Предимства и недостатъци на това да вземеш жена с дете/деца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предимства и недостатъци на това да вземеш жена с дете/деца
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1860 пъти
Понеже доста теми се напускаха в сайта от мъже, които се чудят да ли да вземат женят с дете/деца или от самотни майки, които се чудят , защо е такъв проблема, че имат дете от друг.В тази тема бих изброил, предимствата и недостатъците да вземеш майка с дете/деца от друг. Нека започна с недостатъците:


Първо: Не познавам от близо бащата на въпросното дете, което ще наследи неговите гени.Често тези деца са от лоши момчета, престъпници, наркомани.Нали не искате малкия Пешко като порасне да ви обира къщата за една доза или да ви утрепе за същата.Може бащата или някой в родата му да е имал шизофрения и утре и малкия Пешко да вземе да отключи и да станете роб до гроб на психично болно дете.Тоест много важно е детето какви гени е наследило.


Второ: Като какъвто е и да е бащата ,хората са казали ,,Кръвта вода не става,, Имам приятел, който е оставил сина си без да го погледне, когато е бил на годинка.И въобще не е търсил контакт с него, а се присеща, чак след 12 години и му изпраща по някой лев от време на време.В същото време синът му е отгледан от майка му, и втория му баща.Познайте синът му към го от двамата бащи има респект.Много трудно ще спечелите уважението на дете, на което не сте биологичния родител.Вие ще го издържате, ще отделяте от залъка си за него/нея , но особенно , ако не сте го отгледали от бебе, вие ще си останете чужд, без никаква емоционална връзка.


Трето: Когато една жена е родила вече, тя е задоволила биологичната си нужда да стане майка.Ако вие още не станали баща, еми проблема си е ваш.Масово днешните жени предпочитат да си щадят тялото, здравето, времето си, личния си живот и се ограничават до раждането на едно дете.И масово преследват единствено само неговите и нейните интереси.Трябва наистина да те обича и да е влюбена в теб, че да иска да ти роди и на теб.Понеже тя ще го направи за теб, ти да бъдеш щаслив и да изпълнеш биологичната си нужда да бъдеш баща.Тя вече е изпълнила нейната да бъде майка. Но като знаем как жените стават все по егоистични и намеренията им са предимно водени от нейните интереси и нужди. Може и само да те манипулира с голи обещания.В крайна сметка да минат години и тя уж да не може да забренее. Имал съм отношения с жена-майка, която беше в детеродна възраст, тя искаше аз да се грижа за нея и трите и деца, но аз да се примиря с факта да нямам мое поколение.На момента и бих дузпата.Имал съм и други отношения с жени-майки в детеродна възраст, които твърдо заявяват, че били приключили с децата, но пък имали нужда от стабилен мъж до себе си. Да айде у лево.Искаш само да взимаш, а нищо да не даваш.Или почти нищо.Стой сама и го карай само с любовници, които само ще олабват жилата, а в къщи едно кранче няма да има кой да ти смени, и кой да те отмени в къщи когато си болна.



Четвърто: Ще ти бъдат натресени всичко задължения като баща, но ще бъдеш лишен от права като такъв.Ако отгледаш това дете от бебе до към 7-8 годишна възраст и тя реши, че има нова тръпка. То детето си заминава автоматично с майката.



Предмствата са следните:


А ми те трябва да дойдат от кандидат майката с дете от друг.Тя трябва да ми даде това, което някоя без деца не може да ми даде, за да се оправдаят и големите рискове, които ще поемам.



Като цяло майка с дете, е като върната стока, която е преоценена.Не, че не може да се пласира, но само сред много ограничен кръг потребители с ограничени възможности.Не случайно и прадедите ни жените, които не са били девствени преди сватбата са били лишени от възможноста да имат семейство.Никой не ги е искал и са остава ли сами.Макар и днес тези норми да са доста изменени, все още повечето самотни майки са без стабилен мъж до себе си. Явно и в природата това е заложено.Така, че мъже чудещи са да ли да си взимате майка с дете/деца добре мислете преди това, че изгубеното време после няма кой да ви го върне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d4a9b4aa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Драги авторе това, което си написал е много грозно, незряло и повърхностно. Животът не е сделка, не е договорка, не е дай ми - на ти. С егоизъм и пазарлък семейство не се гледа. Животът започва оттам, където удобството свършва. Обичаш ли един човек искрено, обичат ли се двама души искрено и чисто, па макар и разведени с деца, тези глупости, които си написал въобще няма да им минат през главата. Те през огън и жупел ще минат и пак ще бъдат щастливи.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e36420e0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   " майка с дете, е като върната стока, която е преоценена. "
Като човек отгледан от самотна майка ми се иска да ти разбия носа.

1. " Често тези деца са от лоши момчета, престъпници, наркомани. " - Много филми си гледал.

2. " ,,Кръвта вода не става,, " - Доста остаряло и тесногръдо мислене, но това вече си е до възпитание. Обикновенно нормалните хора щом се отнасят с тях добре, отвръщат по същия начин.

3. " Когато една жена е родила вече, тя е задоволила биологичната си нужда да стане майка. " - Виж тук имаш право, само че пропускаш нещо. Никоя жена не е длъжна да ти ражда деца, без значение дали вече го е правила или не.

4. " Ще ти бъдат натресени всичко задължения като баща. " - Не е вярно. Нищо не е насила. По желание е. Само че след като едно дете вече е било изоставено веднъж си дава сметка, че всеки идиот може да стане баща, а титлата татко се печели. Не ти се дава така както ти си мислиш. Плюс това както ти не си длъжен да приемаш детето като свое, така и то не е длъжно да те приема като мъжка фигура в живота си.

" Ако отгледаш това дете от бебе до към 7-8 годишна възраст и тя реши, че има нова тръпка. То детето си заминава автоматично с майката. " - Прочети пак какво ти написах за таткото и бащата. След като си го отглеждал толкова време и то от бебе си е твое и въобще не подлежи на обсъждане. Нито от майката, нито в съда.

" Никой не ги е искал и са остава ли сами." - Дори няма да си правя труда да коментирам. Всичко хубаво.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0a875c8693
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Или може би са се разделили защото не са били съвместими или са имали проблеми с пари? Защо всички бащи трябва да са престъпници не мога да разбера този стереотип.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 11ebd2a305
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Аз като жена, взела мъж с дете, бих казала, че това важи с пълна сила и мъж с дете/деца. Никакви предимства. Само недостатъци.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1ab14d705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Няма ли да престанете вече да си оправдавате гузната съвет, че не искате майка с дете? Цялия сайт оспамихте вече. Ми никой не ви кара, не сте длъжни. Вземете си такава жена, която ви устройства. За всеки влак си им пътници. Това, че ти/вие имате такива виждания като изброените по-горе, не значи че всички мислят така. И просто не разбирам защо, ако искаш да имаш деца, а някоя жена не иска, не се разберете още в началото, преди да започнетв връзка. Има майки, които искат още деца и жени, без деца, които не искат. Обикновено мислещите майки, които не искат повече деца, си взимат самотни татковци или други мъже, които също не искат. Познавам майки с по две деца от различни мъже, които си живеят спокойно с втория мъж. Не разбирам къде е драмата, май става въпрос за някоя конкретна жена, която авторът не може да прежали. Намери друга, с която да имате еднакви възгледи и тя да иска дете. Има много такива. Моля те спри да пускаш теми вече за едно и също.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e8b3e2eaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Предимства и недостатъци на това да вземеш жена с дете:

Предимства:

- по-лесно ще вземеш такава жена (и тя има нужди от кекс и от пари), защото никой не я иска и няма желаещи, които чакат на опашка за нея...

Недостатъци:
- след раждане, жената вече не е същата там долу;
- децата няма никога да те признаят, дори и да си супермен;
- вторият брак е само по сметка;
- разведена с дете е доста по-лошо от вдовица, хората гледат с лошо око на разведени и има защо;
- има риск след няколко години жената да се разведе с теб и пак да потърси друг - трети вариант /мъж/, защото там където е текло, пак ще тече, нямаш никаква сигурност в такъв брак;
- жената може да те търпи насила, до навършване на пълнолетие на детето й от първия брак, след това да ти бие шута;
- ще прецакате детето, децата на разведени ще имат милион психологически и поведенчески проблеми, но родителите им егоисти не мислят за това, когато се развеждат;
- ако не сте подписали, децата имат право да наследяват баща им от първия брак, а баща им от втория играе персона нон-грата;
- и още 23 неща, които ме мързи да допиша тук...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: adf1fc27a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора към номер 5. Нещо се обърка. Темата е именно за да се обсъждат тия неща в нея, и да не се пускат много подобни теми.Темата е да бъде разяснено на по неопитните, от по опитните, какво печелят и какво губят с този избор.Децата на тези майки са точно предимно от лоши момчета.На бившата ми от сводник.На последната , която срещнах от наркопласьор.На предната, която срещнах също от наркопласьор.Мой роднина, който също беше наркопласьор и сводник дъщеря му в момента е на 23г. и е проституираща закоравяла наркоманка в Испания.И за всичко са виновни майките.Те избират, кой да ги осемени.Подобното прави подобно.Разума винаги трябва да наделява над емоциите.Това дрънканиците за любов и обич..... е предимно художествена измислица.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4cb640b031
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никой никого не задължава да дава залъка си, много мъже дори не го правят, жените се издържат сами или се дели всичко. Един мъж, ако иска една жена, детето няма да е проблем. За раждане на друго да се разберат, жените отнасят всичко покрай едно дете, тялото си развалят, много жени не работят, защото детето се разболява често и работодателя не търпи.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 75f22b979f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ами... аз честно казано като жена с дете, което няма връзка с баща си, да ти кажа внимание изобщо не ми липсваше. Нито един мъж , който ми предложи след това не прие по лош начин дете ми, напротив даже, гледаха тя да ги хареса, хаха.
Хахахаха това за преоценената стока жестоко ме разсмя.
Със сегашният ми приятел си правим планове за деца, той е направил повече за дъщеря ми, отколкото собсвеният й баща, с кеф ще му родя дете, така че написаното от теб са пълни глупости.
За твое сведение, това че си във връзка с някоя жена, не означава че тя ти в длъжна да ти ражда деца. Това си го печелиш, ако тя е решила че не иска...може би нещо при теб куца.

Много грозно изказване как жената била “взета”, това да не ти е салам от магазина да го “взимаш”, все едно от теб зависи, а тя е безгласна буква. Аман вече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1e53d3c3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако имам дете, и не искам повече деца, не бих се ангажирала
С мъж без дете. Най - добре с поотгледани деца, за да знам, какъв баща е, и за да е наясно той, как се отглежда дете. Детето е цедка за несправящите се с отношенията, стреса и финансите мъже, такива не понасят и собствените си деца.
Мъж, разведен, но грижещ се за децата си, би бил много по- добре с жена с дете, ако не иска повече собствени деца. Да си има семейство отново, да не прескача от жена на жена, ако не е такъв тип. Нормалната жена с дете, ще оцени такъв мъж, няма да е на зор за деца, ще му даде спокойствие и уют, грижейки се за детето си, подкрепена от мъжа до нея. Ако той има качества за баща, той знае как, и ще намери начин да бъде добър пример за възпитание. Децата чувстват много добре, кой се грижи за тях и се привързват. Децата имат нужда от стабилност и сигурност, и са наясно, къде я получават.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d7098d4132
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не изважда единични случай, като правило. Всеки случай е индивидуален.
Какви престъпници, какви лоши момчета...в кой век живееш. Разделят се от най-ниското до най-високото ниво хора.
Важно е да приемеш ситуацията, човека, детето да 3ма уважение и разбиране.
Виж си заглавието само, взимаш жена....да те си в 19 век.
Хората по света отдавна са ги надживяли тези неща, какви предимства, какви недостатъци.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 70504e0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Няма предимства.

Само недостатъци.

Жените с деца които искат мъж да се целят в по-ниска категория - пенсионери , дебели мъже , такива които са материално зле.

Може и да им върже ,но като цяло никой не ги иска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5235770ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   н2. Ронин
Такам, автора може малко да пресилва нещата, но да отговоря на тебе:
т.1 Лошите момчета- може би не всички самотни майки детето им е на лошо момче, но една голяма част са точно такива, както и лошите момчета си имат по едно, някои и по повече деца от различни жени. Така че този с филмите си ти.

т.2 Много се мислите за модерни, но модата е преходна, а някои неща са непреходни.
т.3 Никой на никого не е длъжен, същото се отнася и за самотните майки.
т.4 Нищо не е натресено, всичко е доброволно, прав/а си. Обаче който е с такава жена, получава и това към пакета от услуги.
т.5 "Ако отгледаш това дете от бебе до към 7-8 годишна възраст и тя реши, че има нова тръпка. То детето си заминава автоматично с майката. " И какво би спряло майката да направи каквото си поиска? Ако не е припознал детето (което не е негово) той е никой пред закона, и няма абсолютно никакви права. Ако получи някакъв достъп към детето, това би било единствено ако майката реши и е на кеф. Между другото за мен това е най-сериозния проблем в тези отношения. Гледаш го това дете от малко, храниш го, сваляш му температурата като е болно, и изведнъж ако майката си хване друг, ти вече си никой. Просто факт.

За много от нещата автора е прав. Не знам какво скачате всичките самотни майки, в крайна сметка никой на никого не е длъжен. Като искате качествен мъж-ерген, трябва да предложите нещо повече от жените без деца и без багаж от предишни връзки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8f54284b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   С деца или без деца или е твоят човек или не е. Точка!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 98d96c9ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Дори не си споменал основното. Самотният родител, с изключение на редкия случай на вдовец, е лош родител. По дефиниция, както се казва.

Към никого човек не носи толкова голяма отговорност колкото към децата си. С приятел или половинка взаимно се съгласявате да сте заедно. Детето няма избор, то не те е избрало. Дължиш му нормален дом с добра и здравословна семейна среда. Дължиш му да му избереш добър втори родител. Добрият родител избира партньора си не само по това колко го кефи самия него, а и по това дали ще бъде добър родител. Дава, така да се каже, глас и на бъдещите си деца при избора си на партьор.

При самотния родител това не се е случило (освен, отново, ако не става дума за вдовец). Защо създаде дете, без да си му осигурил(а) пълноценна семейна среда? Защо той/тя избяга? Или е измекяр, който просто бяга, вместо да поеме отговорност за семейството, което е създал, или ти си го прогонил(а) с поведението си. Трети вариант няма. И в двата случая детето следва да пита „защо направи така, че да нямам баща/майка“.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 67cf7b6e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Всеки сам си избира с кого да свърже живота си. И сам си носи отговорността и последствията от избора си. Аз например съм преценила за себе си, че не искам да си причинявам връзка с мъж с дете от друга жена и съм се омъжила за ерген. Правилен или не, това е моят избор. Има хора, на които това не им пречи - ок, животът си е техен. Затова подобни теми са излишни, според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 31dea977b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз мисля,че не може и не трябва механично да се защитават двете крайности-да обругаваме самотните жени с деца или пък обратното-безрезерно да ги защитаваме.Всичко зависи от това що за човек е самата жена.Има страхотни момичета,които са се излъгали да родят дете от неподходящ човек,но има и съвсем други.Ето случай който донякъде ще обясни тезата на автора и на мъже,които мислят като него.Мой съсед се ожени за жена с момиченце.Поживяха доста време тримата,той я остави на спокойствие да се ориентира че е стабилен човек,на който може да се разчита,но след някоя година пожела да имат още едно.Разбираемо е,беше единствен син на заможни родители,не се беше женил и нямаше деца.Тя го излъгала,че е повредена при първото раждане и повече не може да има деца.Той преглътна някак и продължиха напред само с нейното дете,докато нейна колежка му казва,че жена му всяка сутрин преди да започне да работи си взема противозачатъчното.Не вярвам да има толкова широко скроен мъж,който в такава ситуация да не се почувства излъган и предаден.Отказа да се грижи за нейното дете и и каза да си отива с него при родителите си.Познайте какво стана-тя си захвърли детето в къщата на майка си и брат си-братът женен,с две деца-и се върна обратно.И досега е със съседа.Не ги знам как живеят-живеят някак.Разбира се,тя не роди повече.Така че колкото хора,толкова съдби и никой не може да съди никого без да му знае живота.Лошото е,че във всички случаи контрата е у децата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a71ab69c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Автора или е от някое село с разбирания от 19ти век или е страшно тесногръд човек, който така и не си е намерил жена. Изключително грозно е да се говори така за жените. Да приемем, че твоите родители се бяха разделили и някой така говори за твоята майка. Представи си, че всички започнат да гледат майка ти, сестра ти или изобщо някоя близка до теб жена само като някакво бреме заради "ремаркето", което "мъкне".
Хората се разделят заради бол причини и ако ще се обвиняват само жените за раздялата ще е много нечестно. Ако мъжа е починал или е изневерил или е направил нещо друго, което не зависи от жената, пак ли тя ще е виновна???
Много плоско мислене. Ако толкова много не харесваш жени с деца, абсолютно никой не те кара да си взимаш такава "употребена" жена.





*facepalm*

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3c6eac1463
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ако тази майка има пораснала дъщеря може да наебеш и нея. От тази гледна точка не е лошо!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c32021727
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Добре ще е и жените да не взимат мъж с деца. И там само драми, заплатата му отива за издръжка, бившата го манипулира, децата изискват все повече пари за какво ли не. И накрая нещастната жена, която се е омъжила за мъж с деца, трябва да го издържа. Отделно пък, за да се разведе жена му с него, значи хубостникът или пие, или играе комар, или ходи по жени, или я бие. С две думи, не е стока. Затова жени, омъжвайте се за ергени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker