Мтел, Виваком, Глобул - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мтел, Виваком, Глобул
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 900 пъти
Мтел или к1 все тая. Искам да попитам. Абе няма ли как да се появи една комапания, която да предлага само мобилен интернет. Защо са ни тези телефонни връзки в 21 век? При положение, че вече всичко е интернет.. Защо трябва да се плаща и за двете. Аз освен на бабите ми, които нямат нет, с никой друг не се свързвам по телефона. Има си вайбър. Има си месинджър. Та ми е чудно наистина защо се случва всичко това.. Супер нагли са повечето оператори, особенно Мтел. Сега не стига че сме в условия на криза, ами надуха цените изведнъж. Понеже рядко ползвам телефонната връзка си зареждах ваучер от 5 лв и беше за 1 месец. А сега са го надули на минимално 7 лв и са смъкнали периода от 1 месец на 20 дни. Ей така от ряз.. Супер глупаво решение и смятам, че ще загубят много клиенти така..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 8c4afd8ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не живея в България от 10 години, но дори и аз знам, че смениха имената.

Виж - услугата не е телефонен номер. Услугата е интернет. Телефонният номер е просто бонус.

"А сега са го надули на минимално 7 лв и са смъкнали периода от 1 месец на 20 дни. Ей така от ряз.. Супер глупаво решение и смятам, че ще загубят много клиенти така.."

Силно се съмнявам. Тея имат по два етажа маркетингови специалисти, които внимателно проучват и диктуват всякакви такива решения.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c09dbe5744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тия мобилни интернети още предлагат супер ограничения. Ако искаш повече трафик, плащаш прескъпо. Говорим за 5G и какво ли не, а още не можем да предложим неограничени GB на нормална скорост и цена с 4G мрежа. А и между тези оператори има картел, как така всички променят едновременно много условия...като минималната сума за презареждане, срок на валидност на сметката и т.н. Нищо няма да се промени и няма да загубят клиенти, защото са еднакви и нямаш избор.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5c084a9a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какви 20 дни? С какъв план си - да не е Прима УлтраТурбо Изгодна с 2000 минути към всички за 3 дни?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 19c45f4f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вижте какво ще Ви кажа. Не всеки в България може да си позволи смартфон. Защото Вие може би живеете в „по-модерен" град, това не означава, че навсякъде обстанвоката е такава, каквато е при Вас.

Разбирам, че бабите Ви не могат да се обслужват с мобилни данни (или интернет като цяло), но Вие също забравихте, че има и млади хора, които нямат смартфони.

Понеже Вие може би използвате мобилните данни за разговори (говоря според написаното от Вас), това не означава, че всеки човек ги използва за абсолютно същата цел.

Например, аз въобще даже не се замислям, че мога да използвам мобилните си данни за разговори. Просто това не ми гарантира, че ще мога да се свържа с абсолютно всеки, който искам. Понеже не всеки е напред с днешните технологии (ако трябва да включа познатите ми от '70 или '80 набор, които въобще си нямат и на идея как се използват социалните мрежи), трябва поне малко да се съобразяваме с другите (поне в случая), защото не на всеки му се занимава.

Моля, не ме разбирайте погрешно. Не казвам, че абсолютно всеки не знае как се борави с телефон, но мисълта ми е, че все още има хора, които не са напред с технологиите и т. н.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c346788ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   На автора му били излишни телефонните връзки... всичко да ставало през интернет... Точно така, народе, блъскайте Вайбър и Месинджър, където те следят и ти знаят и майчиното мляко... Сваляйте си приложения за щяло и нещяло... Насърчавайте всякакви гнусни корпорации да се тикат дълбоко в личния ви живот... И после такива като авторът се чудят що мобилните оператори го "онождат"... Защото и те са алчни и нагли корпорации на същия принцип! Сваляйте си приложенийца, давайте си съгласие за бисквитки, лични данни. Прави сте си: "'Ма то лесно и удобно, беее!!!! " "'Ма то евтино и безплатно, бе! " (ЗАЩО ЛИ Е БЕЗПЛАТНО? ! ) За "удобство" и "лесно", и "модерно" ще продадете и душата си, и майка си, и баща си... Днес са корпорациите, утре при нужда са разузнавателните агенции и дълбоката държава. "'Ма нищо. " Млад съм и закачих съвсем малко от онова време, но още имам спомени как имаше един телефон с кабел.. Златни времена бяха... При нужда се обаждаш на който ти трябва и това е. Не сега денонощно да си "плъгнат" в матрицата... Не ти дреме кой какви позьорски глупости е изпляскал, не се сравняваш с всякакви измишльотини.. "'Ма то модерно, бее! 'Ма то яко, бе! " Всичко живо денонощно е озверяло да се пули в уж "социалните" мрежи и ПО-СПЕЦИАЛНО техните приложения, разни моделки в Инстаграм, или да си чати глупости в Снапчат, или да гледа клип на пърдяща катерица, да блъска приложения, да си дава данните и за майчиното си мляко. Ставаш ли по-умен, по-щастлив, по-богат? Не... ставаш едни други неща, но трябва мисъл, за да се разбере... Не бих се учудил такива като автора да се тревожат да се васкинират, за да не ги чипират. Иначе са си свалили всички възможни следящи приложения за всичко и никога не излизат от нито една мрежичка. Не само, че не искат старовремски телефони, щото са допотопни и демоде, ами сега и самата телефонна връзка му е проблемна. Много скъпа. Нищо, че дава и губи много, много, много повече, като дава достъп на всички до себе си. Всъщност губи, ако го осъзнава. Като не го осъзнава, какво да губи... Свобода? Айде сега, пък и за свободата и личностното пространство ще седнем да се тревожим. Положението е много зле, дами и господа, и ще става все по-зле. На всичкото отгоре това е напълно доброволно. Щото е "модерно". И безплатно. И после - ама защо корпорациите така...? Щото им го дадохте, сервирахте им себе си наготово.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker