За девествениците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За девествениците
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1712 пъти
Понеже видях, че много от нас са налазили сайта, и искам да попитам.... Защо самите вие ( тъй като вече не съм сред вашите редици) сами си го правите на проблем? Самите вие го раздухвате? Защо? Някой вини ли ви, сочи ли ви с пръст? На мен досега, не ми се е случвало, но ако е така, обръщам се и към останалата аудитория: защо нападате девствениците? Какво ви бъркат те? С нещо ощетиха ли ви? Може би ето заради такива коментари много от нас се срамуват, чувстват се хора втора категория, не могат да си намерят гадже! Защото да си девствена е порок! Особено пък за жените! И защо? Никой не чака принца, време е да го разберете! Ние знаем, че принцове не съществуват. Просто е имало редица фактори, и не е маше право да се бъркате кой, кога, къде, и с кого. Явно трябва жената да е била мината през 10, 20, 30.... Тогава пък ревете, че била курва, и искате " свястна" (не казвам, че девица е равно на свястна, нито, че жените, които са го правили с много, са курви!)??? Това са ваши обобщения, не мои, на мнозинството. И аз вече почнах да се обърквам.

И към двата лагера - Адриана Лима, една от най-красивите жени на планетата - го е направила за първи път с бъдещия си мъж на 27. Е, и? Какво стана? Астероид ли се взриви тогава? А когато вие го направихте на 13, мина метеорит? Някакво паметно събитие ли е това? Споко, всички сме хора, между нас няма Дева Мария, избранница, да зачене непорочно. Така че не се кахърете, не се хабете, гледайте си живота!

Всичко хубаво! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 83e9f08d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би тия хора си мислят, че чакате принца на бял кон, че сте придирчиви или че го правите заради хорското мнение. Но не могат да разберат, че някои хора просто не могат да си легнат с някой, към когото нямат сериозни чувства и не са опознали много добре, а и не са влюбчиви, че да харесват всеки втори. Просто на тях не им пречи да си лягат с почти всеки, който харесат, и не си представят, че има и ткива хора. Хората обикновено не разбират различните от тях самите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8775cf7096
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Девствеността при жената е благословия, дар и добродетел!

Не знам кой те излъга за това?

Няма нищо по-хубаво от непорочна жена, било и на 27!

Мъж съм и ако мога да избирам, винаги бих предпочел девственица пред някоя друга.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 293b444071
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Просто хората са бавни и не могат да разберат, че не всеки иска да прави секс с когото и да е, а и за някои хора секса не е толкова важно нещо, колкото се насажда в обществото, това е начин за възпроизвеждане, нищо повече! Защо трябва хората да живеят живота си според насаденото в обществото?Исак Нютон е умрял без да прави секс и какво?Бил е много по важен за човечеството от колкото 99.9999999% от хората, които се мислят за оборотни...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d87ee5c179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз пък лично не се подигравам, дори като ми каже, че е девствена, повече ме примлича.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 436d0d8d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   „избраНица“

„Защото да си девствена е порок! Особено пък за жените!“
Особено за жените? Ха–ха–ха! Ти връзка с планетата Земя имаш ли?
За жени–девици повечето мъже си МЕЧТАЯТ и го намират мило, почват да я виждат като по–специална и ценна (е, може би не топ 5% е*ачите – за ТЯХ това може да е забавящ ги досаден недостатък [а тия имат стотици „бройки“ най–големите умения за съблазняване, така че почти всички жени са ги срещали „искрено и лично“ – може от ТЕЗИ да си останала с такива впечатления]).
Мъжете–девственици жените ги избягват, гледат ги подозрително и тайничко ги презират. Мъжете ги съжаляват, осмиват и тайничко презират.
Мислиш ли, че случайно е приказката да умножиш „бройката“ на жените по 3, а на мъжете – да я разделиш на 3? Каква посока на социален натиск ти подсказва това? Помисли си...
Колко случаи знам на мъже, лъгали и лъжещи с години, че НЕ са девствени!...

Смайва ме способността на толково много хора винаги да изкарат себе си/своята група (in-group) най–големите жертви, най–засегнатите – напук на реалността! На това му викат сonfirmation bias.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 13a3063f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Вие сериозно ли си мислите, че светът се върти около нечий химен и хората нямат други грижи и проблеми, та много ги боли дали някоя е била с някого или не? Това са толкова лични и интимни работи, че всеки/а с малко мозък в главата няма да вземе да ги тръби наляво и надясно и да ги коментира по сайтовете. Живейте си живота така, както го разбирате и не се занимавайте с чуждия живот!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a6fb688aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Девствеността до късна възраст, ако не е умишлено пазене до сватбата като в американските секти, създава комплекси. Чудиш се какво ти има, няма ли кой нормален да те хареса и си мислиш, че същото биха решили и другите, ако им споделиш. Те е много вероятно и да си го помислят действително. Затова от един момент нататък започваш да споделяш все по-малко и просто да се усмихваш, когато в компанията се заговори за секс, надяваш се никой да не те пита нищо по темата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f097cdc19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много хубаво, маце, но си противоречиш, дали си от "нас" или вече не си...
Пиши по-ясно, за да се разбере посланието ти! Това да ти е за съвет за по-нататък в живота!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9948f64afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Девствеността след 20 не е нито порок, нито повод за гордост. Просто като срещнете подходящ човек не му споделяйте тази информация или поне я оставете за по-късен етап.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4c19c45d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Девствеността не значи непорочност

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 851ca6631b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер шест, принципно си прав, но трябва да уточниш, че това мнозинство от мъже, които предпочитат девственица е в Индия и ислямския свят. Ние, мъжете в Европа, пет пари не даваме за химена. Е, може би с изключение на няколко помашки села. Сам можеш да прецениш, коя цивилизация е прокопсала. Тая на култа към девствеността или нашата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 02a639a84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да си призная имал съм 4 гаджета и всичките са били девствени, като не с сме се разделяли по взаимно съгласие така да се каже, само с 4 тата се оженихме. По принцип има много неща ( качества) който търся в една жена, и това със дигурност е един много голям плюс. Само искам да споделя че жена ми е Българка, и се оженихме на 24г и си беше с етикета и бандерола. За мен лично е един сериозен показател това нещо че е сериозен човек а не поредната наебана за 2 почерпки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d5662d9c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ж 68 Подобно обсъждане на един толкова личен въпрос е излишно. Всеки постъпва според своите разбирания. Девствеността не е нито дар, нито порок, нито благословия нито грях. Тя е лично решение.
Аз го направих на 17 с мой съученик на екскурзия. Беше чудесно, но аз не съм романтичка. Моят първи мъж беше неопитен сексуално, но пълен мизерник. Вторият ми мъж е с умерена бройка, много хубав човек. Неговите дъщери са били купонджийки, сега са чудесни съпруги и майки. Аз имам синове ииии....
Всеки си решава сам, какво толкова пеете ода за недокоснатия химен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker