Как да разбера мъжа си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера мъжа си?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1247 пъти
Здравейте, жена съм и имам съпруг
Както се разбира от заглавието искам да разбера някак си мъжа си. Моля мъжете да излят чувствата си и да ми помогнат да разбера как разсъждава мъжете( горе долу). Разбирам че при всеки е строго индивидуално, но все нещо общо има
Така.. Вчера вечерта помолих мъжа си за масаж.
Легнах и за чаках. Той също лежеше с телефона в ръка. Правеше ми масаж, но само с едната ръка. Казах му да го прави с и двете. Той пак с една си продължи. Казах му да обърне само на мен внимание и да стане и да ми направи масаж. Той остави телефона да слуша само някакъв клип за политика ( каде са парите на някакъв милярдер) обаче пак лежеше и едвам ми правеше масаж. Сякаш на сила го карах. Казах му че не съм доволна и той почна. Какво недоволстваш, все си недоволна, какво все не ти харесва, 1 час ми правел масаж и не разбирал, защо се сърдя. Аз му казах че нали на мен ми прави масаж. Трябва на мен да ми харесва и дори 5 минути да е да са само за мен. Когато нещо не ми харесва аз отивам да говоря с него и да късно е 22:0/23:0 но имаме деца, който заспиват тогава. Когато го потърся за разговори вечер той ми заевява, че е изморен, спяло му сее. Аз казвам че през деня няма как да говорим не искам да ме слушат децата. Пред децата ли да говоря за секс и глупости. Гоня го из целия апартамент, за да ме слуша, защото нещо като не му хареса става и излиза от стаята. Добре. след като му изясня какво, що той пак се прави на неразбрал. Дори си позволява да ми казва, че така и така не трябва да се чувствам. Когато го питам ти какво искаш се почва ами не знам. Едвам говори и то е само Еми не знам какво да ти кажа. Казах му че докато не си оправи отношението към мен няма да има секс. Той каза само добре и това е. Заглежда жените пред очите ми. Гледа порно и се само задоволява. Така му е по лесно вместо да се мъчи да е с мен. Защото секса ни е 2 мин. Научих се да му правя свирки. Да му харесва на него. Дори аз му казвам да разнообразява ме Като му кажа 2 мин не ми стигат той ми казва, че сега не можел щял да ме събуди по късно и аз му казвам, че когато заспя не ми харесва да ме буди и дори не съм концентрирана и бля бля. Ама човека си държи неговото.
Как разсъждават мъжете?
Според вас писнало ли му е от мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 780ccdc189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж на 59, 35 години брак.

За да не стане дълго, ето моя съвет:

Време е за промяна. Смени прическата, смени цвета на косата (ако да е с един тон). Промени стила си на обличане - ако ходиш изключително с дънки, време е за поли и/или рокли. Обувки с токчета. Нов цвят червило.

Ела пак тук след месец, два, и кажи дали има промяна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c9d34f8d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, писнало му е. И аз ако бях мъж и на мен щеше да ми писне от глупости и лиготии. Като искаш хубав масаж иди и си плати на професионално студио. Мъжът ти не е карал курсове за масажист, предполагам, пък и той има право на лично време и лични интереси, различни от твоите. И защо посред нощ трябва да ти слуша глупостите (ти си го написала) , след като на другия ден е на работа? За секса - преди да се ожениш за него не правехте ли секс? Да не би тогава да е траел по пет часа? Ако свирките ги правиш само заради него, по-добре просто не ги прави. Сексът е за двама и се прави от двама. Но ако моят мъж предпочита порното и ръчките пред секса, доста бих се замислила за причината да не иска с мен, вместо само да натяквам, да изисквам и да мрънкам.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 79ab496de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всеки ден едни и същи дебати изморяват и изнервят. Отпрати децата на далече при баби, приятели или роднини. Сготви нещо вкусно, отвори една бутилка хубаво вино, нахрани го, напий, изкъпи го и го активизирай чисто гол на спалнята. Ако и тогава не е заинтересован- мача за вас е приключил. Преминавате в съпружеско съжителство и отглеждане на поколението. Всеки си тича в собствената писта докато има личното желание и стимул. Надявам се първата сценка да ти се получи- втората е сложна и тягостна!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b374032c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не вярвам да се промени щом толкова не му пука и след като си му спряла секса, но опитай нищо не губиш. Моя тотално изпадна в една апатия и се наложи да се разведем, защото ми дойде до гуша. Същите неща както и ти казваш. Все бил изморен, все не иска да правим това, не иска онова, да не сме излизали тази седмица, а другата и прочие. До болка ми е познато. И докато се осъзнаеш ще си на 50 с някой апатичен дебел старец, на който му пука само да пие още и да си гледа шкембето вместо теб Не си струва и няма смисъл с такъв! По-добре сама ако това е изборът!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2dde9f7403
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   " Сякаш на сила го карах. " Ама то реално така както си го написала си е насила. Дефакто не е било по желание. Не съм ти мъж, но съдейки по написаното и на мен би ми било too much.
Не можеш просто да накараш някой да ти прави кефа. Насила не става.

" Той каза само добре" - и аз така отговарям на хората когато не ми се занимава с тях (без значение от ситуацията).

" Така му е по лесно вместо да се мъчи да е с мен. " - или може би му е писнало от претенции и като е изморен не му е до това да ти прави кефа?

" Според вас писнало ли му е от мен? " - Ами... самото общуване с теб го натоварва (без значение под каква форма). Бъди малко по- ларш. Карай го по кротко.

Ронин

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e2ae0a2677
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
От доста време чакам този масаж. Обещавал го е и преди, но е забравял и аз не съм тропала с крак. Миналата вечер настоях повече, защото на следващия ден беше почивка. Дълго ми отлагаше обещания масаж. Сеге е пандемична обстановка и масажи освен при комшията Не се предлагат. Съпруга ми ми казва, че ме обича обаче не иска да прави някакви неща заедно. Преди да се оженим правех е по дълаг секс и много повече. Сега нали съм вкъщи вече и не се старае, аз също почнах да се оставям на битовизма. Общо взето ще си го караме, като саквартиранти

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e2ae0a2677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От авторката
Преди години имах коса до дупето и я подстригах до връта, а той дори не забеляза или не реагира по никакъв начин. Само искам да изясня, че по това време изглежда много добре. Младо момиче на 21. Големи гърди,ниска съм но бях 56 кила стегнато дупе(ходех на фитнес) обичах рокли и така на татък.Грабвах окото на мъжете, не съм оставала без мъжко внимание . Мъжа ми след това ми забрани да нося късо, каза че без грим съм по-добре. А ако се гримирам сега ми казва "каква е тая мания" Наскоро бях облякла и топ с голи рамена той ми направи забележка пред една позната.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8f786ae944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   >Преди години имах коса до дупето и я подстригах до връта

Ако ти бях мъж, щях да се разведа още в този момент. :D
Шегувка.
Аз ще предложа нещо по-радикално, ако искаш, пробвай.
Обличай се по-секси, гримирай се, късо носи, каквото се сетиш, всичките тези неща, дето уж не ги харесва и заради които те критикува.
Прави ги на пук!
Също така започни да флиртуваш с други мъже. Тук вече ще трябва твоята лична преценка колко, как, с кого и т.н. Не пресолявай манджата, но в същото време трябва да преоткриеш самочувствието си.

При мъжете (пък и при жените) има един странен механизъм, където като подозираш, че жена ти може да избяга при друг, това увеличава сексуалното желание, вниманието което проявява, че и производството на сперма при мъжа (не се ебавам, прочетете за sperm competition).

Мисля, че те приема за даденост, и въпреки, че ти няма как да си 100% права, а той 100% в грешка, тук говорим с теб, а не с него, така че нека гледаме какво различни ТИ можеш да направиш.
Също така, паралелно с това, спри да му мрънкаш и да изискваш каквото и да е от него. :)
Следва просто да чакаш да се активизира. Ако ти каже нещо за "мъжете", отговаряш нещо от рода на "Ами да, привлекателна жена съм, обръщат ми внимание, ти като не ми обръщаш :) ". И до там. Нито му давай акъл, нито искай нещо от него. То трябва да дойде от него самия. Ако тръгнеш да изискваш, той ще РЕЗИСТИРА.
Ти действай по ствоята схема, и ако в него има поне малко живец, и той ще се активизира.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: faf5b43fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нормално е като се хващате с мъже, които харесват само дупето ви. Това се изменя, а и омръзва бързо. Как те обича реално? Дори не може да те слуша 20 мин. Изглежда нямате никаква човешка връзка, приятелство, отношение, освен сексуална. Пак ще се повторя, че ти си го избрала. Повечето от мъжете много лесно се дават с мацка с готина фигура. Нямаме големи изисквания и често се хващаме с жени, които не покриват основни критерии. Просто защото за повечето е много трудно да свалят жена, която наистина харесват. Затова и много от връзките са подобни. Една добра връзка не е само секс. Обаче можеш да опиташ да промениш това. Както казах, много малко ни трябва на нас мъжете. Трябва да станеш по-женствена като поведение. Потърси някоя книга или видео за това. Не са само дрехите, а е и отношение към мъжа до теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker