5cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Аз чуках за сефте на 15, гумата се скъса, свърших вътре, въобще голям резил, не беше забавно. Та може да е хубаво това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker