Купуване на жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Купуване на жена
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 4414 пъти
Не се бъзикам. Искам да знам как да си купя жена. От къде да намеря и как да я купя. В турските филми бащите продават дъщерите си, наистина ли е така? Ако можех да намеря любовта нямаше да питам,но не мисля че има такава за мен. Не искам да ходя по проститутки, искам да имам жена до мен. Знам,че ако я купя няма да ме обича истински,но по-добре отколкото сам със болезнена самота . В държавите от близкия изток също съм чувал,че продават но не искам да ходя там. В България има ли откъде да я взема или трябва да ходя в Турция в анадола. По принцип знам,че е незаконно това и не трябва да се прави. Аз не искам да насилвам някоя жена да я взимам със себе си. Ако тя е съгласна да се продаде бих я взел,да я издържам и да направя семейство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 25ec8cc8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Калайджиите продават. Има си пазари за булки. Но има голяма вероятност да ти вземат парите и на втората седмица булката да избяга. Но никак не съм убеден, че така ще си по-щастлив. Освен това ще дойде при теб с идеята да я хрантутиш. Не очаквай от нея да работи и да помага за бюджета. Имаш ли достатъчно пари да издържаш цяло живот жена и деца само ти? Отделно самата покупка пак си е цифра. Най-евтините са 5-10 бона. Ако е някоя хубава (макар че колко ще е хубава за калайджийка), може да стигне и 50. А и с тази жена ще сте отделни вселени. Няма да имате дори нормална комуникация. Нея ще я вълнуват съвсем други неща, които на теб ще ти струват посредствени и няма да имаш уважение към нея дълго време.

Сега ти се струва добра идея, защото си притиснат от самотата, но когато тоав отмине и осъзнаеш фарса, който сам си си създал и си аставил една жена да е до теб само заради пари, ще се почувстваш още по-зле. Че само с пари можеш да вържеш жена, че не струваш, че си осквернил най-святото - семейството - с почти насилствен брак за пари като някаква долна покупко-продажба.

Как изобщо очакваш подобна жена да ти е на нивото културно, ментално и всякак? Това не са 1-2 дни да я изтърпиш заради секса. След няколко години ще си я намразил и няма да искаш да я погледнеш, камо ли да я мандръсаш. То жената, която обичаш омръзва за няколко години и понякога и нея не искаш да виждаш, ти как си я представяш тази работа? Аз някак не си представям да съм женен за подобна циганка, да ми говори с цигнаски акцент, да ме гледа с глуповат поглед и все да се чудя дали няма да я избие на някой цигански номер. Тя ако се е съгласила да се продаде, няма да е много читава и не можеш да очакваш да е образцова жена и да не ти къса нервите и постоянно да очакваш неочакваното.

Ако поне е някоя образована, инетлигентна циганка и да е по любов, разбирам.

Помисли трезво. Наистина това ли искаш? Ама се абстрахирай от болката, която ти създава самотата в момента. В момента разсъжденията ти са породени от нагон и самота, а не здрав разум. Едва когато минеш през това, ще осъзнаеш колко е нелепо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4c7081bac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Един хахо тука беше писал, че ще си купува циганска булка, после щеше да тръгва за Виетнам и за Индия. :))))))) Е, няма да е сам...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bf544974eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Как да е съгласна да я продадат, бе?? Това е трафик на хора, затова е и незаконно. Ненормални хора колко искаш..... нямало да я купува насила, тцтцтц....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 351402bdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   А защо смяташ, че няма жена за теб?
Малко са жените, които не искат семейство.
Вярвай ми, повечето жени това искаме.. някой на когото да разчитаме, малко финансова помощ и уважение..
Преди си мислех, че и любов искаме .. но си дадох сметка, че любовта сама по себе не стига. Предпочитам мъж, който би правил някакви компромиси за разбирателство (както и аз разбира се, не само той) и би помагал финансово. (Пак без някакви крайности, дори не искам да е богат).
Не знам как стават нещата с пазарлъка за жена. Според мен ако просто си директен и казваш при запознанство това, което си написал тук - че искаш семейство, деца и си готов да я осигуряваш финансово лесно ще намериш. Пропускай там където "би я купил" защото не искаме да се чувстваме като вещ.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dbeb6ab036
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторе нормален ли си бе? Жените да не сме вещи че вие да си ги купувате?

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efa09edce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Турци не си продават жените/дъщери т.н. за разлика от много българи дето само за чекията и безплатно ги пробутват!!!
И още нещо... туркиня не би си хвърлила и сопола върху такъв индивид като теб!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2b280ab56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Човек и по любов да се ожени пак има голям шанс да е нещастен.А какво остава ,ако дори любов няма?Да не говорим ,че това е руска рулетка.Какво има като потенциял-възгледи да света ,за секса ,за бита ,за човешките взаймоотношения за възпитанието на поколението?Често става така ,че двама хем се обичат хем им се припокриват възгледите и пак брака е катастрофа.Тогова могат да се разведат разбира се.Но пък ти ще си платил.А ако има несходство нали разбираш ,че при един развод не е ти връщаш булката ,а тейко и парите.Ако нещо и скърцаш със зъби като нищо братя и баща могат и да те колнат.За Анадола забрави.Турците обичат чужди булки, но не и чужди зетьове.Освен ако не си милионер ,но ти не си.За това че такава жена ще ти ражда и възпитава децата -само като помисля ми се ще да крещя.Жена която е отгледана в семейство, където е практика да си продават момите -имаш ли идея каква ценностна система е това.Стегни се и се дръж мъжки според мен.За да не ти идват такива абсурдни идеи.Самотата я познавам добре.Няма по страшна самота от тая да живееш с някои и тои да ти е толкова различен от съществото ,че чак ти е чужд.Но не е причина това което чустваш сега да те тласне към идиотското решение да плащаш за половинка.Ако толкова си изчерпал другите начини пробвай поне на изплащане ....1 м. или 3 или 6 м. Срещу месечна сума на самата жена я давай и виж какво ще стане ....Просто да дадеш пари на някои баща ,а някакво неориентирано девоиче да е длъжно да живее с теб даже и петак да не види от тия пари .Грубо казано нея ще я опъват,тя ще готви ,чисти, ражда , а баща и ще похарчи парите които си платил за нея .Това човешко ли ти се вижда.Справедливо ли.Направо е престъпленше ,а ти искаш да участваш и дори да го инициираш.Не ми се вярва да си щастлив .

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fa31468ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много жени си продават сами без да се налага баща им да ги продва. Ако имаш достатъчно пари, демонстрирай го пред жените и все някоя ще ти върже.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cdf9005c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Те хората се чудят как да се отърват от техните, а той тръгнал даже и да си купува :)
Лично аз, имам приятел, който постоянно казва, че веднага бил дал неговата, на който я иска, даже и зестра щял да даде (едно старо Ауди А3), ама засега все удря на камък. Ако искаш да те свържа с него или нея да се разберете :) Ама да знаеш, че в сделката влизат и две деца.

Има един много хубав филм по темата, който ти препоръчвам да гледаш. Съветски е и се казва "Кавказка пленница". Нещо, като абсолютна класика е (става дума за оригинала от 67 година, а не римейка).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: edc3d8992a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък искам да си купя мъж, да си го командвам по право, да ми слугува и да го ползвам за секс.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e91bf95548
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жените от страните от бившото СССР (като Русия, Украйна, Беларус и др) също се продават за пари. Напиши в търсачката mail-order bride за повече информация, аз също имам намерение да си взема такава. Поне са красиви.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 741e06b473
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От Турция няма как да купиш. Ориентирай се към Югоизточна Азия. Най-добре филипинка. Обаче трябва да си доста добре с парите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 176bf61da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да уточним нещо! Заради самотата, вероятно авторът е объркан и смесва "купуването" на булка със старите обичай, действащи и в България до средата на 20-ти век, за уговаряне/ уреждане на годеж и женитба.

В Турция и много други по-консервативни (мюсюлмански) страни т. нар. романтична любов или връзка не е много разпространена, защото по подразбиране е нетрайна и не създава здрави и дългосрочни отношения. Обратно, разчита се на познанството на родители и роднини, които свързват двама души, мъж и жена, на основата на произхода и възпитанието им. Така браковете/ връзките са много по-стабилни и създават много деца. По принцип това са щастливите бракове, в огромен процент от случаите.
За уговаряне на годеж/ брак на по-къна възраст - да, това е възможно, но е вече по-трудно, защото годините са натрупали опит, вкл. и негативен, както за мъжа, така и съответно за жената. Не е невъзможно да се уговори и по-млада жена, най-вече поради по-низкия социален статус на семейството на жената.
Но, това всички върви в мюсюлманска (консервативна) среда (напр. при арменците в Бг също). Да се вмъкне самотен българин (христианин) в такава среда е неимоверно трудно, най-вече за него. Той ще трябва да се присъедини към тази общност, вкл. и да смени вярата си. Последното не би трябвало да е кой знае колко драматично, защото ние, българите, сме възпитавани и израснали в пълен атеизъм и материализъм (от соц-а). Това се счита за много лошо и неморално и една от причините да не бъдем възприемани добре от по-консервативните общности с по-запазен морал.

Да се опитам да обобщя - "купуването" на жена, за което говориш, не е да си купиш ромка, а да уговориш партньорство/ брак с друга подходяща жена. Твоето материално положение ще има значение, но така ще привлечеш жена от друга социална прослойка и с коренно различно възпитание., . От товя страна, ти ще си принуден да приемеш нейната религия или най-малкото нейния морален и житейски кодекс - на нейните родители, братя и т. н...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3088385fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Шелдън оценя руският прибос за света само за тетриса и булки по поръчка. Потърси!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79103a8079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Човек, кажи ми, че после няма да си купите и дете! А като ви се стори, че имате сили за още да повторите операцията и така, докато ви писне да... купувате!

Стига с този капитализъм! Баста! Финито! Само покупко-продажби са им в главата! Някой ден ще искате и одобрението на ближния да си купите сигурно? Или да плащате на хората в редицата, за да ви пуснат по-напред на някоя опашка?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 065dd564fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Влизаш в сайт за запознанства и пишеш "Искам да си взема една жена. Ще си я гледам, ще и давам всичко, което иска" Снимаш си и колата там и си готов.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1519a03e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Брей, до кога тези модераторки-феминистки ще спират коментарите на потребителите, които искат да дадат съвет на автора? Авторе, бях обяснил доста неща, но както виждаш модераторската проклетия не допуска коментари показващи истинското лице на жените, заразени с феминизъм. За това отново ти казвам, ако пуснат коментара ми! Не ти трябва да си харчиш парите за жена. 16 много добре ти е обяснил положението относно морала, а днешните жени вече не струват и 5 стотинки. Ако не ти трябват деца, никога не се жени. Вероятността после жената да ти отнеме децата, къщата и всичко останало е много голяма. Докато по някакъв начин не се ликвидира феминизмът и жените не се сложат на мястото им, мъжете няма да живеят спокойно и винаги ще си отмъщават по изпитания до сега начин!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b77cb9df45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   ела на запад , ожени се и се проклиняй до последния си час , такова е положението в Сащ и Канада ...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker