За втори път се опита да се ебава с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За втори път се опита да се ебава с мен
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1901 пъти
Запознах се с едно момиче, стигнахме до етап обяснения, аз в началото и сипех комплименти интересувах се от нея. В последствие като разбра че съм свестен с образование, работа, добър мил... започна да си ме търси..

Както и да е.. казвала ми е доста силни думи, комплименти и обяснения заради които за сега за мен ме спират да не отида до сандански и да я направя за 2стотинки за държаниието и в последни няколко месеца.

Още в началото и казах че детински истории и лигавешки не обичам( 20тя и 24г аз).. обаче при жените почне ли се веднъж.. ясно е... първо един път се направих на разсеян и не обърнах внимание.. обаче след две седмици последва втора вълна разочарование..

Все едно не беше тя, обърна се на 180 градуса, започна да е заядлива да се дърпа да е няква сърдита.. да си измисля детски опрадания.. дадох и 4-5 дни осъзна се след това и последва нова вълна... мислех си преди това може да е в цикъл а у.. глупости.. не не.
Направих си труда дая потърся пълен игнор.. още един път пробвах пак игнор.. и спрях да я търся. (Това първия реален опит с който се ебаваше с мен).

Както и да е. Ден два изтрих всичко само в фб и оставих и не и пишех... айде със здаве си казах... след няма и 25дни ме търси..

Аз такова да се извиня.. държах се грубо, неадекватно... и аз пак като мъж ще си направя труда да опитам отново.. попитаме да излезнем някой ден казах с удоволствие.. изпит имала и викам няма да я пипам 2-3 дни.. да минат..

Пиша след това как какво минаха.. добре, почна с половин дума да отговаря, пиша нещо отговаря.. като на разпит.. шш чакай малко.. я два дни почивка... остана и един изпит тоя петък.. викаам ще и пиша да я навия на 1ви да излезнем а у кафенце...

Ето го втория опит за ебавка2

Пиша в неделя отговор след 5-6часа, ставам в 6сутринта пуснах и нещо смях и добро утро .. гледам на обяд сийнала го .. брей..
Хуу не съм някой мрънкач ама ако на добро утро не можеш да отговориш...? Викам тая пак е ... пиша днеска : кво стаава Киндерче(обичаше ги) ... цял ден дори не го сийнва.... ся ставам в 5ч, прочела го преди 3 часа..

Та нали казват утрото е по мъдро от вечерта.. е кажете как да постъпя.. да и кажа в очите кво лайно е и че не е нормално да се държиш с хората така/ да и обясня че ако иска повече нещо от мен ще го получи само на 4 очи./ да я оставя да си плува и да си троши главата и ако ме иска за нещо повече да ме търси../ да я блокирам и да не се занимавам с неосъзнати девойки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 86286d00aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Придържай се към путката майна. Нали ти казах в предната тема.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6637a70d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Играете, манипулирате - съзнателно или не.
За да разбереш има ли интерес, направи.това:
Когато ти сийнва от час и повече, напиши „Отказваш ли се от това да комуникираме?”, още с първото преглеждане на тела ще пише.
Ако наистина не те харесва, ще каже Да, това, ако си човек, с който въобще не би излязла.
Като ти отговори с „Не”, („не, заета съм, проблеми...затова не пиша)” и пишеш „Как очакваш нещата да продължават така?”
Тя: „Да продължават как...”
Ти:„Сийнваш,не поздравяваш...аз нямам излишно време. Как очакваш да постъпя?
Тя(студена: това ако не те харесва толкова или е.горделива):Ами...както сии решиш

Ти: Виж, отказваш ли се от среща?
Тя: ако каже „Да”, значи въобще не го е и планувала.
Ако каже „Не”, има два варианта: 1.страх от директен отказ, като след няколко дни само ще сийнва, 2. реализиране на среща

Успех! И никога с агресия, така ти си плячката и победения

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 563c4117b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Игнорирай и не се занимавай повече. Ако започнеш да я псуваш, обиждаш, излиза, че ти пука от пренебрежението ѝ. Най-доброто според мен е да ѝ покажеш безразличие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 68e3272908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Жените обикновенно се държат така, когато искат да предизвикат интерес. Нали разбираш, в момента в нейните очи ти си този, който тича след нея и се моли. С това поведение и от нейна и от твоя страна по-далеч не виждам да стигнете, нито ти ще я промениш, нито тя теб.
Играйте си на кой е по-по-най, лошо няма, но не очаквай по-нормално отношение за в бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2ffd5ee1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Колко по-ясно да ти покаже с поведението си, че не държи на теб. Дръпни се, отдалечи се, не я търси.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 033a796fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това да те потърси ако иска нещо повече, на 4 очи и т. н. звучи много зле, много жалко.
Ето как ще си го интерпретирам:
Демек още имаш шанс, още те харесвам и тая е*авка ще простя, нищо, че е поредната, толкова отчаяно искам да спреш да се бъзкикаш с мен, защото съм безхарактерен да бия шута на хора, които се държат зле. Май не съм уверен, че съм достатъчно добър, и че такъв какъвто съм заслужавам само хубаво отношение и съм склонен да търпя игнор, неуважение. Абе, смятай щом аз толкова не се ценя, че да се занимавам с теб и тъпото ти отношение, колко си заслужавам? ! Е, сега ще ми обърнеш ли повече внимание?
И мисълта отсреща е... Ти не си заслужаваш усилието, бе човече, какви 4 очи, за какво да те търся? ! Като току що ми каза, че ще си на разположение, когато аз си реша... Достойнство ти не ти е ценно, времето ти не ти е ценно, ама аз трябва да ги оценя високо някога евентуално... Ок, 'га стане ще звънна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56756caa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   N5
Отдалечих се, не я търсих, всякъв контакт спрях и после ми пише след близо месец аз да се извиня...? Хуу ай мекушав съм, опитах да пробвам пак да.. ясно..

N2:
След последното сийн не съм и писал, не съм се и напрягал дори да тичам да и пиша, излизах тренирах работих, не я мисля освен вечерта като остана сам с мислите си... питам се аджеба защО?

Хуу казваше ми доста неща: аз съм такава такава и такава и в крайна сметка се опитваш да се ебаваш с мен, с мен, който с нищо не съм заслужил това отношение, хуу нямаш интерес не ме харесваш кажи го.. боли да казвали са ми го, леко изтръпваш но забравяш.. а тук днес така днес друго яче..
Още след първия път прецених че явно я е страх да каже: виж не ми харесваш и точка, и за това и спрях да я търся..

Обаче след като ме потърси повторно: викам кво губя ако и пиша все тая...
Писахме писахме..
и казах явно така е е било писано да се случи хаха:, отговора беше: не трябваше така да се случва, просто тогава не беше точния момент.

След две изречения добави: имах нужда да си дам време..

Не знам защо но хем искам да опитам защото ми се струва че това момиче въпреки детитнското си държание е нещо което си заслужава време, но от друга страна си мисля, аз ако продължавам да влагам чувства и да кажем излезнем и тя след време пак продължи с тези изпълнения..

N2 ако реша да и пиша или тя на мен... ще опитам с този вариант донякъде има смисъл и наистина вече искам да знам на къде на към блок или накъм среща отиват нещата:
Но да кажем че вместо да не сийне, водим нормален разговор как да и го тогава как са и го подхвърля.

N6: имаш право, да и аз това си казах, още след като се извиняваше ако се пак се опитва да пише само за са види колко съм хлътнал ще е доста жалко.. но така стекли се обстоятелствата явно съм бил прав.. но пък на един Чат да вадиш изводи същи не си заслужава без да сме излезли, да видя там как ще държи..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3251711c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Момиче на 18 съм, ще ти кажа, че има едно момче дето се държи с мен така както ти с това момиче, не бива така. Ако имаш чувства към нея поговорете, кажи й как се чувстваш и я попитай какво мисли тя по този въпрос. Бъди до нея ако я обичаш и държиш на нея, пиши й, питай я как е, ако има проблеми за да й покажеш, че ти пука за нея питай я какво става и ако ти разкаже давай съвети как да се справи с проблемите си и я успокоявай! Може би и тя като мен е объркана, може би поведението ти я кара да се плаши и да не знае как да реагира. Успех, младежо и наистина не я обиждай ако се държи хладно, момичетата сме такива понякога!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 19b6e6cd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Двама нискоинтелигентни хора се опитват да имат човешки отношения. Нищо ново.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 97ee894c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто не е готова за връзка и те чувства някак си гнусин. Не че ти ти... Просто като момиче се държи така значи няма смелост да ти каже, ме не и е до теб

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 93d4fe60ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Значи ти е необходимо два пъти да се гаври с тебе , че да загрееш, че не те иска? Или не си загрял още?
Не си ли същия от предната тема с писанките с една 20-годишна? Ако не си, пак порасни и не си хаби времето в писане, ами търси жени извън нета. Прави те на идиот, ама си заслужавала? Това, мъжете, наистина не сте хора . После жените ви били виновни.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6637a70d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   2, съм. Ако тръгне нормален разговор, може да излъжеш(А) или да си откровен(Б). (А), вкарваш 3-то лице/друга, дори и измислена жена/, подмяташ нещо невинно:
1. "Виж тая снимка... , абе тука една ми беше писала, че... /нещо свързано с теб, измисли/ тоя цвят тениска не отивал на очите ми... нз, пак щяла да ме вземе де, но според не е на ти с тия работи/

(Б)Откровен си... Откровен смисъл казваш нещата без да те е страх, но ги увиваш в памук(по-меко, демек). Разбирам те, авторе. Предполагам си вложил душевност и може би някакви пеперуди са се разлетели в стомаха, но по принцип любов през чатовете не е добър вариант, трябва среща, може и да не ти хареса на живо.

Та... След общите приказки, ако тръгне разговор това, което съм ти втъкал в примерната реч е нещо наречно страх от отказ, с който да провериш има ли тоя човек серизни намерения или - не. Това са контролирани въпроси.

Хората предпочитат сигурното и се страхуват от загуба, ако си чел теорията на.... Бих ти дал информацията и без пари, кои книги, къде да четеш, но виж материала в коментарите -обиждат те, плюят, ... не искам да си пускам информацията на такива. Нека теглят...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56756caa0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора:

Стигна се до чат днес.. писах и и директно и казах да се видим тея дни да излезнем.
Отговора беше добре става, по късно ще ти кажа кой ден.
Писахме си кво писахме.. 1час..
И се стигна до въпроса хайде кога ще гледаме филм с теб:
-От тея лекции нямам никакво време.. кви филми
Хаха абе тея лекции ще те побъркат..
И тук почна един по тегав разговор..
- виж аз не искам да те разочаровам, понеже си мн добър, искам само приятелски взаимоотношения..
Добре, ами то какви. други отношения и очаквания може да имаме без да сме се видялк
- е да ама държа да го знаеш..
Тук нещо ме изнерви въпреки че бях навън сред приятели..

Т. е. щом държиш да го зная, няма кво да излизаме ми казваш по заобиколен начин хахахах, ама кажи го направо давай.
Пък тея тип "условия" където ги поставяш знаеш ли как изглеждат острани... без да си опознал някой пък и чак да предопреждаваш все едно хахах абе браво
- е защо палиш..
- не искам да ме разбираш грешно
-понеже си много добър като държание и винаги точен..
Нищо не паля това е както го разбирам.. а с това мн точен и добър е прах в очите..
- какви са тези неща които ми говориш.
Няколко пъти ти казвах да излезнем, можеше да кажеш не искам и точка а не заобиколки.
Казах ти още преди два месеца какво ми мнението за теб
-ама аз не казвам че не искам да излезнем
-като излезнем какво
-Реално ти казвам че искам да поддържаме приятелски отношения за сега само да си знаем

Хайде сега застани в отсрещната страна и прочети твоите думи и как ги разбираш
Можеше да и излезнем можеше и не.. ама такива "условия" да ми поставяш са малко кофти..
-Добре няма да излизаме и точка
-Нищо не е станало че така да ми говориш
Ти по всякакъв начин не искаше да се видиш с мен толкова време.
Явно съм ти бил неприятен
- Имах отношения с едно момче преди да се запозная с теб и бяха ужасни което ме накара да не искам отделно си имам проблеми удома
- А ти си един грижовен..
- и не знам вече объркана отвсякъде
И кво предположи, че това е маска ли? за това съм грижовен пред теб за да те използвам само за секс.. хаха
-не..
-Просто исках да съм сама объркана съм нервно ми е постоянно и не искам тва да влияе върху друг
И кво ако един е бил лош с теб и очакваш че и всички други ли ще са такива с теб.. знам за другия ти проблем(родителите) за това и никога не ти се натрапвах и нахалствах и оставих ти да помислиш...
И ти реши че не е възможно да съм такъв "грижовен" и мил.. да да.. за мое съжаление си сгрешила..
-Напротив нищо лошо не казвам за теб
-Не съм свикнала на такава грижовност и внимание
-И не ги търся реално не искам всичко да е розово
-Понеже губа интерес
Ами.. и аз също не бях попадал на момиче като теб.. не винаги всичко е розово.. но като единия не дава шанс на другия сещаш се.. няма как.. и нормално да се губи интерес...
-Еми за тва ти казвам че не искам да те разочаровам
Без да опита човек сещаш се няма как да знае.
Но от моя гледна точка си е типично рязане за съжаление..
жалко че се стига до такъв разговор..
А аз реално без ти да искаш няма как да мога да направя нещо.. ако си решила че не искаш... хах
Но дълбоко грешиш с това че заради "някой си" преди в миналото трябва ти да мислиш така в настояето и бъдещето.. и моя живот не е бил розов но кво живота продължава..
-Защо го приемаш толко навътре
-Тъпо е да но по добре ли ще е да те разочаровам да се чудиш какво ми е дали ще пиша или не
Щото хората са такива едните са принципни другите не..
и пак казвам без да сме се видяли нямаше как да правим изводи
-Така е
-Но реално съм си директна и няма какво да спорим в момента ти прецени дали ще общуваме вече или не
А ти искаш ли?
-Да
Тогава кога ще видим пък било то на кафе или проста разходка или разговор
Помисли и тогава ми дай отговор.
-Добре
Лека Нощ
- Лека Нощ

Мисля че всичко е ясно, за пореден път се убеждавам, че трябва да си лош груб нагъл прост.. за да преуспяваш и във връзките и в работа и като цяло.. пълен кретен съм си..
И да пише и да не пише вече всякаш претръпнах, не виждам какво ще правя да ходя на среща след като ще имам предварителна нагласа...

На кого ще се доказвам, не съм ален далон ама не съм и Фродо, чак до такава степен да не ме е харесала на външност...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 541873388b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Само не разбрах ти ли си мъжа или тя?какво очакваш да дойде. Под прозореца ти за серенада, да ти подъри цветя или да ти прави комплименти ама че сте... Вземи я попитай направо дали иска връзка с теб. С игнор няма да я получиш.
Казармата да се върне!
62м

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3251711c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Дам, това момиче определно е като мен и не знае какво се случва

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0304625d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен нещо в теб я притеснява. Предполагам настоятелното ти поведение. Дръж се естествено и приятелски, така я плашиш и тя не иска да се чувства използвана само за секс(по всяка вероятност си го мисли). Може и просто да не те харесва, може и да има чувства към друг човек. Ще и влезеш под кожата ако си мил, естествен и приятелски настроен. В един момент тя ще поиска да се видите. Ако е само заради секса- преориентирай се, тук може да загубиш време и нерви. Все пак светът не започва и не свършва с един човек!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker