Как да се отърва от такъв човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се отърва от такъв човек?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2143 пъти
Здравейте,жена съм на 23 и завършвам университет в момента.Случи се така,че преди 3 месеца с не много близък приятел подновихме контакт,излязохме и нещата се получиха - станахме гаджета от 2 месеца.Той също е на 23 и е имал само една онлайн връзка,продължила 6 месеца ,в която са правили само секс като са се виждали,други връзки е нямал.Аз съм имала 3 дълги връзки преди него.

Учим една и съща специалност,бяхме в една група,разликата е,че на него му се отдава ,а аз с времето изгубих интерес и мотивация.Той си работи по нашата специалност, а аз търся някаква работа. Помагал ми е като бяхме приятели като съм искала помощ за неща свързани със специалността ,каза ми,че преди време не съм му отговаряла веднага на съобщенията и съм изглеждала неблагодарна и затова е преустановил контакт с мен (нещо,което ми остави спомен е в един много важен ден за мен го помолих да ми помогне,а той си беше измислил причина и не го направи). Каза ми,че след като е преустановил контакт е имал лошо мнение за мен и че е говорил работи зад гърба ми (че ме смята за тъпа,че търся внимание само, защото му отговарях рядко и че съм била неблагодарна като ми е помагал и така нататък) и в момента ми давал шанс да му докажа,че не е бил прав.Така де,опозна ме и разбра,че имам повече положителни черти отколкото отрицателни(промени си мнението за мен,освен че все още ме мисли за тъпа,защото не съм добра в специалността). За разлика от мен, за него чуждото мнение е много важно,иска да ме запознава с приятелите си,за да ме одобрят и ако не ме били харесали не знаел какво щяло да се случи с връзката ни.

Той си обзавежда апартамента в момента(наскоро го е купил с помощта на баща си),почнахме да се събираме там няколко седмици след като тръгнахме.Излизаме 3-4 пъти в седмицата и то главно,за да се съберем там.Никога не бихте предположили,че този мъж е толкова перверзен,прилича на човек,който само учи(на зубър) и работи.Не ме разбирайте погрешно,харесвам перверзни мъже,но всеки път като се съберем правим 2 или 3 пъти секс (вече го чувствам повече като задължение отколкото като удоволствие). Казвал ми е ,че не иска връзка,в която му липсва секс.Купих си секси бельо,защото той много настояваше.Проблемът е,че втория или третия път свършва по-трудно и ако не е свършил по време на половия акт настоява да му правя свирка докато свърши.Един ден правихме секс за втори път в 1ч през нощта,но аз трябваше да се прибера до 3,защото иначе ще имам проблеми със семейството ми.Бях се притеснила,че ще закъснея,той не свърши по време на половия акт и настоя да му правя свирка,докато свърши,аз отказах защото бързах да се прибера.Той откачи,реагира изключително остро,почна да вика как съм била егоист и съм си била направила кефа,а него съм го оставила.Почна да обяснява тази случка на най-добрата си приятелка по чат.Не исках да поглеждам какво е говорил за мен,знаех че няма да ми хареса,седях и мълчах,тя го защити,казала му е,че той е прав в случая.Продължи да ми вика и да се ядосва,каза че е щяло да е по-добре да му съм се била извинила,извиних му се,той не го прие,защото той ме бил накарал, а не съм се била сетила сама.Реших,че ме иска само за секс и го питах в прав текст,дали иска такива отношения,той отрече,каза че не търсел това и че ме бил харесвал.

Един ден,бях отишла у тях и му казах,че се е разположил навсякъде и дали мога да му преместя нещата,за да седна,в отговор получих,че това е неговия апартамент и можел да си прави какво иска.Друг път се пошегувах с него да затвори хладилника,той каза,че нямало как да му казвам какво да прави при положение,че е неговия хладилник.Мия чиниите,подреждам,слагам масата,той казва,че не съм правила кой знае какво.Когато не стане на неговото,откача и почва да ми се кара.Рева доста често заради неговото отношение и се дразни от това,че когато аз сгреша нещо съм се разревавала и той трябвало да ме успокоява.Много пъти просто не му е пукало и е чакал да спра да рева,дори не е смекчавал тона.Гледаме по телевизията,това което той иска,готвим неговите любими храни,последния път когато направихме сладки бисквити двамата,аз изядох 2,каза ми че съм щяла да надебелея ако ям повече,той взе всичко останало,за да почерпи техните и са ги изяли семейно.Когато правихме 2 месеца,започна да ми мрънка защо не съм се била вълнувала за този ден.Постоянно се сърди,за много малки неща.Сигурна съм,че приятелите му го познават,но явно се държи различно пред тях,защото не знам какви хора трябва да са,за да търпят такова поведение.Когато не стане на неговото,се тръшка,сърди се,вика,споделя на приятелите си постоянно за връзката ни,но съм разбирала,че разказва само неговата си гледна точка.Нямала съм подобна връзка до сега,опитвам се да му обясня как се чувствам,но той ме нарича неблагодарна,избухва и ми напомня,че се бил стараел много за мен.

Натоварена съм много психически.Решена съм,че искам да се разделим,но не знам как да подходя,какво да му кажа,без да ме изкара изключително лоша пред приятелите си,без да се разсърди,без да се изкара жертва,ако му кажа,че искам да се разделим ще откачи както откача за всичко,което не му изнася.Бих искала дори той да ме зареже,просто не искам да го наранявам,защото е бил нараняван(но и аз съм била). Ще го виждам и в университета,моля помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a19fd2a0b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Какво ти пука за тоя невротичен нарцис?! Казвай му директно че, не намираш нищо нормално и съвсем нищо мъжко в него! Не е лъжа! Като откачена стара мома е. Въпросът е защо ти му траеш истери0ните пристъпи и писъци за внимание?!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 74c0423e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това, което си сътвори една жена, и никой бог не може. Занимавала си се с някакъв, дето те е плюл наляво-надясно, ама ти видиш ли, ще му се доказваш, че си добра и умна, защото мнението му е страшно важно и е някой европейски принц. Дотук само звучи като лицемер, използвач и просто долен човек. Какво си хукнала да му се доказваш, все едно само той те оценя? Претенциозен, ама такъв дето няма една връзка зад гърба си. Що ли, като е такова съкровище?
Мнението на приятелите било важно, все едно е в детската градина и си няма собствено мнение. Човек да се чуди дали за пред другите не ходи с жени.
Това за сексът е просто покъртително- няма грам уважение към теб като жена, нито като човек. Явно е страшно убеден в сексуалната си мощ, ама май само си мечтае. Развявал ви е интимния живот пред някаква си, което е страшно грозно. Сигурно спи и с нея, мъж само приятелка жена няма. Аз бих ударила чертата на отношенията ни след такива споделяния с чужди хора за леглото ни.
Държанието му в неговия дом спрямо теб е като към слугиня. Доброволна слугиня. Направо е унизително.
В заключение-комлексарче, което една жена не може да задържи, една връзка е нямал, защото не става. И в леглото не става като партньор, и като приятел не става, и като човек. Един глезльо и противен тип.
Като се разделите, ще ти изсипе тонове помия отгоре, защото как така ти ще отказваш на височеството? Ама да не ти дреме-доста си го изтърпяла. Дистанцирай се от него, неговите хора и така. Като някой те пита-пробвали сте, но не е било за теб. Не го съжалявай, сам си го е направил да е сам като куче и да е нямал никоя. Ако продължава още с това държание, няма и да има още абя време. Този е за чист психиатър.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b9c61e0741
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Май нещо и ти се интересуваш от чуждото мнение. Мисля че достатъчно те е нахендрил пред приятелчетата му. Какво пък сега повече може да каже, след като го зарежеш. Махай се от рози откачалка със скоростта на светлината. Мазохист ли си?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2f6aec7899
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Остави го, веднага! Този е върл егоист к комплексар. Ще тинотрови живота. Започни да се дистанцираш, отказвай срещи, прави се на много заета. Ще е малко тъпо да ти вика пред други хора. Не оставяй с този човек сама!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4fbd847c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много правилно решение сериозно, горе главата. Кажи му че не го обичаш и да си ходи.
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b1ac4226d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   С право искаш да се разделите, този не става. Виждаш се с него и му казваш, че не се чувстваш добре в тези отношения и искаш да прекратите и ще е добре да не се виждате известно време. Само не прави грешката да му даваш шансове като почне да те моли да се върнеш обратно или да бъдеш с него от чувство за вина. Бъди твърда и не се поддава на манипулациите му. Няма да стоиш с него от страх да не те изкара к*рва я.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e728ed73e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Модераторите ще Ви жигосам в ДУПЕТО!!!!




ВЕСЕЛА ГОДИНА
2012г.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 73de50b180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това е боклук. Така или иначе никога няма да си ги "хубавата". Ни пред него ни пред приятелите му. Пък тва дето коментира половият ви акт с приятелка едва ли не в момента. Само за информация -сама ли те остави да се прибираш -през ноща каза в 3? Освен ако не е 15 ч. -това е различно. Все тая това не са нормални отношения. Тои те кара да му се доказваш. А после ще те предценяват приятелите му. Тои сякаш нещо данък мнение им плаща ли що ли. А ти с тях няма да лягаш и ставаш. Въобще сбъркани принципи. Явно подсъзнателно нещо те е караро да не отговориш пърния път. А тои сега явно е с теб за реванш. Да ти натрие носа.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7e7fc9563e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, като човек изпатил си от подобна връзка ще ти кажа само едно бягай от този и повече не се обръщай, голяма работа, че после ще те изкара лоша пред приятелите си щом не се чувстваш добре с него не трябва повече да търпиш това иначе се превръщаш в мазохист! Ако ще ти е дискомфортно да го виждаш в университета може да си ходиш на упражнения с някоя от другите групи ако ви го позволяват макар ьче в сегашната ситуация с Ковид 19 нищо чудно и да останете онлайн до края на годината. Но не търпи повече този нещастни при мен беше същото случвало се е да не ме оставя да спя, дори като ме вижда, че съм уморена, дори на една почивка в Италия момичето от другата двойка, с която бяхме, въпреки че бяха негови приятели (развалиха си после отношенията с него след като скапваше почивката на всички) ме посъветва да го разкарам. При всеки опит за раздяла ми влачеше компанията си да ме убеждават колко е свестен, дори бившата си, на която е счупил ръката задето изпаднала в истерия. Накрая баща ми се намеси изчезна и повече не се появи иначе не искаше да разбере, че не го искам вече в живота си. Пред приятелите си естествено ме е изкарал лошата ама не ми пука естествено няма да признае пред тях как ме заплашваше и, че не можех да дишам от него. Сега ми е много добре без него. Бягай и се спасявай час по - скоро!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 825d229f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Първо, за чий се хващаш с някой който е говорил зад гърба ти в миналото? Дори да си е 'променил мнението', има ли значение? Той е доказано долна личност.

Иначе решението е просто - спри да му приставаш. Спри да се срещаш с него, и така. Независимо как се разделите, той ще украси всичко за пред приятелите си. Те вероятно са един дол дренки, за да го приемат подмолното му повдение като нормално, така че не губиш особено.

Послушай №5, или чисто и просто си уговорете среща някъде и му заяви в очите че чувствата ти са изчезнали и искаш да прекратите. Бъди готова за: тръшкания, молби, клетви в обич и вярност, обещания за промяна, заплахи. Ако приемеш да останете заедно - ще влошиш нещата драстично в пъти. Прави си сметка и действай.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 05e8d2b685
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той не е нормален психически. Приключвай веднага с него. Защо мислиш, че приятелите ви не могат сами да те преценят и да имат собствено мнение за теб? Те са големи хора и имат свое мнение за теб. Както и за този откачалник. Той не може да им влияе. Не се занимавай повече с него, кажи му, че приключвате. Да си седи с онлайн връзките и с онлайн секса. Това му е бъдещето.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ddc1562ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката,
аз поисках сама да се прибера в 3ч през нощта, защото когато приятелката му го защити, че е тъпо да не съм искала да му направя свирка, за да свърши, той се настърви още повече да ми вика.
Не исках да го трая до пътя за нас, но той се разбуча още повече, че съм искала сама да се прибера, при положение, че е пил енергийна напитка, за да е бодър да ме закара. Предпочитах сама с такси отколкото с лоша компания, но.... Замълчах си и търпях, когато стигнахме пред нас го помолих да не ме изпраща, но той дойде, аз си отворих вратата на входа, казах му чао и се прибрах, а той ми написа текст да ми обяснява как трябвало да съм го била прегърнала или целунала поне след като си е направил труда да ме изпрати. На следващия ден... все едно нищо не е станало. Питаше ме дали съм се отблъснала, много се бил притеснявал, такива... но това е всеки път като се случи такова нещо. Ако му кажа, че съм се отблъснала, трябва и да го успокоя, щот ми казва, че не се чувства добре, нямало как да спи и такива. Примерно развиква ми се за нещо, после му минава и иска веднага да му простя, а аз не мога. В хубавите моменти се тревожа, че пак идват лоши и гледам да мълча, за да не избухне дори и това да значи да пренебрегна себе си. Много често пренебрегвам себе си и правя неща, които не искам, за да може той да е доволен. Много е дребнав и краен, търси много дребни причини, да ми се разбучи, последно ми каза, че съм му провалила почивката, защото съм си говорела с мой приятел, на когото не му беше добре, а не с него. Не мисля, че това, че съм обърнала внимание на мой приятел в лош момент е достатъчна причина да проваля на някого почивката. Няма да ви лъжа, че да си говоря с моите приятели ми е много по-добре отколкото да си говоря с него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8ce8841ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Има жени, които ако им представиш 100 или 1000 мъже, безпогрешно ще се хванат с най-големия идиот и комплексар от тях и ще изпълняват всичките му прищевки и тъпотии. Сори, авторке, но ти си точно от тези жени. Той се държи с теб като с парцал, ти си взела да се притесняваш за мнението на приятелите му и как щял да бъде наранен, ако го зарежеш? Ами тогава продължавай с него и реви, то друга алтернатива няма.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7493645e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Като човек със сериозен брачен опит, ти казвам-разкарай го веднага. това не са нормални взаимоотношения
Мъж на 46 г.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89c3b2169e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ама защо още стоиш с него не мога да разбера махай го на секундата и вземи мерки ако се опитва да те тормози? Зарязвай го няма да става по - добре минах през подобен ад знам какво е!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 74c0423e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   13, авторке, как търпиш такъв? ! Та това си е нарцисист и направо психически нестабилен човек. Щом не се чувстваш добре, защо си с него? Да ти разбие и на теб психиката ли? ! Толкоз ли е красив? Сто процента не блести с нищо визуално, няма грам опит с жените, освен някакъв секс от чатове. Просто този е за лечение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2860290de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Този е абсолютен егоист с нарцистични наклонности — обирай си крушите, докато е време и не си се привързала стабилно, в противен случай те очакват единствено тревога, притеснение и тормоз!

За апартамента — бие се той в гърдите, че имал апартамент, баща му му бил „помогнал“... баща му директно го е купил за него, не му е помогнал! 23-годишното мамино синче дори и пръста не си е поклатило, за да подпомогне финансово този процес, но естествено в момента всичко е негово и неприкосновено, нищо, че отново разчита на безплатна секс робиня, готвачка, чистачка и домакиня обобщено в твое лице!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 85a78839d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте, пак от авторката,
искам да поясня, че под почивка имам предвид, че той е на ски с приятели и искаше да се чуем по телефона, написах му по чат, че мой приятел не се чувства добре и трябва да му се обадя. Той ми се ядоса, че съм го била пренебрегнала и съм се обадила на мой приятел, а не на него. Започна да говори как съм му провалила почивката и такива неща, как като съм се държала така щял да изстине към мен. По време на почивката доколкото разбрах се е бил сърдил и на приятелите си, защото не карали по пистите, където искал той и останал сам, те си били почивали прекалено много, а той бил отишъл там, за да кара, оплакваше ми се от тях много, а аз му казвах да не им се сърди, защото някои искат да карат други да почиват, че всеки е отишъл с различна цел и да се сдобрят. После му купили храна и се сдобрили. Винаги когато иска нещо да направя за него минава с думите, аз съм си го заслужил, старая се супер много. Мисля, че в една връзка трябва да е удоволствие, да правиш неща за другия, а не да ги натякваш постоянно(примерно ми казва че ме взимал с колата да ме закара до тях и трябвало да съм го оценяла). Казва, че преди е давал много за момичетата, а те са го зарязвали и искал аз да давам първо после щял и той или един вид да е взаимно. Искал първо аз да се привържа, после той щял да се отпусне към мен. Имам чувството, че не иска да се прецака по някакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8d11188427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Извинявай, но този твоя кога е в цикъл или е в цикъл 24/7? Подсигури го с тампони малко валидол, че да се поуспокои.
Първо, как може да се хванеш с някакъв, който те смята за тъпа??? Имай себеуважение! Това, че си тъпа, защото не ти се отдава специалността, може да го каже индивид с доста ограничени виждания и самочувствие, несъответващо на същите тези ограничени схващания. Убедена съм, че твоя е някоя надувка с празно съдържание, което се има за венец на природата, просто защото е излязал от влагалището на майка си. Всеки човек има неща, които не разбира, и това не го прави непременно тъп.
Чуждото мнение е много важно за него? Разбираемо е, ако малко се интересува, но да оставя другите да ръководят живота му, би го направил само много неуверен в себе си комплексар. Животът си е негов, приятелката също и какво мисли някой си или някоя си там, не трябва да има голямо значение, още повече предвид факта, че същия/същата може да завиди и да се опита да му развали връзката. Това е често срещано, така че когато човек започне нова връзка, трябва да си има едно наум за разни приятели и приятелки, особено приятелки. Дори дългогодишни приятели и приятелки развалят връзки.
Никой нормален мъж няма да се сърди като малко дете, защото приятелката му не можела да му направи свирка, понеже трябвало да се прибира, заради загрижените си родители. Напротив, нормален мъж, който изпитва чувства, ще се погрижи приятелката му да няма проблеми със семейството си. Това го правеха 15- годишните момчета от компанията ни даже...
От тук продължавам съм следващия момент - защо този твоя споделя толкова лични неща с приятелКА? Обикновено мъжете споделят с мъже приятели, рядко навлизат в такива детайли и го правят най вече за съвет, докато онзи те е оплюл пред онази и то само защото ЕДИН път си му отказала, поради основателни причини. Е, сексуалният живот не се раздухва по компании. Тук идва и другия момент, че по принцип жените за такива неща проявяват така наречената "женска солидарност" и се защитават, което означава, че тази негова приятелка или е гадна и подмолна кифла, която обича да създава раздори за личен кеф, или има някакъв интерес към приятелят ти, или и двете.
Хладилникът бил негов, нещата били негови, щяла си да надебелееш от две бисквити, а той може да тъпче и сигурно няма проблем, ако някой ден стане подвижен казан със захар, тръшкал се е, избухвал... как общуваш с това същество, не знам.
Зарязвай го тоя и за причина му посочи, че не си падаш по жени. Нека си търси друга, например тази негова приятелка, пред която се оплаква, да видим дали и тя ще го изтърпи или и тя ще е "тъпа".


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker