Сериозна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозна връзка
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1207 пъти
Здравейте с приятеля ми сме заедно от 2г ,на 20г сме.
Преди него имах сериозна връзка 4г до колкото може да се нарече такава понеже аз съм била дете. Той не е имал други връзки ,аз съм му първата любов и първото всичко.Проблемът е че аз искам сериозна връзка и много го обичам , не искам временни хора . Не искам да си губя времето с някой,който ще ме изостави след време. Той още разсъждава като дете вълнуват го други неща. Купони ,мацки,бях прочела в чата му с негов приятел ,че иска дв шиба други,защото аз съм му омръзнала. Нямам му доверие. Смятам че при първата възможност на купон ,дискотека или каквото и да било ако се напие ще скочи на първата удобна за него. Не знам защо мисля така,може и да не е вярно ,но имам такова предчувствие.
Разбирам,че ще иска да пробва и с други момичета ,че му е интересно как е да се чука с друга. Аз му давам всичко ,даже постоянно му мрънкам че искам секс,а той понякога ми отказва ,защото бил изморен ,все едно той е жената.Как да постъпя? Искам да сме винаги заедно и да се чувствам желана,а той не го прави!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 765898352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той разсъждава като дете,защото е още почти дете.Може да си му първата,но в никакъв случай няма да си последната.А на 20 години наистина му е рано за сериозна връзка.Сама си прочела да пише,че си му омръзнала и иска други.А относно това,че му даваш всичко в секса-нищо не значи.Мислиш ли,че всички тия мъже,които изневеряват на жените си са незадоволени от собствените си жени и затова кръшкат?Не,разбира се,в много случаи съпругата е по-атрактивна и сексуална от любовницата,просто е завоювана територия.Те просто търсят новото,различното,чуждото.И с твоя приятел е така.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ddf845560a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ако той иска да пробва с други не можеш да го спреш. Дори и да не е сега, дори да се ожените, рано или късно той пак ще ти изневери. Така че пусни го да прави каквото иска. Човекът има свободна вола. Не може да я подтиснеш. По-добре разбери, че той не е твоят мъж, млад е , не му е до сериозни връзки за цял живот и тн. Това е реалността и ти просто я приеми. Пусни го да прави каквото поиска, а ти не се задълбочавай в тази връзка и си търси друг мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1053723f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Такааа... Мъж, който те обича може да спомене пред приятели, че иска нещо друго, но никога няма да каже, че си скучна или, че си му омръзнало. Никога няма да те зле постави. Този не те обича, но няма и как да му се сърдиш, защото е на 20. Та той е още момченце. Така, че миличка покажи му какво губи като си хванеш някой по-голям поне 5 - 6 години и не се занимавай с хлапаци. Думите "чукам" и "шибам" нямат място в речника на влюбен мъж, още повече в речника на една дама. Изкорени ги и ясно дай заявка, че искаш да правят любов с теб, не да те чукат. ;} На това 20 годишните могат и да се разсмеят, но това е от незнание и заради това, че се правят на големите е*@чи, каквито всъщност не са. Виждам, че ти си коментирала с него какво те притеснява и промяна в отношението от негова страна не е имало. Явно толкова и му пука за твоите чувства и удоволствие. Пращай го да "чука" някакви като толкова иска, а ти намери някой, който те обича.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e3c370ef23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Разбери и се примири, че няма да е вечно твой. Голяма рядкост е мъж да е останал с една единствена жена. Пък и за какво да е с теб, след като вече си му дала всичко, както пишеш? Ще иска нещо ново и по-интересно, то е нормално за възрастта му.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d1ce47686b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами не случайно се предпочита в една връзка мъжът да е по-възрастен от жената. За теб, в повечето случаи няма да са подходящи мъже под 25 години (разбира се има и някои изключения, защото всички сме различни), а най-добре е да са на поне 27-28. Не, че няма мъже, които са емоционално незрели и сред по-възрастните, но тази бройка е доста по-малка от 20 годишните. Освен това (знам, че от гледна точка на твоите 20 години не изглежда така), сексът не е най-важното в една връзка. Защото ще имате желание да сте постоянно интимни първите месеци, до към година, година и половина, след този период влюбването преминава, а с него намалява и либидото. Ако до този момент, това че партньорът ти е бил скучен или сте нямали общи теми за разговор, не е било от голямо значение, защото сте си уплътнявали времето със секс, то след това тези неща започват да стават видими и проблемни. Т. е. ако сте си интересни един на друг, това че не правите секс толкова често няма да е причина да се "гледа към чуждото", защото ще имате други неща, които ви свързват. Най-добре би било да развитие и общо хоби - да готвите заедно, да гледате някакви сериали или да ходите на кино, да пътувате заедно през уикендите или да се разхождате след работа в парка, да играете настолни игри (може и компютърни, ако ви влече и двамата), да редите пъзел, да учите нов и за двамата чужд език заедно, да тренирате някакъв спорт или танци заедно, въобще време, което да прекарвате заедно. В същото време не трябва да се задушавате един друг, нека тези общи хобита ги практикувате по един час на ден или ако са повече, да бъдат 3-4 дни седмично максимум.
А за секс винаги ще се намери време, както се казва колко са 15 минути :)
Изглеждат прости житейски правила, но човек ги научава с практика, затова не искай много от едно 20 годишно лапе.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 252039a86a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Истината е, че на тия години на мъжете още ни се живее. Разбирай под това да сме с други жени защото имаме тази възможност. Щом си пише с приятели, че си му омръзнала, това е много лош знак. Най-вероятно скоро ще се раздели с теб при първа по-добра алтернатива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fa86a9e80b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Всички искаме различно нещо, но като имаме половинка трябва да се съобразяваме. Преди мъжете на 20 са ставали семейни вече. Не може всичко да имаме.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79fa34e838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Зарязвай го защо си още със него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker