Забърках се с много по-младо момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забърках се с много по-младо момиче
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2516 пъти
Преди седмица бях на рожден ден. Там се запознах с една мацка и много си допаднахме. Имаше химия, говорихме си, смяхме се. Намерихме доста общи теми. Оказа се, че и двамата харесваме салса, танцувахме доста. Пийнахме малко и после я заведох у нас и правихме секс. На сутринта я изпратих, разбрахме се да излезем пак и си разменихме контакти.
Да де ама като ѝ разгледах профила, се оказа, че е на 20. А аз съм на 34. Вярно, поддържан мъж съм, държа се добре с жените и не ми липсва внимание. Но се почувствах като някакъв извратен загорял чичак, супер виновно ми беше.
От тогава една седмица си пишем, но така и не намерих смелост да я поканя да излезем. Даже тя ми каза веднъж да се видим, но отказах, под предлог, че съм зает с работата. Иначе разговорите са много приятни.
Малката ми е влязла в главата, явно и тя ме харесва. Но не знам изобщо тя има ли си представа за възрастта ми. Не съм ѝ казвал, пише ми годината на раждане във ФБ, но не знам дали е погледнала изобщо.
Знам, че сериозна връзка няма как да имаме. А и наскоро излязох от четиригодишна такава и сякаш не съм готов. Но можем да си изживеем една кратка афера, в която да се забавляваме. Само че нещо ме спира, струва ми се неморално. Тя е готина мацка, заслужава да се вижда с млади момчета. Най-добре да ѝ предложа да сме само приятели и до там.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89b72e83d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Възрастта няма значение като си допадате, дайте си шанс за връзка, не е толкова голяма разликата

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e9a0ccae1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Да, неморално е. Първо си я напил и изчукал, после си започнал да се интересуваш от възрастта и и т. н. Обаче за кратка афера ставала, и се оправдаваш с разликата в годините и това, че имаш бивша. Кажи й, че е много млада за теб и нищо не може да има между вас, само афера и тя ако е съгласна на тези условия ок. Защото най-вероятно се е влюбила и си представя, че може да сте заедно. Ти ако не й кажеш, че е прекалено малка за теб и нищо не може да се получи, а продължиш да се възползваш, докато накрая не й биеш шута ще си не просто перверзен чичак, а супер долен и възползващ се от наивността на младо момиче чичак. Не се оправдавай с възраста и т. н., жалко е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fe7d789987
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   14 г разлика при положение че, по- възрастният (ти) е на 30, а тя е пълнолетна не са проблем. Ти си в разцвета си, тя също. Щеше да е проблем ако ти беше на 50 г, а тя на 36 например. Невъзможно е мъж на 50 да насмогва на енергията на жена на такава възраст колкото и някои да се "рекламират" из сайтовете.
А ако ви се получат нещата за сериозна връзка докато влезете в "разликата в годините си оказва влияние" от вас двамата зависи да сте изградили доверие, уважение и взаимна любов които ще бъдат основата, а другото второстепенно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fd1800e4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Хвалиш ли се или се оплакваш?
Баща ми беше с 14 години по-възрастен от майка ми и аз израснах в семейство за пример, тези хора искрено се обичаха наистина, докато смъртта ги раздели. При мен пък е обратното: аз съм с 9 години по-възрастна от съпруга ми. Нито ние самите, нито пък околните обръщат внимание на това, напълно нормално, хармонично семейство сме.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 255de39133
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Брееей има и нормални мъже, браво авторе. Поне не си като онези дъртаци, които искат да... Млади п.. И и си търсят жени, а не момиченца.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4870491845
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Тя разликата не е кой знае колко голяма, но по кофти е, че е на само 20 г, ако беше на 24-25-26, т. е момичето да се е наживяло, да е завършило, с една дума готова за семейство става, но тепърва пред нея предстоят тези неща, а ти на тези години си за женене и ако "тръгнеш" с нея не се знае дали след 1-2-3 г няма да свърши всичко, тя в перфектна възраст за омъжване, а ти гониш 40, тогава да не си биеш шамари.
Общо взето не става за партия според мен и то не заради разликата в годините, а заради гореизброените причини!
М35

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: de3ee40277
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   14 години не е голяма разлика, ли?
Само различни етапи в развитието...
20 годишните са в конфликт обичам себе си, срещу обичам другите. И имат да формират Аз концепция. Сега да уча и да работя за себе си, защото заслужавам успех, или да гледам да съм добър партньор, приятел на разположение, да съм социален човек. Добре, че мога да се напия и утре да съм ок на работа. Сега като съм във връзка се обърках - себе си ли да обичам или другия, понякога ми се струва, че двете са несъвместими. Търся баланса тук. Сега трябва да бъда, да стана, това което искам за себе си
30 годишните са в конфликт грижа се за себе си, срещу грижа се за близките си. И развиват концепция за универсалност, демек обратното на 20 годишните. Редно ли е да се грижа за себе си, длъжен ли съм да се грижа (за родители, деца, жена) за другите. Едното ми пречи на другото. Къде е балансът между двете, как стават двете едновременно?
В заключение, има риск мадама да не се развие качествено социално и професионално, да се обърка и да сложи друг човек - теб в центъра си. Да се раздава във връзката и да няма енергия за Аза си. На 30 да се окаже, че без партньора си няма Аз идентичност. Да изпадне в зависимост от него и да не премине кризата на възрастта. Да не стигне етапа "грижа се за себе си".
Ти пък може да прекалиш с грижата за нея, да й позволиш да няма амбиции, да не си дава зор в развитието си. А може и да направиш точно обратното да решиш, че ти е супер важно да се грижиш за теб. Защото например, не можеш лесно да изглеждаш като 20годишен, нито да действаш като такъв. Уморяваш се, амортизираш се, тя още расте. Как се стига тоя критерии? Не излизаш от фитнеса, ядеш супер храни, полудяваш по вида си, потентността си? А кога се грижиш за другите? Аз съм чувала в такива ситуации как мъжете започват да говорят на жените си да не се гримират, да не се контят, че нямат нужда от спорт, да си хапва хубавичко. Едно бутане на самочувствието уж несъзнателно... Добронамерено. Просто неувереност. Всеки мъж иска красива жена. Ако не иска красив мъж.
И така. Ти нямаш много за губене, най-много да решиш, че не заслужаваш грижите й, ако тя развива яко Аза. Ще понамразиш жените, като повечето дърти батки. Ще станеш татко след 40те си... Ако жената не е развила Аза, ще е зависима емоционално и финансово. Ако го е развила.. Може и на 50 да станеш татко.
Та заживели дълго не е изключено, ама за щастливо... Не знам.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c7f82e722e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сливи ли имаш в устата да кажеш какво те притеснява?
Обясняваш така и така, няма как да има нещо сериозно и поживо поздраво. Ако пък тя търси несериозни забавления за някакво време, може да се възползваш, но това си е въпрос на лични ценности и морал от твоя страна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2d1cd79aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уж си на 34, уж зрял, а ще губиш времето напълно съзнателно на друго човешко същество заради твоя кеф? Това си е чист егоизъм. Ще спиш с нея, залъгваш, докато и се наситиш, и тогава- ами, сори, малка си за мен, не стават нещата.
Аз лично не бих използвала друг човек заради моя егоизъм. Това не е уважение, не е нищо. Просто примитивни инстинкти и начин на мислене. Хората на тия години имат връзки, деца, ти още мислиш как да губиш времето на хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d991bc1466
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И кое е ненормалното и за което трябва да ти е виновно? Пълнолетна е, харесала те е? Оплакваш ли се или се хвалиш? Моите родители имат 10 години разлика и никога не им е пречело. Аз с моя приятел имам 8 и се събрахме като бях на 19. Вече 3 години сме заедно и не съм му изневерявала. Наживяването е за курвите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 64c24dd8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 31, а приятелят ми на 46. Даже не си давам сметка за разликата в годините. Като си допадате какво от това на колко е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 52c33f84f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Какъв е проблемът, не разбирам?
Когато бях на 17, излизах с един на 29. С него ми е било най-хубаво. Беше нежен, мил, топъл с мен, излъчваше някаква приятна и притегателна енергия. От пръв поглед се влюбих. С него винаги ми беше спокойно, чувствах го много близък. Ноо с времето разбрах, че неговите чувства са били лъжа. Оказа се женен и с дете. Въпреки това, не можех дори да се разсърдя, толкова много го обичах. Той, обаче, много често се сърдеше за нещо, обикновено бяха или някакви нелепи глупости, или въобще не знаех за какво. Опитваше се да ме манипулира, все да става на неговото и като разбра, че няма да стане, се изпари.
Държа също да уточня, че не съм му била любовница и никога не ме е блазнила ролята на "втора цигулка". Минаха 6 години оттогава, но си спомням времето заедно с усмивка. Страшно много го обичах този човек въпреки всичко и пазя само хубавите спомени. Изключително добър човек е, душичка, но е курва и са му много слаби ангелите. Това му е слабото място.

В природата на мъжете е да харесват по-млади жени и в природата на жените е да харесват батковци. Така сме устроени, това е нормално, така трябва. Има информация в Интернет, може да прочетеш.

Не успях да намеря най-добрите статии, които съм чела по въпроса, но и тази дава някакви отговори. Ето линк: http://www.missbloom.bg/psiahologiaia/vrazkia-seks/zashto-mazhete-predpochitat-dosta-po-mladi-zheni/

Ще се радвам да върнеш някакъв отговор в коментарите.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 53fa233324
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тя е пълнолетна, така че всичко е наред от законна гледна точно, но напълно разбирам размислите ти и си прав. Вие сте на толкова различни етапи, че почти няма шанс между вас да се получи нещо сериозно и стойностно. И дори да стане, това би объркало нейния живот малко или много.
Не се дръж като дете, излез с нея и говорете на живо. Кажи ѝ всичко, което си написал тук на нас. Ще бъде много глупаво да започнеш да я избягваш или да се държиш странно/неприятно с нея. Просто кажи истината, взел си някакво решение вече и тя заслужава да знае.

Номер 7, беше ми много приятно да прочета коментара ти!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 737546f13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не си го причинявай, това че някаква си вечер си си пийнал и позабавлявал, не значи че това трябва да диктува бъдещето ти, както на теб, така и на момичето. Тя едва ли осъзнава и половината от нещата, които са ти описали по-горе като етапите в развитието на една жена и тн. Момичето се води по течението, както е нормално за възрастта й, а дори и да е по-сериозна за възрастта си, тя пак е на 20. Защо би си причинил това? За мен главно ти си жертвата в случая, защото ти е време за семейство и жена, която може да отгледа дете, да е едновременно с това съпруга и работеща, да мислите как да закупите жилище и създадете дом... ей такива неща.
Сексът си е секс, но има и други неща, в смисъл не разбирам как не го осъзнават някои хора на по 30 ? Всеки ден само секс ли правите, деца не искате ли да отглеждате, не знам.
Дали случайно ти не си съзрял достатъчно за своята си възраст?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cb1ac80ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Изобщо не си поставяй бариери и предрасъдъци! Момата е готова!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f666a5bf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Който казва, че 14 години е малка разлика е лъжец! Вие сте дори от различни поколения! Кажи, на момичето истината поне! Кажи и, че я искаш само за секс, не за сериозни отношения тя има право да знае! И ако приеме, няма проблем тогава! С разликата не се оправдавай! Много добре си личи, когато разговаряш с човек който е дооста по-малък от теб! Не понасям такива отношения, хората на твоите години преди са имали по 1-2 деца! Каквото и да си говорим, тя може да ти бъде дъщеря! Бъди поне честен с нея!

Жена -23

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: de3ee40277
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   13, правилно ли разбрах - излиза с мъж 12 години по-голям, женен с дете, не стигнахте до връзка изобщо, нито до интимен живот (щом не си била 2ра цигулка, така го разбирам) и в заключение питаш "Какъв е проблемът?" и проповядваш, че възрастта не е проблем, позовавайки се на този контретен опит, всъщност май на липсата на този опит?
Ти, сериозно ли?
Номер 7

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dcf1c4666a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не я лъжи, ако се чувстваш зле и нещата от към чувства станат по-дълбоки. Никой не печели, ако не си готов и просто се заиграваш за разнообразие, а реално може между вас да се получ
и нещо хубаво

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker