Зодии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Зодии
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1367 пъти
Хей, хора! По принцип не вярвам много в зодиите, но започнах да се занимавам с едно момиче, което има голям интерес в тази насока. Поиска да се поинтересувам от кои зодии са най-подходящите момичета за мен – аз съм зодия лъв. Каза, че иска да ми направи някаква изненада като игра със загадки и това е част от нея.
Четох в Интернет, че имало различия в съвместимостта за жени и за мъже, но пише и много други различни неща и не знам на кое от всичко да вярвам. Има ли някой, който разбира от тези неща и може да ми разясни от кои зодии са подходящите момичета за мен? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 14b2aa8e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Аз съм Овен. И съм най-съмвестима с Лъв. Лъвът си е съвместим с Овена. Всичко, което пише за зодиите, е вярно и правилно Влез в " Натална карта", и я попълни - ще ти излезят всички работи за бъдещето и миналото, и то абсолютно точни. Една приятелка, която се занимава със зодии, ми я изпрати. Забелязала съм, че зодиите съвпадат с определени черти от характера. Лично аз съм много предубедена спрямо хора от зодиите: Риби, Стрелец, Скорпион, Рак и Телец - без да искам да обиждам който и да е.

sweety angel

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f763176df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Аз съм Скорпион, добре се разбирам с хората от следните зодии: Везни, Близнаци, Телец, Рак

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 266d0e336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напиши си цялата натална карта. Тоест провери я. Само зодиите (слънчевите знаци) не стигат за достоверна информация. Но като цяло съм скептик и не си избирам гаджетата по зодии, би било смешно. Аз съм момиче Стрелец и не харесвам нито Лъв, нито Овен за повече от приятели, защото не харесвам хора, които ме командват и ограничават свободата. Така че явно със зодиите до тук. Дългогодишното ми гадже е Дева и той си мрънка и критикува, но като цяло е кротък, не е ревнив, идеалист е. Допадаме си. Това е, че трудно го навивам за пътешествия, ако може все в нас ще върши нещо, домошар е. Според зодиака сме лоша комбинация, квадратура (много спорове значи, както и опозиция). Ама сме си супер. Голям скандал не помня за 4-та година да сме имали.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9e23376e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз живея с лъв и много се занимавам с астрология напоследък. И аз не вярвах в астрологията, ама се разрових и поне лично за мен 95% от нещата са верни. Колкото знам зодия лъв са съвместими с овен, стрелец, близнаци и везни. Тя коя зодия е? Както казва номер 1, погледни си наталната карта. Астрологията е повече от "коя зодия съм", защото аз лично съм зодия овен и въобще не съм агресивна, даже противоположното. Но после си направих проучване и разбрах че асцендентът ми е рак и това обяснява много(раците са спокойни, чувствителни и емоционално манипулативни хора). Затова и двамата трябва да си знаете точно часът на раждане.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ad0b1a82b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Татко ми е лъв, а майка ми, с която са разведени е стрелец :D

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cc5ed390e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ще кажа същото като останалите - провери си наталната карта. Ти си повече неща от зодията си(слънчевия си знак). Специално за връзки се гледат луната, венера и седми дом. Ще ти дам кратки разяснения.

Ако луната или венерата ти са в огнен знак (овен, лъв, стрелец), то си най-съвместим с човек, който има луна или венера във въздушен знак (близнаци, везни или водолей)

Ако луната или венерата ти са във въздушен знак (близнаци, везни, водолей), си най-съвместим с човек, който има луна или венера в огнен знак (овен, лъв, стелец)

Ако луната или венерата ти са в земен знак (телец, дева или козирог), си най-съвместим с човек, който има луна или венера във воден знак(рак, скорпион, риби).

Или ако луната или венерата ти са във воден знак (рак, скорпион, риби), си най-добре със земните.

Разрови се малко и ще разбереш много неща. Също виж кой знак ти лежи в седми дом, също говори много

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4ccf8659ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм Близнаци, жена ми е Овен. От десет години сме заедно като сме официално семейство от пет. Супер сме си, обичаме се все едно вчера сме се оженили. Имаме три лъвчета и две близначета и нямаме никакво намерение да спираме дотук ( хората откачат като чуят това но пък на нас на не дреме, поне няма да ни е скучно като пораснат разбойниците ). Тъста също е Близнак, тъщата е Стрелец. Няма такава двойка като тях. Заедно са от 13 годишни а иначе се познават от деца ( израстнали са къща до къща ). И до днес са неразделни и се обичат до припадък ( тъща ми съм я видял един единствен път да плаче и това е когато тъста влезе в болница и никога досега не съм виждал или чувал човек да плаче така като нея тогава, а тъща ми не е човек със слаби нерви, накратко : страшно беше ). От друга страна майка ми и баща ми са разведени ( той Лъв, тя Рак ). От майка ми знам че макар тя да го е обичала, не са имали никаква съвместимост ( разведени са заради системен тормоз и изневери от негова страна, след развода съм го виждал веднъж когато съм бил на 8, сега съм на 32 ). Което прави мен и жена ми единствената успешна връзка в двата рода, която не е между противоположни знаци ( всички баби, дядовци, прабаби и прадядовци, тъста и тъщата и сестрите им ( по две и на двамата ), както и трите ми лели са такива и все с успешни и щастливи бракове ).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker