Имам връзка с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам връзка с женен мъж
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2938 пъти
Здравейте! От две години и половина имам връзка с женен мъж, който е 20 г по -голям от мен, аз също съм омъжена, но съпругът ми е в чужбина и от години не живеем заедно.

Винаги съм смятала, че тази връзка е временна, но се оказа, че и двамата много се обичаме, дори сме обмисляли варианта да заживеем заедно, аз съм готова на това, но той не. Казва ми, че му е много трудно да се разведе, защото синът му ще го намрази.

Колкото повече времето тече, осъзнавам, че това няма да се случи, а аз не искам връзката ни да продължава по този начин. Решила съм да я прекратя, но ми е много трудно, имам чувството, че ако го зарежа нищо вече няма да има значение в живота ми. Дайте ми съвет, как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 855e773a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не живееш с мъжа си, но нали семейството на любовника ти е тук? Позициите ви са много различни, а и той наистна няма да се разведе и синът му далеч не е единствената причина. А и мнозина ще кажат, че за любовта възрастта е без значение, но 20 години си е сериозна разлика. Мисля, че повече от сегашното ниво връзката ви няма да се развие.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f8bf775b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мечо Пух, наполовина си прав. Какво са 20 г. пред любовта? Ако е споделена тя, разбира се. Аз имам толкова с мъжа ми и просто нещата вървят чудесно. В неговото семейство това е нормално дори - има вече хора с 50 годишен брак.
Ако пък не искаш деца и семейство, къде ти е проблемът? С две думи - всичко зависи от теб, от плановете ти и от това, как искаш да живееш. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 346aa47372
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Скъпа аз бях 6 години любовница и слушах същото оправдание сега не мога дъщеря ми учи, има бал ще ме намрази и т. н. и в един момент осъзнах, че аз съм само удошник за неговите проблеми с жена му. Както №2 е писала дадох си срок от 1 месец или той се развежда или аз го зарязвам. След 1 седмица той вече имаше нова любов на която обещаваше същите неща като на мен. Знаеш ли че до ден днешен той не се е развел дъщеря му вече е омъжена. Затова моят съвет е да го зарязваш и да си гледаш твоя живот не ти трябва такъв манипулатор. Пък и помисли на всички семейни празници той е със семейството си, а ти не се вписваш никъде????

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f8bf775b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, много гадно, надявам се да не се е провалил целият ти живот заради тези 6 г.
Затова е важно и авторката да ни сподели тя на каква възраст е и какви са ? плановете за живота, ако иска адекватен съвет. Едно е да си с женен и да не искаш ти самата например сейство, едно е да си на 19, съвсем друго на 29, 39, 40...
Авторката определено трябва да си постави обаче граница - може да не е месец, но такава трябва да има, защото годинките се търкалят, а жененият си остава женен - по принцип дори сте добре за брака му! Колкото и абсурдно да е, някои мъже така успяват да запазят браковете си, на гърба на такива дами като авторката!!! (дежурното оправдание са дечицата, защото като жена не можеш да кажеш - еби им майката, все едно, тук ТРЯБВА ДА ИМАШ РАЗБИРАНЕ и съчувствие, друго оправдание са разни материални работи, дълъг развод, но никога няма да си каже истината - мила, просто си ми е удобно да съм си женен, ти си ми отдушник! )

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d3723e8f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никой няма да го намрази, това са оправдания. Ако един мъж наистина иска да е с теб, нищо не може да го спре. Постави въпроса директно, ако се оправдава и увърта, намери си друг. Няма смисъл да го чакаш и да те боли. Постави срок от 1 месец и ако не е при теб, просто го разкарай да си ходи при жена му. Няма какво да го обмисляш, ако не е с теб, да си стои при нея.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2a80d107d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 4, а жените хващащи се с женени мъже са невинни така ли? Толкова ли им пречи още в началото като разберат, че е женен да прекратят всичко в зародиш?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bf8fbbc1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 35 години съм и имам дете на 9 г.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 72e8d76615
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кръшкачите си умират за такива като теб - женени, мъжът в чужбина, зажаднели за секс и смятат, че няма да му създаваш проблеми. Ето, номер 3 ти е разказала тяхната тактика. Ах, този е с номера "детето ще ме намрази". Ако се разведе, хич няма да се сеща за това дете. Не че сега се сеща. Щеше да е с него, а не с тебе. Но е с егоистичния си гъз, което мноооого си го устройва. Иска и онази работа до края и душата в рая. Ами дай му го. Пък пиши, колко те е разигравал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker