Мамина дъщеря ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мамина дъщеря ли съм?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1563 пъти
Жена на 23 съм. Много се говори за мамините синчета, но не знам дали аз съм нещо различно от тях. Не мога да готвя, не чистя добре. Като бях студентка на общежитието с другото момиче се бяхме разбрали аз да плащам за целия интернет, а само тя да чисти. Аз удома дори пералнята не знам как се включва. А майка ми като ме кара да пускам прахосмукачката тя слага водата и каквото трябва вътре. Дори не съм включвала или изключвала печката за готвене. Кара ме да бърша прахта, ама тя пръска нещо на кърпата и после аз бърша. Правя само елементарни работи. Сигурно съм по-зле и от някой мъже. Имах си гадже за 1 година, ама само по общежитията ходихме. Ако бяхме отишли на квартира сигурно след 1 месец щеше да си тръгне. И аз завърших за програмист. Не харесвам женските професии. Не бих искала да съм чистачка, медицинска сестра, учителка или нещо такова. По едно време, докато учих бях на стаж за програмист, а сега на тази пандемия съм си удома при майка ми и не работя. Само аз ли съм толкова глезена и странна жена или има и други? Мислила съм, че никога няма да си намеря гадже, с което да живея заедно, но понякога започвам да си фантазирам, че когато намеря някой, който обичам всичко ще се промени. Някой хора като се чудят дали да имат деца си мислят "Ами ще имаме ли пари да го гледаме? А аз си мисля "Не знам дали ще мога и памперса да му сменя"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ec25f24325
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Описваш уменията на 6 годишния ми син, а твърдиш че си жена на 23г? Моят син е на шест години и домашните му задължения са да бърше прахта с кърпа и препарат, който аз съм му дала, да извади прането от пералнята и да го занесе на терасата за да простирам, да бърка с миксера тестото за кекс и да сложи на плота в кухнята продуктите с които ще готвя, примерно донеси 5 картофа, 1 глава лук, 2 моркова и т.н. Вече почвам да го уча и да реже с нож обелените картофи, сметни ти къде си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 742e1b53eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Трябва да се научиш на някои неща, най-вече заради себе си, ще ти трябват в живота. Въпросът е искаш ли да се научиш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3997d25c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мислех че само аз съм така. Нашите ми викат че трябва да се уча да готвя(само филия мога да си намажа, да опържа картофи и салата да си правя, но тези са лесни) и аз също не чистя добре. И аз нямам на представа как се пуска пералня. Обаче мама често ми дава да пускам печката за готвене. И аз се чувствам така. Просто нашите са строги и с времето разбрах че сама ще ми се наложи да се възпитам за някои работи. И ти можеш. В пандемия сме и имаш този шанс. Добре че не искам да имам деца, иначе и аз като тебе щях да си мисля "Дали ще успея да му сменя памперса? Толкова съм непохватна и гнуслива. Въобще това за мен ли е?" и така до някъде стигнах до извода че не искам деца.

Ж17

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2ca3ffc0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Олее, аз от 4-годишна ходя до магазина, чистя, готвя, режа... Не ти го казвам като обида, ама на основни неща трябва да се научиш, защото не винаги ще имаш помощник в живота. А в днешно време имаме достъпност до толкова много неща, потърси в интернет. Научи се да си готвиш дори и елементарни неща, дори и най-простата функция на пералнята. Дето се вика, да можеш на майка си да помагаш поне.
Не е трудно, щом го знаеш, а има ли желание, има и начин. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af8239646b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз и за съквартирантка не бих те търпяла...
Жива и здрава да си, но без никакво желание да правиш каквото и да е сама ще си останеш в този живот.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5638285371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това някакъв майтап ли е? Не може да си толкова зле. Ако пък е истина.... Не му завиждам на човека, с когото ще живееш. Как така 23 години пък нищо да не си научена. Такива майки акъл имат ли. Как може нищо да не научат отрочетата си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c9a8a2ec4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Всичко след 1990г. родено,е така.Консуматори и мързеливци.А иначе знаеш да седнеш на масата да ядеш.А допринесла ли си с нещо,за да заслужиш това????Или е по добре да си бъркаш в носа цял ден,вместо да пуснеш пералня и прахосмукачка,да помогнеш на майка си в домакинството????Дъщеря ми е на 35г.,има двама сина и мъж,завърши висше образование ,магистратура,ходи на работа,прибира се в 18.30ч.,готви,чисти,пуска пералня,занимава се с децата и е винаги хубава,гримирана,с маникюр, върти една казарма мъже.Това е жена,А ти чакаш на мама наготово.Отвратена съм от такива като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a31a54b42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Започни да надграждаш. Слагай ти препарат на парцала и сменяй водата на прахосмукачката.:)
Помоли майка си да те научи да си переш дрехите и да ти покаже как да готвиш лесни ястия.
Неволята също те учи и то - много добре. Като няма кой да сготви и изчисти, ще се научиш. Въпросът не е да ставаш готвачка или чистачка, а просто да можеш да се грижиш за дома си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c172fc447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Скъпа, когато дойде времето, ще се научиш! Или по-точно когато дойде този, заради когото ще искаш да се научиш. Поздрав от мъжката част - някои тук вече ти водим с 2-3 неща, а сме били с равен старт! Но пък се намери човек, заради когото с кеф да се уча вместо редовните надувки, които имат много претенции, но не дават нищо в замяна. Претенции до небето, а получаваш едното нищо като партньор. Само заради единият секс очакват чудеса. Да, да... вярвайте си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3ca72c8f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   “Мамино детенце “е израз за хора които позволяват найка им да им се меси в живота и я слушат за всичко . Мама не харесва любимият ти -отказваш се от него , мама избира какво да учиш , какво да работиш изобщо важните решения за живота ти ги взима тя , макар ти да си вече голяма . За домакинската работа не се тюфкай -тя се учи , ще се научиш стига да искаш . Не мисля , че заради неумението ти за домакинска работа те прави “мамина дъщеря” . Ама няма да е лошо да се поинтерусаваш , че знае ли се при тая криза може да намалят заплатите дори и на програмистите и да не можеш да плащаш заплата на прислужница като се омъжиш

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 050ea12a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Лично мнение incoming...

Според мен "вината" за това е и на родителите ти ( без да се обиждаш ). Защо и как винаги са съумявали да ти оставят готова храна например (защото казваш, че и печата не можеш да пуснеш). Разбирам за загриженост, но ако видят, че те изтърват, трябва да предприемат нещо. Е, не са видяли, че те изтърват и затова положението е такова сега.
Сега моя съвет, ако трябва да направиш нещо у дома, първо гледай youtube видео. Даже няколко. Гледай и докато извършваш действието. Повярвай, работи. Така съм си оправял компютрите и лаптопите от всякакви проблеми, били те софтуерни или хардуерни. Ето ви едно полезно нещо от интернета за тия, дето "интернетът развали децата".


ДС, 21

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ffa8c8f51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, авторке, абсолютно. И вината не е толкова твоя, колкото на майка ти, която те отглежда 23 години като бебе. Ако сама не се усетиш и не поемеш работата в къщи, за което даже е много късно, много ще ти е трудно ако създадеш семейство, да не говорим да отглеждаш деца. Мама няма да е вечна, мъжете не са склонни да я заместят и да ти станат домашни прислужници нито ще хванеш някой милионер да ти наеме слугиня.
Моето мнение е, че си безнадежден случай- сега си млада мързелана , после ще си стара мързелана.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9e60a893e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Трябваше с това да започнеш, че си завършила за програмист. Не съм видяла досега програмист, който да има социални и домакински умения, както и да може да се оправя сам в живота. Доста осакатени хора. :(
Иначе за протокола - и аз бях като теб до завършване на 12 клас, след това св изнесох и сенаучих на абсолютно всичко сама. За пералнята си има упътване, за сушилнята също, за миялната също (макар че аз не ползвам такава, за мен няма смисъл от този уред вкъщи, особено ако сте малко хора). Вече дори и прахосмукачките са роботи, които сами си чистят. Аз още не съм си взела, не ми пречи да съм с “ръчна” такава. За готвенето също абсолютно сама се научих да правя някои работи без никой да ми показва - има си достатъчно клипчета и рецепти в интернет. Не е нужно всеки път да правиш мусака, която отнема 3 часа, има достатъчно рецепти за бързи, лесни и ЗДРАВОСЛОВНИ храни. Не е нужно, модерно и здравословно да готвиш на баба си висококалоричните манджи.
Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c9a8938693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 1, уменията на детето зависят от родителите му, а не от него. И аз съм била подобна на авторката готована и до почти 25 нищо не подхващах вкъщи. Нито съм прала, нито съм чистела. Разликата е само, че обичах да се уча да готвя и да опитвам нови рецепти, но това е било по моя инициатива, а не на родителите ми. И аз това, че съм била такава са виновни основно те. Като родителите вършат всичко вместо теб и не ти дават никакви задължения, няма как да е иначе и да се научиш от само себе си. Свидетелка съм как една моя позната не дава на дъщеря си тийнейджърка да си столи сама нещо в микровълновата. А да хване нож да нареже нещо - абсурд. Ти сама казваш на какво учиш малкия си син, което е похвално, но тук ти си проявила инициатива, а не той. Нямаш си представа колко родители се държат с децата си като с инвалиди, които не могат и нещо най-елементарно да направят. И децата просто свикват с този модел и не се сещат, че и те трябва да помагат в домакинството. Аз вече съм омъжена, имам малко дете и ми се наложи скорострелно да порастна. Изведнъж трябваше да се науча да пускам пералня, да простирам, да чистя, да сменям памперси и всичко останало. Човек се учи на всичко като се наложи. В началото ми беше неестествено, че няма кой друг да го свърши вместо мен, но с времето свикнах. Така че напълно разбирам авторката и искам да й кажа да не се притеснява. Когато й се наложи, ще не ще, ще се научи на всичко. За домакинската работа не се изисква талант и всеки може да я върши. А родителите призовавам да възпитават децата си като номер 1, за да не отглеждат такива търтеи като нас (в кръга на шегата, но понякога не е никак смешно).

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ed784024ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А, ти искаш ли да понаправиш нещо. Сандвич - например. Имах колешка око 30 годишна, тя не искаше и не можеше да готви. Категорично отказваше. Сега си има семейство и детенце. Така че, спокойно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1cbeb51d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Има рудиментарни умения, които е препоръчително да усвоиш, поне на познавателно ниво. Приготвяне на лесни ястия. Почистване. Елементарни технически умения. Не за друго, но майка ти не е вечна, а домашните помощници не са по джоба на програмистките.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3eca6d9b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   А аз се чудя, защо на 23 след като си завършила си още вкъщи? Излез на квартира да живееш сама и толкова бърщо ще се научиш. Другия вариант е да изкарваш достатъчно пари, за да можеш да плащаш на някой да го прави вместо теб.

Лола

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d37303f3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Неволята учи. Амбицирай се и се отдели от мама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5712b4a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Има ресторанти, готова храна. Хубаво е човек да може.
Има и чистачка все пак, ти трябва да имаш пари за да платиш. Може пък мъж да намериш дето да готви той. Те много мъже също не могат нищо, а ние едва ли не сме длъжни да можем всичко и да го правим.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 78a7a06a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Така е, номер 7, всички след 1990 година сме така! А аз отново и отново ще пиша един и същ коментар, защото винаги след него мълчите като женски полови органи и не отговаряте нищо - че новото поколение е огледало на предишното. Тези същите, които плюеш, че са мързеливи и некадърни, съм сигурна, че са копия на родителите си. Крушата не пада по-далече от дървото, и е много правилна тази приказка. Много ми е интересно защо винаги в такива теми се пропуска, че младото поколение, в крайна сметка, не е паднало от небето, а за неговото възпитание и ценности е отговорно предишното (в случая вашето), щом според вас идващото поколение не става, значи сте провал като родители и е под въпрос дали въобще е трябвало да се размножавате. Сърди се на твоите набори, че са възпитали лекета.
От номер 13, 99г.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3588edf48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Абе момиче, в днешно време има сготвено по магазините, чистачки, готвачки, помощници. Като не ти харесва да го правиш няма да го правиш, но гледай да имаш голяма заплата, за да плащаш на този персонал и да купуваш готвено. В пъти ще ти е по-евтино да си правиш всичко сама. Но все пак като имаш деца ще трябва да можеш да правиш основни неща като палачинки, смутита, спагети със сос, някакви печива и каши. И да-памперсите ще трябва да сменяш, няма да можеш да викаш помощниците за всеки един памперс. Освен ако не живее у вас. Има такива момичета-au pair от Филипините, Тайланд и т.н. Взимаш я по програма да ти готви, чисти , пере и гледа детето в практическите задачи и така. Но пак казах, всичко това е скъпо и ти трябва напредничев мъж, който не си взима съпруга за да я използва за домашна прислужница и крава за разплод както повечето мъже в БГ правят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ffa8c8f51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Айде бе, най-накрая Хан Аспарух ще излезе виновен за всичко! Всеки ще се оправдава с предишното поколение, то с още по-предишното и т.н. до безкрай... Само че далеч не всички млади хора са такива смотаняци и лешпери. Има достатъчно примери за обратното- медалистите от всякакви световни олимпиади - по физика, математика, тези, които учат в най-престижните западни университети и т.н. Родителите възпитават до 7 години, оттам нататък не се ли изграждаш самият ти, не полагаш ли усилия, нямаш ли амбиция да постигнеш нещо, а се задоволяваш с това да си само един консуматор и посредствен във всичко безполезен индивид, никой не ти е виновен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5c2d8fe5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Родителят е виновен до един момент. Че е можело да те научат на повече умения и труд е факт. Но какво от това? Идва един ден, в който и да обвиняваме мама и тати, и да е основателно-това реално само ни трови й ни кара да тъпчем на едно място. Вместо да осъзнаем, че сме големи хора и трябва вече сами да си осигурим всичко и това, което родителите ни не са. -умения и желание да се потрудиш, да постигнеш. Оказва се, че с тръшкане, вайкане, мрънкане и обединяване на миналото нищо не става. Аз пробвах. Това убеждение, че си неспособна, заради твърде много обгрижване е твоя работа да го разрушиш, да си станеш родител, който да те научи на уменията. Да си докажеш на себе си "Аз съм способен човек, самостоятелен човек", ако не го направиш цял живот ще се бориш за одобрението на хората и за вниманието, присъствието им, а това е много уморитвлно и заличаващо себе си занимание. Така, че направи си един списък, вложи ентусиазъм и научи всичко, което ще те накара да се чувстваш самостоятелен, способен човек.
Защо да ти се отрича, че си способна и в момента? Знаеш ли колко жени остават без образование? Ти не си стояла на мръсно, а си намерила вариант да ти е чисто без да чистиш. И при теб това най вероятно ще е рентабилно. Ако аз изляза в парка и работя на лаптопа си 3 часа, а през това време вкъщи има чистачка за мен е по-рентабилно. Ще платя на помощницата и ще съм спечелила пари. Ако остана да чистя няма да спечеля нищо и ще се уморя. Та правя, каквото обичам вкъщи, но съм способна и без помощ. От 16 годишна съм на работа и на квартира, даже съм чистила влакове в Германия. Така, че аз и без да ги правя тия неща пак се чувствам самостоятелна и способна. Дано разбра, не е важно дали ще ги правиш тия неща, важното е да знаеш, че си способна да се научиш на всичко и да се справяш. Дали ще плащаш Интернет, или ще търкаш не е важно, важното е да усещаш, че се справяш с живота си сама и да започнеш редовно да си го доказваш, за да махнеш вярването, че си неспособна, като го замениш с новото, че си. И да има защо да вярваш в това, да имаш доказателства, мънички лични постижения. Да си решиш за себе си и никой друг, аз ще си докажа, че мога да стана способен човек, даже всеки ден ще започна да си го доказвам, колкото мога повече. Аз ще възпитам в себе си нещо, което родителите ми не успяха, защото вече съм голям човек, като нищо мога да бъда нечий родител и просто е ясно, че съм способна да се погрижа за себе си, време е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c9a8a2ec4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До н 20::аз съм жена на 56 г и съм възпитала децата си да са хора. А ти си същият/същата като тази, дето се описва по горе-консуматор и нехранимайко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2da93bc701
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Абе, я си свиркай и да не ти пука. Когато му дойде времето ще се научиш на всичко.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 78a7a06a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Номер 24, не говори много високомерно, че децата са едни пред родителите си и съвсем други пред останалите хора. Не рвдко ми се е случвало родители да хвалят гарджетата си, а те всъщност да са най-големите боклуци и некадърници.
От номер 20 и 13

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 94511f12ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   - не чистя добре.
- Кара ме да бърша прахта, ама тя пръска нещо на кърпата и после аз бърша.

Хахахаха. Това по-горе звучи меко казано обезпокоително.
Говори че си мърла и не можеш да се справиш с елементарни хигиенни навици.
М36 съм мога всичко без готвене на манджи конкретно, защото аз не съм пожелал. Ремонтирам си жилището сам етаж от къща. Лял съм плочи сам. Правил съм много пъти шпакловка и мазилка.
Имам висше магистър и няколко специализации.
Художник съм и треньор по тенис на корт едновременно.
Имам и достатъчно свободно време за още куп неща.
Даже мога да шия отлично на машина и на ръка.
Вие момиченцата, които трябва да се превърнете в жени не можете дори да вденете една губерка. Даже повечето не можете да се гримирате добре, точно заради липса на сръчнос и умения а от там и на естетически усет, та какво остава за нещо повече.
Досега не съм срещал жена дето може да ми стъпе на малкия пръст по умения. (с изключение на майка ми от която съм научил голяма част от домакинската работа не само и която умее почти всичко, на която жалките изнежени и некадърни мъжленца- твоите набори не мога да стъпят на малкия пръст) Представи си къде се намирате вашето поколение.
Дано скоро време уредите да станат още по роботизирани, че не ви виждам.
Проблема не е че не можеш а че не си отделила даже половин ден.
Толкова е необходимо да се научиш да чистиш жилището си.
Без значение колко пари ще изкарваш един ден, дай боже повече.
Това да не можеш да боравиш с прахусмукачка парцал и чистачка за прозорци показва, немърливост към мястото което обитаваш и към теб самата като личност.
Казвам това не с цел да се хваля или нещо от тоя род а по скоро за стимул за желание за придобиване на умения на такива като теб.
Трябва да се върнат обратно часовете по труд и техника и да се засилят. Нищо чудно, че сме номер едно по функционална неграмотност. На приказки строим небостъргачина на практика не можем конструктор Lego да сглобим!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 68aeaea8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   И още нещо, което пропуснах да напиша в предишните си коментари под номер 13, 20 и май 25 (ще разберем когато на модераторите им дойде музата да одобрят коментарите).
Та това, което ще напиша още повече ще разгневи някоя буля като тази от коментар 7 и 20 - На Запад не си губят времето в чистене, готвене и т. н. Поне аз където живея предпочитат свободното си време да го прекарат в разходка, бягане, каране на колело, време със семейството и т. н. Те мислят така - Защо да готвя 2 часа, като мога да си поръчам и да ми го доставят до вкъщи? Защо да чистя къщата си 2 часа, като мога да поискам да работя допълнително два часа и да извикам през това чистачка да изчисти в нас, а аз не само ще и платя, но дори ще съм на плюс с парите (нали съм работил през това време). Така че ти с твоята професия не ти и трябва като цяло да можеш нещо кой знае какво в домакинско отношение. Все пак се научи кое копче се натиска на пералнята и сушилнята де.
Хайде, були, очаквам опел и жупел от вас, че младите момичета не искаме, а и не ни трябва, за разлика от вас, (времето е такова) да сме слугини.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3c556c6a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ами и аз до 20 не умеех много неща, но се научих.

Не готварствам и домакинствам с огромно желание, но го правя.

А и ако работиш за добра заплата, какъв е проблемът да си наемеш дом. помощница, а ти да работиш и правиш това, което ти харесва?

Ж 46

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker