Тя май ме обича истински? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя май ме обича истински?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1869 пъти
Здравейте приятели, ще се опитам да съм максимално кратък! На 21 години съм от София, студент по медицина. Лятото се запознах с една мноого яка, добра, мила и привлекателна жена! Няма да й казвам името, нито какво работи-ще я наричам Преси, за да запазя самоличността й! Така, абе знаете кво ще кажа ся много любов много нещо.. дъръбъра, всичко е прекрасно.. и т. н. С тази жена съм вече 7 месеца-не е много, но не и малко, запознахме се МНОГО МНОГО случайно, абе съдба знаете как е. Основния проблем е, че е женена... сега знам какво ще си кажете тук, тя е еди си ква си, разнообразие... е не батко тук не познахте... не мога да ви опиша и да ви разказвам всички детайлни моменти и начини по които тя ми е показвала че не е така, на кратко-хич не се разбира с нейния, не иска дори да имат някакви интимни отношения, даже той май е започнал да ходи по други не знам, поне тя така ми каза. Чухме се и ми каза че не й пука и че ако той я остави ще й направи голяма услуга. Говорихме си и май ще си местя при нея.. въпроса ми е според вас, да го направя ли или да изчакам. Бате повярвайте ми наистина тази жена ме обича... кажете ми да се махам ли, да оставам ли, моля! Пичага съм, на хейтърските коментари няма и да отговарям! Аре пичове, мерси все пак!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: fd37878b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Бате, бегай!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bfb04ef51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Явно и мъжете се връзват на идиотското оправдание как брака не върви, как не правят секс и колко страдат всеки час. Мъка неописуема!
Обича това , че и вярваш и някой и търчи подире, това е. Цъфни и на вратата, ама когато мъжа и е вкъщи, и ще видиш колко те обича,какво реално мисли за теб и как ще отрече , че те познава. А мъжът и ще те побие , пък и нея.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0f3fede630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре ти самин си знаеш чувствата и емоциите и твърдиш,че те обича какъв съвет очакваш от нас?Слушай сърцето си а не нас!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 444ab3caf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторе, вкарал си се в такъв филм, че депресията ти после ще бъде най-малкият проблем! Излизай от този филм докато е време, защото после ще съжаляваш, че си се родил!!! Жени ли не останаха за теб, СВОБОДНИ И НЕОБВЪРЗАНИ???

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 589c8a8fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   "не й пука и че ако той я остави ще й направи голяма услуга"
А тя защо не го оставя? Нещо не ми се връзва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ec06f26fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Продължавам да се чудя как не ги научихте тея женски номера. Е не батко, не ти повервах. Явно си дълбоко заблуден и наивен нищо, че го играеш много якия.
Но не те виня. Те жените с лекота манипулират такива като тебе. Дъра бъра, бракът не вървял, много те обичам, липсваш ми... ии си готов. Не питай откъде знам.
Само ще ти кажа, че една жена освен един кур от 20 годишен друго няма да иска. Що верно не цъфнеш на нейната врата да видиш каква физиономия ще извади?
Нищо чудно да седи и да ти пише, докато готви за мъжа и.
Вечер си ляга и му прави пълна програма и той се държи с нея, като личната си курва. А ти седиш в леглото вечер и си викаш бате тая ме обича..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b24b5c094
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Винаги съм се учудвала на такива наивници,било то жени или мъже,които вярват на женените си любовници.С очите си виждаш как тя лъже,мами и изневерява на мъжа си и очакваш от такава жена да е искрена и коректна с тебе.Не и вървял брака-ами разделят се тогава,не е трудно,а и не споменаваш да има дете.Читава жена не мишкува да се крие и да се чука с който и падне.Стара максима-който изневерява с тебе,неминуемо ще изневери и на тебе.Още по-стара-жена и ръжда тръгнат ли-няма спасение.Познавам много жени,които нямат любовник.Не познавам никоя,която кръшка да е останала само с един.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ccc54f7199
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще ме прощаваш, но си доста наивен. Какво търси при него, след като не й пука и не върви бракът? Отговорът е прост - има изгода да е там. Вероятно и ти си й изгоден в някаква насока, например като разтуха в скучния й (явно) живот на омъжена жена. Не си губи времето. Такива жени не заслужават уважение, камо ли любов.

П.П. Коментарът ми не е хейтърски, а абсолютна истина. Надявам се модераторите да одобрят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf2765e1f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човеко,мисли!
Н2 е прав/а. Такъв бой ще изядеш ,че не батко ами татко си ще викаш,хахаха...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 721c65fcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като толкова не се понасят двамата с мъжа ѝ и си изневеряват, а теб тя те обича да се развеждат. Какъв е проблемът? Но засега не го правят, нали? Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Разбирай ме, както искаш и както можеш.
Ж33

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 931ab0ec5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много те обича, но чака мъжът й да я остави :-) Защо тя не го напусне, как мислиш? Нали не го обича, не правят секс, той кръшка... абе нищо не върви :-)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 786809d47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ще се местя при нея. Къде ще се местиш? При мъжът и ли? Приказката ми се струва хубава, но нека първо остави мъжът си. Че иначе може голям бой да ядеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 13513cc966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   и да не беше казвал от къде си с това бате веднага щяхме да разберем, че си от София, тя ако наистина много страда щеше да напусне мъжът си, ти си само ей така колко да си почеша егото и да си поиграе, както е написал някой по-горе отиди по някое време пред тях и виж как тя ще се прави, че не се познавате

предполагам тя е доста по-възрастна от теб, момичета на твоята възраст няма ли?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f0fd0831a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Стига сте хейтили момчето,мога да ви кажа че всичко си зависи и от момичето!Значи факта че се е задържала с него толкова време...8 месеца,значи си има нещо към него...вие пък никаква надежда!Слушай сега,ако те обича ще бъде само твоя...мъжа й е изпята песен вече...ако си й само за единия секс и няма грам чувства към теб да сте го направили 10 пъти и да те е отрязала охооо..кога,кога!Ако е искала да те извърти и е поредната лека жена,въобще няма да си създава излишни главоболия-да имате връзка и да се залъгва и тебе и нея си ...пука й братле за теб,не си за единия секс повярвай го!Мъж съм на 42г и знам за какво става на въпрос!Леките жени правят бройка и не си създават "връзки".Ако те разиграва,не те обича и прочие...бате(както казваш ти хаха)тя трябва да е по-голяма актриса от Плачков честно.. това, занимавате се почти година!Има нещо в теб,което я привлича!Пак ти казвам ако е само за секс...няма дори си прави труда се крие и да ти пише че те обича и глупости..МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО.И кво като изневерява на мъжа си...по наше време искаш не искаш си се жениш..нема как да стане...Давай брат!Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 11c55e23d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Браво 16,авторът е млад, твърде млад,но ще натрупа опит.Не се минава лесно през такава ситуация.Авторе млад си влюбен си и ти явно,ами наслаждавайте се,но и бъдете трезви.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 927862c80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не знам. Преди 10 години бях нещастно омъжена, просто грешка на мадостта. Сещнах сегашния си съпруг, влюбихме се, и двамата се разведохме, оженихме се и така. Всичко е честно и почтено.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f8e8b83b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16 - Какво момиче, бе? Иде реч за омъжена жена, която курвее и изневерява на мъжа си, прави си кефа с дечкото, влюбен до уши, мотае го със сладки приказки и му се представя за невинна жертва на гадния си мъж. Баналната история на всяка неначесана, на която не ѝ стига един мъж, а и трябват двама (минимум) - един за удоволствие и един за продоволствие. Ако на 42 не си разбрал, че жените също правят секс само заради единия кеф, а не по любов и с някакви чувства, значи си по-зле и от тийнейджър. За автора поне има надежда след някое и друго разочарование да влезе в час, но за теб положението е безнадеждно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c03032eca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аврорее, авторе самозалъгвай се колкото си искаш. Всеки има право да страда докато му дойде акъла. И аз като тебе взех една де ми се оплакваше от мъжа си и много ме обичаше... След време се оказах на неговото място. Номер 8 добре ти го е казала. Не очаквай някой който не е верен заради теб да бъде верен на теб... Аз го разбрах по трудния начин.. Ти поне дано чуеш толкова народ ти говори 1 и също

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f0fd0831a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Чакай чакай малко,номер 19,слушай сега МОМИЧЕ съм на 21 и имам връзка с женааа,който е омъжена и е на 30....има си мъж и дете...и какво?И тук ли всички ще кажете че жената е к*рва и търси само за единия секс?Мога да ти кажа приятелю че не всички са такива!Престанете да бъдете толкова ограничени в размишляванията си!И да на път е да зареже мъжа си и да сме си двете!Отговори ми,защо примерно като е тръгнала да изневерява,говоря за моя случай не си търси някой голям мъж,а се е хванала с мен...мисълта ми е,че всеки има право на избор,може би иска нещо ново,нещо различно,човек и за 10 години и за 2 и за 1 все може да се осъзнае и да си каже "Абе това моя човек ли е?Трябва ли да продължавам?Евала номер 18!И за моя случай конкретно мога да ти кажа че жената си нямаше грам хабер от това да е с момиче..да не говорим интимния живот.и току виж да братле влюби се,и в този случай ли ще кажеш че ме търси само за единия секс,ми не мой човек!Не хейтя никого,изказвам мнение!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24bd1868d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   21, прав си. Трябва да сме толерантни. Жената не е курва, тя просто обича да прави секс с чужди мъже. Даже медал трябва да и окачим. Надявам се някой ден, ако си на мястото на мъжа и да си спомниш тези си думи и как трябва да сме толерантни към такива жени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f8e8b83b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В коментар № 16 пише следното "Мъж съм на 42г и знам за какво става на въпрос!"
В коментар № 21 под същия хаштаг - "МОМИЧЕ съм на 21 и имам връзка с женааа, КОЙТО е омъжена..."
И подобно нещо призовава МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 541c267c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22,мисля че не ме разбра,казах че съм момиче,не съм мъж,момиче съм!!!Всеки има право на избор пак...и мъжете не сте много точни,моля ви се,някое готино маце с голям бюст и дупе 4 5 чаши уиски (и 10,11 години брак на раменете)айде да не говорим!Това е 21 век,осъзнайте го вече!Ако жената не живее както му е реда и е под психически и физически тормоз 24 7 примерно,няма как да не изневери или да търси внимание другаде-това е!Ако е удовлетворена от брака си,щастлива и т.н няма да търси другаде!Така че,не търсете грешката само в противоположния пол!И не знам защо тря да им лепите етикета *курва*...това е истината!Същото се отнася и за мъжете,ако жена ви ви отбягва примерно не иска да правите секс и не само,какво ще правите,ще стоите хаха силно се съмнявам!Всеки има право да е щастлив,това е!Като не може да го намери ще пробва отново отново и отново!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24bd1868d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, извинявай, обърках се от коментар 16, където се представяш като мъж на 42 г. Значи последно си момиче на 21? Или просто искаш да провокираш? Или стрдаш от шизофрения? Или нека позная - баща ти е писал от твоя телефон в същата тема.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f8e8b83b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   № 22/25 - Не си разбрал сложната ѝ душевност, аз - също. Че то лесно ли е един път да си мъж на средна възраст, пък след три дена да се събудиш момиче на 21, влюбено в жена, КОЙТО е омъжен? Ама карай, всеки има право на избор. Най-вече да троли сайта.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f0fd0831a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Хаха да, като цяло може да съм най-голямата нещастница на света-да крия лицето си, самоличността си, годините си и прочие! Но за да стигна до тук-има причина, която за твое сведение не е малка, болезнено е, боли ме и се опитвам да се разкрия под формата на "странния писател, който си опитва да буди в хората голяма доза съжаление"! И да, колкото и изтъркано да звучи-да, това съм аз! Ако беше на мое място, щеше да си обмислил и самоубийство, напълно нормално в моята "безкомпромисна" ситуация, обръщам се към номер 26! Хейта ви е позволен, дано не попаднете в ситуация като моята, но от друга страна Ви съжалявам искренно госпожо/господине! За Ваше сведение и бъдеща реализация-пише се: "Която е омъжена", за да не Ви цитирам изречение по изречение, защото ще ми отнеме много от личното време, поправяйки многобройните правописни и пунктуационни грешки! Докторант съм, не можете и да искате, да ми стъпите на малкият пръст, но това е друга тема! Пожелавам Ви да сте живи и здрави! Не останаха много сърцати хора за съжаление! Бъдете щастливи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker