The Great Reset - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

The Great Reset
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1577 пъти
Приятели Здравейте! Пиша тази тема по повод събитията в световен мащаб. Вече не става въпрос за това кой е "Awaken" и кой не, смятам много скоро всички ще ни събудят много "остро". Общият дълг на държавите е 312% процента по голям от
общият им брутен вътрешен продукт, в същото време международния валутен фонд отпуска заеми на поразия, заеми които никога няма да бъдат върнати поради това, че е невъзможно! По този начин на практика държавите са васални и правителствата губят своя смисъл, защото те нямат думата. Тоест каквото наредят отгоре това ще става. Въпрос на време е да видим явлението "Хиперинфлация", все пак според Шваб от техните действия близо 60% процента от бизнесите по света трябва да фалират. Хората толкова ли са слепи, че Ковид е просто един параван за най голямото преразпределение на пари в света ?! Не ми казвайте, че вярвате на тази простотия?! Завеждащ лекар на Ковид отделение ми е казал лично, че няма нищо.. Забелязвате предполагам другите вируси изчезнаха безследно, мейнстрийм медията от сутрин до вечер бълва само Ковид, Ковид, Ковид.. Не става въпрос за ваксини и прочие, не съм склонен да вярвам, че има чипове и прочие. Според вас какво следва за нас обикновените хора ?! Изобщо може ли някой да им се противопостави?!
Моля модераторите да допуснат темата в "Любов и изневяра", защото има най голяма аудитория. Мисля, че проблемите които предстоят са меко казано значими..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 75e6db1e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си прав и аз също съм се интересувала от темата за голямото нулиране много преди ковид и сега го виждаме пред очите си. Жалко само за овцете, сляпо вярващи на тази пропаганда, без грам мисъл и собствено мнение.
Лошото е, че не виждам начин ние, обикновените хора, да успеем да се противопоставим. Точно поради тази причина съм решила и да не създавам поколение, не желая децата ми да живеят в такъв извратен свят.
Ж20

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fc980fc2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   1, няма да раждаш, защото не виждаш изход и не искаш децата ти да живеят в този свят????? Не беше ли планът на световните господари точно този - да претопят населението до златния милиард? Явно много успешно и безпроблемно им се сбъдват желанията! Защо ли?

Авторе, път има, но той е отворен за тези, които търсят промяната и са готови да живеят по нов начин. За всички останали вече става все по-ясна съдбата им. Не е нужно да се изрича с думи, защото съзнанието на много хора няма да го понесе. Дали щеше въобще да има някой доживял 900 дневната обсада на Ленинград, ако знаеше какво го очаква предварително?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cdf93a1d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Reset-а започна преди поне 20г но беше насочен към бедните държави, а всички останали лицемерно от време на време цъкахме с език и "оправяхме" на думи "демоните".
Междувременно се разширявахме, заехме все повече територии без да мислим че, я отнемаме от други живи и ги оставяме без дом- флора и фауна. Искаме си нови жилища, магистрали, коли фабрики т. н. Създадохме хибриди защото се превърнахме в консуматори, приспахме душите си или позволихме да ги приспят, същото е. Всичко което създаваме или първо е трябвало да разрушим нещо друго или после руши.
И стигнахме дотам че, че да задушаваме природата, планетата.
Сега е смяна на световната администрация и налагане на нов световен ред. Съгласна съм че, човекът трябва да се контролира, иначе е деструктивен, не съм съгласна с начина по който го правят, но кой ме пита мене. Можеше да започнат да контролират раждаемостта преди две декади поне, но изпуснаха от контрол помислилите се за собственици на планетата, та май се включиха истинските собственици...
Ковид/а- ко- вид/а... ко(операция, съжителство) вид/а- живот, извода за вас.
Началото на новият световен ред реално положиха "братушките" с хамалогията в Украйна. Много ми смяха някои хора когато се случи и казах "ок, това е началото на края на света такъв какъвто го познаваме. Започва явната световна диктатура и ще последва съкращаване на човеци" Смях се и аз като гледах колко са глупавички и наивни...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f250c14928
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Кой е този завеждащ лекар на Ковид отделение, който ти е казал, че нямало нищо? Коя болница е поне?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: fc980fc2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   5, да не го обадиш на НОЩ? Че тогава ще има да го издирваме по хладилните камери и да преравяме купчините с трупове...

2

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cdf93a1d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Н 5, защо питаш?! От цял свят се надигнаха хиляди медици, полицаи, журналисти т.н. да крещят истини, а теб те вълнува кого да натопиш че, разваля най- низкият бизнес план на надупените наши мутри имащи се за владетели?!
Я кротко!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cb18cb02cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Положението е трагично и в Германия. Стотици уволнени полицаи, съдии, учители, лекари, медицински работници, които са срещу режима! Отнемане на човешки права, измъчване на хора, тормоз над деца и родители. Промени в конституцията, заплахи срещу най-обикновени хора. Вечерен час и пълен контрол. Забраниха с години градени семейни бизнеси! Кажете ми къде да отидем? Но докато повечето спят, не виждам светлина в тунела! Всеки си е седнал на дивана и зяпа пропаганда. Докато се усети и се вдигне ще е късно, а някои доста ги е страх вече. И мен ме е страх....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker