Харесвам я, но дали и тя мен? - съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам я, но дали и тя мен? - съвет
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1322 пъти
Здравейте! Пиша Ви, защото бих искал съвет и от мъже и от жени. Моля споделете вашия опит. Добре започвам направо. Харесвам момичето от моята група в университета. И двамата сме леко притеснителни. Първи курс сме. За съжаление точно преди да я поканя на среща и ни казаха, че минаваме онлайн. Всеки се прибра в родния си град. Учим в София не лека специалност. Не спирам да мисля за нея от месеци. Само тя ми е в главата и през деня и вечер преди да заспя. Успяхме преди няколко дни да се видим цялата група, но после останахме само аз и тя в мола. Естествено доста магазини бяха затворени, но успях да я черпя едно кафе от известна марка. Както и да е. От различни градове сме. Но понеже тези дни отново ходих в София и писах да се видим. Тя първоначално каза, че има работа и трябва да пътува, но не към София. Просто изчаках и тя ми каза, че другата работа не и е спешна и може да се видим в София. По време на срещата толкова ми се преплиташе езика от притеснение да не кажа нещо, което не трябва, но и тя май беше леко притеснена. Малко се изгубихме, но след като успяхме да намерим правилния път отидохме да се разходим по Витошка. Беше много студено и нищо не работи заради коронавируса, отидохме да разгледаме дрехи на известна марка. Исках да и подаря нещо за спомен от нашата среща и затова и подарих играчка зайче, нещо като ключодържател, но доста по - голямо. Няма значение. Ходихме още малко и след като стигнахме подлеза на Софийски университет се разделихме. Тя каза, че ще остане в София още няколко дни, но аз нямах тази възможност, а и не знаех, че ще остава. Не знам какво да правя. Да и пиша ли пак? Какво да и пиша? Дали не ме мрази? Малко е студена относно чувствата (ако намесваме астрологията това е валидно за нея - хах). Не искам директно да я целуна, за да не се прецакам. Не е имала приятел и аз не съм имал приятелка досега. Да и призная ли след още една, две срещи, или? Дали тя ме харесва? Как да разбера? Моля ви за съвет. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: b21dda234f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ахх, колко сладко...^^

Но не мога да помогна :(

ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9ec1ce37b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи й, че я харесваш. Вероятно и тя има симпатии, иначе нямаше да се занимава да се вижда с теб. Следващия път й подари цвете и наблюдавай реакцията й. И се дръж уверено, тя сигурно се притеснява повече и от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 367f55693a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами гледай сега, виждам, че си малко притеснителен, това е защото нямаш опит. Когато понатрупаш такъв, ще станеш и по-уверен. С това настрана, да продължим нататък.

Относно настройката ти:
Не си мисли, че те мрази, няма такова нещо. Това са мисли, породени от несигурността ти. Абстрахирай се от тях и продължавай в същия дух, засега добре стават нещата. Може би това ще те убеди повече: момичето е отложило работа, за да се види с теб. Това е много хубаво, защото показва, че иска... точно така, да се видите xD. Виж, ако ти казва, че иска да се видите, но постоянно отлага, това вече е лошо. Нямаш повод за притеснения и вероятно харесва и теб.

Замисли се за нейната настройка:
Първо, тя също няма опит и е нормално да се притеснява. Със сигурност има същите притеснения, които имаш и ти в момента. Може да ти звучи странно, но е доста вероятно.

Относно признаването:
Значи, това с признаването е малко детинско. Можеш да и кажеш, че я харесваш, но просто гледай да не изглежда все едно си като четвъртокласник, който се обяснява в любов. И ако и кажеш, гледай да бъде лице в лице!!!

Аз как бих постъпил:
Кажи, че имаш малко работа в София и ще ти се отложи пътуването. След това я покани на разходка отново, В началото е възможно да ви бъде малко некомфортно, просто ръси глупости докато се отпуснете. Най-добре ще е да я целунеш, но как точно да стане - не знам. Много зависи от ситуацията. Ако усетиш, че очаква от теб да го направиш, тогава просто я хвани за лицето и целувай. Ако и е неудобно, тогава можеш да и кажеш, че я харесваш, след което да я целунеш. Просто не го изръсвай внезнапно, гледай да влезеш smooth, гледай я в очите докато го казваш (или поне се старай), след което я хвани за лицето с едната ръка и я целуни.

В крайна сметка може да се наложи да импровизираш, довери се на инстинкта си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1f9ca7bdf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, щом кафето и дрехите са били от известна марка, нямате грижи!
Шегата настрана. Пич, девойчето директно ти е казало, че иска да останете заедно няколко дни в София, а ти си си пропилял шанса. Няма да ебеш скоро!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cff2fdafa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пиши и от време на време, какво прави, как вървят нещата от университета, .. , и я покани пак да излезете. Показвай и с държанието си, че компанията и ти е приятна, никой няма да спечели от това да се правиш на много загадъчен и дистанциран. Недей да се притесняваш толкова дали те харесва или не, със сигурност не те мрази. Щом е казала, че ще бъде в София още няколко дни е намекнала, че ще се радва пак да се видите.
Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d46387499c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Тя те харесва, действай. И наистина, както казва ком 5, е можело да останеш в София и още да се виждате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f1f4a700e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много си бавен. Трябва да се действа веднага. Изпуснал си си шанса, търси друга и запомни едно от мен. Ако не я вкараш в леглото макс на 2-рата среща - това означава, че автоматично те вкарва в френд зоната.
Недей забива по жени. Това е най-голямата ти грешка. Да се събуждаш и да лягаш с мисълта по тях и да се чудиш какво да им пишеш.

Успех.

Началника.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3ddf8b7afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Брат, ако една жена те иска те награбва сама. Нещата с жените стават или почти веднага, или никога. Не си й в категорията, ориентирай се към други които са ти по чергата. Надценяваш се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker