Отново се влюбих! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново се влюбих!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 944 пъти
Здравейте! От Търговище съм на 31 години, имам си мъж и две дечица! Мога да кажа че за тези вече почти 10 години брак, никога не съм си позволявала да изневеря, или нещо подобно. Проблемът е следният, не знам даже дали това е правилната дума хаха. Наскоро едно момче, доста младо обикаля около моя магазин(продавачка съм вече 2 години)и постоянно ми подарява всякакви подаръци, било то цветя, мечета и тем подобни неща! Разбира се, жена съм и ми става много хубаво! Не знам какво ми става хора, никога не бих изневерила на съпруга си, обичам го много, не изпитвам емоционална празнота, интимния ни живот е много вървежен, а караниците-рядкост! Не знам дали изпитвам някаква капчица симпатия към онова момче, но ми става много хубаво като го видя, като си говорим, като ми споделя някакви неща-наскоро започнахме и да си пишем!!! Хора помогнете, наистина не съм такава жена, просто това момче ми вдъхва младост, кара ме да се усмихвам, да се чувствам млада и щастлива! Наистина не знам какво да правя, тъй като нямам проблеми в семейния живот, както казах съпруга ми никога не ме е лишавал от абсолютно нищо! Възвърна се тръпката, пеперудите в стомаха! Моля помогнете ми, ще съм благодарна за туко виж някое съветче! Приятен ден!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: dbb1808025
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако обичаш мъжа си и наистина не ти липсва нищо с него си голяма щастливка! Отидете на почивка, оставете децата при бабите, ако имате такива и съживи връзката си! Не я разваляй, заради едно увлечение. Представи си през какво ще минете ти, мъжът ти и най-вече децата ви, ако този брак претърпи развод. Помисли си каква щастливка си, ако след 10 години правиш редовен секс с мъжа си и не ти липсва нищо. Защото ако с това момче сега се чувстваш в небесата, след 10 години съвместен живот и две деца нещата ще изглеждат много по-различно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a54c89748b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да си оснанеш с мъжа ти Пеперудите ще изчезнат.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 77175c03f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Обичаш мъжа си и децата, ама повече обичаш себе си. Иначе щеше да отрежеш пишлигара, а не да му приемаш подаръците и лиготиите. Не ти ли е ясно какво иска от теб? В случай, че не зацепваш- безплатен секс, а ти му се виждаш достатъчно лесна и дашна. Когато мъжът ти разбере, този ще се измете и ще те остави да сърбаш попарата сама. Тогава ще забравиш за тръпките и пеперудите ще се разхвърчат набързо.
Казано е - докато кучката не си навири опашката, кучетата не я обикалят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f594a049f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тоя просто си търси кака-да го отрака.Не си рискувай хубавото семейство,наистина малко жени имат твоя късмет.Ще те изчука и ще те захвърли-на никой не си притрябвала с две деца.Остави тия тръпки и пеперуди,че после ще ревеш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 233a581bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Надявам се темата да не е истина. Четейки подобни неща, все повече и повече умира в мен желанието за брак и деца в бъдеще. Няма значение дали всичко е наред или не, някой прояви ли интерес е напълно достатъчно един човек да кривне от пътя и това е масово в днешно време. Надявам се всичко да се развие добре за мъжа ти и децата, защото те ще изстрадат най-много от всичко, ако решиш да се отдадеш на младока естествено.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 86314e9d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Риташ си щастието жено.Спри се докъто е време.Не трови и момчето като приемаш това поведение от него .От теб зависят момчето,съпруга ти и децата ти.Ако нямаш причини да изневеряваш не си играй със съдбата на двама мъже и децата .
Не ти чета морал.Жена съм .Просто не разбирам като не си такава жена.... Знаеш ли не е нужно да си лека жена ,за да правиш поразии.Не е нужно и нещо да ти липсва.Стига ти ,че имаш голямо Его.Това момче го е погладило .И ти не мислиш с разума си ,а с пеперудите.Знам какво е вкъщи да ти липсва нещо ,знам какво е да се разкъсваш по някои навън .Но и също знам ,че двама мъже едновременно не се разиграват .А ти дори нямаш причина да изневериш .Ти още обичаш мъжа си .За каква беля си угаждаш на Егото ?Сама си отговори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ea6207a195
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   След някоя и друга седмица ще викаш "Бе сан тако'а м'иче" щот няма да можеш да говориш от ку*а на пичагата в устата ти. Знаем ви тея, 'дето всичко ви е наред вкъщи как са ви умрели пеперудите, потънали гемиите и нямате стимул за живот.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ae09d185b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Този те ухажва, само за да си легне с теб. Просто някои имат талант да свалят жените галантно и да ги карат да се чувстват като принцеси. Да не мислиш, че ако се разведеш, ще те вземе с децата и ще заживеете щастливо? Щом нищо не ти липсва, няма нужда да търсиш друго. Единственото разумно решение е да разясниш на това момче, че си омъжена и няма шанс нищо да се случи между вас. Пожелай му успех в любовта и спри контакта с него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dca5f8ccfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Една омъжена жена не би следвало да толерира подаръци и жестове от други мъже. Дори да е с най-чисти помисли, просто не е редно. Не искам да те съдя или нещо подобно, но прекрати това. Имаш здраво семейство, което е рядкост и следва да го оцениш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker