Приятелката ми е медиум! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е медиум!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 9926 пъти
Не знам как ще ви прозвучи, но мисля, че гаджето ми има някакви свръхестествени сили. Заедно сме от 2 години и малко и вече съм сигурен в това, а преди не съм вярвал никога в подобни неща.

Да разкажа точно какво имам предвид. Аз съм на 22 години, а тя е на 24 в момента. Преди все сънуваше разни неща, въртеше се и след това ми разказваше разни несвързани истории. В последствие (1-2 седмици) съм гледал събития по новините които фрапиращо напомнят на сънищата И - земетресения, войни. Последният случай беще с размириците в Лондон. Преди около месец сънува негри с пистолети, разбити стъкла и т.н.

Има и един друг случай, имах флирт с една по-голяма жена, не сме правили секс, но флирт имаше и то доста стабилен. Наскоро тя ми я описа до най-малката подробност, включително и как е била облечена през въпросната вечер.

Веднъж пък ходих на казино без да И кажа и след няколко дни както си седяхме тя ми разказа, че вижда два цвята и не знае защо - черно и червено и разни цифри. Аз наистина играх рулетка тогава. Има безброй случаи в които буквално знае какво мисля и го повтаря точно след като съм го помислил. Понякога ме плаши изключително много. Имам чувството, че усещанията И се засилват последната една година.

Познава с абсолютна точност кой от приятелите ми изневерява, кой какъв е и какви са слабостите му. Често знае какво точно ще се случи. Изпробвал съм я да познава карти, както гледах в нета в едно предаване за медиуми. В началото, първите 20 карти позна на 100%. После сякаш се измори или отегчи и започна да бърка.

Има един пронизващ поглед, все едно гледа през теб. Много е странно и никога не съм си мислел, че съществуват такива хора. Даже сега не се сещам за всички случаи, в които съм осъзнавал, че определено не е като другите.

Веднъж минавахме по една улица по която рядко се движим. Беше вечер и тя се спря на едно място, сякаш слуша нещо. Пита ме усещаш ли колко е вледеняващо тук? Аз нищо не усещах. Тя обясни, че изведнъж е усетила един вледеняващ студ, ужас и празнота.

На следващият ден, сутринта като тръгвах за университета точно тази къса уличка беше отцепена от полицаи. В последствие като се прибрах от приятели разбрах, че някой се е обесил в една от къщите там.

Осъзнавам, че това ми звучи като безсмислица, но не се шегувам. Плашещо е понякога, но съм сигурен че има такива възможности, силно 6-то чувство или не знам какво е. Тя е зодия риби, чувал съм че те са с много развито такова чувство, но и аз съм риби, а нямам такива усещания.

Много пъти съм я бъзикал, че е врачка, а тя не иска и да чуе. Казва, че не иска хората да я смятат за ненормална.
И така имате ли такива приятели, роднини, познати?
Как се чувствате в компанията им? Какво умеят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5414a90c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Едно време даваха едно шоу за хора с такава дарба по бтв, забравих как се казваше. Има доста хора, които вярват в такива неща и дават луди пари за да знаят какво ги очаква за в бъдеще и да получат правилен съвет как да постъпят. нали имаше и една българка, със такива способности, която е съветник на Берлоскони. Така, че хич да не си мисли такива неща, че ще я мислят за ненормална, може да помага, а какво по-добре от това да си полезен на другите

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 71106fdaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахахаха, аз също съм медиум, спри да си измисляш... Съвпадения и доста украсено

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cadebae677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Олееее, жестоко!
Напълно ти вярвам, и не смятам, че е ненормална, просто има по-развити вътрешни усещания, които повечето сме загубили? Аз познавам хора, които имат също по-развите усещания, много якичко. Само да не се стряска, това може и да е от голяма полза, но може и да се превърне в много тежко бреме. Ако иска може да я заведа при един човек, който може би ще й даде ясното какво, защо (ако му кажат отгоре) :)

Птичето

Ето, разкажи им го тук:
http://spodeli. net/3/story-15604. html

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9e5231d71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, има хора с по-развито допълнително сетиво (т. нар. шесто чувство). Просто тези хора са и прозорливи и аналитични. Аз самата съм така. Нямам прпрочески сънища, но винаги разбирам кога ме лъжат например. Усещам разни неща - като положителна или отрицателна енергия. Просто като общувам с някой и усещам дали е добър човек или е подмолен. А това с вледеняващото усещане ми се е случвало много пъти. Ако си гледал филма с Брус Уилис "Шесто чувство" - когато до теб има дух има нелогичен хлад наоколо. Усещала съм го на места, където и в най-ветровитото време не може да стане течение. Просто има по-сензитивни хора. И приятелката ти го осъзнава, че има по-особени способности, но не иска да задълбава, защото светът е лош и наистина ще я помислят за луда (поне ограничените душици). Споко!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d3086f11a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Смени дилъра пич!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 07d425d313
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това е много интересно. Когато казвам на приятелите ми и ги предупреждавам, че ще се случи нещо лошо, а няма изгледи да е така. Те не ми вярват и после когато стане така, както съм го чувствала - ми казват, че съм ги прокълнала. Или ми казват, че винаги познавам само лоши неща. Когато взема на човек ръката и се шегувам, че ще му гледам - аз нищо не виждам и чувствам някакви неща, понякога много отдалечени от темата и странни и ги казвам. По-странното е, че се оказвам права. Аз не мога да си го обясня на себе си това. Има още много такива странни неща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4dca0024f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е от зодията и какво изобщо се плашиш - това е нещо нормално, просто не си запознат с промените, които настъпват у Земята и хората в последните години.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 772270bd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тогава не смеи да изневеряваш хем виждаш че усеща хем пак въртиш номера мн сте интересни бе Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7175be9d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не само от зодията зависят тия неща. не я караи да се напряга това е доста натоварващо. самия факт че знаеш неща за другите които друг не знае е гадно. сънищата са гадни също особено ако са лоши и се сбъдват. абе ако ч има тая дарба си е и малко проклятие. по добре по малко да знаят. колкото по малко толкова по добре. ако някои знае и и поиска помощ да му помогне. попитаи я как се чуства тя какво мисли за това не питаи хората, за много това са несериозни и отнесени неща

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3a5d48ce28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей! аз съм горе/долу като приятелката ти. усещам, когато някой от семейството ми се прибира, когато ще се случи нещо различно, понякога даже разбирам какво си мислят останалите и т. н. Веднъж сестра ми отиде до магазина и на мен много ми се допуши и отидох на терасата и запалих.. преди този ден усещах, че ще ме хване скоро... след като я загасих пак го усетих.. и след няколко минути, тя си дойде и разбра... аз съм на 14 години съм зодия лъв.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 34e9c75d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятел, мога само да ти кажа, че не съществуват такива медиуми. Някъде бях чел, че предсказанията противоречат на физичните закони. В смисъл, че ако са верни, то тогава физичните закони не са верни, а до сега не е открито нещо, което да противоречи.

Все пак, телепатията е възможна! Имам предвид, че няма нещо, което да не я позволява. Възможно е телепатично да и предаваш някои неща, без да осъзнаваш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 41e1fe5387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   То не зависи от това каква зодия си. Просто с преражданията, шестото ни чувство се изостря все повече и повече. Всеки има шесто чувство но при някои е доста слабо, при някои си е силно и така. Аз ти вярвам, има такива хора и нищо лошо и приятелката ти да има силно развито шесто чувство.
Плашещо е обаче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 71106fdaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Сънувах, че ми предлагат брак. На другият ден ми направиха предложение...
мисля, че просто си е 6-то чувство и нищо повече. Номер 12 е прав

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8b364d9ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Kъм 12... физичните закони могат да ходят да си гледат работата. :Д Материалният свят е като затвор, докато в духовния свят става целия кеф (и не духовният свят не значи рай или ад или тем подобни глупости).

Предсказанията са съвсем възможни (и лесни неща) както и телепатията и всички останали неща.

Найстина не ме интересува дали ми вярвате или не, рано или късно ще разберете ;)

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4a434ed602
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Аз съм същата като приятелката ти. Не се притеснявай от това. Не би трябвало да ти пречи, ако я обичаш. Ако я лъжеш обаче, нормално е да се притесняваш. Ако смяташ да развиваш разни паранои, знай, че някои хора имат по-развити сетива и усещат повече неща, така както един зрящ вижда повече от слепец. Това не я прави нито по-лоша, нито по-добра. Аз например много силно усещам негативната енергия и това много ме товари и изморява. Не си мисли, че й е лесно. Вероятно тя е и изплашена.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 734f49af5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Късметлия си с такава приятелка! Пази я като зеницата на окото си! Разбирам защо не иска да афишира дарбата си - или ще я обявят за луда, или ще я използват с всички сили, а повечето хора в България (за чужбина още нямам впечатления, но тук живея от раждането си и съм запознат с обществото ни) не заслужават и пръста да си мръднеш за тях. След 1-2 десетилетия сигурно ще се наложи да махна думата "повечето" от предишното изречение и да членувам думата след нея.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 71106fdaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Кажи и да познае числата от тотото

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e679347cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не се подигравайте на човека, като не сте запознати с тва.
До автора: момче не се притеснявай от нея, аз съм същата, но на мен е малко по-различно. Виждам сенки сънувам сънища свързани с нещо голямо аз съм на 29г. за сега съм познавала само 1 нещо но имах поредица от много сънища докато го свържа. Просто успокоявай я, ако е уплашена не я панирай повече, не я издавай и като ти каже да отидеш на дадено място с нея отиваш по добре не я оставяй много сама еинствено като тя настоява.
Ааа за тотото няма нищо общо с това ако сънува числа тва най-вероярно са дати.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cadebae677
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21, много наивно. Тези дарби не са за лично облагодетелстване, а за подкрепа и помощ към Вселената

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 30f8a50882
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Научи я да играе покер, ALL IN! Другото хубаво нещо е, че ако ти каже една сутрин да не ходиш на работа... по-добре я послушай... С 1 куршум 2 заека...

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 664f08a34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Не разбирам от какво толкова те е страх! Ти си ЩАСТЛИВЕЦ, че познаваш изобщо такъв човек!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 71106fdaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Имах предвид, че ако наистина може нека познае числатА :) НЕ ЗА ПАРИТЕ.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fac3704036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Хехе, наистина е интересно това, което описваш за приятелката ти. На мен самата ми се е случвало доста често да знам какво ще се случи, само че малко по-различно, не като нея. Тоест, аз не виждам нищо, не сънувам нищо пророческо, обаче понякога просто ЗНАМ какво ще стане. Моето е по-скоро интуиция, не 6-то чувство. Интуицията ми почти в 100% от случаите се оказва вярна. Понякога чак ми е скучно в ежедневните ситуации, понеже всичко е толкова предвидимо. Не че се оплаквам, ама ми се иска животът да ме изненадва приятно! Но много се отклоних от темата.
Може би твоята приятелка просто така се е родила :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 51ee9d7992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не се притеснявай. Аз съм на 27 години и имам същите способности беше ме страх в началото но после свикнах. Аз много често сънувам мъртви които говорят с мен дори един месец преди майка ми да почине аз го видях. Също описвам хора които са починали преди да се родя. Малко е страшно но от живите трябва да се притесняваме. Мъжът ми казваше че съм луда в началото но след като му познах много неща той взе да вярва. И аз съм зодия риби и не споделям това което мога защото повечето хора се присмиват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f230673049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Много интересна тема. По принцип аз също вярвам много на такива неща, (момче съм на 18) най-малкото защото майка ми има такива способности, но не са толкова силно изразени. Това не е нещо ненормално поне за мен, защото го възприемам като вид дарба от Бог. Знам, че ние хората имаме 4 нива на съзнание, като първото е най-ниско, а четвъртото - най-високо. Хората с четвърто ниво на съзнание притежават такива способности и подобни на тях. Много е интересно и моето мнение е, че трябва приятелката ти да помага на хората или поне на близките си. Не се страхувай от нея в никакъв случай, а й се доверявай и я подкрепяй, защото тя има нужда от теб :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 332f3218ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Аз също доста често знам какво ще се случи.
Последният сън който сънувах беше, че приятелят ми има син, който чака на гарата. Попитах го защо до сега не ми е казъл а той се смее и вика ти незнаеше ли.
Събудих се много разствоена и разплакана в момента бях в Турция. Като се върнах му го разказах а той се смее не било истина, не мина и една седмица след връщането ми и той каза, че има проблеми които засягат и мен, не се видяхме цяла седмица след което дойде у дома. В момента в който дойде знех какво ще ми каже. Има някъде друга жена която е бреммена от него. Всички понататъшни обяснения бяха излишни.
Май винаги знам какво ще се случи. Това е някакво вътрешно придчувствие. Едвам се удържам за да не го кажа преди този който е дошъл да го каже.
От тогава съм сънувала само веднъж и то преди дни, че се счупи половината от зъба ми. Не ме заболя просто остана по къс наполовина от другите. Нищо не се е случило засега но знам, че има такива хора които знаят и предчувстват събитията.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 97f35ca200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не се притеснявай, има хора, които мечтаят за дарбата.. Аз мисля като номер 27 и н. 31... Не съм медиум, но винаги знам какво си мисли някой (момиче на 15 години съм)-буквално... Редовно сънувам някакви сънища, но малко от тях имат нещо особено... Веднъж сънувах един сън, за който съм убедена, че е от предишен живот! ... Доста странни неща са ми се случвали и на мен и мисля, че имам добра интуиция.. Как мислите, дали имам по-развито шесто чувство? ... Не знам какво да правя и аз...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d5fad2ae64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Тези способности трябва да се организират и насочват- медиумите също се образоват като навлизат и изучават духовната си същност- познават себ си. Хубаво е да се насочи към по- напреднали себеподобни и да започне практически да се обучава - но само ако иска да помага на хората.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 09725029a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Дa, съглaснa съм с н35. Трябвa дa се нaучи дa контролирa, нaсочвa и преобрaзувa енергиятa си. Хубaвaто е, че е по рождение тaкaвa. Обяснявaм: нaясно е с последствиятa, може дa не знaе кaкво точно би следвaло от някое нейно не/ коректно действие, но чувството зa непрaвилно, по същия нaчин е по- силно/ рaзвито, кaкто и способностите и нa ясновидец. По принцип всеки може дa отвори трето си око, дa рaзвие способности нa медиум или лечител, но коректностa не се учи. Тя се чувствa. Нaпоследъг много жени се обръщaт към вещерството примерно, дa, някои нещa могaт дa се нaучaт, но в дебелите черни книги, не пише зa последствиятa, пък и дa се хвaне някой дa нaпише, читaтелите не могaт дa усетят чувството зa непрaвилно по същия нaчин, кaкто еднa роденa вещицa/ мaг.
Aвторе, aко следиш още темaтa, препоръчaй и дa прочете зa минерaлите и тяхнaтa ползa. Може много дa си помогне, зa дa не и се случвaт тези нещa, ( особено сънищaтa) когaто не желaе или поне дa ги виждa/ чувствa кaто стрaничен нaблюдaтел. Понякогa се подaвa информaциятa, чрез собственото и тяло, което може дa причини болкa, зaдушaвaне и други неприятни нещa.
Нямa зaщо дa се стрaхувaш от нея, повярвaй, нищо човешко не и е чуждо. Знaе/ чувствa/ чувa нещa, които много хорa смятaт, че пaзят в дълбокa тaйнa. Aко не желaе дa се " рaзкривa" си е нейно прaво. Също имa нaчин дa зaтвори кaнaлa, чрез който получaвa информaция. Но трябвa дa е много добър пaрaпсихолог, с опит, зaщото несъзнaтелно може дa му нaвреди, aко се опитa дa се зaщити нa подсъзнaтелно ниво, въпреки съзнaтелния избор.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4d7cf648cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Искам и аз такава :)
Да разбира къде иска да й го набутам, че мен понякога ми е неудобно да го кажа :)

Виж сега как става номера.
Значи, гледаш си филмче.
И то е интересно, защото не знаеш какво ще стане, нали така.
Обаче, това филмче го имаш изтеглено, цялото, на компа.
И по всяко време можеш да погледнеш към края, да видиш кой е убиеца и пак да се върнеш да гледаш как го търсят.

Това е Вселената, това е Физиката.
Просто си живеем от минало към бъдеще, щото така ни кефи.
А никакъв проблем да виждаме каквото си поискаме.
Да, тези които го правят са интересни, странни, те го правят, а ние не.
Но не че не го можем. И не че не е научно.
Просто не ни кефи, просто сме си такива, нормални.

Когато се запознавам с една мадама, аз знам, че ще я чукам. И тя го знае.
Често знам, че ще чукам някоя, още като излизам. Знам бъдещето :)
Но интересното е, коя ще е днес, как ще я заиграя.
Интересното е това, което НЕ знаем.

Всички ясновидци, истинските, са нещастни.
Попитайте ги, да ви го кажат сами.
Не искат да виждат лошото, което ЩЕ се случи.
Не искат да знаят хубавото предварително, искат да е изненада.
От техните предсказания няма полза.
Нищо не се променя, нищо не се предотвратява.
Ето, тя знаела предварително, че някой ще се обеси.
И той се е обесил. Така е било заснето, така и станало, не може да се промени.
И няма нищо особено в това, което правят.
Просто поглеждат там, където ние не поглеждаме.

Ето какво можех аз.
Можех да пускам и спирам дъжда.
По поръчка.
Казваш: - Да вали. И почва да вали.
- Да спре! И спира.
Всичките ми познати знаеха това.
Правех демо пред непознати и се шашкаха тотално :)
На една мадама, докато говорехме по телефона и пуснах дъжд, да й намокри прането.
Казах й го, после го направих - дъжд за 5 минути, посред лято, без да има нито едно облаче.
Все още, като ме срещне някъде, тя просто бяга от мен.
Обаждали са ми се по телефона да ми се карат, че ги вали дъжд на стадиона. И да го спра, веднага.
Не знам как става. Много се уморявах като го правя.
И много се напъвах после.... за да престана да го правя.
Да загубя тази... способност.
Все пак успях, не знам как точно.
Сега и мен ме вали дъжд, както всички, вече не мога да го спирам.
И така ми е по-хубаво.

Y D

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d91b0b710b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   За ясновидка не знам, но си спомням че като млада имах едно гадже, което ми казваше, че съм като детектор на лъжата. Понякога нямаше нужда и да излъже, хващаш го че е надробил нещо само като видиш как гледа.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 88f11d99ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Аз съм чувала че тези хора на ръката си имат , , М" и това се получава от вените

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4d7cf648cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   И аз имам такова М, ама не е на ръката. И пак от вените се получава :) :) :)
Гледам на пъп и много познавам - на една жена като й видя пъпчето и просто знам какво ще й се случи :)

Y D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6e1ec7bd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Тази тежест околните приемат за налудничава,а в същото време при диалог с нас ние лекуваме самите тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker