Профили в Елмаз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Профили в Елмаз
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1081 пъти
Има един готин канал в youtube - Better Bachelor. Както може да се предположи от името - разискват се мъжки теми. Обикновено предаванията завършават с абсурдни профили от Tinder и подобни. Нашият еквивалент за "сериозни" запознанства елмаз не остава по-назад.

Тя е се казва A M (дори първо име не дава), НЯМА и профилна снимка. На 35 години е и търси истинската и единствена любов. Разведена е с дете междувременно. Описва себе си като забавна личност, която от скоро се интересува от здравословно хранене и "различен" начин на живот. Пак междувременно е 170 см, 100 килограма. На мъжки профили без снимка не отговаря.

Месечен рейтинг: 6.00 Гласове: 5
Рейтинг: 5.87 Гласове: 1635

Както знаем, дори подобни жени получават хиляди съобщения в този сайт. Представяте ли си пък те какво представляват... Аз се опитвам, наистина се опитвам да разбера що за лабораторен експеримент се осъществява.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9154a583a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Най-любимото ми е да се представят като чувствителни натури, а да се окаже, че се дразнят от хора, които имат някакъв проблем в живота /не е нужно да са хиляда, и един стига/ - т. е. явно състраданието не влиза в чувствителността им, защото никой не ги кара да решават чужди проблеми. Или да съдят хората за неща, които те самите правят /с други думи са лицемерки/. Любимото ми е да разправят, че са отчаяни и търсят спешно мъж, но когато дойде мераклия, да му спретнат един хубав анализ сякаш ще инвестират в ценни книжа. Явно като ти се "вдигнат акциите" и забравяш коя си всъщност! Нищо, самотата ще ги научи, защото няма да намерят никой, който да им е по вкуса! Познавам доста такива провалени хора на по-старша възраст, виждам, че и те са се запътили натам. Ако някой ти обърне внимание, възползвай се! Това с изборите и кастингите никога не свършва добре - дори да си жена и да смяташ, че има много мераклии за теб. По-добре врабче в ръката, дами, отколкото сокол в небето!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 637bef4bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А най-яки са мъжете, регистрирани над 10 години там, но все търсят Любовта. Регистрирани 2008, 2006, но вече повече от десетилетие не намират желаното. Профили без снимки и с изсмислени имена. 80 процента от мъжете са женени, другите 20 са стари ергени. Ползват на поразия шаблоните от сайта, нямат грам креативност. Неграмотни, но всички са секс богове. Повечето живеят с родителите си, или чакат да се махне жената, че да канят някоя.
Само за бъзици става този сайт и подобните му. Търсете партньори в реалния живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker