войната на половетее - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

войната на половетее
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1081 пъти
Защо има подобно деление на половете? В женските среди се насажда злоба и се стимулира мъжемразството а в мъжките - ненавист към особите от женски пол. Всеки плюе по другия дори и хора без особен опит. Сякаш предварително се съди за отсрещния. Това че един човек ви е разочаровал не значи че всеки следващ ще постъпи по същия начин. Дори някои теми тук са на този принцип. Не всички мъже са тарикати и бройкаджии и не всички жени са курви и изневеряват. Насаждат се постоянно едни стереотипи и норми. Не го разбирам. Познавам мъже които мрънкат че искат сериозна връзка а тичат след евтини кифли и после пак старата песен на нов глас и като им кажа че избират еднакъв тип ми казват ами какво да направя това харесвам като мъж. Демек гледаме само вида на жената. И с жените е така. Мрънкат че искат някой сериозен дойде джентълмен все кусури му намират появи се някакъв плейбой бил разкошен видиш ли. Пак само вида ценим. Какво стана с умствения багаж и възпитаниетоо? Или друг сценарий на който съм свидетел. Стоят мъже/жени с години годинииии във връзка с човек който ги мачка и кастрира направо че и изневерява демонстрира редовно как не ги цени грам и накрая слагат край на връзката първите и после не могат да си стъпят на краката. Дойде нов човек те влизат в ролята на кретените които мачкат че да компенсират. Какво е това озлоблениеее? Само съдим и после ревем супер логикааа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: b550553563
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази тема си я принтирам и в рамка на бюрото. Напълно съгласен съм. Като цяло всички хора са различни и винаги има изключения. Факт свестни хора се намират трудно, но пък сигурно търсенето си заслужава.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 464f0d1100
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На подобно "насаждане" се връзват само най-глупавите и егоистични индивид и от двата пола, които търсят причините за всеки свой провал и неудобство винаги извън себе си.
Тези хора, "мразейки" другия пол никога няма да стигнат до интимен контакт с него, а дори и да стигнат - няма да създадат деца.
По този съвсем естествен начин, сбърканите им гени ще отпаднат от генофонда на човечеството, и повече никога никой нито ще види, нито ще чуе нещо за тях...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: be9499d6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, не знам къде и как живеете, но в моето ежедневие, в моя приятелски кръг, сред моите познати и колеги - не съм забелязала подобно нещо.
Това, за което говорите ми се струва по-приложимо за някое село или малък, провинциален град, където хората просто от скука си намират разнообразие в това да одумват останалите, да плетат интриги и клюки.
Във фирмата, в която работя е категорично забранено да се използва окончанието "ка", в смисъл - секретарКА, счетоводителКА и тъй насетне - похват, който принципно е правилен за българския език.
Нарича се г-жа секретар, г-жа директор и прочее - и основната причина това да се прави именно, за да няма междуполова дистанция.
За качеството ти съдят не по това дали си мъж или жена, дали си красив или грозен, а по това, как си вършиш работата.
Същото е и в приятелския ми кръг - на първо място е важно да си достоен човек, а не от какъв пол си, дали си облечен по последна мода и каква ти е колата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b43171c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Няма такъв спор, то в женските и мъжки среди се коментират всякакви клюки и оплюване на останалите, просто хората сме много лоши и криви.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d56ea8ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Разделяй и владей"

Проучи нещо за неомарксизма от Франкфуртската школа и ще разбереш защо. Късмет!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f76f388fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В свят, където мъжете не еманципират жените, а жените не смеят да гъкнат за равноправие с мъжете, такива простащини ги няма. Там жената е жена, а мъжът мъж всеки със задълженията си и важат законите на природата, където мъжът води, а жената го следва. Криворазбраното по-голямо равенство за жените е причина за въпросите в тази тема, а мъжкото безразбичие към женската наглост е причина за женския произвол. Все някога тази извратения ще бъде ликвидирана.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ed7905051c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Подкрепям, само че моите доводи не са само в областта на любовта и взаимните отношения. Жена съм и се интересувам от неща, присъщи за мъже. Веднага щом потърсих реализация и работа в тези области бях автоматично отритвана, защото съм жена. На шефа не му пука, че аз имам желание за работа, няма да се скатавам в почивките и наистина ще обичам това което правя и ще го върша със сърце, но щом види снимката на CVто ми и автоматично съм отхвърлена. Стигало се е до спорове в които на въпроса защо не ме наемете, имам необходимите опит и познания, отговорът е с ехидна усмивка, често подкрепена с намеци защото си момиче/жена. Омръзнало ми е, че като съм жена съм длъжна само да работя работи за жени ли? Все още не съм си намерила работа, пряко свързана с моето хоби и честно казано започвам да губя надежда. Щом се пробвам за сервитьорка, барманка или касиерка хоп веднага ми се обадили, но не и за това което искам да работя и имам познания и интереси. Омръзнало ми е от дележа между половете, видиш ли жената не става за това или онова. Редовна практика е шефовете да ме питат за планове за бременност!? Ехо, трябва да ви споделям възгледите си още на интервюто, че няма да имам деца щом нямам сигурна изградена кариера. Щом им отговоря с това те си знаят своето, ти сега така мислиш, но ей след някой месец друг и ще поискаш да излезеш в майчинство. На такива само им се усмихвам, ставам и излизам. Всички тези, които изброих са мъже, но съм имала и няколко други отхвърляния от жени и то заради... телосложението ми. Била съм прекалено слаба (55 кг съм, атлетична и дори леко мускулеста). Мога да напиша и още от моят горчив опит, но ще спра до тук, че ми омръзна...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 50dd6fadb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А аз да питам, защо аджеба свестните момичета са масово неподдържани/дебели? Като сте толкова страхотни, умни и т. н., е па вържете 2 и 2, потренирайте, понаконтете се и убийте кифлетата отвсякъде!
Мен страшно ме фрустрира това, че почти всички (особено последните няколко години) прилично изглеждащи момичета са тотално потресаващи като хора. Е аз какво? Трябва само с дебелани ли да ходя, понеже са свестни хора? И това при положение, че аз полагам усилия за външния си вид, наред с другите неща.
Натрийте им носовете на тъпите пачи бе! Покажете им, че за нищо не стават и че вие сте по-добри във всяко едно отношение от тях!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ab112a18bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И кой е победител в такава война? Май никой. Водете си я, като искате, не е моята война, нито на мъжа ми и на приятелите ни.
Като не харесвам някой, не го харесвам заради личните му качества, не за това от кой пол е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f76f388fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7, ти каква мъжка професия искаш да работиш? Ако искаш да работиш сред мъже, ще трябва първо мъжете да са съгласни да тежиш на гърба им, защото жената е некачествен работник в мъжка професия (доказано) и носи само загуби за работодателя. Няма как да имаш нито познания, нито опит след като си момиче/жена в която и да е мъжка професия. Сама си се убедила, че работодателите не искат да губят, като назначават жени наравно с мъжете, където женските капризи не свършват. Приемат работници на пазарен принцип, и как мислиш? Кой луд работодател ще плаща с 16-20% повече на мъжете, след като може да назначи жени за същата работа и да им плаща по-малко от колкото на мъжете? Мръсотията на феминизма е безкрайна. Няма гаранция, че няма да обвиниш някого от мъжете в сексуален тормоз, за това, че те е погледнал на криво. Ме Тоо е твърде показателна причина, за да не приемат повече жени да работят с мъжете. Виден учен с нобелова награда е отстранен от работата заради това, че е казал, че не иска жени да работят в неговата лаборатория, а да направят лаборатория специално за жени в сегрегиран вид, понеже заради женското присъствие, мъжете се разсейват и не дават максимума от възможностите си, а жените рядко доказват, че са способни колкото мъжете и често се влюбват, с което пречат на изследователската работа. Има доста женски професии за теб, където можеш да градиш кариера, а и трудоемка и нископлатена работа дал Господ за жените. Щом си жена, бъди си жена и не се слагай наравно с мъжете, защото ти липсват топки за да работиш мъжка работа!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dff41fe9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами просто тези, които са хубави на външен вид привличат доста хора и са искани. Това се отнася и за двата пола нали. Смисъл такъв няма как като се мъчат да те свалят 1010101 мъже или жени просто да не ти падне гарда дето се вика. Дори и интровертни такива хора имат някаква навъртяна бройка. Виж примерно някоя моделка на 45 и вероятно е с няколко развода и това е масово при тях попринцип, същото е и за мъжете модели съответно. За съжаление 21-век хората са на принципа живее се веднъж, живота е изцяло мой, аз-а винаги на първо място, но така няма как да изградиш семейство. Масови разводи, разбити семейства, изневери, консуматорско общество и ето го положението. Най-много ми прави впечатление как двойките като имат проблеми във връзката им е нужно само някой външен да им обърне внимание и хоп ето го.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6600a5d597
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ронине, дай едно копие от темата и на мен!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fd0b29f3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Войната между половете се насажда отгоре. Но в България това тепърва се забелязва, докато на запад отдавна се воюва. Разликата е, че в БГ жените още нямат тези права като тук. Но се радвайте, защото след време няма да има нито бракове, нито деца. Това се забелязва тук, жените имат всичките права в брака и след това и последиците са ужасни....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f76f388fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, вярно е. В България жените не са завзели още изцяло властта, както на запад. Но, времената се менят постоянно. Политиката на световните кукловоди е такава, да насърчава женските безобразия и женското чувство за безнаказаност. Това едва ли ще продължи още дълго, докато на мъжете им писне от гадния феминизъм, и по целия Хр. свят се обединят и масово да облъскат жените, като им дадат такова равноправие, че повече никога да не си помислят за него! Жената не е равна на мъжа, по-нищожна (нисша) е, и това е ясно на всички. Това проклето равенство се насажда умишлено, за да подклажда войната м/у половете. Просто мъжете трябва да употребят масово физическата си сила зверски, като отнемат женското право на глас по конституция, и ги пратят, където им е мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker