Къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде бъркам?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 974 пъти
Накратко - младеж на 22 години съм и имам чувството, че по някакъв начин отблъсквам момиметата около мен и нямам логично обяснение на какво се дължи това. Смея да твърдя, че съм умен, с добро чувство за хумор, тази година завършвам бакалавър. Не съм модел, но не съм и грозен, мисля че съм симпатичен и доста хора са ми го казвали. Тогава къде греша? Абсолютно всички около мен са обвързани - и най-близките ми приятели, и най-добрите ми колеги. Някои са в дългосрочни връзки, други пък постоянно менкат, но винаги имат с кого да се занимават. Имал съм 2 връзки досега, едната сериозна (5 гонини, докато бях ученик), а другата 2 месеца. В началото (след дългата връзка) исках да се отърся от всичко, което ми се беше случило и не си и помислях за нова връзка, макар че имах възможност (и съжалявам, че не се възползвах от нея). Имах доста високи изисквания, но видях, че по този начин нещата няма да ми се получат и снижих стандартите си. Година и половина по-късно тръгнах с едно момиче, но нещата приключиха бързо (за 2 месеца). Оттогава, вече 1 година съм сам, не ми е крайно зле, но виждам как всички около мен се забавляват с хората до тях, а това чувство на близост с друг човек ми липсва. Преди години нещата не изглеждаха толкова трудни, но сега с времето нещата всякаш стават по-зле... искам да се отърся от този омагьосан кръг и да се насладя на тези години. Моля Ви, дайте ми съвет! Искам да се променя, но не знам как и откъде да започна, надявам се, че някой който е минал по този път ще се отзове.. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: eafee2fa25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам че няма да се жениш още , на 1 март отварят дискотеките ........ Късмет , иначе има и тиндъри , не само за да топнеш чушката , но и да намериш любовта на живота си ,каквото и да значи това .....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d47aad21a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Единственият печеливш ход е да не се вторачваш и да не го приемаш като проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24bbf71670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторе, имаш даден проблем, но не ни даваш директна конкретика, свързана с него. Другояче казано — не знаеш защо не ти се получава с жените, но никъде не си посочил как точно се държиш с тях, какво е отношението ти. Прочетох, че завършваш скоро бакалавърската си степен, че имаш чувство за хумор, че си приятен на вид, но това дали реално има огромно значение в твоята ситуация? Фактът е налице, а какъв е той? Нямаш приятелка, но би искал да имаш. Реалният въпрос не е какъв си всъщност, а как би могъл да подобриш състоянието си в любовен план.

Ще започна по следния начин — споменал си, че си имал 5-годишна връзка с момиче. Защо приключи тя? А двумесечната поради какви причини завърши? Какво беше поведението ти и в двете връзки — търсим възможно най-обективното ти мнение, целта е да можем да ти помогнем, нали така? Нека да определим заедно как се държиш, притеснителен ли си, стеснителен ли си, обръщаш ли достатъчно внимание на момичето до себе си, какво е положението изцяло. Оттам нататък вече ще е възможно поне аз лично да ти дам по-конкретни съвети, засега всичко ще бъде обобщено.

Жените обичаме да се чувстваме ценни и значими => вниманието, насочено към нас, е ключово. Търсим отношение — уважение, интерес, загриженост, дори и отговорност. Когато тези данни у мъжа срещу нас са липсващи, рано или късно спираме да бъдем привлечени от него и напускаме. Ти трябва да съумяваш да накараш една жена да се почувства искана, желана. Дали ще е чрез мило съобщение, дали чрез цвете, откъснато от градинката пред блока, дали ще си взел някой шоколад, няма значение. Стратегията е да влезеш в ума, в душата, ако щеш, на жената. Там е ключът към всичко. Ако я впечатлиш чрез джентълменско и обрано поведение, на 70% си я привлякъл. От личен опит говоря. Моят приятел именно чрез своето държание ме спечели — интерес към това как се чувствам, дали имам нужда от нещо, загриженост, уважителен подход и инициативност в романтичен план. Това е основното, което трябва да притежаваш — независимо от външия ти вид, независимо от другите ти качества.

Относно това къде да търсиш момиче — към момента би могъл да опиташ в Тиндър, но ще трябва да си определиш целева група момичета, която е извън главната такава в самото приложение. С други думи казано, ще трябва да се научиш да разграничаваш само според снимките и описанието коя реално търси завързване на контакт, коя е само там, за да се забавлява и да трупа самочувствие. Аз се запознах преди година и половина точно там със сегашния си приятел, заедно сме от 8 месеца вече, доста разбрано, свестно и нормално момче е. Съществуват и нормални момичета, просто трябва да внимаваш и също така да си подготвен за евентуални неуспехи — аз например много време преди да срещна сегашния си приятел се бях запознала с човек от Тиндър, с когото не се получи, тъй като бяхме изцяло несъвместими — общо взето, скандал след скандал, мъка безгранична, хаха. Ако имаш нужда от някакви съвети относно профил, относно друго, пиши в темата, ще се постарая да отговоря.

Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dc6ff1763e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Потърси в youtube. Има хиляди клипове по темата. Сам си идентифицирай с какво отблъскваш жените и какво можеш да подобриш. Не те познаваме, не можем да кажем. Ти сам трябва да разбереш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9ba1f03bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора: благодаря на отговорилите, особено на номер 3. Мисля, че най-сериозният ми проблем е това, че се срамувам. Мога да си говоря с всеки, по когато се наложи да флиртувам просто блокирам и срамът ме пуска, а след това ме е яд на мене си. Не знам как да преодолея този срам, явно трябва да пробвам с различни докато успея... а относно предишните връзки - няма какво да ги коментираме, историят ще стане прекалено дълга, но накратко имахме много различни виждания за живота и това пречеше на разбирателството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker