Любовта я няма - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта я няма
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1161 пъти
Здравейте жена съм на 30 години от София. Имам 1 детенце и мъж с който съм вече близо 10 години. Ще се опитам да съм максимално кратка, но информативна! Хора, помогнете не се чувствам на мястото си! Вече около 7 месеца нещата и бракът не вървят! Караниците, скандалите, избухването за най-малките неща станаха ежедневие! Няма я тръпката, няма я любовта и ласките, правим секс почти през ден, но като че ли е по график! Не знам какво ми става сериозно! Рутината ме побърква! Пробвахме да ходим по почивки, дори си позволихме и нощни развлечения, не става и не става! Не бих казала че ми липсва чак толкова внимание и секс, но не е като преди, чувствам се различна! Бих казала, че даже вече не ми пука и не ме интересува ако ми изневери, мисля че ще го приема както трябва, не го ревнувам грам! Ако не е детето бих се развела, но за съжаление няма как! Искам тръпка искам любов и повече внимаие, дори не знам кога за последно ми е подарявал нещо-било то за празник или рожден ден, да не говорим без причина! Какво да правя... разбирам че 8 9 годинки брак си е доста време, но това ли е начина-да се пренебрегваме, секс, караници и нищо друго... помощщщщ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ff3ab6d37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми така е миличка за съжаление... При мен скандали и караници няма, секс има редовно но тръпка няма! Имаме 2 деца
явно така ще се кара оттук нататък. Съпругата ме обича много а аз нея само уважавам като такава. С доста по-възрастни мъже от мен(60 ) съм споделял и явно навсякъде е така с много редки изключения. Тегава работа е семейството но заради децата няма как. Явно разнообразие трябва с, , някой външен, ,
и всичко ще се оправи, но да е читав човек а такива рядко изпадат.
Горе главата!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f170f5faf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   За съжаление ок. 10 година идват тези кризи. Не е успокойтелно, трудно е, не липсата на секс, а емоционалната близост отдалечава повече. Осъзнатост и оставане на саме със себе си, това е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5836a10d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Позволи му да ти свърши в устата и върху лицето! Ето ти една тръпка...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 04e8debbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   аз бях в такава връзка - секс и караници, сега секса и караниците са за друг :)))))) Да е жив и здрав. С един човек не си ли допадате, рано или късно на единия му писва дали след 8 месеца или 8 години, но писва. Вече дали ше седиш "заради детето" или не е въпрос на личен избор. Ама не съм сигурен точно каква стабилна среда му се осигурява, ако караниците са постоянни. Тва не е семейство, психодиспансер. Ти решаваш дали ти се рискува да почнеш отначало или да се търпите. И двете костват усилия, зависи усилие предпочиташ

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3c971a1fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Еееех искала тръпка наборката. Това е пичове, да си знаете. Искат тръпка, искат някой, на който не му пука за тях, а те са влюбени в него.
Искат да не знаят какво предстои, искат да ги използват и да се държат зле с тях, защото когато се държат добре виждате какво става.
Нищо не ти става скъпа. Просто от много Дисни филмчета, от много инстаграм илюзия и захарни романчета си мислиш, че чуждото е най-сладко.
Чуждото винаги изглежда най-сладко, докато не дойдеш да ревеш пак на вратата на бившия, а той понеже е добричък ще те приеме обратно, а ти пак ще си мислиш тайно за друг.
Жалко за поредното дете, което ще израсне с ментални проблеми, защото майка му не била щастлива видиш ли и е решила да ражда и да се жени още на 20.
Все повече се чувствам прекрасно, че нямам и не искам сериозни отношения и как да искам, като тая история е навсякъде около нас.
Добре дай ми логично обяснение. Защо роди дете, като знаеш, че няма да го бъде?? Защо ги раждате тея деца, като още от раждането ги обричате на нещастие? Нали не си мислиш, че детето ти ще живее много щастливо. Тоя цикъл започва още докато сме малки и попиваме всичко, което сме видяли. Всички проблеми, които имаме започват от семейството. Аама то не може да мислиш само за кур и да бъдеш егоист цял живот.
Който има такива проблеми с жените да му мисли, защото и мъжете са абсолютни наивници да търпят подобно положение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2dc71ad343
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6, доколкото разбирам от написаното, жената не иска гадно отношение и някой, на когото да не му пука за нея, а точно обратното, а как го пречупи през твоята крива призма, не знам. И какво лошо има, че има нужда от внимание и любов? Вие мъжете като почнете да мрънкате, че няма секс, е разбираемо, но жена като иска любов - била гледала прекалено много Дисни филмчета. Ами и ние можем да кажем, че вие гледате прекалено много порно и че не всичко е секс. Наистина не се обвързвай, защото съдейки по коментара ти, ме съмнява да можеш да обичаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2074511d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Чувстваш се различна, защото си различна. Ние не оставаме на 20 години завинаги. Човек се променя според хода на живота, според ангажиментите си, според физиката си, ако щеш. И аз не съм онова момиче, което в началото на връзката ни тичаше с една лятна рокличка по сенчестата горска пътека, за да се хвърли в края й в прегръдките на най-любимото момче на света. Ами момчето вече е на 41 години. Работим и двамата, уморяваме се, имаме си чисто битово-организационни разговори вечер. Да, все още се посрещаме и изпращаме с целувка. Да, още сексът е прекрасен, но понякога просто се гушваме и заспиваме един до друг и това също е приятно.
Що се отнася до подаръците, авторке, съгласна съм, че малките знаци на внимание освежават връзката, но защо ги приемаш само еднопосочно, т. е. мъжът да ги прави на теб. Изненадай го ти с нещо. Аз поне веднъж седмично правя една такава специална вечеря, за да се почувства съпругът ми желан и обичан. Като видя някоя красива дреха, ами - купувам му я, опаковам я красиво и му я подарявам, това е приятно и за двамата. Той просто не се сеща да ми откъсне едно цвете, но пък грижите по цветната ми градина са 90% негови, а това ми е по-важно, защото сутрин си пием кафето сред райска красота.
Не може само: "Искам, искам, искам". Важно е, също така, и да си съобразявате бюджета с желанията. И ние искаме почивка на Малдивите, имаме и парите за нея, но предпочитаме да си направим ремонт на вилата, защото на Малдивите ще прекараме чудесно 10 дена, а на вилата ще прекарваме чудесно всеки уикенд идните 30 години. Във вашия случай, при наличието на дете, не се учудвам, че съпругът ти не те буди всяка сутрин с диамантена огърлица и червена роза във вазичка. Ако искаш повече, работи и ти повече. Аз сама съм си шеф, не робувам на работно време, но в момента движа точно пет дългосрочни проекта, зарината съм от ангажименти, бележникът и календарът ми са постоянно пред очите ми, нямам време да си нагледам роднините, нямам време на фризьор да ида; мъжът ми е технически ръководител в голяма компания и всичко му е "от днес за вчера", понякога от умора си лягаме без да вечеряме... Но пък когато и двамата се чувстват успели (под тази дума разбирам "свършили си безукорно работата"), и почивката им е сладка, и взаимността им е по-топла, и желанието да зарадваш другия се събужда. Тогава и на опера ще идем, и в чужбина ще отскочим, и приятели ще посрещнем, и дома ще си подредим, и ще се глезим с домашен сладолед и т. н.
Не мисли, че след развода нещо ще се промени, авторке. Ще срещнеш друг мъж и с него ще се получи същото. Просто защото мисленето ти е такова.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 512342c4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей Авторке,
такива хора които не са ми ли от там изобщо не ги слушай. Аз съм в същото положение и не мога да гледам мъжа си. Знам, че е красив мъж, атлетичен и т. н., но не ме привлича. Имаме дете на 3, 7 месеца и какво да кажа ние не правим секс изобщо. Поне от 3 месеца не сме, нямам и желание. Страстта изчезва, но не бих оставила детето си без баща заради страст и тръпка. Смисал, че то не е виновно. Явно това е живота с който и да си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0160671ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Намери си любовник. И сега си затвори очите и си представи живота с мъжът ти, когато станете на 60. Ако се ужасяваш се разведете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker