Искам да си намеря половинката, отделетр 2 мин моля. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да си намеря половинката, отделетр 2 мин моля.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1755 пъти
Здравейте Мъж на 2х години съм живея в чужбина работя,
В бг имам познати 5ма да кажем искам да си отида др година да си хвана някоя приятелка и да си я докарам, вече мисля за семейство да се осигуря детенце.
В тези сайтове да си направя ли регистрации да сложа там. 10, 15 снимки да има, или няма сериозни в сайтовете.
Дори и да се прибера как да си намеря някоя, ще имам 1 месец на разположение отпуската ми която ще си взема. Знам че насилвам нещата, но не мога да остана повече трябва да работя.
Някакви съвети. и идей за намиране на партньорка благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1aa395519e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е относително, аз се запознах с моя приятел така. Зависи на какви хора ще попаднеш и какви са техните граници.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c865af55eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Човек, имам идеалната половинка за теб! Казва се Читанка.

Искаш 2 минути от нас, а не отдели толкова, за да поправиш грешките при набиране и другите гафове, които си допуснал? Ако си такъв и с жените, не очаквай успех! Там трябва да си Супермен, а с този правопис никой няма да те чака да види дали можеш да летиш. Директно заминават при следващия супергерой. Слабостите от всякакъв характер те вадят от състезанието!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ef81073881
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Направи един имейл, и го напиши тук. Има жени, които биха се запознали с теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 00312b1acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Ти все едно ще си ходиш в Бг на пазар за жена. Ей така, да си намериш инкубатор който да си занесеш в чужбината в която си... абе вие съвсем се бутнахте вече.
Във всички чужбини има жени, включително и българки ако на това държиш пък без значение че, не било по любов.
Ако никъде не ти се получава, защо си мислиш че, тази която ще върже след около месец познанство да тръгне с теб няма да е по нейни си пък планове които по- късно ще разбереш че, никак не се покриват с твоите? !

Жена съм, българка в чужбина... и това което описваш е една от причините да бягаме от вас- мъже, българи в чужбина...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 05f050ee78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хаха, ми отиваш при първата и и казваш направо да идва с теб в чужбина, че нямаш време и готово. Да се оправя там набързо, да си слага чоропогашника и да тръгва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1d6813bcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Освен на пазара за цигански булки да отидеш, на там ще ти искат пари. Сериозно - някоя трябва да е съвсем закъсала за да се запознае с теб и в рамките на един месец да тръгне да създава семейство и да ти ражда дете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c95ecd56ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Да си осигуриш детенце??? Нещо не схванах... Дете се прави с Любов, семейство се създава с любим човек, А ти с тоя интелект като на амеба, не знам как ще го постигнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 35de83f4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Пробвай на пазара в Сливен - там продават булки за по 10 000 лв. (€5 000). Не са точно българки, ама карай... Хем ще ти роди поне 10 деца!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4075fdeace
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Все едно кола ще търсиш, а не жена.. Имал ли си приятелка досега?
Жените също са хора, с чувства, мисли, желания, планове. Не може просто да "хванеш" някоя да си я "докараш", че и краен срок си поставил. Не стават така нещата.
Няма как да плануваш подобно нещо и то в такъв кратък срок.
Там, където живееш няма ли жени? Ако държиш да е българка, потърси някакви групи на българите (примерно във Фейсбук) в държавата, в която живееш и оттам търси запознанство.
Гледай да опознаваш жените, както опознаваш потенцални приятели - характер, мечти, общи интереси. Като започнеш да излизаш с различни жени, все ще се яви "твоята", с която ще имате сходни ценности и виждания за живота и ще има и привличане. И оттам нещата ще се случат естествено, заедно ще планувате бъдещето и общо детенце/дечица.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3cc17256bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер 5:Малоумен ли си или какво, никой няма да се емне да ходи в чужбина при един напълно непознат човек, хората могат да си имат планове в Бг, не можеш да кажеш -, , аре яла с мене '' и те направо веднага да се съгласяват, ако иска жена автора да си изтегли бадоо и да напиши, че иска сериозна връзка и да обясни, че си търси семейство и тогава, когато се опознаят и така, другия вариант е да намери някоя в чужбина даже сто пъти по добре, щото не се доверявай много на някои жени в Бг

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6405d25503
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи си профил в някой сайт за запознанства и си говори с разни жени. Ти трябва да я познаваш предварително та като се видите за 1 месец да се ориентираш какво да правиш. Другото - виж на сбирки с българи дали няма някоя българка там.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b6c54c307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И да намериш по сайтовете не всяка ще тръгне да живее в чужбина. Замисли се може да имат работа и устроен живот, че да зареже всичко за 1 месец и отиде с теб в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eaa85006f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Извинявай, но това да не е стока, че да я "хванеш" и да я "докараш"?!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0bafe7f1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Номер 4 мъж и аз съм в чужбина и то от доста години.Айде не ми се прави на Лили Иванова? Били сте бяга ли от нас българите в чужбина? Една част бягате, защото западняците са льолоьвци с пари на , които много ви е сладко да се наместите на готово.Тичат ви след фустите, а вие за благодарност им изневерявате за кеф.Другата част бягате просто да опитате от ,,екзотичните плодове,, турски, арабски, афганистански, албански, африкански, накрая приключвате като безстопанствен добитък с едно или повече деца.Нагледал съм се на българки по чужбина.Тука всичките до една ги е минал целия гарбидж от региона и сега си дундуркат децата сами.Само една свястна срещнах, много се харесахме, но беше в неподходящия момент и не се получиха нещата.



Към автора: Авторе то кола да е, за един месец в България едва ли ще успееш да намериш това, което търсиш, на цената , която търсиш.Преди години аз имах голям късмет да се запозная чрез известен български сайт за запознаства с нашенка, след два месеца си отидох за месец, видяхме се, нещата тръгнаха между нас, но тя просто нямаше къде да отиде и усетих, че по-скоро съм опция от колкото да ме харесва истински.Беше на една сервитьорска заплата с майка инвалид и едвам си плащаха мизерната квартира.Явно е видяла в мен сигурноста и побърза да си отвори краката да и напълня фурната.Но я забелязах как се заглежда по лоши момчета и очите и се наливаха със зехтин само до като ги гледа, и реших само да я чукам до като съм в бг, и търпеливо да изчакам някой ден да срещна моето момиче. По българските сайтовете за запознаства е останал само утайката на обществото от женски пол.На скоро се запознах с две българки, които живеят тук в държавата в , която съм.Едната е на 42г. дебела 100кг. адски занемарена с дете от предна връзка и самочуствието на Моника Белучи и Анджелина Джоли взети заедно. Преслушах я, вече е в критическата, деца не може да ражда, усетих, че и ,,бута масло,, нещо... Другата на 32г. и тя свиня 82кг. с малко прасенце.Като ми показа снимка, ако не ми беше казала, че е жена, спокойно щях да я объркам с мъж.Доста особен характер.Дори лично не се запознахме, а вече си правеше устата за скъпи подаръци да и подарявам.Сменила сумата му и мъжища, още на 18г. първия и мъж я е изхвърлил с детето и си създал семейство с друга жена.Аз също не искам чужденка, а българка.Но когато си далеч от България става доста по-сложно от колкото, ако си в България.Не насилвай нещата.Подържай връзки по фейса, с бивши съученички и с такива, които сте имали общо минало в България и може и да ти се осъществи желанието.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7968688c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Това да не са ти един чувал картофи, които те чакат на пазара да ги купиш. Хора ходят 2-3-5 г., само докато решат и разберат дали изобщо искат семейство с дадения човек. А да не говорим, че самото намиране на правилния човек също обикновено отнема години. За един месец как ще стане тая работа?

Иначе сред познатите ми имам два подобни примера. В единия случай братовчедка ми се запозна с един от чужбина в интернет, но няколко години поддържаха от разстояние, той си идваше доста често и чак след няколко години тя отиде при него. В другия случай пак се запознаха в нета, няколко месеца поддържаха връзка от разстояние, после той дойде с идеята да се връща за постоянно, постоя няколко месеца, повечето които живяха заедно и в крайна сметка не му стигаха парите и решиха двамата направо да отидат в чужбина. Но в интернет вероятността да намериш човека е доста малка. И двете връзки не просъществуваха между другото, просто защото реално не се познаваха. От разстояние да градиш връзка, заеби тая работа. Макар че и с моята жена бяхме така 3 г. и вече доста години сме щастливо женени, но все пак ние бяхме в България само на 200 км и се виждахме всяка седмица по 1-2 дни, а по празници и ваканции повече. То и в един град да бяхме, пак сигурно нямаше да се виждаме всеки ден, понеже всеки си е по задачи през седмицата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 912add289a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, послушай съветите на хората, които ти казват да си търсиш българка в твоята страна. Вече има сума ти фейсбук групи и форуми на българи в чужбина. Никоя нормална жена няма да 1 месец да си зареже целия живот заради непознат. Ако пък някоя го направи, на 100% ще е меркантилна, която ще очаква от теб доживотна издръжка и да я глезиш като принцеса. Това ли искаш наистина? Ако не, тогава си търси жена по стандартния ред.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 51eae6649f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора
ще опитвам всичко и в испания ако ще да е в българия, трябва търсене

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fae94a973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Да си я докараш? Тва да не е кола!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker