От 2г се харесваме,но нищо не става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От 2г се харесваме,но нищо не става...
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2319 пъти
Здравейте мили хора :) Доста съм отчаяна и към кого ли не се обръщам вече... Аз съм едно дърто магаре 25годишно момиче, което е влюбено загубено по едно момче което е на 35г... Та историята е такава - колеги сме, работим заедно вече 2години. Още първия път като го видях усетих нещо което до сега не съм, не знам всичко беше много странно. Показвал ми е по всякакви начини че ме харесва, комплименти и закачки постоянно като се засичаме на работа, ноо нищо повече. След това си тръгва и на другия ден същото. Той е малко вълк единак обича да е сам и обича спокойствието. Харесва ми това в него че не се интересува от други момичета и държанието му е такова единствено към мен. Когато се доближа до него просто усещам как се напряга, става като дърво и не смее да помръдне.. Облягам се на рамото му-не мърда и не говори, сядам на крака му-не мърда и не говори... просто усещам че е в огромно напрежение в такива ситуации и много често се случва когато останем само двамата да има неловко напрежение и да не си говорим... Той самия дори ми е казвал че има такова напрежение между нас, което значи че усеща същото което и аз.. Просто до ден днешен се харесваме, но никой нищо не прави.... Писала съм му 2пъти, но сме си писали не повече от 3-4 реда и край... Забелязвала съм че ми гледа сторита в инстаграм сутрин директно като се събуди (Към 5-6 сутринта) или щом си тръгне от работа след като сме били заедно(Тръгва си и след няма и 5мин ми излиза в листа че ги е гледал)... Другото което ми прави впечатление че аз съм единствения човек от тези които следва, на които не е харесал нито една снимка. Буквално на всеки един лайква всичко, но на мен никога нищо и го приемам малко за лично отношение.... Вече наистина ми идва много всичко което преживявам, мисля от сутрин до вечер за него, сънувам го, пълня главата на всички от обкръжението ми за него и наистина не знам какво да правя... Имам чувството че го е страх да си разкрие чувствата... Единственото по-голямо нещо което е правил към мен, е това че бяхме на парти заедно, той беше много пиян и ме дърпаше силно към него, усетих че искаше да ме целуне, но отново нищо не стана. Просто имам чувството че всичко е против нас и не се получава и не се получава.... В доста труден период съм покрай него и буквално ми идва да напусна работа и да не го виждам повече...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 171617c338
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не виждаш ли че тоя лигльо само те разиграва? Щом искаш си губи времето и още 2 години ако щеш. Това е напълно безмислено и да, най-добре си намери друга работа и повече не го виждай тоя, като не знае кво иска да си гледа работата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ec57789e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Девствен е и се притеснява

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 55d813e88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Момче на 35, това е смешно... Ако имаше чувства към теб, изобщо нямаше да ги крие две години, още повече като вижда, че сама му се предлагаш, тикаш му се в ръцете, сядаш му на колената и т.н. Щом за две години няма развитие на нещата е губене на време, според мен. Пиянското изпълнение не го коментирам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 968b2e1827
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Като той е пасивен, бъди ти активна. Ако си сигурна, че те харесва, просто отиди и го целуни. Аз така известно време се виждах с едно момче, около месец сигурно, и той ме ухажваше, но нищо не предприемаше и на раздяла го целунах съвсем неочаквано. Така започна нашата връзка. А това "момче" на 35 или е много притеснителен мъж или има нещо, което крие. Внимавай да не се окаже женен или нещо такова. Проучи го и ако няма червени флагове, действай.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 159b777130
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От написаното личи ,че се харесвате.Да,не смее да се разкрива,може да счита,че разликата ви е голяма. Поеми инициатиивата и говори с него открито, вероятно първо ще се дръпне,но определно ще приеме казаното много приятно. Трябва все някоя жена да го научи да изразява емоции към хората които харесва по открито.Действай, и не, не правиш грешка, ще придобиеш повче опит. Всички сме хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b23e8b7e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Харесва те 100% не ги слушай другите че те разиграва и тем подобни, и аз същото правя към едно момиче и също я харесвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 95111387b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   А на тебе не ти мина през акъла, че има възможност ти да го целунеш. Проблемът на жените е, че винаги чакат мъжа да направи първата крачка, а за една връзка трябват двама. Няма да те изяде, ако ти действаш първа. Той може и да има някакво съображения, които ти не знаеш или някакви причини, които го възпират да бъде категоричен, но ти явно нямаш и си готова за връзка с него, обаче не правиш нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3d231d4142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Радвай се... ако бях аз, да съм ти разбил джигера, да не знаеш къде се намираш, да си вкараш филмите и да си разбиеш животеца.
Така на мирна главица си потръпвайте като тийнеджърчета, няма лошо.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 171617c338
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този "Братан" е много дразнещ. Само се прави на интересен тук, то анонимно всеки е голям играч...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 217ea1b559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   АВТОРКАТА:

Като цяло не знам дали не е само в моята глава това харесване, дава ми доста двузначни сигнали... Например няма няма и получа въпрос “Къде беше снощи? Ии с кой беше там? (смеейки се), след малко отивам към него той бяга на някъде... Не ми казва по име, казва ми “Любов, еди какво си, любов еди що си”, след малко си тръгва и даже и чао не казва.. Случвало се е и да ме “сватосва” с негови приятели.. На другия ден идва и ми казва “Сънувах те”.... Като цяло е леко сбъркан, и не мога дори да го разбера аз самата... Ако си разкрия чувствата и той ми каже че няма такова нещо, ще е кофти после в работата понеже сме всеки ден заедно ииии не знам вече трудно ми е...

П. С Благодаря на всички за разбирането и за коментарите!
Бъдете здрави <3

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f765dd4ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   По историята ти личи че се харесвате, но май го е шубе или не знае какво иска. Ама “момче” на 35 така да действа малко странно.... Обикновенно МЪЖЕТЕ на тази възраст знаят какво искат :) Пробвай да му намекнеш поне че искаш нещо повече!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ffc0bd185c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, авторке,
Какво е развитието на отношенията ви с колегата? Престраши ли се да ти разкрие чувствата си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker