Изгубих себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих себе си
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 844 пъти
Здравейте! Пише ви едно 20г момиче,което е изгубило изцяло себе си и има нужда от съвет. С моя приятел сме заедно от 2 години и сме преживели много заедно. Много го обичам както и той мен. Изживели сме и добро и лошо ,прощавали сме си много. Обаче проблемът е че от може би половин година аз започнах да забравям за МОЯ живот за МОИТЕ цели. Целият ми живот се върти около него. Мисля само кога ще се видим,какво ще правим и тн. Той си има неговото време има си кола , работи,учи в университет ходи на фитнес,излиза си с приятели. До като аз имам само него. Поради корона вируса не работя от 3 месеца,започнах университет,но се отказах защото просто не беше моето,загубих всичките си приятели ,защото мислех само за него и бях само с него. Нямам цели,нямам хоби. Сякаш нищо друго не ме интересува освен да бъда с него.Винаги,когато има нужда от мен съм до него и припкам като ме извика.Той ми е приоритет и загърбвам всичко друго . До като с него не е така.
Изгубих се тотално и не знам как да изляза от тази дупка. Не искам той да ми е единственото хоби и развлечение ,искам да правя и други неща ,но сякаш мозъка ми не го позволява. Искам да се откъсна от него ,да не мисля по цял ден за това кога ще сме заедно ,а просто да правя неща за себе си. Да живея за себе си. Помогнете ми със съвет попадали ли сте в подобна ситуацуя,в която да загърбите живота си за любимия? И как се измъкнахте. Вече изпадам в депресия с тези мисли за него,когато не сме заедно плача и мисля с кого ли е къде ли е.. това не е нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: e98ae1fa35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами това си е твой проблем и няма нищо общо с него. Почни да правиш нещо друго.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 94da051986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз бях така веднъж и той ме заряза. Станала съм му скучна, явно. Мъжете не обичат жени, които се отдават изцяло. Те харесват кучки, които ги въртят на пръста си. Така че ако искаш да го задържиш престани с това поведение. Намери си хоби, ходи на фитнес, на танци, на курс по чежд език. Намери себе си. Ти на практика имаш само себе си в този живот. Това, че имаш приятелят си е илюзия. Така че не си губи времето заради една илюзия.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5f9cdc52cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си млада. Имаш достатъчно време пред себе. Не позволявай той да ти е животът, защото ако евентуално се разделите, няма да можеш да си стъпиш на краката доста дълго време. Пиша ти, защото и аз бях точно като теб. Обичах един мъж доста силни и той беше първата мисъл, с която се събуждах. Разбира се това на него бързо му доскъча и доста лесно ме замени с друга за няколко дни. Аз се окопитих дълго след нашата раздяла. Но ти не позволявай да изпада в подобно състояние. Усетил си се навреме. Избери си нещо, което много ти харесва и започва да се занимаваш с него. Може да е спорт, изкуство, четене на книги. Излиза си и ти с твоите приятелки. А ако нямаш такива, просто излиза някъде, ако ще на разходка. И нещо много важно - не бъди винаги на разположение!!! Аз самата имам нужда от човек, на който да разчитам във всеки един момент, но това от мъжете не се цени. Ако си винаги там за него, губиш го. Губиш и себе си. Не казвам, че не те обича или нещо такова, просто отбелязвам факти от личен опит и от наблюдение спрямо другите около мен. Може да запишеш курс, допълнителна специалност. Нажележи си нещо за цел и действай. И много важно. Виж дали той се е вложи толкова, колкото ти. Ако не полага усилия или поне същите, нищо от това, което ти правиш за него не си заслужава.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dc8a3315b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не съм била в твоята ситуация, но съм залитала в същата посока.

Започни да си търсиш работа, това е добро начало. Когато намериш такава, ще се запознаеш с нови хора, с които ще можеш да се сприятелиш.
Имаш няколко месеца да прегледаш всички специалности от близките до теб университети. Проучи ги, нещо може да ти хареса и да запишеш отново. За това време все ще успееш да се подготвиш за изпитите.
Замисли се за всички неща, с които си се занимавала преди. Може да преустановиш стари контакти, да се върнеш към стари хобита и занимания.
Дори просто всеки ден да излизаш сама за по 1-2 часа разходка, това пак ще ти донесе нови емоции.

Ти продължаваш да стоиш затворена вкъщи и да чакаш приятеля си, а се надяваш на промяна. Няма как да се случи, първо промени ежедневието си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d07fe0c13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е ревност. Ще го загубиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker