Фейсбук приятелства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фейсбук приятелства
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1324 пъти
Засягате ли се ако някой ви махне от приятели си във Фейсбук? А ако въпросният човек е някой, който много харесвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2cd5577812
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Обидно е

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 17db5ac7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Никак не ми пука. Даже е по-добре, и вече не приемам непознати мъже в приятели. Щото повечето са няк'ви инцели дето бъркат соц. мрежа фейсбук със сайт за запознанства. А изобщо не ми е до посредствената им "компания" на този етап, няма какво да получа или да науча от комуникацията си тях. Наскоро един, който приех, пописахме си 1-2 пъти около нова година, аз не съм му давала никакви поводи, даже му казах, че още преживявам травмираща раздяла и не ми е до връзки... И след месец-два реших да го поздравя с песен, така ми дойде, и гледам - махнал ме от приятели. Попитах го - Обидих ли те с нещо? Не, причината била, че не съм му писала пак!!! Забележете - той е мъжът, а аз - жената, ако има такъв мерак, се очаква мъжът да пише на жената това не съм му дала никакви поводи. И си викам "Бах мааму к'ви п*тки са станали днешните мъже"... Толкова инфантилни, егоцентрични, с нереалистични представи и неадекватно поведение. Та, не ми пука, че такива създания са се разкарали от виртуалното ми пространство, и то for good. Споделям доста непопулярни мнения и гледни точки в профила си, и дори се кефя, че масата д*били се засягат и не ме разбират.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2064ee680c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преди да, но вече не. Дори си изтрих фейсбука и си направих нов, в който са подбрани не повече от 30-40 човека. Не публикувам нищо. Само го използвам за да си свъшвам работата там. Супер много мозъци проми този фейсбук.. Истината е, че когато си изтрих фейсбука, сега, когато на някой му домъчнее за мен се свързва по телефона или се виждаме. Което само засили връзката ми с хората, а фалшивите приятелства изчезнаха. Изобщо съм много щастлив от както това се случи в живота ми. И само им гледам сеира на някои хора, как всеки ден живеят направо вътре и не могат без него. Когато успееш да се измъкнеш от тази простотия, после всичко това ти изглежда много смешно и жалко от страни

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5d9cb8dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обезсърчаващо е, направо ми докарва суицидни мисли и терзания.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3051c95817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако има причина и ми я каже преди да ме махне, всичко е окей.
Приятелства се развалят всеки ден, онлайн и на живо.
Но ако просто ме махне , без да има видима причина, е леко обидно.
Не ми държи дълго, разбира се, но си е обида и ако с този човек сме си имали разговор...е тъпа постъпка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 53e4f97be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Въобще не ми пука. Ако е за инстаграм(там съм активна) и най-добрите ми приятели ме отпоследват ще им се обидя. Как може да отпоследваш някого без да искаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4d1060fa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако не ми е близък, не ме интересува. Все пак и аз правя понякога чистка. Забелязвала съм хора да са ме махали, но са били такива, които и аз бих махнала. А ако са ми били близки, сме имали някакви лични проблеми, така че пак е разбираемо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 48b1569bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако сме си писали нещо, имало е искрица, се засягам. Ако е било само приятелството, без накакъв контакт, не ми пука особено.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d3e24adc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се засягам, тези приятелства са фалшиви. Някои хора са само за бройка и пращат на непознати, понеже са ти видяли профила в приятелите на техен познат. На истинските приятели мога да се обадя и да разчитам на тях, а от тези какво да очаквам - да ми дадат like на някоя простотия, която съм написал? Скоро ще правя чистка и аз, че в началото приемах всеки, който ми пратеше, имам около 300 "приятеля", но реално са не повече от 30 и това с роднините. Айде, да кажем още толкова познати с които сме на здравей и здрасти само, ама останалото е за чистка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 757bd496cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз имам драматична история с фейсбук приятелствата: Лятото мин година телефона ми заби докато разглеждах профила на съсед, никога не сме си говорили дори, той си има приятелка, аз съм свободна но това е без значение, нямам интереси, просто попаднах на профила му в коментар и полюбопитствах. И докато тела ми забива без да искам съм натиснала бутона за добави приятел, но без да разбера. След час два влизам отново във фейса и получавам известие че ми удобрил поканата. Изпаднах в ужас, помислих че съм лека жена, как тъй ще пращам покани... трябваше ми цяла седмица да го преодолея... Попринцип не се занимавам с фейсбук свалки, изобщо. Ползвам го за разтуха. След това се почнаха някакви странни предложения от други мъже, някои от които приех и те почнаха свалки някакви изтъркани, стигна се до блокиране. Това че не съм заета не значи че си го търся. По тази причина спрях и да приемам непознати от мъжки пол. Въпросният съсед си остана в приятели, но приятелката му се обиди и си изтри профила от фейсбук цялто лято... с него нито си писахме нито си лайквахме нещо. Просто нищо. Дори бях забравила за него. След малко затишие от нелепи предложения за приятелство, ноември миналата година пак получих няколко, които игнорирах. И като влязох случайно да си прегледам приятелите гледам махнал ме... Не се обидих, макар че моята близка приятелка много се засегна. Моят въпрос беше защо ме е приел изобщо, като нито ще ми пише нито нищо. Понякога се случва докато разглеждаме някого без да искаме да натиснем даден бутон или лайк, който да доведе до проблеми. После гледам след като ме махнал и приятелката му си върнала профила... Леле на къде отива тоя свят и какво се случи с тия хора, дето само у фейса стоят и оттам си изграждат мнение за останалите, без дори да са разменили и една дума с тях... нямам думи. П. С. Все още не приемам непознати мъже, особено такива, които са се писали сингъл, щото веднага се почва тормоза...

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f50fa51b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Изобщо не ми дреме. Още повече, че непознати не приемам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2b2778f24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, обиждам се, но животът продължава. Наскоро пратих покана на колега, гледам, приел е на други колежки фейсбук поканите, а мен ме маркирал като спам. Иначе всеки ден ме поздравява. Не му искам поздрава, не искам да говори въобще с мен. Промених си отношението към него, щом за него съм спам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7120c0fb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Фейсбук приятелството днес е социален и психологически феномен, който служи и като инструмент за поведение/манипулация.

Самото то по същността си не значи нищо, но ако те махнат от приятели, ако не ти приемат поканата, ако те блокират и т. н. - това означава много, но без да е казано с думи.

Въпросът не е дали ти пука, или не ти пука, а с каква цел е направено. Какво означава това за теб.

Случва се и мен дори да ме изтрият, без да знам защо, което всъщност ми е любопитното. И аз съм изтривал, и съм го правил наказателно. Щом нещо някой не ме кефи, чао.

Хората вече не си казват в очите: кефиш ме, не ме кефиш, не си говорят и няма нужда. Достатъчно е да изтриеш някого от фейсбук, с което хем му казваш много, хем нищо.

Ако те попита защо? Значи, му пука, ти си доволен, уязвил си го. Ако не те пита, значи, не иска да го направи на въпрос, за да ти покаже, че го интересува, но пак е схванал посланието.

Понякога казват, а, така ли? Нещо е станало, и пускат пак покана. Изобщо...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker