Не мога да се влюбя в никой друг след него... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се влюбя в никой друг след него...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4214 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 19 години. Винаги съм бил общителен и отворен към хората, но не съм ходил по дискотеки и пиянски сбирки - просто съм си бил едно кротко момче дето си ходи на училище и си учи уроците. Вече пораствам (както казах на 19 съм) и имам огромен проблем.

Когато бях на 16 ме приеха в гимназия тогава още не бях правил секс, защото за мен това да спиш с някого на 15 не показва, че си мъж, но знаех, че си харесвам момичета. След като започнах да ходя в гимназията на двора забелязах един млад мъж, ученик в 12-ти клас на същата гимназия - беше странно досега не се бях заглеждал по мъж така, но ме привличаше някак си.

С времето видях, че учи на моя етаж и задържах погледа си доста върху него. В началото беше плашещо, че ме привлича мъж, но с времето си казах "добре гей съм не съм го искал така стана" и лека полека се приех за гей. Но това момче ме привличаше много не само като сексуален обект много повече ме привличаше като човек.

Не беше като другите - не пие, не пуши напротив - стегнат, спортист, сериозен не някой лигльо, уверен. И осъзнах, че искам близоста му!!!! Започнах да флиртувам с него, гледах го в очите, нарочно минавах в близост до него и тн той забелязваше това, но нищо, отвръщаше ми с поглед, но нищо. Очевидно не си падаше по момчета, а след това си хвана и приятелка. Аз обаче си флиртувах с него всеки ден и ставах все по-щастлив (особено когато и той ме гледаше по-дълго) Бях се влюбил в мъж?!

После дойде края на годината и той завърши. Нямах желание за нищо, 2008-ма беше кошмарната ми година идеше ми да ревна така силно.... Казах си аз съм гей той си е отишъл ще си намеря друго момче или момиче пък както стане така. Но тук идва проблема НЕ МОГА ДА ХАРЕСАМ НИКОГО нито мъж нито жена, ерекция получавам само от порното жив човек не може да ме възбуди!!!

Искам само него, искам да съм до него, да съм с него. Лека полека свикнах без него вече сме 2011-та, но и досега никого не искам, не мога да правя секс, никой не ме привлича камо ли да се влюбя пак. Викам си като съм гей да си харесам друг но не става, викам си може да съм си хетеро, но те на и жени не ме влекат само той и той. Страшно е! И го обичам много, а даже не сме си говорили само погледи усмивки и то от моя страна усмивките де.

Онзи ден го видях случайно след тия 3 години и си изпуснах всичко от ръцете. Беше даже по-хубав и той ме видя и се гледахе докато се разминавахме и дори се обърнахме един след друг, но тий си отиде по пътя.... Исках да го догоня и да сложа край на това ама бях съсипан, тъжен и пак ми се реве а съм толкова хубав мъж (не че се хваля) няма ли да се влюбя повече и да изпитам чувството да правиш любов с някого. Не мога да го забравя с години и ето сега гледам му снимките и ми се реве, боли ме че той си има живот, а аз не присъствам в него... много го обичам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 005c59ad97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа, за пръв път такава гей историйка ме натъжи. Интелигентно момче изглеждаш, отчасти те разбирам. Момиче съм вярно, но и за мен сексът и това някой да ме обича е мираж.. Според мен проблемът ти е, че не си наясно със себе си. От там и никой не ти харесва, ти дори не знаеш дали харесваш себе си (като човек). Пък и казваш хетеро, хомо.. Не споменаваш "БИ" Ми според мен си точно би-сексуален. Оглеждай се и за мъже и за жени, и току вуж най-неочаквано намериш правилния човек за теб ;)
Момиче на 20 г.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9cd68d8e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина си гей....Не мразя гейовете и лесбийките,но ми е някак не естествено и гнусно мъж с мъж да се целуват или жена с жена.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8631b6ae96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те. Моят съвет е да му намериш или скайпа или фейсбука (как го мразя тоя фейсбук, ама това е друга тема) и да му кажеш. Очи в очи ще е трудно. Тези варианти са по-приемливи. Но не го заливай веднага с любовта си. Не изпадай в дълбоки признания. Просто му кажи: "Ей, здрасти :) , учихме в едно училище, а пък оня ден те засякох на улицата и реших да ти пиша, как я караш?"

Така ще разбереш по реакцията му дали има шанс за реален контакт. Ако откликне и си пишете общи приказки по скайп, спокойно като го видиш на улицата ще го заговориш, ще вметнеш "Дай да не стоим така ами да пийнем по нещо" и ще разбереш накъде ще тръгнат нещата.

Но недей така да се измъчваш, без да правиш нищо. И в никакъв случай не му признавай изведнъж. Нека поведението ти говори - тактично и бавно. ЯВ си представи, че и той ти се кефи, ама си казва: Е, акакво, само ме зяп и нищо. Опитай! Стискам палци!
Ж25

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1a44224120
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А бе номер3 ти луда ли си да му даваш такъв съвет.Съмнявам се онова момче да е гей,на тези неща,които съветваш автора да пише всеки би отговорил от учтивост и добро възпитание.Помисли какво ще стане накрая-автора ще се обнадежди,ще се разкрие,онзи ще откачи сто процента ще го намери и ще го пребие.И после хептен ще страда цял живот,аз те съветвам щом си гей се присъедини към такъв вид групичка (виждала съм такива по тв-то)и все ще срещнеш взаимна любов.намери си човек като теб и страданията ще спрат

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b2be9848da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина кофти, обаче пича очевидно си е хетеро. Това, че те е гледал понякога дълго и се е обърнал след теб, надежди ли ти дава? То и мене някой да ме зяпа и да ми се хили постоянно, да и аз ще го гледам естествено с мисълта " Защо по дяволите ме зяпа тоя/тая? " А това, че на улицата те е гледал като сте се разминали, ами и аз поглеждам познатите си като ги видя. "а съм толкова хубав мъж" - е добре кво като си хубав, той ако се интересува от жени е*е го, че си хубав. Все едно аз като съм хубава, да се чудя защо не ме забелязват момичетата, представи си. А само от едни погледи и си се влюбил, моля те филми, става с общуване. Просто имаш силно увлечение и това е. Аз като бях на 11-12 ей така от поглед си се "влюбвах" в някое момченце, ама ти си голям човек!
Съжалявам, ако звуча грубо, но е така.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b2f16f2724
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моят съвет е пък да не се занимаваш с него. Не си го познавал истински, само те привлича ТОЗИ КОНКРЕТЕН ЧОВЕК, което нищо не значи (дали си гей или не). Дори не вярвам да си гей- по-скоро си би. Какво порно гледаш - ако гледаш И с жени, тогава 100% си би. Пробвай първо с някаква жена, по-лесно е и ще разбереш.
Мъж си, това е сигурно, а като такъв няма как да не се възбудиш като се съблече съответния човек и те докосне както трябва ( мъж или жена) и ще стане. Не се лишавай от секс, ако имаш такива нужди. Но зарежи мислите за това момче, то не се интересува от теб, има толкова хора на този свят, които пък биха искали да са с теб! Не си губи времето по миражи!
П.П. в момента дори си девственик, нищо повече!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4a8c8fd59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За жалост свестните мъже или са обвързани или са обратни :(
Харесва ми фактът, че не си почнал да правиш секс от 14 годишна възраст или въобще от тинейджърските си години, харесва ми, че не правиш секс с тоя и ония просто, за да не си самотен, разбирам те, ти би дал любовта си само на човек, по когото си падаш, аз съм същата.
Не мога да имам връзка с човек, по когото не си падам, самият той се отказва от мен, като види, че не давам нищо от себе си, освен това не съм привърженичка на безразборния секс.
Фактът, че си го харесваш НЕГО само от 3 години, и то само него, никой друг от толкова време, и си луднал по него само с погледи, говори, че много го обичаш, не виждам нищо извратено в чувства, които продължават с години към един и същи човек, по-скоро се отчайвам от разврата на младите, на безразборния секс, и какво човек, който не е правил секс, а е на 20 или 30 години не е в ред, девствеността преди беше гордост сега е срам.
Това, че не си правил секс, а си на зряла възраст, говори, че не си срещнал полвинката в живота си, да лошо нещо е самотата, и повечето хора, за да избягат от нея се обвързват с хора от противоположния пол, не защото се обичат, а заради изгода, на татко синчето с пачките уреждат с материалистична кукона, други също се обвързват, но не от любов, а за да не са сами пак изгода, рядко са случаите, които да има истинска любов, и двамата души да се раздават един за другиго, на всеки това му е проблема, а именно ЛЮБОВТА, ти не ги гледай обвързаните, какво си мислиш, че всичко им върви по мед и масло.
Разбирам те, защото имам подобна история като твоята, човек се пита защо живее, ако не обича, ако няма искри, любов сякаш живота му е напразен.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 90a3576e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз преживявам нещо подобно като теб. На 24 години съм, а започнах да изпитвам влечение към един човек още когато бях 14 годишна. 4 години по-късно успях да намеря начин и да се запознаем макар и по интернет- 2 години си писахме и аз тотално се влюбих, но в последствие се разделихме, защото ме беше срам да си призная коя съм всъщност и се представих под чужда самоличност. Сега вече от 4 години съм сама и не мога да забравя. И аз се пробвах и миналата година имах една връзка, която продължи 2 месеца, но не изпитвах абсолютно нищо към гаджето си и се разделихме. Моят човек вече си има семейство и дори очаква първото си дете, но аз не спирам да си мисля за него и май така и ще си останем- самотни. И аз съм девствена и самотна и въпреки това не бих се отдала на първия срещнат. При мен е максимата- " По-добре сама, отколкото в лоша и неподходяща компания" Знам какво изпитваш и напълно те разбирам, защото същото преживявам и аз години на ред. Искам да си пишем, но за жалост тук не дават да си оставаме координатите. Бих ти казала да не се отчайваш и колкото и да ти е трудно опитай се да откриеш любовта в някои други очи. Ти явно имаш много чисто сърце и душа щом толкова дълго време обичаш някого без да получаваш нищо в замяна и всеки- независимо дали мъж или жена- би се радвал да има такъв човек до себе си. Не се отчайвай и не позволявай на тъгата и самотата да разрушат душата ти така, както направиха с моята и от много обичаща аз станах студена и неспособна да обича повече.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 993a37bac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм в такова положение. Момиче съм. Мечтая да съм с него. Копнея да го прегърна, а той дори ме подозира. Дори не ме харесва, а аз не мога да погледна друг! Казват ми да спра да се измъчвам, но как да заповядам на сърцето си? Разполагам с всякакви координати - скайп, фейсбук, че дори и номер на телефон. Но просто не се осмелявам да го потърся, за да не му досадя... Не знам дори какво да те посъветвам. Толкова е трудно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bfeef6ed32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11, аз съм номер 10 :)
И на мен ми направи впечетление, че този човек има много чиста душа щом толкова години обича само 1 човек, и е хлътнал от размяна на погледи т. е имало е някаква искра, повечето хора не биха издържали, ако не получават нещо в замяна.
Тоест, ако на 1-вата седмица видят, че не им се обръща внимание няма да чакат месец, или година този човек, а по най-развратния наичн ще си намерят другиго, който да им свали гащите, и онзи, който не им е обръщал внимание въобще са го отписали дори не си спомнят, че някога са го харесвали.
Повечето хора не знаят какво значи истинска любов, не знаят да обичат един и същи човек до края на дните си без изневяра, и да се раздават напълно, рядкост са онези хора, които, ако останат без полвинките си ще се обречат на самота, не защото така трябва, а защото никой друг няма да ги развълнува по онзи начин, напротив още на другата седмица ще си намерят ново гадже, което доказва иначе силната им любов към ''бившите''

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 20c54c59b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Според мен, ти си едно прекрасно същество, което обаче е много объркано. Звучиш интелигентно, жалко, че младите момичета ще те загубят като потенцялен партньор. Според мен главният ти проблем не е нещастното влубване, а не изяснената ти и прикрита сексуална ориентация. Трябва да започнеш да признаваш на обществото какъв си, за да може хора с подобна ориентация да се насочват към теб, а заблудените момичета да не се влубват и да изпитват твоята болка от неправилния човек. За влюбването не се притесняваи, всеки е бил нещастен от любов, всичко минава, нещата се нареждат, създай си приоритети, изгради си цели и всичко само ще се нареди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker