Много объркана относно чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много объркана относно чувства
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1007 пъти
Здравейте. Момиче на 19 години съм. Накратко, това, което ме измъчва е, че в последно време имам много силна нужда непрекъснато да съм с някого, да си споделяме, да се забавляваме. Аз съм много социална принципно и обожавам всякакви събития, събирания и пр. Въпросът е, че обаче все едно съм зависима от тази емоция, от адреналина, от това да си все с някого и ми е много трудно да съм сама. Остана ли цял ден вкъщи без да изляза започвам супер много да премислям всичко и да ставам негативна, а реално съм много по-различна, като съм с хора, по-позитивна, над нещата, забавлявам се. Обаче като съм сама просто ми е трудно, чувствам някаква голяма липса в себе си и искам да си дискутирам с някого, само че да е истински жив контакт. Имам нужда от физически и чисто емоционален контакт, не обичам чатове и просто не ми е интересно просто да си пиша с някого. И понеже в последно време, може би нормално предвид възрастта, много се променям и непрекъснато си сменям мнението за почти всичко, и съответно- емоциите ми са все различни и ме побъркват, не знам как да ги изразявам и изливам и лошото е, че имам огромна любов в себе си и просто имам нужда да я давам, да я споделям, като се свързвам с много хора, или дори с някого, но специален за мен човек, и всичките си тези силни чувства, ги давам в грешната посока... разбира се, късметлийка съм що се отнася до приятелите ми, всички са уникални и много ги обичам, но относно момчета.. винаги избирам най-неподходящия, защото към него тръпката ми е именно най-силна и не мога да променя това, а най-често аз страдам, поради което. В мовента преживявам трудно едно момче, пак същия тип и ми е много гадно и съм много объркана, не съм сигурна какво точно търся и искам в мовмнта, но от друга страна, знам в сърцето и душата си, че искам да чувствам, давам и получавам огромна любов.. И да.. като цяло, това е. Мисля си, че може би в тази карантина, особено като спряхме да ходим на училище, това много зле ми се отрази и ми се отключиха някакви неща като перфекционизъм, свръх амбиции, оувъртинкване и подобни..
Просто явно имам силен страх от самотата и аз не знам защо. За семейството ми.. нашите са разведени, обаче и с двамата имам хубави отношения, особено майка ми- тя винаги ме подкрепя много и иска да съм най-щастлива, за баща ми- с него се виждаме често, но ми е много трудно да му споделям и да му имам доверие за някои неща, все едно смятам, че може да го използва някога и да ме предаде, знам, че това звучи ужасно, но са разни така да се каже :д, ‘травми’ от детството и лоши спомени.
Благодаря много предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 338099a213
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с психолог. Да не би тази прекомерна нужда от приятели да компенсира нещо друго, може би раздялата на родителите ти? Според мен тръгни на йога, практикувай медитация. Оставай насаме със себе си , разхождай се сред природата...Обичай се и се уважавай.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 944f77a85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Поредната курва дето търчи след бед бойс и после реве "Що така стана? ! Съжалявайте ме! ".

Ходи да ти го набиват, докато не ти дойде акъла, дееба. После другата в съседната тема пита "що така войната между половете" - еми ей заради такива овце като теб.

Научи се да бъдеш сама. Докато не се научиш на това, не си за пред хора изобщо. Имаш нужда от валидация, затова и търсиш хора постоянно. Заради вниманието. Защото си нарцисист и постоянно ти трябва attention supply. Затова и гониш лайнарчетата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker