Живея с женен мъж, има ли на какво да се надявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живея с женен мъж, има ли на какво да се надявам?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 11975 пъти
Аз съм момиче на 26 години. От 7 години живея в София. Преди 3 години срешнах женен мъж, с 15 години по-възрастен от мен, и започнахме връзка ... уж на шега. Преди година обаче нещата станаха сериозни и се влюбихме много силно. След няколко месеца жена му разбра и прие нещата много тежко, но той предпочете да остане с мен и да живеем заедно. В началото всичко беше много хубаво, но с времето усетих, че връзката ни вече не върви гладко. Той започна да става нервен, вече никъде не излизаме и все е на работа или при детето си. Работи много и постоянно е много изморен.

Казва, че отдавна вече нищо не го свързва с жена му, но обича много детето си. Казва също, че никога не е обичал жена така, както обича мен, че аз съм любовта на живота му, но не иска да се жени втори път. Не иска и да се разведе. Не знам какво да правя, искам да създадем заедно семейство, но виждам, че когато настоявам го губя. Случи се дори да се разделим за кратко, защото се чувства виновен, че разбива живота ми, а не е в състояние да ми предложи това, от което имам нужда. След това отново се върна при мен, но фактът, че е женен за друга, тежи на връзката ни и все не мога да повярвам, че не иска да се върне при жена си. Той е много добър и мил човек и не искам да го загубя. Според вас има ли на какво да се надявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 78545f7207
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Аз ще кажа мнението си, но не се убиждай моля те!
Този мъж е женен за някаква жена, щастлива двойка са и си раждат детенце! Ноо държи фронта до извесно време, когато му се прийсква нещо ново. И в последствие стига до теб отначало всичко върви добре и двамата сте щастливи. Но идва момента, в който му писва от теб или пък му ставаш еднообразна и може би отново се връща при ''нея'' или път в този кръг навлиза и 3 жена.

Все пак ти го познаваш най-добре и ако почувстваш, че връзката ви ще издържи и, че може да постигнете нещо повече от сега, просто продължи напред, тук аз немога да ти помогна ти сама трябва да усетиш!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c98249af27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не! На нищо не се надявай!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0f4eacb32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тук отстрани е трудно да се прецени точно ситуацията, в която се намираш. Не разбирам коментари от типа на номер 2. От къде я изкара тази категоричност. Според мен се радвай на това, което имаш. Постарай се да не го губиш. А това дали ще се ожените или не...нищо не се знае. Там вече всичко зависи от него. Но отговорът на твоя въпрос е, че надежда има винаги.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 446550799b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм с женен мъж. Според мен магията на нашата връзка е в това, че е тайна, че се крием. Има тръпка интересно е, различно. Защо си заживяла с него мисля че това е грешка. Ако той живееше с жена си все още сега нямаше да задаваш този въпрос. Но според мен сега когато живеете вече заедно ти се превръщаш в нещо като неговата жена. Всичко забранено е по сладко. Желая ти успех и ако той те обича истински, да надявай се.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7bd30d5457
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   На какво да се надяваш? Ти сама разбираш, че не иска да се разведе, не иска и да се ожени повторно. Има една дъщеря, на която страшно много държи.... Може би алтернативата за теб е да станеш приятелка с дъщеря му?

Изобщо губиш си времето и младостта. Бягай докато е време и не очаквай нищо хубаво от това бреме. Живота е пред теб. Изживей го както на тебе ти харесва и забрави за тези слабохарактерни типове, с претенции. Няма да им угодиш. Моят съвет е ОСТАВИ ЖЕНЕНИТЕ МЪЖЕ НА ЖЕНИТЕ ИМ И НА ДЕЦАТА ИМ.

Този тип хора не знаят какво искат и карат по най-малкото съпротивление. Ще те използва до време, ще станеш зависима от него и в един момент ще се ужасиш като разбереш колко объркан е живота ти и как нямаш сили нищо да направиш. В подобна връзка аз не виждам нищо съзидателно, няма алтернатива. Просто вие не сте равностойни партньори.

Желая ти просветление на ума и мъдро решение. Успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3d7068410d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   От авторката: Да, и на мен ми се струва, че връзката ни започна да става по-трудна откакто заживяхме заедно. Но, кажете ми има ли смисъл да си сам, да чакаш и да се криеш и да няма на какво да разчиташ? Смятах, че наистина е семеен тип човек, сигурна съм, че няма трета жена, както предполага 1.

Мислех, че иска да се раздели с жена си, защто не е щастлив с нея, и иска да бъдем заедно защото наистина чувствата между нас са много сили и ги изпитва за първи път. Казва, че не може да издържа две семейства и не иска да се жени - добре, но защо не иска да се разведе?!! Вече ми се струва, че не иска да загуби семейството си.

Изглежда сякаш бракът му е бил в криза, а аз съм била утеха, която е объркал с любов? Възможно ли е това? Беше толкова сигурен, че никога няма да се върне при жена си, а сега изглежда сякаш съжалява. Прави всичко възможно да издържа нея и дъшеря си все по-усилено. Казва, че така е редно и аз така мисля, но ние не можем да имаме бъдеще, ако той е ангажиран до такава степен с другото си семейство. Мисля си, че след още няколко месеца ще предпочете семейството си, а аз ще си остана с едно "Съжалявам скъпа, ти заслужаваш нещо по-добро!" Той отрича да е така, но на мен ми изглежда очевидно. Според вас права ли съм да предполагам всички тези неща? Възможно ли е да се върне при семейството си и да поиска да скрепи брака си?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2ee3627690
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ти наистина заслужаваш нещо по-добро! Пише ти една 46 годишна жена. Имам по-малка сестра, когато тя беше на 25-26 год, се запозна с женен мъж. Не я е лъгал и още от първия ден се знаеше, че е семеен. и много нещастен при жена си. има три деца, голяма дъщеря и близнаци. Никога не е обещавал на сестра ми да се развежда. След дълга връзка м/у тях положението стана нетърпимо и съпругата му го помоли да напусне. той си взе багажа и е при сестра ми, живее с нея-вече близо 2 год.

Не иска да са развежда, за да има контакт с децата и да може да им помага, цялата заплата като я получи я носи при децата, живее при сестра ми, като тя го издържа. Не иска повече деца - разбираемо, човекът си ги има!! Така в равносметка - той с две жени и три деца, не се обременява финансово и не поема излишни отговорности, сестра ми - сега вече на 38год, без деца, изнервена до немай-къде, без перпспектива за нормален семеен живот, и ако питаш мене, и без мъж / щото това не е никакъв мъж,сори!/.

Като заключение мога да кажа - бягай, докато е време, но вече ми се струва, че е късно, мъжът, който иска да остави една жена и да иде при друга, ще се разведе в рамките на 1 година максимум, другото са лъжи "за заблуда на врага". Като общо положение женените не се развеждат заради любовниците си!!! Пести си годините и нервите и не доказвай доказани неща!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7bd30d5457
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   А защо не е щастлив с жена си? Може би защото трябва да има отговорности и задължения. А сега - "шапка на тояга", пълна свобода и се прави на силен мъж - без задължения и с много претенции. Да пази Господ! Не , това не е любов. Това е слабост и безотговорност. След това ще се прави на добър и любещ баща - всъщност е едно мекотело, което Го използват само като донор на пари и икономическа изгода. Така и за семейството му е изгодно - при един изконсумиран брак, твърде вероятно е и собствената му жена да не го понася и Той естествено се е пренесъл при приятелката си. Така дето се казва и вълкът сит и агнето цяло - без ангажименти.

№ 7 много точно препоръчва да не се доказват доказани неща. Има толкова живи примери и толкова изстрадани случаи. Винаги се стига до едно ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ И УСЕЩАНЕ ЗА ПРОПИЛЯН ЖИВОТ.

Пожелавам на авторката щастие. Не се притеснявайте да поставите Вие краят на една безсмислена връзка. Щом вече е започнала да става трудна, знайте, че предстои да става още по-трудна. Бъдете силна! Вие заслужавате да бъдете обичана и да обичате. Шанса де не бъдете сама сега е по-голям, отколкото, когато Ви изоставят. Тогава може да останетеп сама за винаги. Не ви го пожелавам.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 9b35cd59e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Имах подобна ситуация. И ти казвам по добре го забрави няма смисъл, рано или късно той ще се върне при жена си. Това което ти се случва до болка ми е познато. Затова бягай далече. Потърси щастието си другаде без жени и деца. Късмет.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3d7068410d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не зная защо си причинявате всичко това мили девойки. Нямате никакъв шанс в подобна ситуатция. Просто ще излезе един ден за вестник и никога няма да се върне. Моят мъж също реши, че животат му винаги е бил труден и иска да живее лесно. Срещнал усмихната, мила, добра девойка, с чувство за хумор, която нищо друго не искала освен да се обичат!!! Тя знаела, че е женен, знаела че не иска да се развежда, но било толкова хубаво и романтично, че нямало начин да не го изживеят до край. С две думи, след като поставих въпроса ребром, отиде да живее в квартирата й. За мен беше оскърбително, разбира се, но в крайна сметка това са нещата от живота. Свикнах с отсъствието му, а той действително се старае да издържа детето си и да ми помага с пари, колкото е възможно повече.

Минаха 6 месеца и се оказа, че девойката съвсем не желае да се крият като два влюбени гълъба в гарсониера в Люлин, а иска дом, дете, финансова подкрепа. С две думи иска да живее с него, но по трудния начин, по начина, по който живееше и с мен. Сега обаче той се чуди как да и съобщи, че не иска да продължава. Иска безкористна обич, без ангажименти, защото обич с ангажименти си има и у дома. Играе й сценки от сорта "Ти знаеше от самото начало, че съм женен", а на мен ми повтаря колко много съжалява, че е сбъркал и колко е виновен, че ме е наранил. Девойчето обаче не разбира и ми се обажда, за да ме моли да подам документи за развод и да му върна свободата, защото много се били обичали, а той се чувствал виновен и нямал сили. Ами, аз да не би да съм длъжна и да го оженя, този безхарактерен тип? Ако иска да се жени, да се жени. Ей, го каде е бракоразводното. Аз не съм изневерявала, не съм се мятала във връзки с женени мъже и не вижда причина да правя живота на когото и да било по-лесен.

А ти мило момиче, вместо да се запознаваш с дъщеря му, както някой те е посъветвал, вземи се запознай с жена му и я попитай какво е изживяла с това мекотело, как му е градила бизнеса, как му е гледала дъщерята и как е работила наравно с него за да има колата, на която те вози и парите, с които ти плаща сметките. Ако смяташ, че си достатъчно силна за да се справиш и ти - Давай! Но когато си стъпиш на краката, ще откриеш, че до тебе е спи един стар, уморен, болен и емотционално изхабен мъж и ще откриеш, че няма нищо по-страшно от сбъднатите мечти!

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: fb7bb47ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей мила.
Наистина не се притеснявай,от факта, че обича детето си. Ако публикуват моята история ако искаш я прочети, смятам, ше в твоя случай ще ти бъде от полза.
Поздрави: АНИ
Заглавието на моята история е "Щастлива съм с моя женен мъж"

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 2ee3627690
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Mоля те, №11 , недей да мътиш главата на девойчето!
Твоят случай е едно изключение и ти сама го съзнаваш и си наясно с това. Женените мъже са с девойките не защото са нещастни, а защото скучаят! Търсят ги и ги развеждат насам-натам с колите, не защото жените им ги пренебрегват и не искат да излизат с тях, а защото са си надвили на масрафа и искат да изпитат нещо ново!!! Може това да е любов, но скоро като видят ангажиментите на новата връзка, изтрезняват. Това че си изкарала една вечеря с любимия не ти дава информация какъв е бил през 3650-те вечери на десетгодишния си брак, примерно!
Съдбата на всяка илюзия е рано или късно да се спука като сапунен мехур, и тогава идва разочарованието. Но изгубените години никой не връща - нито на пренебрегнатата и лъгана съпруга, нито на теб!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 603a7cb8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мисля, че нещата вече са казани достатъчно категорично и ясно за теб - не иска да се развежда.
КАКВО ПОВЕЧЕ Е НУЖНО ДА ТИ КАЖАТ, ЗА ДА ПРОГЛЕДНЕШ?
В момента той буквално ти губи времето. Мислиш ли, че това е нормално?
Би трябвало да ти е ясно, че инициативата сега е в твои ръце.
Ти си човекът, който трябва да прекрати връзката си - оттам нататък дали той ще се върне при жена си, или не, дали тя ще го приеме, или не, не е твоя работа.
Ти си сигурна в чувствата си, готова си на брак-след като той не е, ти вече ДОСТАТЪЧНО СИ ИЗГУБИЛА, повече от това няма накъде.
Бъди твърда и прекрати връзката-категорично.Ако искаш разбира се, защото иначе те чакат дълги безсмислени години.
Дай си шанс - с нов човек, на чисто.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d1ee496d26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей, мила и аз имам твоя проблем, само че е още по-голям -той все още живее с жена си и се виждаме тайно! Много го обичам, но той не иска да остави детето си! иска след години когато детето порасне да се саъберем,но не знам как ще издържа да чакам,а не мога да го оставя!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 323cdcdd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имам същият случай като твоя. По-точно излизам с мъж който е женен и има дъщеря. Продължава да ме лъже, че не е семеен. Аз усещам, че не е искрен, но нищо не мога да направя не мога да намеря доказателства. Просто го чух да говори е негов приятел за детето си. Незнам какво мога да очаквам от него. Предлага ми да живеем заедно в чужбина, да работим там и там да останем. Незнам дали това е поредната му лъжа или иска да се разведе. Каза ми че ще му трябва поне година, за да улегне да се почувства готов да бъде с мен, със сериозна жена. Много го обичам и не мога да го забравя.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 5f785810cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Още ли сте заедно?Ако сте бягяй.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a3d1603aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Боже, номер 10 ме разби...
Случайно прочетох изповедта и покрай нея и коментарите, но направо тръпки ме побиха като видях коментара на тази изстрадала жена...
И колко е вярно това, че по някога няма нищо по-страшно от сбъднатите мечти... Наистина е така...

А авторката бих посъветвала да се огледа за свободен мъж на подходяща възраст и да изпрати този обратно при жена му...
Само, че тя едва ли ще ме послуша и за съжаление сигурно ще продължи да се саморазрушава с тази безперспективна връзка...
Ноо... всеки сам си избира пътя по който да върви...
А на любовта очите са слепи и сме толкова слаби, когато обичаме...

Желая ти късмет, момиче и дано намериш своя човек, защото той определено не е този, който е до теб сега...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c22361b1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Здравей мило момиче! Много искам с историята която ще ти разкажа да ти бъда полезна .Решението разбира се си го вземаш ти. Връзката с женен мъж е вълнуваща в началото. Съществува и ще продължи да съществува. Въпросът е кой ще бъде наранен накрая.В повечето случаи сме ние. Имам връзка със семеен мъж от почти година. Той има 2 деца -аз нямам. На 33 години съм вече разведена и копнея за дете. Той твърди че ме обича , че иска да сме заедно но ако беше така досега щеше да е факт. Преди няколко месеца по невнимание забременях от него , искаше ми се да запазя детето, но той не искаше да нарани собствените си деца. Все си мисля че ако един мъж наистина те обича и не е щастлив с жена си- ще постъпи достойно и няма да я лъже. Недей да си хабиш младостта -колкото по- скоро се разделиш с него толкова по- добре.Права е една от читателките която разказва историята на сестра си. Любовта е жертва в името на другия но когато си заслужава. Давам си сметка че си пропилях времето с този човек . Не го прави. Моля те. Ще се озовеш сама като мен в един момент - ще се обърнеш назад и няма да видиш нищо. Дори и да се разведе - в което се съмнявам ,отговорността към децата му винаги ще надделява, ти ще искаш свое семейство и нещата между вас ще се влошат. Права е и читателката която казва няма нищо по лошо от сбъднатите мечти. Така е. Ако се разведе - ти вече ще видиш друг човек ,който няма да ти сваля звезди. Тя е майка на децата му и винаги ще си остане такава. Не се оставяй да си жертва.Човек не обича веднъж в живота си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e951161e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Моят съпруг също се изнесе да живее при 25 години по-младата си любовница. Той е на 63, а тя 38 годишна бръснарофризьорка. Осигурява ми охолен живот, подменя с нова всяка техника в къщи, която се повреди, помага на дъщеря ни, купува скъпи подаръци навнучката ни. За любовницата незнам какво остава. Може би любовта му.По неговите думи те толкова много се обичали и тя толкова много го искала и той нея. И най-важното много се обичат и много се искат, но и той не иска да се развежда.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e951161e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Дано се сбъднат мечтите ти, но искам да те видя след една година, когато се събудиш една сутрин и видиш един увяхнал с отпусната кожа папардак, който на всичко отгоре и ще ти мирише, а на вън е пълно с млади и красиви мъже, тогава за какво ще мечтаеш. За нас изоставените съпруги е нормално, защото сме остарявали заедно, знаем ги какви са били като млади, а ти ще бъдеш принудена да си лягаш с дядо си както нашата любовница нарича мъжъ ми пред персонала си.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e951161e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Дано се сбъднат мечтите ти. Пожелавам ти го от все сърце. Но ще те питам след една година, когато се събудиш до един сбръчкан, отпуснат и вонящ папардак какво ще мислиш. Когато навън ще е пълно с млади и красиви мъже а ти ще трябва да търпиш кашлянето му, храченето му, дъха от прогнилите му зъби. За нас изоставените съпруги е нещо нормално, защото ние заедно сме остарявали, знаем като млади какви са били, а ти ще трябва да лягаш всяка вечер до дядо си, както нашта любовница нарича мъжъ ми пред колежките си когато него го няма. Господи, сбъдни мечтите и!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7572c3939b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Мисля, че тази ситуация никога няма да се избистри, докато нещата не се изяснят и не се предприемат конкретни мерки. Това положение "хем така хем не е" не става и няма смисъл да продължиш тази агония. Той е неспособен и страхлив човек, предполагам, че във всяко отношение е така- безотговорен и му липсва самокритичност. Как може да си позволи да те унижава толкова, или да се разведе или да те остави на мира. Споко времето всичко лекува. Утре и с теб ще постъпи така. пожелавам ти решителност да го оставиш, защото той няма да го направи. Така му е добре.
Късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7715617dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Виж, ще ти препоръчам една книга: ''Тайната на женската сила'', не се сещам за автора, но мисля, че ще ти е полезна.
Ще бъда лаконична в съвета си, но мисля, от полза. Единственият начин да постигнеш брак с този човек е, той да си даде сметка, че в противен случай ще те загуби. Ултиматум, да. Но не с натякване, не насила, а си правиш ясни планове какво да правиш с живота си (работа на друго място, кариера и тн) и след това му заявяваш, че заминаваш без да казваш директно, че ако не предприеме нищо, ще приключите. Бъди загадка за него, само така ще направи това, което ти искаш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 27a6abcbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Много са ми смешни такива хора... вече се е разделил с жена си, развял е байрака като е заживял с любовницата си -а за развод не ще да чуе. Ти си разведен бе шефе по всички човешки закони. Така са нещастни всички и тои и съпругата и любовницата. Възможно е да има някаква психологическа бариера от предишния брак. От опит знам че подписа не прави щастието. Не е проблем че не се жените проблем е че тои мъкне бремето на предишния брак. Сватбата нищо не ти гарантира. Ако беше така тои още щеше да е при предишното си семейство. Дори да станеш негова булка това не пречи да станеш и негова бивша. Според мен трябва да събереш сили да инициираш едно отделяне от него. Не раздяла. Нещо на физическа дистанция. По малко да те чува по малко да те вижда. Нека го заболи нека се изплаши от чуството без теб. Може би токава ще среже пъпната връв с бившата жена и ще приеме факта че сте ти и тои. Тук не споменавам детенцето му защото то няма нужда от коментар -винаги ще е част от общия ви живот. Ако не се стресне може би е от онези мъже които правейки се на жертва въртят две жени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fa19be730c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Все едно чета за моя случай. За голяма моя радост аз на време събрах кураж и го пратих да си върви по живо по здраво при семейството си, уж разделени, а заедно по почивки "заради децата", хем без развод, а в същото време "не мога да я понасям, дразни ме, ядосва ме, задушава ме... ". Много удобно положение за такъв тип безхарактерни господа! А такива патици като нас, отстрани, да стоят да го чакат, да се ядосват на действията му.. за какво? За драматичните изблици и артистични, и циркови номера на подобен тип интересчии, наричащи себе си Мъжкари!? Мога само да кажа, че откакто прекъснах този порочен кръг, се чувствам идеално, освободена и "олекнала" от чужди проблеми. Нека жена му да си го дюндюрка, както си е редно, а той естествено се върна при нея, поради липса на друг женски донор.. Изводът е: такива връзки НЕ се получават, ако мъжът се разведе: Да, то тогава наистина този мъж не може да живее повече с бившата си половинка, и е свободен за нова връзка! Жената от горните постове хубаво е написала: Пази Боже да ти се сбъднат мечтите... осъзнавайте се на време хора, не боли толкова много. ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9e9cbd0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Чета ви коментарите и се чудя и аз какво да правя. От година и половина имам връзка с женен мъж. Никога не коментира нищо за семейството си, нито за децата си, нита за съпругата си. Но аз разбрах по някакъв начин, че тя е ентелигентна и културна успяла жена. Видях я и на снимка, случайно попаднах на семейни снимки от пощата му. Нищо не коментираме за това му положение, но преди дни съвсем случайно пътувах в автобуса със съпругата му-рамо до рамо. И тогава изтръпнах-не само, че е културна и интелигентна, но и много хубава и поддържана жена. Запитах се, какво прави при мен. Когато се видяхме му споделих, а той каза, че не ми казвал нищо, за да ме предпази и, че обичал мен. Как да вярвам и да приема това? Няма начин -не трябва да продължавам с него, иначе ще се чувствам подтисната и по-долна ръка, но като ми е хубаво с него и ми дава духовен смисъл на живота, и аз не знам какво да предприема. Много е трудно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2fef8372e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Виж, номер 26, това че една жена е поддържана и успяла в кариера или образование не я прави по-обичана от съпруга ?. Казвам ти го като бивша любовница и днешна съпруга на същия мъж - ами бившата му жена беше по-поддържана от мен (фитнес манячка, носът ? с пластична операция, дрехи на Шанел, собствена фирма и така нататък), но това не му попречи да ходи с мен цели 5 години и да се разведе с нея и да се ожени за мен. И той пред мен не коментираше семейството си, а аз бях заета точно тогава с образование, финансово оцеляване, много работих и така нататък и не съм имала дори време да мисля за неговото семейство, но чак след като ми се тупна една вечер на вратата с багажа си си изля душата за адът, който е бил за него брака. На снимките жена му е красива, поддържана, успяла е в обществото, но в последствие разбрах, че го е подтискала с различни обвинения, че го е изолирала от децата им, че му е забранила да вижда родителите си и сестра си и тем подобни неща, от които той е страдал, не се е чувствал обичан и щастлив в брака си с две думи и е търсил нещо навън. Не бях първата му любовница и в самото начало ми беше казал, че никога няма да се разведе заради мен, но аз го обичах, а и за мен чисто практично беше да бъда с него, защото нямах време за нормална връзка със свободен мъж, който да ми виси на главата и да ми пречи при учене и работа, но от една афера стана брак от вече 3 години, брак с малко бебе, а неговите деца сами искат да дойдат да живеят при нас.
И аз преди така мислих като теб по време на цялата ни връзка - мен ме използва сигурно за развлечение, а истински би следвало да обича жена си, защото все пак се е оженил за нея някога, има деца и дом с нея, ходи на почивки с нея и така нататък. Когато години по-късно разбрах, че за него животът с нея е бил ад, дори почивките са били ад и тормоз, се запитах за себе си как така не успях през цялото време, през което му бях любовница да разбера, че не е нещастен със семейството си и само иска да си изпълни дълга към деца и какво щели да кажат хората.
И все пак те съветвам да не си въобразяваш, че ще имаш бъдеще с този мъж - може да стане като при нас, но може и да не намери сили да се разведе - всичко зависи от НЕГО. От теб не зависи нищо. Дори от него зависи дали ще ти се довери за брака си да кажем. Аз затова тогава реших да си изживея любовта и тръпката, но да се концентрирам истински върху образование и кариера, върху целите в живота си. Честно казано той се разведе, чак след като му дадох да разбере, че вече смятам да прекъсна връзката ни, защото си завърших, имах предложение за работа в чужда фирма в друг град и държава и бях пред заминаване и започване на нов живот. При всяка такава връзка е различно. Моя приятелка пък благодарение и на моите съвети се раздели с женения и сега е мнооооооого щастлива с друг мъж, има семейство, прекрасна сватба и общи планове, а скоро и дете ще си роди и се смее може би на себе си как е била изобщо с женен... но това е друга тема.
Аз за себе си живях или по-скоро преживях 5 г. като самотна любовница само благодарение на ученето и работата си. Ти не знам с какво можеш да запълниш живота си, но при мен бяха тези неща и не съжалявам, защото сега все пак живея много добре заради тогавашните усилия, а честно казано - любовта е важна, ДА, но осъзнах с възрастта, че срещаме винаги хора и винаги можем да намерим в друг любовтта, но пропуснеш ли шанс за кариера и образование, животът се проваля.
Аз като ми се тупна на врата с багажа си два пъти помосилх дали все пак да не замина, но избрах него, за което не съжалявам, но ако не се беше развел - на сто процента бих го зарязала. Ти решаваш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3971b7b7e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   "Той е много добър и мил човек", който върти 2 жени!? Това оксиморон ли е?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1a5eff165f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Няма да давам съвети, защото историята е на 6 години все пак, но искам да попитам нещо коментиращите. Наистина ли този тип изневяра е толкова често срещан, защото бях потресена от броя на сходните истории... Тези съпруги такива чудовища ли са или мъжете само търсят свежо месце? А дали и жените си хващат любовник честичко? На мен би ми станало много тъжно, ако някой от родителите ми постъпи така. Не, че няма да разбера, защото май не са много щастливи заедно, обаче такива истории адски ме обезкуражават. Иска ми се да вярвам, че има истинска любов, която издържа на времето, но така като гледам... ; (

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9e9b197925
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Бъди старателна и всеотдайна в секса и всичко ще се подреди

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d01ad97af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Въпросът е искаш ли да го задържиш или не - това ти е най-трудният въпрос. Всъщност държиш много козове в ръцете си и затова има вероятност да остане с теб. Нещата не са толкова черно-бели както ги описват в другите коментари, че човекът бил идиот и трябвало да го зарязваш, защото нищо нямало да излезе и имал си две жени и т. н. Де да беше толкова просто. Глупавите хора виждат само черно-бяло, умните са многопластови. Ако си изиграеш картите правилно, можеш да го задържиш.

За да е с тебе толкова време, значи има причини. Един мъж няма да се разведе се жена си, ако любовницата не е по-добра от нея, или поне в някое си отношение, важно за мъжа. Помисли си, от трън та на глог, за какъв дявол да се развежда. (Нямам намерение да те обиждам с горното. ) Време е да направиш няколко неща на този етап, едното е да се абстрахираш от изнервената ситуация и да бъдеш по-нежна, мила, добра, секси, привлекателна, разбираща и т. н. от обикновено, т. е. всичко, което един мъж търси в една жена. Точно както е писал номер 30. След известно време трябва да повдигнеш темата за бъдещето заедно и да му поставиш нещо като ултиматум, но не от сорта: оставаш с мене или късаме (защото, ако е умен ще ти бие шута при така поставени условия преди да ти е мигнало окото) а от сорта на: аз съм хубава жена искам да си намеря партнъор в живота, имам любов в мен и искам да я дам на мъж, който би останал с мен или пък искаш деца - нещо от този род - ще го измислиш, но много деликатно и едновременно с твоа решително. Бъди добра с него, но нека почуства, че няма да се поколебаеш да поемеш по твоя си път в живота, без да се съобразяваш с неговите чуства. Всеки мъж уважава жена, която знае какво иска и си има цели в живота. Много е важно да разбере, че би го напуснала не заради това, че те мотае или че е лош мъж, а заради това, че ти си имаш свои си цели, примерно имаш чуството, че животът си изтича за теб. Общо взето трябва да направиш ход. Успехи!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7d19f9be97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Хора, това е тема на цели шест години! Авторката сигурно вече е щастливо омъжена/разведена/разделена/вдовица и още Бог знае каква.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c565a6746d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   ... много вярно и точно от №10! Поздравления от една съпруга... със съпруг, чиято любовница е на годините на децата му!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9e9b197925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   @32, това не значи, че няма жени в подобна ситуация в момента, на които коментарите да са полезни!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2fef8372e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Номер 32, ами какво стоиш и се унижаваш с такъв мъж или май интересът клати феса?
Стегнете се!
Номер 31, не съм съгласна, че любовницата имала била всички козове - нищо подобно. Всички козове се държат от мъжа, защото последното решение е негово. Дори съпругата държи доста козове - децата и заплаха за настройване и тяхната загуба, особено ако са много малки, семейното имущество се дели, дори да е закупено от мъжа, къде забравихте влияние на роднини и приятели?
Любовницата има само един коз и то ако мъжът я обича и тя обича него и любовтта им е достатачно силна да пребори горните фактори.
Има доста литература по въпроса. Шефката на Космополитън Лондон е била 25 г. любовница до.... смъртта на съпругата! Едва след това излиза с книга, не си спомням името, но много ме впечатли (на анлийски я четох преди много години, когато имах такъв проблем и бях в ролята на любовница) - тя писа, че само 10% от разводите (във Великобритания) са заради любовница, 70% от разводите са инициирани от съпругата и... от 10% разводи заради любовница само 3% остават с любовницата.
Изчислете сами какъв е шансът на една любовница изобщо. Четох тази статистика всеки ден и сама си дадох сметка, че същност нямам по-голям шанс мъжът да се разведе и да бъде с мен от това да спечеля шестица от тотото. При мен нещата все пак се получиха, но чак когато осъзнах колко малка ми е ролята в живота на този човек дори да ме обича и започнах да водя свои живот с приятели, излизания. Завърших си образованието, кариерата ми се разви добре, отворих се за хората (не като преди да стоя и да го чакам у дома) и се научих да живея и без него. Е, един ден просто се появи пред вратата ми и каза, че ще се развежда. От тогава сме заедно - почти десетилетие. Остаряхме заедно едва ли не, но едно научих още в много ранна възраст - да живея за себе си, да имам живот и извън връзката, да имам приятели, хобита и интереси и никога повече няма да се разтворя в една връзка, никога няма да бъда зависима емоционално от мъж.
Ако усетя, че не ме обича, че обича друга няма да стоя и ден с него, не - минутка няма да стоя, защото за мен е върховно губене на житейско време и енергия да живееш в брак без любов. За какво ти е такъв брак, съжителство? Без любов мога да си живея и сама - поне ще имам спокойствие. Затова и нямам никакво разбиране за хилядите фалшиви и формални бракове навън, а моят мъж до ден днешен се коси, че не се бил развел по-рано и си бил пропилял младостта. Не го съжалявам - който стои нещастен в един брак, сам си е виновен. Аз сама съм си щастлива, защо да стоя с някого, за да ме прави нещастна? Нито ден!

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8718bd4fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Здравейте момичета!
Моята история е такава- аз се запознах с моя хубавец по време на работа. Той ми беше началник. Знаех, че е женен, първоначално не исках тази връзка, защото знаех, как завършват тези любовни истории, но в последствие се влюбих отчаяно. Обнадеждих се, когато още в самото начало беше споделил на съпругата си, че има приятелка. Бях най-щастливата жена на света. Той дойде да живее при мен, но след месец каза, че не е готов и си тръгна. Плаках, страда, разговаряхме и той се върна. Бяхме се разбрали, че няма да има втора раздяла между нас. Така стана, че всички се обърнаха срещу връзката ни. Приятели, семейство, познати и непознати. И аз и той се изнервихме. Аз го молех да се разведе, а той казваше, че ще изчака жена му да приеме раздялата им. Почувствах обида и срам-живеех с женен мъж, който не иска развод. Аз го обичам повече от всеки мъж, който е бил в живота ми, но поради лошия ми нрав започна да мрънкам и натяквам, че той не иска да се разведе и един ден той стана и си тръгна от дома ми. Не мога да ви дам съвет, защото зная, каква е болката да бъдеш с любим човек, без да имаш никакви планове за бъдеще и миг спокойствие. Мога да кажа, че не съжалявам за нищо друго, освен, че не успях да овладея характера си, а той не успя да покаже повече характер :-) Не знам, дали ще мога да го преживея, времето ще покаже, но още чакам да се обади и да чуя гласа му. Иска ми се да ми каже, че е готов на по-голяма крачка. Зная, че няма да стане, тъй като цялото това напрежение изхабява и мъжът решава да избере спокойното си съществуване при законната си съпруга. Аз не успя да имам бъдеще с моят женен мъж, но бях на крачка, дано вие да успеете, зная, какво изисква такава ситуация и колко е трудно, имайте кураж. Все пак, ако усетите, че той няма да се разведе, не се мъчете. Щастието е въпрос на избор!!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8718bd4fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравейте момичета!
Моята история е такава- аз се запознах с моя хубавец по време на работа. Той ми беше началник. Знаех, че е женен, първоначално не исках тази връзка, защото знаех, как завършват тези любовни истории, но в последствие се влюбих отчаяно. Обнадеждих се, когато още в самото начало беше споделил на съпругата си, че има приятелка. Бях най-щастливата жена на света. Той дойде да живее при мен, но след месец каза, че не е готов и си тръгна. Плаках, страда, разговаряхме и той се върна. Бяхме се разбрали, че няма да има втора раздяла между нас. Така стана, че всички се обърнаха срещу връзката ни. Приятели, семейство, познати и непознати. И аз и той се изнервихме. Аз го молех да се разведе, а той казваше, че ще изчака жена му да приеме раздялата им. Почувствах обида и срам-живеех с женен мъж, който не иска развод. Аз го обичам повече от всеки мъж, който е бил в живота ми, но поради лошия ми нрав започна да мрънкам и натяквам, че той не иска да се разведе и един ден той стана и си тръгна от дома ми. Не мога да ви дам съвет, защото зная, каква е болката да бъдеш с любим човек, без да имаш никакви планове за бъдеще и миг спокойствие. Мога да кажа, че не съжалявам за нищо друго, освен, че не успях да овладея характера си, а той не успя да покаже повече характер :-) Не знам, дали ще мога да го преживея, времето ще покаже, но още чакам да се обади и да чуя гласа му. Иска ми се да ми каже, че е готов на по-голяма крачка. Зная, че няма да стане, тъй като цялото това напрежение изхабява и мъжът решава да избере спокойното си съществуване при законната си съпруга. Аз не успя да имам бъдеще с моят женен мъж, но бях на крачка, дано вие да успеете, зная, какво изисква такава ситуация и колко е трудно, имайте кураж. Все пак, ако усетите, че той няма да се разведе, не се мъчете. Щастието е въпрос на избор!!!!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2b873c8409
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Да, разбива ти живота определено. Ти си в най - активните си години, а си губиш времето с тоя застаряващ батка, вместо да си намериш някое момче на твоята възраст, с което да се развивате заедно и да градите общо бъдеще.

Зарязвай го и започвай да си живееш живота истински.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: af00f73e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Кажи му, че е боклук и си намери друг женен, за да разберете и друго семейство, а когато срещнеш мъжа на живота си, гледай как той се забива с млади момичета и се радвай на живота, успех! М 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d761d1e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Номер 39,айде моля ти се и ти ще остарееш един ден и ти ще се загляваш по 26 годишни.Разбила била семейство друг път защо за всичко трябва да е виновна любовницата може жена му да е спряла да бъде актрактивна.Имаш много остарели разбирания за човек в такава възраст,освен ако не си жена?Просто някой жени спират да се грижат за външният си вид след брака,занемаряват се,напълняват,а нещо чуждо и по хубаво винаги ще се намери.Мъжете в застаряла възраст се държат като тинейджъри повечето.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c413ee86c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   36, никой не разбива семейство, което е вече разбито, най - вероятно е имал споразумение с жената, че тя ще го приеме, ако не потръгне с любовницата, или жената е финансово и емоционално зависима от него и го приела, или е стара и непривлекателна и не може да си намери друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker