Мислите ли че човек, който ви е обичал истински, любовта може да се изпари? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли че човек, който ви е обичал истински, любовта може да се изпари?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1546 пъти
Искам да чуя различни мнения. Мислите ли че човек, които ви е обичал страшно много и е бил готов на всичко за вас,любовта му може да се изпари? Бях с едно момче, обичаше ме много, показваше го и беше истински. Разделих се с него и го нараних, не бях сигурна в себе си и беше първа връзка сериозна за мен,но го обичах, обичам. Той ме търсеше като луд, искаше да се върна. Една вечер звънна, съгласих се да излезем отново и се видяхме. Беше много щастлив и се радваше, аз също. На третата вечер беше студен и отдръпнат. После каза че съжалява, че има друго момиче, че тя му е помогнала да преодолее мен и иска нея. Опитах се да се боря за него, каних го да излизаме, показах му че го искам,но той вече беше различен и дръпнат, благодари ми за всичко, каза че иска да бъде с новото момиче и да не я наранява.. Много ми е болно, но го блокирах навсякъде и истих номера и вещите от него, за да се опитам да го преодолея и да го забравя. Колкото и да се опитах да го върна, той ме унижаваше като ми говореше за другата вече. И знам че ще успея след време да си събера парчетата. Но не разбирам как любовта му изчезна за миг. Мислех че е не е възможно, той беше лудо влюбен в мен, беше готов на всичко за мен дори е плакал за мен, пред мен. Как е възможно такива чувства да си отидат за един миг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5449b20890
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно. Ти не си ли обичала истински хора, които да не обичаш и да не ти пука за тях вече? Мен бившият ми много ме "обичаше", искаше да живее с мен, направи много за мен и го беше грижа, търсеше ме, абсолютно всичко. Но заради някои неща, а и моят лош нрав и алкохолизъм, приключихме отношенията и накрая ми каза "Не, не те обичам." Аз дълго време се чувствах, че никога не ме е обичал, но казал на трети човек, че в началото преди да покажа "истинското си лице", имал чувства, сега - не. Но това дали някой те е "обичал" или не е, не затвърждава или оценя теб като личност. Не се тормози за това. Даже ако не те е "обичал" а само си го привличал сексуално, де факто, е по-ласкаещият вариант.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4ac59ab3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Няма незаменими хора, нито незабравими. Съжалявам, но това е действителността.
Когато той още те е искал, ти се ослушвала и нищо не си направила. Сега ти е гадно, защото ти е наранено егото, явно си мислила, че с години ще реве за теб и ще ти се моли. Всеки си има достойнство и никой не обича да се бута, където не е желан. Може бившият ти да те е потърсил, защото се е сдърпал нещо с новата, или нещо му е било носталгично. Това донякъде е вид емоционална изневеря-пишете си, чувате се, обръща ти внимание. Може да има нещо останало, но то е смесено с горчивина и болка.
Пожелай му мислено да е щастлив и продължаваш напред.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d149913850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   О, да!
Моментално ме смени, след като ѝ се появи по-добра оферта...
За някои хора (особено за дамите), животът е търговия!
Докато са вървежни...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6d4c239447
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ж 23
Ако се е влюбил в друга, може, това, че те е обичал, не означава, че повече не може да обича, може би след време ще си спомня за теб когато отново е сам, понеже според мен истинската любов остава на дълбоко в сърцето, колкото и да се потиска, болката до някъде отминава, но сърцето помни. Преживяла съм такава силна и взаимна любов, която беше осквернена с долни постъпки и ужасни обиди. Понякога се сещам с омраза, друг път си мисля, че въобще не съм го забравяла. Както и да е.
Искам само да ти кажа като приятелски съвет да не търсиш мъж и да не го валидираш по никакъв начин, понеже започва да те приема за даденост и ти вече не си интересна. Мъжете са хищници по природа и имат нужда да тичат след някоя жена и когато ролите се разменят, те губят всякакъв стимул.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f9e9e44988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може, защо да не може? Все пак далеч не всички влюбени остават заедно докато смъртта ги раздели.
Не е било за миг, явно дълбоките чувства са били от твоя страна. Човек е склонен да проектира върху другите собствените си чувства и мисли. Решил е после да даде шанс, но е осъзнал, че обича другото момиче.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 740b30bd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А твоите чувства къде бяха като го нарани и се раздели с него? Да ти е за урок, да не си играеш с хората, както и когато ти кефне. Много мразя такива отношения - иди ми, дойди ми...Кажеш ли веднъж КРАЙ, значи край, точка, финал. На негово място нямаше и да говоря с теб. Може да страдаш сега и да те боли, но сама си си го направила.

Една жена

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0d5adb05dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Любовта е като цвете. Прекършиш ли го, то умира. Така си направила с любовта на това момче. И е нормално то да отиде при друга. И ти продължи напред.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bc9122c16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Любовта и егото понякога много си приличат и е трудно да ги отличиш. Според мен, е много вероятно и двамата да сте жертва на тази грешка.
Не знам на колко си години, но предполагам си доста млада, щом си задаваш тези въпроси сега.
Забелазала ли си, че в повечето млади двойки (като започнем от тийн възраст и стигнем може би до средата на 20-те им години) винаги единият обича повече, старае се, а другият се чувства отблъсват от тази отдаденост?
Първоначално бившият ти е бил този, който е "обичал", тичал е след теб, ревал е, но сам не е разбирал, че го прави, защото се чувства неоценен от теб. Той се е водел от егото си в този момент.
Ти обаче склоняваш да му дадеш шанс, с което той си възвръща част от "силата" и окончателно "печели играта", когато ти вече си тази, която "обича", гони и лее сълзи.
В момента, в който той се отдръпва, твоето его започва да страда (признай си, че тогава те жегна).
Подобно обръщане на силата се случва много често, когато хората са водени най-вече от его, а не от любов.
Права си, човек не спира да обича за ден. Той просто е искал си да си докаже, че е готин, а това е в разрез със сигуацията, в която ти не си интересуваш от него.
Когато обичаш истински нещата не стоят така. Търси връзка, в която и двамата да сте запленени един от друг, а не някой от вас да прави компромис.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1a32c1c610
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разигравала си го и си подхранвалаа егото си с него.
Заради такива като теб повечето хора не вярват вече в любовта

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8a127f58ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4d78cd6caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разочарованието, води до безразличие. Надявам се да съм отговорил на въпроса ти.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8b9c5f2b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото и силни да са чувствата на някого, то те трябва да се подклаждат и подържат. Ти си го зарязала, изгасила си чувствата като огън полят с ледена вода... Той е започнл нова връзка... Как очакваш да възродиш нещо което сама си погубила... Нека бъде урок!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6dcbb525ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не мислиш ли, че е меко каэано гадно да се ебав*ш с някой,
който те обича истински. И когато видиш, че почва да намира щастието, другаде, да се сетиш, че го обичаш тогава. Явно това е болната женска логика, не един път ме е иэумявала....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 193e4733af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Той/тя излиза от връзка и седмица след това е с друг/друга.
Подобен тип хора са емоционално слаби.
Те винаги трябва да са във връзка, не подбират много. Стремят се никога да не останат сами или както се казва, страх ги е да не останат без гадже. А това, което ти описваш, изглежда като опит да се запълни някаква празнота. Изобщо вариантите са много.
Може тя да му е по-удобна/да му играе по свирката и да прави това, което той иска.
Също така е много вероятно да е познавал момичето,докато сте били във връзка. Може да се е виждал с нея тайно.
Такива хора винаги си имат резерви.

Относно срещите - просто е искал да се подиграе с теб, да те унижи, като те сравни с друго момиче. Искал е да те накара да се чувстваш зле, да ти отмъсти за това, че си го зарязала и накрая той да излезе 'победител'

Имам няколко въпроса.
Ти знаеше ли, че той си има нова приятелка, преди да се видите или той ти каза?
И след като е във връзка, защо е поискал да се виждате? Само за да те унижи? За да провери дали имаш чувства?
За да си почеше егото с теб? Скарал се е с нея и е решил да звънне на теб? От скука?
Ако някой ти е безразличен, ще се виждаш ли с него?
Аз лично, дори и да умирам от скука, няма да се видя с момиче, което не харесвам...

Нз, ама и при двамата се вижда едно голямо его. :)


М19

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 899ed8e1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не знам на колко си години, но като те чета се сещам за първата ми любов/връзка. Тогава бях на 19 и той беше влюбен в мен и ми го показваше, след време осъзнах, че и аз съм го обичала. Нараних го с безразличие и игнор, но после много съжалявах. Той не беше идеален, но за него бях специална. След него с другите никога не беше същото, те не ме обичаха или поне не колкото него. Липсваше ми онзи поглед, онази страст в очите му. След толкова много години аз още го помня. Искам да бъде щастлив и обичан. Знам че времето няма да върна, но аз му се извинявах и му показах, че искам да е щастлив. Винаги когато имам проблем с партньора се сещам за него и ги сравнявам. Сегашния аз го обичам повече, просто съдбата си го връща. Трябва да умееш да цениш това което имаш, но тогава бях малка бях още дете с детски разбирания страхове и предразсъдъци. Приеми, че е било каквото е било и го остави на мира. Хареса ми факта, че той не иска да нарани другата и така е редно. Ще срещнеш други може би отново ще те обичат, не се рови вече в миналото и го пусни да е щастлив и обичан.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: aa6a7711ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако е обичал истински - не, не може. Абсолютно и категорично не.
Като човек, който е обичал и обича истински - винаги в сърцето остава място за този човек, в който съм била или съм влюбена, макар и да не е със същата стойност или сила. И повярвай, никога не бих била негативно настроена към тези хора в момента. Миналото си е минало.
Самият факт, че той се е върнал и изведнъж е започнал да ти говори за новата си връзка и е започнал да те унижава - всичко това е една игра за него, скъпа. Върнал се е, за да ти отмъсти и да те накара да съжаляваш за това, че си се разделила с него и да те накара да му тичаш по дупето (както, виждам, и правиш). Комплексарска работа.
Не му се връзвай. Даже не е трябвало и да го блокираш.
Отблокирай навсякъде и просто му покажи колко ти е безразличен.
Хора, които си играят така с чувствата на другите заслужават само това - безразличие. :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 47064ebb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Каза че не е влюбен в новото момиче(сз също мисля че не е, доколкото разбрах е много мила нежна и знае как да погали егото му, но леко му се и дърпа и това го е привлекло много, но понякога си мисля сякаш в момента в когото се върнах и му се отдадох и той и егото му се зарадва че сега аз съм тази която плаче вечер и се и се моли за връзка

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 948c51b825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не, чувствата не изчезват след един кратък миг, но понякога човек бързо си дава сметка, че трябва да пусне миналото и да цени настоящето.
Това момче сигурно още изпитва нещо към теб, но е започнал да изпитва нещо и към другата. Чувствата му към нея вероятно все още са по-слаби, но там има доверие, благодарност и я харесва искрено, защото тя не го е наранявала или предавала, а точно обратното.
Накратко, можеш да обичаш някого без да го харесваш въобще, тогава историята е с написан край преди самото начало. Той не може да ти вярва по същия начин. Съжалявам, но в твоята история ти си отрицателния герой, не го съди жестоко, че е избрал нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: de5a7ea0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   М 19, той ми каза че си има друга, всъщност ми се ибади да се извини, защото ми е бил написал, че е срещнал нов човек, който си заслужавал повече. Обади се извини се и каза че обичал мен, следователно се видяхме, каза че тя му е просто приятел и на нея е изливал мъката си за мен и както вече разказах на третия ден каза че иска другото момиче и няма да си позволи да я изпусне. Когато го питах защо е дошъл при мен след като иска нея каза че е било да се сбогува с мен. Макар че цялата вечер беше студен и отдръпнат.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89f7ea372d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Истинската любов я има винаги, независимо как се държи човекът до мен. При мен е така. Може той да ме обича и да дава всичко за мен, но ако аз не го обичам - ще го оставя заради неща, заради които не бих оставила този, когото обичам. Изглежда нелогично и нечестно, но това са чувствата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker