Как разсъждават мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как разсъждават мъжете?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2165 пъти
Здравейте, обръщам се към мажете
Когато жената ви каже какво иска, как се чувства
как тя би била щастлова и какви са нейните виждания относно сажителството с партньора си и брака
Не е ли редно малко или много поне да зачитате това, че тя се чувства обидена. Вие нарушите нейните граници а тя ви каже, че се чувства зле. Какво бихте й казали? Моят ми казва, че аз не трябвало да се чувствам така, както се чувствам. Това били глупости, но за мен не са. Прощавала съм му много пъти без дори да се извини, но сега искам от него да ми покаже, че найстина държи на мен. Това пак не се случва. Кажете когато полувинка та ви каже, че се чувства зле какво правите, казвате. Разбира се ако искате да си оправите отношенията. А и още нещо ако един мъж няма намерение да прави нещо за жена си, защо просто не каже. Аз не искам да правя какво и да е за тебе

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c0961909db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа, а ти защо просто не го напуснеш?
Споделила си му кое те притеснява, той не прави нищо по въпроса. Няма и да направи в бъдеще. Даже ще ти се качи още повече на главата с по-голяма доза простотии. Не се прощава нищо. Това научих от опит. Не позволявай да те мачкат и обиждат.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b11f0fa968
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, гледам, че доста теми си пуснала вече. ясно ми е, че си нещастна с мъжа си. Явно ти се е насъбрало. За мен ако не можеш да оправиш нещата с диалог единственото решение е развод. Колкото и да си зависима финансово, започни да работиш по въпроса. Общинско жилище ли ще си търсиш, към организация ли ще се обърнеш, ще се преквалифицираш ли, втора работа ли ще зпаочнеш, в чужбина ли ще ходиш с детето, не знам, но започни да работиш по въпроса, защото това ще те яде цял живот. Това не са ден-два да ги изтърпиш. До кога ще търпиш?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d47aed9e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Колко теми ще пуснеш? Ако очакваш някой с вълшебна пръчка да ти оправи отношенията с мъжа ти и той изведнъж да стане мил и любящ, няма как да се случи. Щом му казваш, че се чувстваш зле, а той не прави нищо по въпроса, значи не му пука за отношенията ви.
Имаш 2 варианта: или да го напуснеш, или да търпиш. Решавай и действай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ca4d8d67a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Двамата на психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 60b39a2238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кога ще ви уврат главите, че единственият човек на този свят, когото можете да промените сте вие? С какъв човек се събираш се мисли и се внимава преди, а не след брака. Какъвто си избрала, с такъв ще живееш. Като си недоволна и не можеш да живееш с него, има съд и развод.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 87cecbe199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Мъжете не могат да разсъждават. Това е за хората с мозък.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a1d9914bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами, разбери, намираш се в България. Много от хората са далеч от правилно разбиране за цивилизовани отношения, взаимно уважение и зачитане. Просто мъжете са зле възпитани и много страхливи. Ако човекът ти е от този тип мъже, твой избор ли е дали искаш да си посветиш времето на него или предпочиташ да опиташ да намериш друг партньор или да си сама, но без да търпиш неуважително отношение. Прецени си къде се намираш, сред какви хора и какъв човек имаш до себе си. Все си върви по своя път. На мен например не ми е важно да имам брак с партньора ми. И той не ми е най-важното нещо в живота, имам си житейски път и той е придружител. Ако има достатъчно интелект ще ме оцени и ще се старае, ако не- проблемът не е мой. Аз си действам по моя път, постигам това, което ми е допустимо и ми се иска в условията, в които живея. Доволна съм от постигнатото от мен до момента, имам изисквания предимно към себе си. Един ден като умрем всеки ще бъде съден за собствения си път, как той се е отнасял с хората и какво е постигнал в живота си, няма да има значение дали партньора ти е бил идеалния съвършен в отношението си с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 99bc1efba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз още на първия месец разбирам дали някой става за мен или не. Ако още тогава има неща, които не мога да превъзмогна ги казвам, ако не се промени, друг ще дойде. Какво да чакам една, две години, само да си губя времето и да си разбивам здравето...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b1258ed8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прочети няколко пъти това, което ще ти кажа. Аз не бих искал някого, на когото държа да се чувства зле, просто ако го дразня с поведението си ще се постарая да не го правя. Ако обичам някого защо ще го наранявам?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d47d34dc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №9, колко първи месеца вече премина? Нали знаеш какво става след много първи месеци!?

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 630db3129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Я, първо се научи да пишеш неща отнасящи се за мАжете и да знаеш, че жена не може да командва истински мъж. Ако си ми жена и на мен ми правиш тези номера, ще те науча на правилно отношение към мъжкия пол чрез физическа терапия, докато започнеш да заекваш. Няма как ти да му прощаваш за каквото и да е. Той трябва да прости дързостта ти и неуваженитего, което проявяваш към него с прищявките си. Такива жени като теб не заслужават мъжка любов и закрила! Заслужават да са самотни до края на живота си!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 074ff84e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 12, ти си за терапия. Психиатрична.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 630db3129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   13, може ли такова отношение към скромен потребител тук в тази тема? За терапия съм бил, и то психиатрична??? !? Ще посмее ли някой да ме "лекува" психиатрично? Силен съм много! Да му мисли тая, дето ще ме прати в психиатрията, след като изляза от там по един или друг начин! Ще трябва да се скрие на луната. Ние мъжете не трябва да прощаваме женските безобразия, а да наказваме женската наглост подобаващо!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker