Мъже ,може ли да ми отговорите защо и с каква цел го правите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже ,може ли да ми отговорите защо и с каква цел го правите?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1964 пъти
Здравейте, на всички, включително и на модераторите! Много ще съм ви благодарна ако тази история бъде публикувана и ако главно мъжете *но разбира се и жените могат да дискурат* да ми отговорят на въпросите на две ситуации.
Първите ми въпроси, които ще ви задам ще ги вмъкна в кратка ситуация.
Ако момиче ви признае чувствата си и вие и кажете, че сте поласкан, че има шанс и и дадете обещания да излезете, но разбира се празни обещания. Но в същото време и пишете говорите си с нея, търсите си я... Какво означава този тип поведение? И ако кажете на въпросното момиче, че е красива, че има хубаво тяло, че косата и е хубава и и кажете, че даже ще и отиват и други цветове... Но просто освен на думи не показвате действия... Изпитвали ли сте нещо към това момиче? И ако тя спре да ви пише И вие веднага започвате да я търсите, но ако тя започне да ви търси вие я отбягвате... Защо го правите? И ако ако сте наясно, че даденото момиче ви харесва, но продължавате да и давате надежди имате ли нещо сериозно към нея? И въобще ако пък така да се изразя, , Държите я на скамейката " осъзнавате ли какво причинявате? А защо го правите? И в крайна сметка защо накрая изчезване без обяснение и се досещате за нея чак след месеци?
Вторите ми въпроси в втората ситуация са следните :
Тръгвате с момиче. Но то ви зарязва на първата седмица. Разбирате, че е защото има чувства към друг. Какво ще е причината веднага да отидете и да сваляте най-добрата и приятелка? Напук ли? Защо?
Ето това са ми въпросите ще се радвам да ми дадете отговор и да направим дискусия.
Модератори, моля одобрете историята ми, важно ми е!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a7892247e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   вариантите са два:
1. Държи те на скамейката
2. Просто се притеснява да направи първата крачка. Да, има и такива мъже, по-решителни на думи, отколкото на действия. Трябва им малко начален старт от отсрещната страна, за да тръгнат

В случая бъди ти мъжа като за начало и поеми инициативата, ако и тогава не стане, значи няма да стане

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 13252b669b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Едно време ние се целувахме, сега си пишете. Накъде отива този свят...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 00866fd6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   За първото: държи те на скамейката! А и не е влюбен в теб - да ти се обяснят в любов и да кажеш, че си поласкан... е като любимата тъпотия на американските ситкоми, където единият казва "Обичам те", а другият се шашка и казва "Благодаря ти". Как ще си поласкан? Това да не ти е номинация за Оскар, човече? Накратко: не те обича, но пък му е удобно да си наблизо.

За второто: като изключим факта, че нямаш - ти или някой друг, монопол върху любовния живот на приятелките ти или този на бившите ти, съответно няма причина да си раздразнена чак толкова та даже да пускаш тема по въпроса, тук става дума за доста примитивно поведение. Чувала ли си за онези, които демонстрират колко са добре в социалните мрежи дори да не живеят толкова добре? Този стремеж хората да мислят, че си на седмото небе познат ли ти е? Това е същото, но тук е породено от зарязването. Ще го разгледам по-подробно:

1. двамата започват връзка. Мъжът е щастлив, че е намерил жена и очаква дълги и щастливи години съвместен живот.
2. цяла седмица по-късно /тук приеми, че съм погледнал сърдито девойката с чувствата/ го зарязват и той е шокиран. Вариантите за реакция на това събитие са доста - повечето са разновидности на другите, но ще отделя три основни:
Вариант 1 - страда, мъчи се и ближе раните. Т.е. не може да приеме случилото се и остава в ступор.
Вариант 2 - продължава напред - все едно дали просто забравя темата или се хваща с първата срещната. С други думи приема, че стават такива неща.
Вариант 3 - егото му е наранено и за да продължи напред има нужда да го поправи. Това е варианта, който те интересува.

Подобно на Фейсбукяните и нашият човек иска да ти покаже, че не е стока с изтекъл срок на годност, не е безполезен, нежелан и прочее не особено ласкателни качества, които бихме могли да му припишем. Но не му е достатъчно просто да си хване някоя и да се хвали в социалките с идеята все някой да ти каже или ти да научиш, защото явно е доста наранен. Затова решава, че иска да бъде сигурен в успеха на демонстрацията си. И съответно се хваща с най-добрата ти приятелка, знаейки, че ти няма как да не разбереш с кого ходи тя. Да те успокоя - ако героинята ни имаше сестра, и тя е добър вариант за подобна реакция. Всяка жена от обкръжението на "лошата" женска е подходяща, защото целта е тя да научи какво правим.

Накратко: човек със силно его и не особено високо душевно ниво решава да ти спретне театър, за да си докаже, че е бил жертва и ти си лошата. Защото всичко това е демонстрация - ако се скарате с тази приятелка и спрете да си говорите за постоянно, съм убеден, че връзката им ще приключи доста скоро. Целта е и винаги е била да ти покаже, че ти си лошата, той е прекрасният и не е заслужил това, което си му сторила.

Ако бъда честен, и двете страни са за бой, казано така! Не откриваш чувства към друг една седмица след като си започнал връзка - това е номер на онези, които ги е страх от обвързване или се самосаботират, защото смятат, че не заслужават връзката. И без тия, че се случвало! На мен не ми се случвало да си ударя пръст с чук без да държа такъв, та и няма как ей така да обикнеш някого без да си се оглеждал насам-натам. Или по-лошото - обичал си го и преди да започнеш връзка с другия човек.

Колкото до мъжа - човече, имай класа! Ако все пак искаш да ѝ натриеш носа, не се лепвай за най-близкия човек! Кеф ти колежка на същата, кеф ти напълно непозната, която после се постарай да се запознае с бившата ти - има си начини да не изглеждаш жалък и патетичен, ако толкова държиш да натриеш нечий нос! Това направо е като неонова табела "Гледай колко съм добре, к**ка такава" /извинявам се за думата, но един гневен тип като този не би ползвал мили обръщения, а все пак говоря за него, не от свое име/. Да не живеете в някое село с 10 души население, че да нямаш по-добър начин да натриеш елегантно напудреното ѝ малко носле, драги?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b706ac702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   www.youtube.com/watch?v=WNBg-mqcxpg
(на английски език е)

Същото е, но с разменени полове.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 175357ff88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие (жените) го правите същото, просто природа (:
Колко надежди сте ми давали....

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b8a7742d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Номер 1 е социопат и те върти, за да има с кого да си комуникира, спри с него всякаква комуникация;
номер 2 просто си е търсил някоя, все едно коя, при теб не става - отива там, където има шанс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a4972deb7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Те жените действат по същия начин, това означава, че е до човек, не, до пола му. Варианти за отговор много, несигурност в себе си, не те харесва достатъчно и така.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 72de85a8a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторке, още ли не си разбрала защо е така? Днешните жени след еманцпацията вече не струват нищо. Мъжете си ги ползват за истривалки и после ги захвърлят. За какво му е на мъжа еманципирана жена, дето ще му трови нервите с проклетото и равноправие и после да попадне под ударите на законите, заради женска подлост и измама? Ако мъжът действа сериозно с жена/момиче, значи, че е решил да инвестира в семейство за да продължи рода си. Лошото е, че доста често жената след време променя характера си и започва да го тормози вербално, а той по закон няма право да я пребие. Това малка причина ли е? Точно такива закони за защита на женското лицемерие са причина мъжете, да не се женят, а да живеят на семейни начала, за да могат да напуснат жената, която си е превишила правата, но законът я поощрява. Така мъжете ползват жената само за секс и за нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b6bb96d2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Относно първите ти въпроси (като мъж), бих отговорил с онзи мийм на пича на бесилката: Your first time? :)
С други думи, добре дошла в ситуацията, в която почти всеки мъж се е намирал в даден/и момент/и, и ако не внимава, с лекота може да се озове пак там.
Повечето мъже не правят така. Ако го правят, има само един вариант - вървежни са, имат опции, като се занимават с други, не ти обръщат внимание, когато нямат други и им е самотно, ти обръщат.
И все пак, това поведение МНОГО по-рядко се наблюдава от мъже към жени, отколкото обратното, просто защото повечето мъже нямат толкова много опции повечето време.

А това за най-добрата приятелка - бал ли съм го? Пак не мисля, че се случва често, а ти правиш типичното за жените тук - един път някой си нещо направил, и ти идваш тук и почваш "абе мъже, що винаги така правите? !? !? !? ". Ми не правим! Това е изолиран случай. Не сме му в главата, не знаем. Може да е напук, може и да не е, а просто да харесва и приятелката й, и след като тя го е отрязала, да е решил да се пробва там, що не, не й е длъжен все пак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 76d34517ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мъж на 22 съм и веднага отговарям кратко, точно и ясно:
1. ) Или дадения индивид го е страх, или просто не я харесва и се чуди как да я отблъсне по възможно най-безболезнения за нея начин.
2. ) Във втората ситуация (лично аз) бих си тръгнал и да, ще се занимавам с най-добрата и приятелка АКО САМО имам тази възможност, никой за никого не е вързан, представи си, че пък приятелката и хареса мен и аз нея? Да се дърпам само защото и е приятелка... не.
В заключение ще кажа, че ако един мъж не харесва дадена жена, няма абсолютно никакъв шанс той да си общува с нея защото я харесва, както казах може да се опитва да я отблъсне деликатно. Поне аз така знам, че повечето мъже мислят и правят. Ние мъжете сме логични същества, не сме индиректни като вас - жените. А... ако си общува с нея и не я реже... 100% го е страх.

М 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker