Защо ме потърси? Какво иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме потърси? Какво иска
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1939 пъти
Здравейте,
Преди 5 месеца започнах да се зарибявам с едно момиче(20г. аз 26г).. от различни градове(50км)бяхме но така и не се видяхме.

Първоначално опознавателните разговори вървяха като по вода.. после започнаха шегички, закачки..
Да отбележа както аз така и тя си личи че сме срамежливи, не го крия и тя и аз сме си го споделяли..
Не и се натрапввах, дори тя сама ми потърси телефона.. дадох и го чувахме се десетки пъти..
Донякъде хлътнах и се чудех как да и предложа да излезнем защото тя имаше проблем със семейството разделени родители и др глупости...
Както и да е писах и да излезнем и се разбрахме.. и уви затвориха всичко.. няма къде да се ходи .. студено е.. времето е ужасно.. и донякъде нещата пропаднаха..

Исках около коледа да я посетя но тя всякаш се изолира и отдръпна.. пробвах на няколко пъти да разбера какво се случва.. нищичко.. в крайна сметка и обясних така и така какъв човек е че не мога тъй лесно да спра да мисля за нея..
"Благодари ми и ми каза че в момента иска да е сама известно време , да учи и да не се разсейва.."
Ако искаш време ще ти го дам и написах.. и пак спря да пише.. реших че или наистина иска да е сама или има някой друг или пък не ме харесва...

Спрях да я търся.. гадно ми беше гледах я как седи на линия, а да и пиша и не.Не виждах смисъл... гледах да я забравя да мисля за други неща.. не минаваше ден в който да не се сетя за нея... мислех и мислех, но в една вечер ей така редактирайки си фб... гледам всички снимки и постове ги е отхаресала.. викам брей чак до такава степен съм и станал противен чак е влезнала в профила и си е направила труда...
Викам си няма бе глупак не ти е писано.
А всякаш описваше идеала за момиче..: умна, симпатична, срамежлива, с дълга коса и бузи като на бебе, готви, обича децата, домашарка е, не е фб инста кифла.... тъпо ми беше и се обвинявах че съм такъв нерисков играч и ме е всякаш страх от това какво ще се случи...

Мина се близо месец и половина и хоп някой ми писа, викам си пак някоя простотия някой приятел е изпратил...
Отварям: Да ти подосаждам ли малко? И някаква миловидна емотиконка..

Бях доста учуден.. че се е сетила.. идваше ми буквално хем да и тегля майна хем пък исках отново да и пиша.. помислих викам ся ако се опитва да ме прави на мотика и да ми пробва акъла да ли отново ще и ходя по гъза.. ъъ.. чакай..
Писах и Здравей..
-Здравей.. как си какво става какво ново..
Нищо.. прибирам се ... при теб.. как си..
-добре съм, аз исках да ти се извиня ако нещо си се обидил преди време, дано не съм прекалила..
(Исках не исках трябваше малко да я сложа на място.. но как..)
Хаха За какво?
- ами за поведението ако нещо съм те обидила
И обясних.. човек на сила не можеш да го накараш да направи нещо така че и да си и да не си минало е.
-Добре поне го направих..
И как реши да ми пишеш?
-Видях че си на линия и реших
-пък нищо сложно.. знам че се обиди ама ми трябваше малко време.
Викам си хуу ай чест и правя че сети и ще отстъпя..
Писах и как са минали изпитите как е като цяло... сподели че времето което си е дала и се отразило мн добре и се надява само на хубави неща за напред и ми пожала и на мен само хубави неща..

Писах и още мъничко.. и спрях на другия ден малко и това беше..

Сега не знам за какво ме потърси тя?
За да ми се извини и да е чиста пред себе си..
За да ми пробва акъла колко съм глупав..и да ли пак ще тичам да и пиша всеки ден.
За да ме види как съм?
По някакъв начин мъничко ме е харесала ?

Някак не знам и аз.. дори като бях видял педи време че е отхаресала всяка снимка която бях качвал си казах е тва е.. боклук.. не е от голямо значение.. но факта че го беше направила... ме подразни... следеше сторитата какво качвам.. дори в деня в който ми писа бях качил някаква простотия за човешките взаимооотношения и първа хоп... следм2-3 часа беше писала...

По пътя на логиката не трябва да си тровя нервите.. не трябва и да се надявам на нещо...
Но пък от друга страна аз съм човек който не пие на пуши и търси нещо спокойно и различно спрямо днешното поколение на кифладжийки и златотърсачки.. и това някак си ме тласка опитам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: e74a24528a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиши и ако я харесваш. Не си мисли в главата ,че не харесва,че те използва. Всъщност няма за какво да те използва, може би се отдръпнала леко и се чувствала депресирана от нещо. Или може би е чакала ти да и предложиш и се обидила от това,че не си. Сега гледаме в момента. Ако и пишеш имаш шансове, просто и пиши всеки ден и и пиши за нещата,които харесва и така ще станете близки отново. В един момент ще започнат пак закачките и шегите и може би някъде там, можеш да и кажеш,че я харесваш. Но ще трябва да мине малко време няма,как да стане. Не си мисли за това което се е случило, факта е че щом тя ти пиши значи и липсваш по един или друг начин.

Клоп

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9811be5ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има едно нещо, което се нарича реципрочност. Тоест, държиш се с някого така, както той с теб. Спестява доста неприятности, страдания и ядове.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 46910b1f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Кифлата и златотърсачката поне ще ти кажат направо че не ставаш, докато същите тези тихи води си плетат кошничките. :)
С колко ли още си пише и говори, факт, че теб те е зарязала за Бог знае какво, но в никакъв случай не е защото иска да остане сама със себе си и да учи.
Чатовете и с другия/другите не са толкова интересни вече, затова е допряла до теб, а и е права момичето, достатъчно много балъци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4544cf65f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не мога да разбера защо така масово сте се вкопчали в това писане и само на него разчитате. Какво значи студено е, няма къде да се ходи, не знам си какво... това са оправдания!
Не можеш да опознаеш някого по чата - просто е невъзможно. Всъщност ти си мислиш че го опознаваш, защото подсъзнателно създаваш образ на човека в главата си, но този образ доста често се разминава с действителността.
Дори една проста разходка в снега, с чаша с топла напитка от някой автомат е в пъти по-добре от това да чакаш да ти пише, да се надяваш, да създаваш изкуствени изживявания в главата си и прочие.
Така че, аз ако бях на твое място, щом имам номера на момичето, щях да й се обадя и да я попитам кога е свободна да излезем. Точно толкова е просто. Делят ви някакви си 50км за бога, няма и час път! Вместо да гледаш кой коя снимка ти бил харесал и кой кое стори е видял, вложи тази енергия в това да измислиш какво да направиш в реалния живот и да спечелиш момичето в реалния живот.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 367b955834
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз имам теория. Казваш, че е умна, следователно вероятно е и доста грамотна. Подозирам, че ти е дала няколко месеца за да види дали би имал волята да се поограмотиш, след което ти е писала, за да те провери. За съжаление - съдейки по правописа ти - си я разочаровал. Това е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e8b1805247
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не беше ли качвал тази история веднъж за същата 20 годишна? Още тогава ли не разбра, че ако имаше кинти и яко возило щеше не само да те търси, ами и пълна програма да ти извърти?
Сега те е потърсила, защото и е доскучало и е я зарязал някой провайдър, или пък няма кандидати. Просто не се занимавай с дребни, търси си някоя горе-долу на твоята възраст. Не че не може пак да има такива номера, но поне ще е малко по-зряла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0a9aef8db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Добре, разбирам, че човешките взаимоотношения понякога са сложни, но чак до такава степен да анализираш всяка дума и действие, и то в социалните мрежи... Може да не е била на кеф онзи път, когато те е отрязала, нещо да се е случвало неприятно около нея в личен план. Ако я харесваш и искаш да пробвате връзка (а това очевидно е така), просто бъди директен - харесвам те, искам повече от това просто да си пишем от дъжд на вятър, ако и ти имаш симпатия към мен, давай да се взимаме. Е, не точно с тия думи, но схващаш накъде бия. Ако не го направиш, рискуваш още не знам колко месеци и дори година да се въртиш в един омагьосан кръг. Като каже "не", поне ще знаеш, но пък ако каже "да"...? :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b95362a36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имала си е приятел и затова е спряла да ти пише и ти е отхаресала постовете. Сега или са с разделили, или нещата между тях не вървят и затова те търси. Другият вариант да е нещо болна в главата. Ако я харесваш се виж с нея. Пък после каквото стане.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 17b017b890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може на другото масто да не я е огряло и тя да се е сетила, че при теб е по-сигурно. Ака си сменя и настроенията така, както харесванията и отхвърлянията на хора, не зная, май ще е по-добре да не се занимаваш с нея. Ти нали не искаш да си нечий резервен вариант, губене на време и отдушник.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 265e060363
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с нея. Според мен и липсва само вниманието ти . Какви са тези детски истории с отхаресване на снимки и прочие. Мисля, че си прекалил с нейното идеализиране.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3e6faff64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моля те не слушай съветите за кинти и возило. Вярно е, че много момичета в днешно време търсят това, но това не означава, че е правилно. Има и момичета, които не се интересуват от тези неща до такава степен.
Важно е мъжа да има пари, защото трябва да издържа семейството и да може да се разчита на него, всичко останало е само показност и повърхност.
Въпросното момиче не знае какво иска, на мен също ми се е случвало. Просто продължаваш напред и не прави грешката да мислиш, че щом тя е постъпила така, значи и другите са такива.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ba28c654cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора към 1 и 2:

Да и пиша всеки ден окей. Добре ще продължа да и пиша.. ако е решила да ме прецака отново хубаво такъв ми е бил късмета.

До 2, не разбрах? Значи дори за момент не е ставало дума за коли пари апартаменти.. ако е била толкова голяма материалистка за кво ще отделяше време да ми пише и да се занимава ако търси това?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b5faf1ffc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12 от 2
Ако е новост за теб, че повечето жени на всякакви възрасти преценят мъжа по социалния му статус, заплатата , работата и колата-съжалявам, че ти разбивам романтичните представи.
Всеки може да си пише всичко по фейса , важното е какво прави извън него. Била страшно затистата от учене, не иска да се разсейва и т.н- сериозно ли? Ако даден човек те харесва, то той изобщо няма да ти изтърси подобна глупост за извинение да не те види. Едва ли по цял ден седи, забола нос в учебниците и учи ли, учи. Просто те е отсвирила деликатно. Човек, колкото и да учи и да е зает с други неща, пак ще намери 10-15 минути време да ти пише или да се обади, ако наистина те харесва. Всичкото друго са оправдания в стил колко сме заети.
Просто не си и достатъчно интересен да се види с теб. Може би визуално , или заради социалния статус,но определено си и на резервната скамейка. Може да си е имала приятел и сега се е видяла свободна. Даже си те гоуства-не ти пише и обажда известно време, но си намира начин да ти се набие на очи с тия лайкове и писане след месеци затишие. Прочети за ghosting и ще ти стане ясно какво прави и защо.
Търси си мадама в реала, тази само търси шарани по фейса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker