Зависима съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зависима съм
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте,
Благодаря на тези които обърнат внимание на историята ми, въпреки цялата й лигня и безумие..
Аз съм момиче, което не бих казала, че се влюбва лесно..
Но се страхувам вече от себе си и това колко жалка и слаба съм в същност, под страхувам наистина го имам на предвид, малко преди да споделя историята си тук, получих паническа атака, бях в шок, и няма да лъжа ако имаше пистолет наоколо,нямаше дори и да се поколебая да сторя онова нещо, ейто толкова ме болеше, давех се в сълзите си..
Не, не съм наркозависима, ако съдите по заглавието, нямам и проблем с алкохола, а с човек..
Този човек, колкото и да осъзнавам какъв боклук е, как ме съсипва и разяжда с всеки изминал ден, подиграва се с чуствата ми, играе си с мен,чопли сърцето ми най безжалостно без да му и мигва окото.. Същия човек обичам, и не мога да сторя друго.. не мога да погледна другиго.. немога да погледна себе си.. страстите си, интересите си, живота си... Чуствам се като в капан, не мога без него, не знам какво бих направила, немога да търпя всичко това..
Не мога също да се позная, със пълния си разум осъзнавам какво ми причинява, как си играе с мен, как ме манипулира, как ме лъже, едновременно казвайки че ме обича, след което ме оставя напълно сама и прави пълната противоположност на думите си..но пак ме обичал..
Няма да изпадам в конкретности, не мога да продължа, но не мога и да си тръгна от него, веднъж опитах.. опитах с нови връзки и т.н,но отново се върнах при него, въпреки всичко не можах да го изтрия от живота си колкото и да се опитвах..
Страхувам се също, че по някога се питам какво искам, какви са ми целите, и се ужасявам, защото само неговото име се появява, а аз бях някоя с анбиции, претенции, бъдеще, дръжкии..
Дори не мога, да се средоточа вурху нищо важно от живота си, той е точно както наркотик за мен,(иронията е че той с това се занимава, да такъв човек обичам..) не мога без него, въпреки че знам как ме съсипва, имам чуството, че ще умра ако не ми даде и минималното внимание, дори само да ми пише и мъничко любов, понякой път и тълко не ми дава..
Не знам какво да правя, моля ви помогнете ми, разберете ме, защото се чуствам напълно сама, за това и споделям тук..
Изумявам се вече, какви неща на какви действия ме подтикват..
Много бихте казали, просто да продължа и да го изхвърля от живота си,да се стегна и да гледам в друга посока, да се средоточа вурху съществените неща в живота и бъдещето ми, знам че е така,но се боя, че не съм толкова силна, опитах се да го направя, не се получи, както споменах се върнах при него..
Опитвала съм и хиляди пъти да му обясня какво ми причинява, но той се преструва на ударен и убиден всеки път,като повдигна този въпрос и ме заплашва, че отново ще ме остави..
Обичам го, не мога да намеря втори като него, никой не мога да погледна освен него, как да продължа с това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2e06b9a5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тежко е. Обаче ще ти е по тежко ако си с него. Аз също май имам зависимост от мъжа до себе си. Това можеби е болест. Не знам. Продължи живота си и наркозависимите могат, значи и ти можеш както и аз

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a7567590c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Втора подобна история за час чета тук. Като се безволеви и слаби характери, като не можете да обичате и уважавате себе си, така ще е. Как да ти помогнем ние, като ти сама не искаш да си помогнеш и да се отървеш от този боклук?
Потърси помощ при психолог. Но и той не е Хари Потър и от раз няма да ти реши проблема без усилие и от твоя страна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c910919323
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сюжетът на чалга песен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9280279de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ми обичай си го.
Като решиш да го напуснеш, не минава бързо, за две, три години ще се оправиш от любовта.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 261e9305a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жалка картинка сте! Няма по-голяма сила от естествения подбор. Оцеляват най силните психически предимно в днешно време. Ако нямаш сили да контролираш психиката си отпадаш. Това е положението.На никой не му пука за теб. Или се взимаш в ръце или ставаш емоционална развалина с разнебитена психика.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2bbd59e140
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го обичаш, това е нараненото его. Не можеш да приемеш, че си направила кофти избор и упорито се опитваш да си докажеш, че грешиш, въпреки всички доказателства за обратното.
Всички грешим, неизбежно е, просто го приеми. Не си влюбена, просто си си втълпила, че това е човекът и не искаш да си признаеш грешката. Човекът просто няма чувства към теб. Представи си някой, когото ти не харесваш, да се върти около теб, да ти казва колко те обича и да се надява как в 1 момент ще се плеснеш по челото и ще го заобичаш :-) Дали ще му се получи, как мислиш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f38ca06380
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И какво точно очакваш от нас? Ти очевидно не искаш промяна и да се отървеш от него, а всеки нормален човек тук би ти казал да направиш точно това. Всичко си зависи от теб

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 21bcaabb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7 е прав, не искаш да приемеш че си загубила времето си и затова продължаваш да си обсебена от идеята да го промениш, съответно мислиш че си влюбена. В допълнение вероятно имаш сериозни проблеми със самочувствието или психическо отношение, щом си стигнала до това да се унижаваш в такива грандиозни пропорции.

Колкото до фактите, ти си ги знаеш - човека те лъже че те обича и ти му се връзваш супер лесно. В такива случаи се вярва на действия, не на думи. Пък ако се чудиш защо би те лъгал - безплатния секс е най-елементарния и общовалиден отговор.

Замисли се реално какво виждаш в този мъж, защото от описаното, освен една отрепка ние нищо друго не виждаме. И преди да започнеш да изреждаш някакви псевдо-позитивни черти се замисли дали са реални или плод на манипулация фантазия. А в крайна сметка отношението му и долните му черти не могат да бъдат оправдани с нищо, дори да беше лекар, който спасява животи да речем. Пък той е просто обикновен дилър и използва техниките с които зарибява клиентите си, за да те държи вързана.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e456f63547
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Замини нанякъде за известно време без него. Далеч от очите, далеч от сърцето. Дали на екскурзия, дали на вила, дали в друг град или държава - важното е да си на ново място и без него. Обичай се и се уважавай. Ако не се справиш отиди на психолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c71dc0686e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом един път човек почуства такива неща, значи не сте един за друг. Приключете тази връзка докато още можете. Аз бях в подобна и много съжалявам, че не послушах вътрешния си глас.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 744a051570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Отиди на психотерапевт. Това е психическа болест- обсесия. Ще ти помогне да се откъснеш от тази зависимост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker