той гледа Live cam girls - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

той гледа Live cam girls
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2394 пъти
Здравейте...
Жена съм, почти преполовила 30те. Женена съм от година. Мъжът ми гледа live camgirls, не знам на бг как трябва да е... жени които са голи и правят разни сексуални изпълнения сами със себе си.
Не им пише, гледа ги. На мен и това ми стига да се ядосам, за писане да не говорим.Така... Нямам против порното, но това ми идва в повече. Дотолкова, че бих се развела. Губя уважение към този човек. Той знае, че знам че ги гледа и продължава.
Само си представете следната картинка. Примерно, аз съм в другата стая и готвя, а той гледа някаква жена на живо се разкрачила и не знам си какво. Вярно, това е "шоу" и има много посетители, но самия факт че е нещо което се предава на живо...за мен не е нормално.
Знам че след 30те за една жена става по-трудно сякаш да намери подходящ партньор. Но когато изгубя уважението си към някого, не се връща.
Какво мислите вие, и жените, и мъжете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 87f3cd0232
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не бих го понесла. Казваш, че нямаш против порното. Е, моят приятел гледа и аз не че съм съвсем против (все пак всички казват, че е нормално), но това не променя факта, че на мен ми е неприятно. Така, че може би не ме слушай. Все пак мисля, че трябва да му споделиш как това те кара да се чувстваш и да поговорите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6e84753354
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   И да му говориш, полза няма, ще продължи да го прави, щом се е пристрастил веднъж, то е като наркотиците. Най-много да го прави по-скрито.
На твое място ще му отговоря със същото- демонстративно ще си пускам порно с мъже с големи "тупалки", по-готини от него (може да не ти е приятно, но да си мисли, че ги харесваш), вместо да домакинстваш и да му обръщаш внимание. Ако се усети-добре, ако продължава и не му пука, го остави на виртуалните му "дружки".

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b1ab7c674
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Е, как се жените и търпите такива? Уж ти е мъж, а зяпа каки на живо като някой пубер. Този заслужава да си виси сам и зяпа екрана. Порното е едно нещо, ама това е даже по-обидно. Порното поне може да се гледа и от двамата, а това е само за пубери и извратени чичковци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7110496123
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   В някаква степен е нормално за мъжете. Мисля, че тези life cams, се заплащат. Но след като се чувстваш зле от това е хубаво да си поговорите.
На никоя жена, това не й е приятно. Гаранция.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8e4cc8a869
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Аз съм мъж, но вече започна да ми идва в повече от това как жените трябвало да приемат, че гледането на порно или подобни, било нашата природа. Да не можеш да контролираш нагона си, особено на тази възраст, си е чиста липса на воля и не те прави по-различен от животно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 35a491d511
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами когато имате дете ти ще го гледаш, а той в другата стая. Сега не можеш да го понася, а тогава съвсем. Не търпи нещо което не е Ок за теб. Не е нормално, а плаща ли за това?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0d286129c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Знам сега, че ще ме изядедете с парцалите и ще ми набиете 100 000 единички, ама плахо да попитам каква е разликата между това и порното, че по отношение на порното нямате нищо против, а относно това сте против? Извинете ме за глупавия въпорс, но ми е много любопитно и се надявам да получа адекватен отговор. На вас това ви се струва като едва ли не някакво общуване с жената ли, какво? Не гледам подобни камери, но от моята гл. т. ми изглежда, че жената не разбира мъжката сексуалност и си мисли, че той е като нея и прави секс само след някаква формана емоционална връзка и тълкува тези камери като такава, което при мъжете изобщо не е задължително. Но иначе съм съгласен, че за всяко нещо си има време и ако го прави постоянно и докато Вие готвите в съседната стая през деня, е малко плашещо, но не защото е камера, а защото се превръща в мания.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d0c6ec6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз се моля да не го хващам да гледа порно, пък ако видя такова нещо сигурно ще го наръгам с нож. Имах един бивш, който ме караше да гледаме такива живи порнота с други жени, но тогава бях още лапе и се дразнех, но като че ли не ми дремеше особено. За мен това е долно и няма да мога да го преглътна. Вместо да люби жена си, човека си гледа други жени това е толкова жаалко бахти боклука. И аз съм на 30 и те разбирам, че на тези години сме склонни да търпим и нетърпими неща от страх, че следващ няма да има или, ако има ще е подобен и шансовете ни са нищожни. Разбирам, но и така не става бе ти ще се по бъркаш кво е това, много се изнервих и ти съчувствам надявам се да този да престане или да му биеш шута.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d0c6ec6aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз се моля да не го хващам да гледа порно, пък ако видя такова нещо сигурно ще го наръгам с нож. Имах един бивш, който ме караше да гледаме такива живи порнота с други жени, но тогава бях още лапе и се дразнех, но като че ли не ми дремеше особено. За мен това е долно и няма да мога да го преглътна. Вместо да люби жена си, човека си гледа други жени това е толкова жаалко бахти боклука. И аз съм на 30 и те разбирам, че на тези години сме склонни да търпим и нетърпими неща от страх, че следващ няма да има или, ако има ще е подобен и шансовете ни са нищожни. Разбирам, но и така не става бе ти ще се по бъркаш кво е това, много се изнервих и ти съчувствам надявам се да този да престане или да му биеш шута.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a9ee973ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще използвам любимата фраза на много хора в такъв случай - какъвто си си го избрала! Никой не те кара да си с такъв!

Мъж съм и за мене това е абсолютно неприемливо. Това си е чиста емоционална изневяра. Т.е. в чувствата си този твоя въобще не е наясно със себе си и с партньорката си (т.е. ти). Следователно границата, която го спира, за да не ти изневери, е супер тънка.

Казваш, че си омъжена за него от година. Супер направо! В какво ли може да избие такова поведение за в бъдеще?

Какъвто си го избрала, такъв ще си го търпиш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 27dd0c13f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 7 прав си, просто лично за мен не е много приятно, докато тя приготвя вечерята в другата стая, той да гледа live girls cams и да си чати с тях. Първо е неуважително, второ глупаво, докато жена му е там. Разбирам да гледат и двамата и да са окей с това, но в случая на нея не ѝ е приятно, чувства се зле и е редно, поне да поговорят. Ясно, е че той няма да спре да го прави. Може би, трябва да обърнат внимание на общуването един с друг и секса в частност.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f1b2b3fc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лесно е...зарязваш готвенето на момента и сядаш пък ти да гледаш пичове из нета.
Как мислиш, как ще реагира мъжкарят- чекиджия?
Въпрос: защо ги траете такива, бре?!
Толкова малко ли уважавате себе си че, търпите който и да е неудачник от страх да не останете сами?!
Ами по- добре сама отколкото с такова нещо!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7740245933
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   "след 30те за една жена става по-трудно сякаш да намери подходящ партньор" - ами ти си се вързала на тези приказки още от подрастваща възраст и затова сега си в това положение.. с човек, който не те обича и цени реално и истински, а те ползва за домашна прислужница и колкото за пред социума да е със статус обвързан.. Виж какво ти казва 6.

Лошо е, че маса жени като теб от малки се връзвате на евтините манипулации, които нискокласните мъже и комплексари разпространяват с цел възможно повече жени да се пречупят емоционално, да са с наведена глава, лесни за заблуда, да не уважават себе си и като цял да търпят какви ли не издевателства над личността си..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bb3d7f8d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз мисля, че разликата с порното не е много голяма, но все пак на живо е "по-лично", случва се в момента и зрителят се кефи да знае, че мадамата прави точно това сега и пред него. Порно клипчето са го въртяли стотици хиляди, минало е през обработки, голяма част са режисирани и прочее. Лайв кем-а е по-естествен и рисков.
Иначе, авторке, разбирам те напълно и съм много приятно изненадана, че не са те нападали колко си задръстена, обсебваща и прочее, защото не изпадаш във възторг от това мъжът ти да гледа разни пичета, докато печеш кебапчета. За съжаление това е редовна практика при много мъже, която се поощрява от обществото и, до голяма степен, от разни парцалани, които се страхуват да не ги сметнат за ревниви и несигурни смотли. Порнографията е във всичко, заобикаля ни от реклами, тв, интернет, литература, музика, изкуство. Всичко се върти около задоволяването на нагона и прекрасно знаем до какви извращения се стрига, за да се случи това. Винаги сме си били такива, просто сега сме достатъчно напреднали технически и сме достатъчно освободени морално, за да покажем истинското си аз.
За да мине на камери (много, от които са заплатени), значи не му е достатъчно просто да си набие една веднъж седмично на първото клипче, което свари. Иде реч за по-сериозна ситуация. Изглежда като пристрастяване, което е идентично с алкохолизма и наркоманията. Кара го да се чувства добре, достъпно е, дамите са винаги различни, готини, правят по-откачени работи, няма битовизми и прочее. Какво да не му харесваш? Винаги съм намирала такава отдаденост към порнографското съдържание за много по-лошо от физическата изневяра. Едно, че се насърчава от всякакъв начин от обществото като невинно и "ми те мъжете са си такива, имат нужда", което води до това всякакви щуротии, които не намесват истинско пипане, да се възприемат като нормални, очаквани и съвсем в реда на нещата. Второ, че редовната реплика, ако конфронтираш някого за това е: "искаш да ти изневерява ли/по-добре ли е да ти изневерява? ! ". Демек иска нашият да топи чушката, ама така му се иска, но нее, той е толкова морален, изпълнен с ценности и любов, че просто ще седи и ще праска чикии, ще фантазира за азиатки, мулатки, едрогърди, тийнейджърки, докато не му падне пишката и не му спихне тъпият мозък. Ама сериозно ли? Поне отиди като нормален човек и забий някоя мацка, а не стой като мишка пред компа с капещи слюнки, но па горд, че не изневерява.

Вариантите са два: ако много държиш на този мъж, все пак намериш смисъл да си с него, се бори, помогни му. Без скандали, обвинения, мрънкане. Повечето мъже се затварят и крият "мръсните си тайни", защото е нещо лично и масово жените не се кефят на цялата тази работа. Но ако подходиш спокойно и с разбиране, определено ще имаш повече шансове за успех. Много е трудно, близко до невъзможното, но има лъч. Той трябва да осъзнае проблема. Не казваш как е сексуалният ви живот. Предпочита ли онлайн госпожиците пред секса с теб? Питай го защо е така, липсва ли му нещо. В много случаи проблемът не е в жената, а в навикът и причините, които изброих по-горе. Дай му някакво разумно време, в което да започне промяната (1-2 месеца) и виж какво ще стане. Но не го лигави и толерирай по никакъв друг начин, скандалите и разправиите ги зарежи. Ще започне да се крие и ще се озлоби, няма смисъл. Другият вариант, който аз предпочитам, защото вече ми е писнало от спрели онанисти и 30-годишни путкопоклонници, с които се разправям, откакто започнах да се занимавам с мъже (19 г. ), е така да му натриеш носа, че да те помни цял живот. Писах си с други мъже пред тях, смеех се, отменях срещи в последния момент, коментирах разни пичове с тях, с кого да изляза, този колко е секси и прочее. Гледах да ходя с други мъже на места, на които ще ме видят приятелите на мъжа ми, за да му снесат после. И изглеждах доволна, щастлива и желана. Нито съм искала да спя с тях, нито нищо, направих го от чиста злоба и проклетия. После ги зарязвах безцеремонно да си седят при терабайтите с порняк, да си се влюбват в разни актриси и да оглеждат всяка фуста, с която се разминат. Аман! Та, ако не си толкова отмъстителна, просто го остави. Щом сте женени само от година... не знам кога е започнало това, най-вероятно още преди да го познаваш, освен ако нещо във връзката ви не се е променило радикално.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 27dd0c13f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   5, 13- браво за коментарите. Мъжът ти е тъпак, който не проявява никакво уважение към теб. Да, тези чатове и камери са платени. Накрая да не си остане само с тях. Вместо да обърне вниемние на теб в този момент, той зяпа някакви платени момичета, които мастурбират пред камерата за пари. Не знам, как върви сексуалният ви живот, но задължително говорете по темата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 35a491d511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Моят мъж понякога ме оставя да гледам децата, а той отива да играе игри.
Преди брака не съм се замисляла за тези неща. Почти същото е.
Да казваш на мъж да не прави нещо, което му харесва не е ОК за него. Като имате деца ще си по-ядосана. Колко често е това?
иА защо не направи нещо полезно за дома ви. Жена си има, другите мат същите неща. А говорите ли по темата?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 27dd0c13f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 16, "чудесен" мъж си си намерила - той отива да играе игри, като типичен тийн, докато ти гледаш децата. Ходи играй игри и ти, и нека той гледа децата... Мисля, че би било справедливо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af4a663ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Аз съм мъж на 30 от София.

Сега аз също гледам такива Кам-Гърлс, реално така се казват няма по-добър термин на бг. Прави ми впечатление че доста от хората който коментират тук не са запознати с това какво преставлява точно, НО имат мнение по въпроса... Това е типично по български. Не знаем какво е, Но знаем да даваме съвети по темата и мнения който са базирани на предполагане, въображение и измислиците ни, не на реален опит.

Сега първо тези камери са безплатни за гледане Но има платени опции който много варират взависимост от сайта и момичето което гледаш и тя или сайта предлага.

Другото е че ти нямаш право да му казваш на мъжа си какво да прави. Ако не ти харесва го напускаш, но реално няма да го направиш защото всички знаем че никой не си търси 30 годишна разведена.


Жените на тези камери в повечето случей са доста хубави да не кажа пълни 10/10. Разбира се има и по грозни и фетиши изпълняват и тн. Шоутата варират. Аз съм по напред от мъжа ти защото даже си ги и записвам.

Като съм имал приятелки съм си ходел и на масажи, свирки, имал съм си любовници и съм си ги гледал камерите. Сега защо мъжа ти само гледа камерите- Много просто всеки мъж иска да е с някоя пълна 10/10 която да е супер разкрепостена в леглото но българките нито са толкова красиви колкото си мислят, нито са толкова разкрепостени. Реално много малко са тези който са красиви и разкрепостени и за да излизаш с такава ти трябват към 2-3 хиляди на месец да хвърляш по нея. Тоест за да си го позволиш ти трябва да вземаш над 5-6 хиляди за да покриваш твойте и нейните разходи, а реално не се знае и дали не трябва да са повече. Зависи колко неща имаш вече взети.... - примерно хубава кола и жилище....

С любовниците е същата работа- пари яко искат да се хвърлят по тях, много рядко можеш да минеш тънко- гллавно ако прекратиш нещата рано. Дори един масаж със свирка ти е 100-150 лв или с турска....

80 % ако не и 90 %от мъжете в България нямат тези пари за това само гледат.

Сега ако на теб ти е толкова голям проблем можеш да се стегнеш- фитнес диете, правилно хранене, ако нямаш цици има операции, дори има за вагинална реконструкция да те направи по тясна, ако кегел не работи за теб.

Но и двата знаем че нищо от това няма да направиш- Ти не искаш да положиш услия и да станеш единствена за мъжа си- ти искаш да получиш крайният резултат без да си се борила за него, е няма как да стане не си се родила моделка на виктория сикрет.

Има и нещо доста интерестно. Две мой приятелки искаха от мене да не гледам никакво порно. И двете пушеха и не ходеха на фитнес, бяха слаби, но не бяха фитнес мацки, За това им предложих да спрат цигарите и да почнат да тренират по 5 дни в седмицата както си трябва с диетите. Отказаха и 2 двете. Дума да не става. Не съм можел да ги променям, трябвало да ги приема такива, а реално те искаха да ме променят. Като това което аз им предложих дори щеше да им оправи здравето а не да се задъхват по време на секс като асматички.

Запомни едно никой не бяга от хубавото- за да си мечтае мъжа ти за други значи ти не ставаш- не е в него проблема. Спрете жените да бягате от отговорност и да прехвърляте вината на другите. Ако един травестит може да изглежда като мацка 10 от 10 нямаш оправдание да не можеш и ти да изглеждаш така. Ако не ми вярваш потърси в гугъл Valentina Sampaio и да това е мъж.

Задай си един въпрос от както сте с мъжа ти колко нови неща направихте за да разнообразите ежедневието? Анален? 3 ка с приятелка? играчки? косата и белиото сменят ли се за да може да се създате малко покачване на адреналина?? Или все си правим едно и също в 5 пози и се чудим зашо ли мъжа ни иска друго жени и не е щастлив хахахха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ace315f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Вие пък дето давате съвети как се била хванала с такъв, защото да не останела без мъж. Ами да хванала се е. Вижте другите теми как като пише жена на или след 30, че е сама се нахвърлят върху нея като диви зверове- ти къде спа, ти си много претенциозна, ти сега вече не можеш да избираш, теб ще те избират, хващай там някой, че последния влак. И после защо такива като авторката се били хванали с някакъв такъв и търпели за да не са сами. Даже помня, че имаше една тема преди на жена на 33 как казваше, че била сама и искала да създаде семейство. Е такова нахвърляне беше- ти къде си тръгнала, късно ти е вече, вече дори някакъв там най-пропаднали да хванеш го дръж. И това жена на 33 не на 103, дето си е още млада. Но няма значение, отдавана съм разбрала, че каквото и да сподели човек тук има една глутница дето за всичко ще го осъди. Критикари, които само искат да сринат човек.
До Авторката- И според мен това този да гледа тия жени е недопустимо. Това не е мъж на място. Знам че е трудно да кажеш на човек, който се е оженил преди 1 година напусни го, но аз лично натам бих се замислила. Вместо да е с теб и да ти обръща внимание, да гледа някакви к... и, които печелят пари от такива балъци като него за мен говори, че нещо не е както трябва във връзката ви. Но по принцип изглежда, че той си е такъв човек, което за мен също е доста показателно що за човек е. Направи това което мислиш за редно, като първо поговри с него и сподели че ти е неприятно. Ако няма промяна не си длъжна да търпиш неща, които не ти харесват. Най-малкото говори за неуважение към теб като към жена. Ти готви и чисти, аз тук ще се забавлявам с яките мацки. За мен това е огромно неуважение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 88b2ebfce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не искам да наливам масло в огъня, но... Ти да му готвиш, а той в това време да си гледа на живо тези неща? А би могъл да дойде и да си разиграете ваши сексуални игрички, докато готвиш! Да гледа порно, докато те няма - за много жени е неприятно, но как да е. Обаче да сте под един покрив, ти да му готвиш, а той в това време да прави това? Абсурд да го приема!
Ж

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fb18cf896a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Да, права си, че положението е по–сериозно от „стандартното“ порно. Гледа това, щото се усеща като по–лично.
Гледат го хора, които жадуват за истинска връзка с друго човешко същество. Самотни хора.

Моето предположение е, че не може да те види като К*рвата, а те вижда само като Мадоната (Майката).
Може да е нещо в теб (съдене, срамене на негови желания, негативност, слабо либидо, физич. непривлекателност, какво ли не ...), нещо в него (чувства се физич. непривлекателен, нахалстващ, нежелан, може да има проблеми/тревожности относно представянето си в леглото, да е „кастриран“ от четири пъти по–голямата ти заплата или кариерни/бизнес успехи, какво ли още не ...) или някаква комбинация и от двете.

Според мен трябва да проведете първия си искрен и личен разговор в живота... не да питате хора по нетЯ! Па барем почнете най–сетне да градите истинска връзка с тоя смел акт...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b4d0b32272
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Ми като си „мъж на 30 години от София“ започни да изкарваш по 6 хиляди и си хвани мацка „10 то 10“, номерче18.

Както повечето мъже не могат това и онова, така и повече жени не са такива и онакива. Ако си неспособен да правиш по 6 хиляди, но искаш жена до себе си, ще трябва да я приемаш такава каквато е, както тя приема, че не си от мъжете, които вадят по 6 хиляди.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ace315f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Абе номер 18 ти като си толкова печен защо не се стегнеш и да вземеш да забогатееш, че да си хванеш реална мацка 10/10 и да и даваш по 5000 на месец. Напъни се малко а не занимавай нормалните жени с претенциите си, а зад гърба им да зяпаш камери, че чак ги и записвал. Дано не попадам никога на толкова кух мъж като теб!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 45a3c9dbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   17 всеки има кусури, по принцип на мъжете им е много трудно постоянно да са с децата, оставям му ги когато съм на работа, през почивните дни.
18 ми за да трябва да хвърля пари по мадамата, явно няма с какво да я задържиш или предложиш. Звучи все едно ти си най-важният, а жените трябва да те боготворят и да са перфектни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fc831c99e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   18. Искрено се надявам да не попадам никога на такъв като теб. Дано икоято и да е свястна да не попада също.
Определено не разбираш от любов. Но както някои не са се родили модели на виктоя сикрет, така и някои като теб се раждат емоционално осакатени. Поне хващай жени, които също ходят на масажи с хепи енд, ходят с други мъже, че правят тройки и анален с тях. Така ще сте квит. И няма да си заблуди някое момиче с ценности.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: feccfdf3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Хора, стига, бе! Голяма работя, че гледал кам гърлс, кой знае какво станало! Стига да не типва, че тогава вече има проблем.
Аз съм жена, и също гледам. И, представете си, и готвя! Понякога даже, докато готвя, гледам. Мъжът ми знае, но това не му е никакъв проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af4a663ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Номер 18 съм, София, 30 години, мъж

Много ми е интерестно къде прочетохте че нямам този доход на месец? 2 коментара има с почни да изкараваш.... Защо смятате че вече не съм го направил? Понеже вие не го правите, значи не е възможно така ли? Интерестна логика... Дохода ми е няколко пъти над 6 000. По точно почти 18 000 на месец. Имам недвижимо имущество извън страната, което отдавам под наем на чуждестранни фирми. Плаща ми се в евро. Ако има някой живял извън българия знае как са наемите особенно на магазини извън страната.

Другото е че имам втори тип инвестиции който не ми носят месец доход, а с цел да бъдат продадени някой ден и когато стане и ако стане ми носят печалба. Една такава ми донесе 500 000 хиляди наскоро. Беше малък парцел купен преди години.

Така че не ме грижи мен, аз съм си добре. Другото което ме учудва е коментарите намери си една 10/10.... Защо да е една? защо да не са две или три и да си излизам с която ми е кеф когато ми е кеф?? Мислите ли че човек с моите финанси има проблеми с намирането на жена??? Или че трябва да се примиря само с една??

Най - малкото трябва да се усетите че имам пари щом знам колко харчи някоя яка путка в България... Иначе от къде бих знаел?

С риск да се повторя точно по български - не знаем нищо, но имаме мнение и коментираме, дори съм сигурен че ще има коментари да отстоявате позицията си - как в бг не можело някой да има такива пари и тн. - вече съм ги чувал всичките глупости който може да измислите.

Ком. 23
"Напъни се малко а не занимавай нормалните жени с претенциите си, а зад гърба им да зяпаш камери, че чак ги и записвал"

Нито съм казал че искам нормална жена, нито можеш да ми казваш какво да правя. Кой са нормалните жени който ги занимавам??? Авторката която е пуснала темата и иска мнения? Ти която си прочела коментара???

Авторка ако не иска мнения - да не пуска теми, Ти ако не искаш не ме слушай, не съм те задължил да четеш коментара ми или да го приемаш - Прави си каквото искаш.

Сега ще Ви помоля повече да не ми спамите. Ако не сте съгасни с нещо което съм написал, мислите по друг начин, супер драснете коментар, винаги се радвам да чуя друго мнение, НО Вие нямате мнение - вие имате предположения, който дори не са по темата свързани по никакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 140482a3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27, класа с пари не се купува, приятелю.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f5dace4eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   "Най - малкото трябва да се усетите че имам пари щом знам колко харчи някоя яка путка в България... Иначе от къде бих знаел? "

Щях да кажа, че от сестра ти, ама щото е 8-ми март днеска и няма да го кажа.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7e3fdfb9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   30 годишния богаташ, множественото число на "който" е "коИто"!!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0ccc03be7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   до 27: котенце, един човек с такива финансови възможности ще пише коментари, особено пък в такава тема, само ако е заплашен с пистолет :) :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ace315f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   До коментар 18/27
Виж какво си писал първо. Нали ти развиваш теории, че всички мъже искали 10/10 жена и не можели да си позволят затова заяпали камери. И че такива като авторката не могла да има претенции като не била 10/10. Ами ти защо зяпаш камери и ги записваш, като уж изкарваш толкова много пари и можеш да си позволиш да имаш реални такива? И защо си се хващал с обиковени жени, дето пушели и не ходели на фитнес. Ами хвани си 5 перфектни във всяко едно отношение и им плащай по 50 000 на месец като си толкова преуспял и не знам си какъв. Зяпа камери ама иначе изкарвал, иска ти се. И да аз лично познавам мъже, които изкарват пари, затова не твърдя, че не могат да се изкарат, но те не си губят времето с камери и простотии, а наистина в изкарването на пари. И не са толкова кухи като разсъждения като теб слава богу!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8344d97fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Защо според вас една хубава жена харчи много, има много красиви по улицата, но те са с нормални мъже. Друго е ако се гледа силиконова мацка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker