Уважаеми мъже, престанете да категоризирате и оплювате разведените жени. Засрамете се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Уважаеми мъже, престанете да категоризирате и оплювате разведените жени. Засрамете се!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2722 пъти
Здравейте,
Не мога просто да се сдържа и сълзите ми течат, когато пиша тези редове. Четейки в сайта темите за разведените жени с деца ми настръхнаха косите от злобата, озлоблението, ожесточението, неприязънта и подиграването по техен адрес. Останах с усещането, че не става въпрос за човешки същества, а за втора категория получовеци, които едва ли не не трябва да съществуват или ако съществуват трябва да носят на дрехите си, една голяма червена буква "Р" - разведена, синоним на развратница, курва, използвачка, търсачка на чичко-паричко, егоистка и каква ли още не.
Драги мъже: Засрамете се! Спрете се! Извинете се! Осъзнайте се! Никой нищо не ви кара насила, като не искате разведени просто не се занимавайте с тях. Въобще не е необходимо да ги унижавате с обидни думи. Всяка разведена си носи болката в себе си, тя се бори за своя живот и най-вече за живота на детето си. Тя е с особена психика и не е необходимо да я доубивате с грозни квалификации. Животът и е достатъчно тежък, за да и го правите и вие още по тежък.
Аз съм на 31 г., разведена от 4 години. Бившият ме остави с бебе на ръце на 08 месеца, заради друга жена. С тази жена създадоха семейство и имат свое дете. Синът си вижда един път месечно за два часа и не че аз го спирам, просто проблемът е другата госпожа. Плаща колосалната издръжка от 120 лв. на месец. Аз на кого да се оплача? Ако някой мъж го зареже жена с бебе на 08 месеца ще оревете света, а на такъв като моя бившия му ръкопляскате и викате тя жена му е виновна, понеже не го е преценила добре навремето....
Живея в гарсониера от 48 кв.м. Не вися на ничия шия. Не си търся "спонсор". Работя, плащам си сметките и си гледам детето. Не ми е необходим мъж навсяка цена в живота. Приела съм си кармата и съм стиснала зъби да отгледам и изуча детето си. Не цивря, не хленча, когато ми се счупи нещо си викам майстор и му плащам. Не търся услуги на случайни мъже, които после да искат да им плащам в натура. Мога и със секс, но мога и без секс. Гнуся се от мъже, които сами се предлагат за секс на разведени жени. Толкова е низко и долно.
Фактът, че разведената жена е обект на озлобление и провокации от мъжката част в обществото ни показва, че имаме проблем и то много сериозен проблем. Когато мъжете в едно общество тръгват да унижават жените (особено майките на децата им), какво очакват от тях в замяна?
Елица

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 583de73b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Авторке, права си и съжалявам за това, което ти се е случило. Жена съм, но мога да дам мнение защо се получава така. Дори само в моето близко обкръжение има много жени, които се разведоха по собствено желание и веднага започваха да търсят нов мъж, за предпочитане по-млад, по-богат и ерген. Други пък като се налудуваха и поосъзнаха, започнаха атаки към бившия мъж. Опити да се върнат при него. А ако това не проработи, всячески се опитват да му попречат да създаде нова връзка или ново семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6feb16d682
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Ама виж сега.. Това, че има много разведение не означава, че вината винаги е изцяло в мъжа. Нали вие сте тези, които избирате от кой да разждате и с кой да живеете. Избирате умишлено най-големите убитаци, щото видиш ли има тръпка, а после ревете по форумите.
Сори мацка, ама защо да си губя времето с някоя, която се е дала на първия бастун, а после да ми пили на главата.
Истината е, че просто не можете да вземете правилни решения и нямате адекватна преценка за нещата, затова има хейт, защото никой не ви е длъжен с нищо. Ти си разведена и се държиш така все едно мъжете сме ти виновни, че си хванала некъв, на който не му дреме.
Ще си носите отговорността и последствията. Както има мъже, които зарязват, така има и жени, които се женят от немай къде, раждат само и само да имат дете и през цялото време не могат да понасят мъжа си и се чудят на кой хуй да се наденат.
Това не е карма, това са неадекватни решения. Малко приказки ви трябват и сте готови, а после - ох разведена съм на 31.
Еми сорка. Уж не се оплакваш, а си написала тема и половина и плюеш наляво и надясно и ни обясняваш колко било трудно и как си стискала зъби. Ако стискаше зъби нямаше да седиш по форумите, а щеше да търсиш нови начини да си оправиш положението.
По никакъв начин не бих се забил с разведена с дете и това е закон. Ти не си виновна, ама и ние мъжете не сме ти виновни и не сме дллъжни да гледаме чуждото дете, а ти да ни пилиш на главите, че бившия въпреки всичко бил много по-готин.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ae1e7286a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Като мъж и аз не го разбирам това хулене. Все пак никой не се е развел от кеф и не всяка разведена жена попада на категорията на леките. За съжаление в днешно време като гледам всеки носи някаква рана на сърцето си, и ти си изпатила, както и много други, малко са хората, които са останали зелени и свежи. Съжалявам за това, което ти се е случило, както съжалявам и за детето ти, че ще расте без баща до себе си, точно като мен. Виж не всеки мъж е лош, както не всяка жена е лоша, всички сме хора, някои са по-лоши и по-грешни. Дано всичко се развие както пожелаеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b9ca4ebe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Автореке, възхищавам се на жени като теб. В интерес на истината съм свалял много разведени жени, но това е било защото съм ги харесвал като жени, а не защото са разведени и порди това са лесни. Свалял съм и много омъжени жени, пак защото много съм ги хресвал. За мен лично няма значение една жена разведена ли е или е омъжена, гледам я като жена и ако ми харесва, влагам цялата си енергия за да съм с нея. Това беше до преди половин година, защото срещнах Истинската. Тя е в твоето положение и също като теб се справя абсолютно сама. Работя по въпроса, да заживеем заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 137b933e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   А вие престанете да се изживявате като жертви. Ролята на жертвата е най-унизителна... Постоянно с това изживяване като жертви търсите изгода. Къде материална, къде е емоционална. Знеш ли колко омъжени са ми предлагали секс, до като мъжете им ги опъват на работа.... Показвали са ми гърдите си по камерата във фейса, до като мъжа и заработва пари за нея и за детето и. Хубаво ви е хем да сте на хранилка при някой мухльо, хем да ви чеши някой мачо. И като ви хванат и натирят, почвате да роните коркодилски сълзи, и да се изживявате като жертви. Нормално обществото да ви бележи... Никой мъж не заслужава така да му бъде потъпкано достойнството.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b3c3e0e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Искам да ти кажа едно голямо Браво!!!! И на мен ми писна да чета, че жените са само използвачки, че едва ли не сме втора категория. При това не само разведените, а по принцип. Почват се едни претенции до небесата, жената какво трябвало да може, какво не трябвало, все едно се избира на пазара. И все едно ще си "взимаш" кухненски робот в комбинация със секс кукла, а не жив човек. И после разсъждения от типа, тя като не може това, дай да я "сменя" с друга. Пък че може в картинката да има и деца, никаква отговорност. Масово мъжете си разсъждават, че децата са си само на жените и да си ги гледат майките им. Толкоз. Щото така най-лесно. И накрая господата обидени. Крайно време е да се разбере, че и при двата пола има хора и хора. До човека си е. Както жени има, които разглеждат мъжа като касичка, така има и мъже, които използват жените си/ приятелките по същия начин. Тук има и от тези истории вторите. Това е като цяло отношенията мъж-жена са пълна пародия. Сигурна съм има все още стойностни хора и от двата пола, които са способни на истински отношения. Ей така да те привлича точно този човек, с положителното и кривинките му, ама точно той да е. И пак да кажа способни, защото повечето не са, някъде нещо се е бъгнала системата. Жалко за тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 38361685aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   е, заради мен, жената се разведе и после ме заряза заради друг. Жена и ръжда тръгнат ли, нямат спиране!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 67616ae35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В никакъв случай не бих оплюл и подиграл разведена жена с дете. Но не се ли замисляте, че много често причината е в самите жени? Не става на въпрос, че била развратница и с липса на морал, ценности и т. н. или търсеща чичко паричко. Става на въпрос за това, че такива мъже си намирате и поне малко не помислите логично, а изцяло се отдавате на емоциите, че е казал два-три глуповати лафа и че не му пука от нищо. И такъв човек вече се издига в очите ви. Мъжете, които си зарязват жената и децата заради друга изобщо няма да ги коментирам. Това не са хора с мъжки характер. Мога да дам пример. Имам позната, която е лекар на 31 години. С два развода и с две деца. Първият и беше нейн колега. Не го знам толкова добре, но си беше странен. Бях им на сватба. Личеше си, че всичко е изкуствено. Това момче веднъж не се усмихна, че дори се и сдърпаха с булката по едно време. След година и нещо вече се разведоха и тя остана сама с дете. След време срещна следващия - скейтър, чието време минаваше пред НДК и в пушене на трева. В края на 20-те и от време на време захващащ някаква работа. Тя на работа, а той със скейта пред НДК. Роди и от него, започнаха им грижите и той естествено се чупи. Че даже тя беше писала във фейсбук словоизлияния за вредата отхмарихуаната върху семейните взаимоотношения. И в момента младата и образована дама е млада самотна майка на две деца. И да ви кажа в огромна част от случаите историите са такива. Намирате не особено читава мъже и после вой до небето. И то го правите, когато е очевадно, че този мъж си има проблем. Разбира се може всичко да е нормално и изведнъж мъжът да си покаже рогата и комплексите. Тогава в никакъв случай жената не е виновна.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0aab5eaa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно. Тия, които говорят така за разведените жени, никоя нормална няма да ги погледне, така че да си плямпат колкото искат. Даже е добре, нека се изказват компетентно, за да знаем да не се занимаваме с тях. Подобна злоба може таиш към насилници на деца, възрастни, животни, но към разведена жена с дете? ! Определено говори за някакви тежки проблеми. Никой не е длъжен да иска половинка с чуждо дете, аз също не знам дали бих могла да изкарам с мъж, който има наследник, ама да злобееш и обиждаш така свирепо, е много жалкарско и показва колко назадничав, комплексиран и мизерен индивид си. Това са някакви женомразци, които не виждат нещо различно в жените, освен инкубатори за техните отрочета. Същите тия биха си и купили булка, която да гледа в земята и да ги слуша. Не искат партньор, а дупка с функции да чисти и готви. 35-годишни нефелни инсели, дето не са излизали от мазето на маминка, моля ти се...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3661909236
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От толкова време чета тук, а не съм забелязала омраза към разведените, освен в една тема, в която 25 годишен се чудеше дали да започна връзка с такава. Съветите бяха по-скоро в полза на дамата, че ако не е готов да бъде баща, да не наранява допълнително детето. Ако това наричате омраза...

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 05eac5f96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Проблемът не е в развода, а в децата.
Ако имах избор - мъж с дете или мъж без такова - веднага избирам втория. И това при все че детето е повечето време при майката.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 264435b2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторке, изобщо не обръщай внимание на тези същества, те са двама-трима в този сайт, които са изоставяни много пъти и от самотни майки и от жени без деца включително, целия им свят е крив и тук анонимно си избиват комплексите.
Те, ако бяха цветя за мирисане нямаше да се занимават с такива писания, а щяха да живеят правилно!
Аз като мъж без деца изобщо не ми пука дали жената има дете или няма щом тя самата си струва и сме един за друг.
Здраве за теб и детето ти!
М34

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2762e2fb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Адмирации от мен! Повечето мъже имат сериозни комплекси, които по принцип си избиватжна жените. Повечето мъже, са слаби и уязвими, но си слагат маска, която да показват пред света! Независимо дали са успели или не в живота!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a3a9a00fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Нямям никакво намерение да се засрамявам, да спирам или да се извинявам заради мнението си. Да може то да не ти харесва, но това не значи че трябва да се срамувам от него! Има мъже които са боклуци, вие раждате от тях те ви зарязват, вие сте си виновни че раждате от такива хора това е! Не изпитвам съчувствие за тежеста на живота която ви притиска и за трудностите които трябва да преживете понеже сама сте си го направила така! Да имаш дете не е като да си купиш котка, влага се малко умисъл с кой и кога да имаш дете. Детето е една от най големите отговорности на този свят и не е правилно такава стъпка да се предприема лекомислено. Няма как да изпитвам възхищение към самотните майки, които очевидно са взели решението за дете само на емоционална база без да помислят този мъж аджеба става ли за баща, обича ли ме наистина и прочие. Целта на коментара ми не е да те карам да се чувстваш зле, ти най вероятно се чувстваш достатъчно зле, целта е момичетата и жените които все още не са родили да се замислят поне малко, че раждането е сериозно нещо и да избират партнйорите си. Една жена да накарам да се замисли е едно дете което няма да живее без баща! Това е едната страна на нещата, страната в която жените са били лекомислени а мъжете боклуци. Разбирасе съществува и другия вариант в който майките не стават за нищо и ги зарязват по тази причина в този случай са виновни мъжете, които са мислили с хуя си докато са правили дете на някоя пачавра. Колеги нека да мислим къде и кога свършваме иначе ще плащате издръжка! Така че драга госпожо не ме е срам и немисля да спирам. Звуча вулгарндно да, но истината почти винаги е грозна и боли! М24

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f572774816
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторке, тук в десетки постове и теми има сума ти отрицателни мнения по отношение на мъжете. Част то тях са с основание, друга -въобще не. Мъжете имат право на мнение по този въпрос, това, че на теб не ти харесва че преобладаващата част не искат да гледат чужди деца, не означава че нямат право на мнение. Понеже ми стана интересно, прочетох цялата тема за това. Огромният процент всъщност не са се изказали злобно, а част от по-твърдите коментари са обикновено в отговор на злобни женски реплики.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7507bc184a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Жена съм и все още неомъжена, но подкрепям авторката. Такива като н. 3 и н. 6 няма да ги поздравя в живота камо ли да имам връзка с тях.
Особено н. 3 и поддръжниците му. Защо хулиш жената? Нищо вярно няма от това, което си написал. Къде видя жената да се оплаква? Просто изразява възмущението си от негативното отношение на мъжете към разведениете. И ти сам го потвърждаваше със своя коментар. И откъде-накъде ти ще и държиш сметка защо посещава този форум? Ами ти защо го посещаваш? Нали с разведени не се занимаваш, върви си търси свободна и необременена жена, вместо да се заяждаш и обиждаш разведените. Има ли гаранция, че утре ти няма да си в нейното положение? Не ти го пожелавам.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e7d8c69e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Няма формула за успеха и формула за спасение като по учебник. На всички многознайковци тук мога да кажа, че няма застраховка срещу разпадащ се брак или съжителство. Понякога просто вашата половинка става, удря го/я съчмата и прави глупости, нови избори или се сеща, че изведнъж му е скучно. Благодарете се ако у вашите домове всичко е наред и подкрепяйте половинките си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 61d458cd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Заемам се да спра тези коментари! Но първо очаквам от авторката по една тема за всяка от изброените групи, които също са третирани зле поради някаква приумица на милото ни общество, което винаги държи да е последна инстанция:
1. необвързани на 30 и повече години - и от двата пола, не само жените.
2. девствени на 30 и повече - пак и за двата пола.
3. така наречените мамини детенца - тук само мъжете, защото не виждам особени атаки по женския им еквивалент. Когато ги почнат с ярос ти злоба на устата, ще се заема да защитя и тях.

Не вярвам, че първите са дефектни и имат нещо сбъркано, вторите нямат право да решат сами с кого и кога да им е сефтето, а третите са такъв велик проблем за някого, който си търси партньор в живота вместо кукла Кен, но в по-голям размер. Бяха ми казвали, че и мъжете, и жените не порастват, а само сменят едни играчки с други - за някои хора това явно е напълно вярно. Та когато си готова, аз почвам с яростната защита на клетите разведени дами, съдружничке по възстановяване на правдата в света!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6ac4d5caa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ми аз съм разведена на 31 и си ми е супер. Бившият много ме натоваряше, харчеше ми парите, не си чистеше след себе си, не си готвеше, не вършеше нищо вкъщи. Общо взето реши, че щом съм с дете "съм вързана" и почна да прави страшни мизерии. Ми не позна. Сега си ми е доста добре да ти кажа и не знам за какво говорят тези мъже. Тези вярвания са си само в техните глави и честно казано на мен ми е доста забавно да им чета глупостите :D Не знаят за какво говорят. Това са най-често отхвърлени мъже, които ги е яд, че някоя жена е предпочела друг мъж пред тях и сега злобеят на случайни жени. Но това няма нищо общо с теб или мен. Не знам това вярване, че никой не би искал разведена жена от къде идва. Напротив, пълно е с мъже, които са ок. Най-често искат и собствено дете, в което е проблемът. За това повечето разведени жени не търсят нов мъж на всяка цена, защото не искат повече деца и подбират такъв, който не иска. А и не може да пуснеш случаен човек при детето. Та по-скоро самите жени подбират повече, не че няма желаещи. На някои си им е и по-добре сами. Просто в заблуда са някои хора в сайта, доста са забавни.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f8b918042e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Знаете ли каква е разликата в мисленето на мъжа и жената?

Мъжете мислят логически с факти и доказателства, а жените с заключения и мнения повлияни от чуждо такова.
Пример:Нося картофи, вярно малко дребни, но затова много вкусни. Женат ги вижда и решава, че издевателствам над нея. Искам цял ден да не излезе от кухнята. Да и се изхабят ръцете от белене. Да и прогизнат ръцете от миене. Такива заключения са в главата и.
А аз купих просто картофи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 461f17d2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Н 24, разликата между юъжът и жената:
На мъжът е активна дясната част на мозъка- логичната
На жената и двете- логика, креативно мислене- заключения от двете

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: b811797d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   "Знаеш ли колко омъжени са ми предлагали секс, до като мъжете им ги опъват на работа.... "Тук говорим за разведените, не за женените, нещо бъркаш приятелче?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1fe4068dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Аз няма да се заяждам. Мъж съм и аз съм от тези които презират самотните мами с дечица.

Значи представи си че си била в живота си с 8 мъже. Всички до един са ти изневерявали. Накрая виждаш как всички те имат деца от други жени, но си ги гледат сами. Жените с които твоите хубавци са се хващали до една са най големите буклуци, които човечеството може да роди.
Какво излиза, че хората на които си вярвала и си обичала и с които си градила доверие с години накрая са те ЗАМЕНИЛИ за тоталните шафрантии. Страдат от това, че и най лошото е че техните дечица растат с по един родител.

Според теб кой ще е крив, кой ще е прав? Шафрантиите ли са грешни? Твоето мъжле ли? Или ти самата че си му имала доверие и накрая изглеждаш като глупачка?
Сега обърни половете и ще видиш как се чувстват повечето мъжв в България поне.

Голямата ми любов за която щях да се женя в момента си гледа детето сама от някакъв с 3 брака и 3 други деца. И тя ме замени за този буклук! Който изобщо не знае че има дъщеря дори. Е, ти ако си на моето място как ще се чувстваш? Как да я уважавам? От както сме се разделили тя от по-голям на по-голям кретен попада. А жените в България сте масово такива. Нямате морал, нямате семейни устои, които да дадете на децата си. Единственото, което имате е желанието да имате деца на по 30год, че вече часовника ви цъка. В другото време мислите на дребно за някви си 120лв, които аз изкарвам за половин ден. Мислите и виждате само пред носа сии най важното - вземате мъжете за даденост!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9b0034f130
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Няма да ми стигне живота да се отблагодаря на майка ми, че се разведе с баща ми! Ти имаш супер сила, която държи слабаците и комплексарите далече. Ще намериш твоя човек, както майка ми го намери. Единственият ми проблем, е... Бе не се ли налюбиха тия хора, на по 50 само пътувания и кеф им е в главата, да взимаха и внуците по-често. Ква е тая любов, 10 години не се спряха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 357f8bbadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Хайде стига циврене. Изоставени, ама без причина....?!
Кой бяга от хубавото!
То мрънкане, то злобеене срещу свекърва и колежките на мъжа, то претенции....и накрая и изневери зад гърба на мъжа.
Замислете се малко по-надълбоко защо бащата ще си напусне семейството!

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ddd3972446
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Уважаема авторке, тези мъже които го правят нямат друг избор..!
Как иначе въобще да се пробват за връзка като не могат да предложат повече от два уморени неврона? ! Ако успеят да пропълзят до скоро разведена жена с дете, тя ще е още под стрес. Тя ще е в етап: анализиране на ситуацията, планиране на поне близкото бъдеще във възможно най- добрият му достъпен вариант за детето и нея, поемане на поне част от мъжката иначе функция като родител и в дома, разпределяне на финанси така че, да не е лишено детето от поне задължителните, а по възможност и за развитие (това включва и игри) и т. н. Особено в началото жената е уплашена, факта е че, при екстремни ситуации по- добре оцеляваме жените, по- креативни сме, можем бързо да преценим и смалим риска до минимум преди още да сме се изправили срещу него. Все пак обаче, когато имаме деца, майчиният инстинкт става по- силен от инстинкта за самосъхранение, това поне първите години докато отрочето започне и само да се грижи за себе си- поне базикови неща. Тогава е когато малко ослабва майчиният инстинкт и се усилва отново инстинкта за самосъхранение.
Така, мъжете които ти визираш се лепват да "мачкат" прясно разведени жени защото тогава е когато са най- слаби, най- лесно им е когато жената е или поне изглежда "слаба жертва".
Понякога целта е "паднала е, сега ще настъпя по- силно и после вече мога да се наместя, а тя д ме приеме като "спасител". Ако си изиграя картите добре и не допуса да надигне глава и се огледа, няма да види че, наоколо може и сама, може и с к8йто и да е друг, те другите могт да и предложат усмивка и тя ще ми избяга".
Разбира се има и такива които няма да се сложат за връзка, но имат нужда да я настъпят и те. Жена е все пак, а те толкова рязани от жени, така мразят жените защото не приемат техните два уморени неврона да им се възхищават "поливат" отглеждат...
Тук в този сайт например има няколко такива, лесно се разпознават, много болни, озлобени... собстврната им злъч ги дави, за това имат нужда да изкарват поне малко навън. Пък и реакции на именно разведени жени са почти емоционален оргазъм за тях. Знаят със сигурност че, никоя здрава жена, дори разведена с няколко деца не би позволила подобни около себе си и децата и, това ги вбесява още повече. Единствената им "илюзия" е тази- из нета скрити зад компютрите, поне себе си да излъжат.

Нормалните, здрави мъже нямат подобни нужди.
Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 34735a327f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Разбирам проблемите ти, защото съм в подобно положение. Но какво се впрягаш кой какво мисли? И то заради някакви анонимни коментари в Интернет. Ами да си мислят, каквото си искат - тяхно право е! Ти гледай собствения си живот и хората около себе си. Не си губи времето с подобни терзания. Животът е твърде хубав, така че се възползвай максимално от него, "свиркай" си и живей! :)
Ж32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 178b0644d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Не, няма да се засрамя! В твоя случай виновна си си ти и само ти. Истината я знаеш и я спомена - не си го преценила навреме!

Щом те е зарязал с бебе на 8 месеца, значи всички може да си представим, що за човек е!

Виновна си ти и сега ще ти кажа, защо ще плащаш цял живот!

Защото си създала поколение от неправилния човек. Както виждаш той вече е направил дете и от друга. Какво излиза? Един мъж заема две жени и им създава поколение. В ПРИРОДАТА ИМА БАЛАНС, ХАРМОНИЯ. Има и други такива мъже с по няколко деца от различни. Това означава, че има и ще има мъже, които няма да могат да създадат свое поколение - КАКВИТО ИМА ВЕЧЕ НЕ МАЛКО, ТА ЧАК МНОГО!

Това, госпожо, означава, че вие сте се ОТДАВАЛИ НА НЕПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК и сте оставили той да ви ИЗПОЛЗВА.

Нали всички знаем, че ЖЕНАТА Е ТАЗИ, КОЯТО ПУСКА НА МЪЖА; ТЯ Е ТАЗИ, КОЯТО ОПРЕДЕЛЯ ДАЛИ И С КОГО ЩЕ ИМА СЕКС!!! В днешно време никой не ви заставя и вие сте напълно свободни да решавате сами за себе си - така бленуваната за вас от векове свобода настъпи! Да, но с нея идват и отговорностите! ТИ ПРОСТО СИ СЕ ИЗДЪНИЛА В ПРАВОТО СИ НА ИЗБОР, КАТО СИ ВЗЕЛА ГРЕШНОТО РЕШЕНИЕ ДА РАЗВЪЖДАШ НЕПРАВИЛНИЯ ЗА ТЕБ ЧОВЕК! Ето че бившият ти мъж е създал наново семейство, а ти с твоето дете висиш във въздуха.

ТАМ ТИ Е ГРЕХЪТ!

И затова ще си теглиш кармата и ако обичаш не ни натрисай болката си. И другите страдат, не си най-важната ти.

На това му викам справедливост!

Заради теб друг мъж няма да създаде нормално семейство!

Хайде всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 03cb0b2c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Авторке ти си тази която трябва да се засрами!
Отваряте си краката пред сульо и пульо пък след това ревете, че ви подиграват и категоризират!
Аз няма от какво да се засрамя.
Чуждо дете няма да гледам, то си има баща, той да си го гледа.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 10d017b07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Нямам нищо против разведените жени, които си гледат децата, да са им живи и здрави. Но не всички са толкова свестни, жертви на съпрузите си и т.н. Разбирам, че не им е лесно и искат да имат мъж до себе си, само да не се врат в чуждите семейства/връзки. От както съм с мъжа ми 3 такива се увъртаха около него и му се предлагаха нагло и нахално, без интерес от негова страна. Едната беше с два развода, близнаци и на всичко отгоре 6-7 години по-голяма от него, беше се влюбила и беше особено амбицирана да ни раздели и да го ожени за себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1bc7c0c4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Жените с много претенции, ама като се говори за тях си скубели косите, плюя ви в устите

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1dd3beef68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Отново не разбирам. След като не харесваш разведените и не желаеш да имаш връзка с тях, защо трябва да ги обиждаш и охулваш? Да си изкарваш злобата върху жени не е нормално. Пишещите мъже по темата не го ли осъзнават?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1bc7c0c4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Жените си изкарвате злобата и най-лошото върху по-слабите мъже, тези които наричате “нещастници".

Като се говори за вас си скубете косите и отивате при други мъже, които уж ненавиждате да ви пазят, пък уж сте независими и силни. Ще видим, колко още години хората ще ви се хващат на манипулациите и вътрешната злоба

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: c092e10900
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   В природата има някои закони, които не са "красиви", но ги има... Сменя се лъва водач на прайда и... убива всички лъвчета, деца на предишния водач... Жестоко е, нали? Хората се ръководим от природните закони инстинктивно, прикриваме се доколкото можем, но природата е по-силна - няма как един мъж или една жена да приеме чуждите "лъвчета" като свои... Това е основният проблем, това е и отговора за теб, авторке. Мъжете в твоя случай, а и в останалите случаи на разведени жени с деца, просто не желаят да отглеждат чужди деца, природата им повелява така. Има и изключения, но са малко и като че ли само потвърждават правилото... А защо те е зарязал бившия ти с малко дете на ръце? Не знам, звучи жестоко, аз лично не го оправдавам, никога не бих зарязал детето си, дори да зарежа майката, както казваше баща ми - сине, жената не ти е кръв, но децата са. Мъдър човек!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c55f27bb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аз нямам против тях. Не ме интересуват, гледам себе си. Стига да не ме занимават с проблемите си и да ми наглеят и натрисат отговорности полагащи се на бащата на децата им. Ония ден една такава ми звъни и искаше да и стана гарант за наемане на жилище.... Викам супер тамън като не си платиш наема мен ще търсят. Един да прави децата, друг да ги гледа. Не става миличка....



Чингис Хан

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce09bbd958
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Като човек на когото не му пука за самотните жени с деца ще напиша няколко думи.
Направила грешният избор.!? Нима?
Я си представете един пилот на самолет ако вземе грешното решения какво може да стане?
Ама тогава е бил правилния нали! . Сигурност. Пари вървежен тип. това онова. Нали това ви трябва и за това пискате само.
Е нищо фатално не е станало сега ще си гледате децата и няма да се оплаквате много много.
Тука забелязвам масово, че се бърка градивната критика със злоба.
Ами и да вземат всички да пишат красиви слова за самотните майки, това дали ще промени положението им. Няма разбира се.
Аз мисля че номер 35 много точно и ясно каза всичко по темата.
Всеки плаща цената на грешките си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f0f8e98508
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Повечето мъже, които се нахвърлиха върху авторката и то без основание, са самотни и злобни. Те не изразяват мнение, а злъч и ненавист. Грозно е недостойно е и не е мъжко поведение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker