За педофилите в България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За педофилите в България
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 4318 пъти
Масово виждам някакви 25-30 годишни мъже да се хващат с 15-16 годишни момичета, според вас това ок ли е?! Защо родителите на въпросното момиче не предприемат нищо, или още по-важното с кой акъл си хващаш толкова малко? Та то е още недоразвито умствено и физически, още по-малко пък емоционално... Разбирам, че възрастта няма значение, но поне да са пълнолетни. И започнах да го срещам супер често, което ме ядосва, защото просто не ми изглежда правилно да се хвана с някоя в 9 клас. Какво по дяволите можем да си говорим? за домашните и уроците ли? и тия момчета толкова ли никоя на тяхната възраст не се намира да им върже! Имах един познат на 35 е вече, последно го засичах 2016та и ми се 'хвалеше' как си падат по него само малки, на по 15-16?! Буквално се хвалеше, а според мен си е за срам щом жените над 30 не те взимат насериозно. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5a78f36456
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   За малките момиченца е яко да имат батко за гадже, който хем ги учи в секса, хем ги спонсорира финансово.
За батковците- никоя на сходна възраст не ги огрява. То ще иска от него кола, жилище, брак, деца, но най-вече сериозност и обвързване. А това кара мъжа да изпадне в ужас и затова търси дребна. Едно е да купува подаръчета, друго е да го караш да ти стане мъж и деца да гледате.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d04867b75b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Преди петнайсетина години депутатите свалиха възрастта за
наказание за правене на секс с деца от 16 годишна възраст на 14 годишна възраст. Така че това да ходят с 15 годишни е законно. Зрелите мъже търсят млади момичета, защото са пълни с енергия, наивни и неопитни и могат лесно да ги манипулират. И няма обвързване.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1e7fc94a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Едно приятелче на 25 се събра с една 16 годишна (вече е на 17), че и от друг град, запознали се в кънтър страйка хахаха, ходи при техните и така нататък, още не са се събрали, глупакът сега ще отиде в София заврян зет и се сещате, че няма да му се получи, зависи какво си готов да търпиш де.

Такива момичета не ме привличат (на 28 съм), а като си отворят устата да кажат нещо и като почнат да разбират много от живота и е голямо шоу, идва ми да ги накажа прави до стената, а не да спя с тях.

Един дърт авер го обясни така "тия дето търсят девствени и малки ги е страх, че ще са имали по-добри е*ачи от тях преди това, разликата в опита между 1 и 2 бройки е 100 процента", не съм се замислял за нещата от тоя ъгъл.

Друг ъгъл е, че девствена жена е по-малко вероятно да изневери от опитна - това мисля, че всички се досещате, че е пълна простотия, даже е по-вероятно обратното - в един момент да си каже "олелеее аз цял живот с една пишка ли ще живея" ахахах, но във всеки случай това е грешно. Има жени, които не могат да са с един мъж, но те си признават, останалите са руска рулетка.

Гледах едно предаване за "градът на педофилите", мисля че във флорида, изолирали са се сами в едно село, жителите са само педофили, защото знаят какво представляват и не искат да вредят на обществото, което все пак е похвално. Там един учен говори, правил е ЯМР на мозъците на педофилите, и се оказва, че при вида на снимки на малки деца в мозъка им се активира зона асоциирана със сексуално влечение, а зоната свързана с родителските инстинкти просто я няма.


Тия със 16-17 годишните приятелки не вярвам да са точно такива, ама все пак нещо ми е анти конти. Аз лично обичам какички :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6681caf639
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На същото мнение съм. И дори такива като твоят познат не си дават сметка колко смешно и жалко звучат "хвалбите" им.
И аз имам познат който се похвали как на 27 г е имал връзка с 15 г момиче, големият плюс в неговите очи освен че, малка беше и че, момичето било модел.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3f73dcc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Ами всеки си има някакви предпочитания. Трябва ли да плюем всичко, което не го разираме. Някои предпочитат връстнички, други по-млади, трети по-възрастни. Трябва ли всички да сме еднакви? Може да има травми от тийнеджърските години, може просто визаулно да му харесват, наречете го инфантлиен, ако искате, но факт - всеки поради една или друга причина има различни предпочитания.

Да ходиш с някоя на годините на майка си пък много ли е хубаво? А и да не мислиш, че 30-годишните пък си нямат и те недостатъци? Всяка втора е минала 150 кура само в тоалетната на дискотеката и търси някой балък, до който все още не са стигнали слуховете, пред когото да се прави на образцова съпруга и примерна майка. За всеки влак си има пътници, както се казва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4fa9e71895
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Според мен желанието на някои мъже да бъдат в подобни взаимоотношения с младо момиче се дължат по-скоро на лични несигурности и убеждения. Говоря само от гледна точка на това, което съм съумяла да видя през годините, разбира се.

Мъже на по 20 години, влизащи в този тип обвързаност с 5-6 години по-малка от тях, ми се струват по-скоро притеснителни, несигурни и смятащи, че не биха могли да бъдат конкурентен партньор на жени на тяхната възраст. По-простичко казано – не смятат, че имат какво да предложат на 23-годишна жена например. Обикновено именно заради това подхождам по-скептично, когато чуя от мъж, че е имал връзки единствено с гимназистки – вероятно едно момиче на 15 години не би знаело от какво има нужда, какво изисква, главно се търси някаква форма на близост: просто да се усети какво е да бъдеш във връзка. Следователно, „батковците“ в този случай се чувстват сякаш наистина нямат конкретни отговорности, момичето няма очаквания от тях, няма и разочарование. Могат да правят, каквото си пожелаят, без да получат конкретна реакция или обратна връзка. Никакви задължения. Сами разбираме обаче, че с годините критериите и изискванията към партньора най-често се увеличават на база личния опит и социалния натиск – жените започваме да търсим сигурност, уважение, отношение, искаме да градим сериозно с цел създаване на семейство. По-гордите и успели си знаят напълно какво заслужават и 23-годишен, излизал досега с 15-годишна, едва ли би могъл да им го осигури. Подсъзнателно подобни мъже наистина са наясно с това твърдение и заради това отиват към по-лесното.

Имам опит с подобен случай – човекът вече студент пред завършване, а беше излизал преди мен най-вече с осмокласнички и седмокласнички (или по-скоро единствено, но не съм напълно сигурна). Първоначално доста се учудих, но не обърнах внимание. Влизайки във връзка с него обаче, осъзнах защо ситуацията му е била такава – просто не притежаваше качествата, с които да задържи по-зрял и самоуверен човек, градящ вече и себе си, и живота си. Беше му изключително приятно да заема ролята, в която е единствено прав, не изслушваше, мнението му беше закон и определено бе свикнал да бъде възприеман като авторитет (лесно му се е получавало с малките, предполагам). Не възприемаше различията в мен и очевидно имаше желанието да му се кланям. Не му се получи де. Не притежаваше елементарно ниво на възпитание – за рожден ден едно цвете не би дал. Нищо не се случваше с него, никакво развитие – майка му и баща му го издържаха, нямаше нито един работен ден за разлика от мен. Лесно започна да изпада в кризи и да ме „подкопава“, виждайки, че аз съм доста амбициозна и сравнително успешна за възрастта си. Откровено казано – куцаха му много аспекти от личността. Искаше да е „повече“, но няма как да бъде „повече“ освен ако не свали летвата и не се насочи към младо момиче. Точно това е нагледен личен пример, чрез който да илюстрирам какво имам предвид с написаното по-горе – такива мъже просто не са пригодени за адекватна връзка и добре го усещат.

Ж21

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 091ff46926
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Е то едно от най-популярните търсения в порнхъб е точно тийн. Няма какво да се лъжем - много мъже не биха върнали някоя на 16... просто ги спира стигмата и някакъв наложен модел на поведение. Да си говорим честно - основното качество на жената е да е "свежичка и хубавка" респективно млада. Отвсякъде ни се набива опъната кожа, младолико излъчване, всякакви процедури за красота, които да забавят стареенето. Основният потребител на тия услуги са жените. Ако не изглеждаш добре, си второ качество човек, това е положението. Ние тука може да се пенявим колко е повърхностно, ама реалността нас не ни пита. За красивите животът е много по-лесен.
Преди година в компанията ни се появи едно девойче 10-11 клас, стройна, хубава, отракана, моделка в столична агенция. Държи се сякаш всички ѝ дължат по 5 лева, води много по-големи мъже за носа и хич не ѝ дреме. Дали не настъпиха тежки брожения, скандали и разправии сред левентите? И не искаха само да я ебат, искаха си я за гадже. Толкова унизително поведение от страна човек скоро не бях виждала - подрипване, капещи лиги, влачене по корем само и само да ѝ привлекат вниманието. Може да ни се струва гнусно и низко, ама душата си сака... колко било аморално и смешно, няма никакво значение. Това е масовият случай. Защо Лолита е толкова популярен роман?
Всички знаем стигмата за жената над 35 - покрива се с люспи и не трябва да се подава от пещерата си, за да не омърсява околната среда. Този модел на мислене се практикува от столетия и е изконно заседнал в съзнанието на голяма част от хората. Дори такива, които са по-освободени и инакомислещи. Колкото и да си силен и упорит, когато навсякъде ти се обяснява, че старостта е порок, малко или много се пречупваш. Това пречупване може да изразява и при двата пола по много начини - липса на самочувствие, стремеж към по-млада половинка и т.н. Такова ни е обществото.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 537f5ebbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Автор: 5, извърташ ми думите, много моля! Ок е да си падаш по младички,но не и по МАЛОЛЕТНИ и НЕПЪЛНОЛЕТНИ.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 537f5ebbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   В цивилизованите държави, а нашата не е от тях, това се нарича grooming. Баламосваш и манипулираш някое 15 годишно с проблеми в семейството или недостатъчно внимание от бащата, за да може да я имаш сексуално и всякак. За да може после когато те хванат тя да каже, че си го е искала и проблем няма.
А реалността е друга, проблем ИМА и то не малък. Никога не бих възприела мъж насериозно, който изпитва сексуални влечения към малки момичета. Повръща ми се от такива, та то на 15 е още дете и трябва да си гледа уроците и хобитата. На тая възраст изобщо не е и ок да правят секс, чисто от гледна точка на развитие, а ако са решили поне да е с някой близо до тяхната възраст, а не с 20 годишен. А пък недорасляците, които зарибяват малки са си за затвора. Потенциални педофили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d2583fd6d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Разбирам, че възрастта няма значение"

Има. При това бая. Когато бях на 25, аз вече не се чувствах удобно покрай 18-годишните. Станеш ли на 30-40, разликите от 5-10 години почват да избледняват, но в тези моменти ония са още дечковци. Единственото обяснение ми е, че тогава момичетата са отскоро в пубертет и покрай достъпа до толкова козметика и спорт, те просто изглеждат добре. Момичетата на тази възраст и в моя клас бяха красиви, но това е всичко. Манталитетът още е на дете. И това, колкото и красота да имат, е крайно отблъскващо за някой по-голям.

Тези, които ти споменаваш са... педовци. Гнусно е.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4d21ff4919
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Живея до едно училище и всеки ден виждам 13-14-15 момичета с вид, поведение и речник на малолетни проститутки. Пушенето и кенчетата бира и енергийни напитки, са най- обикновеното нещо. В много случаи се държат по-нахално и разюздано от момчетата. Никак не ми правят впечатление на чак толкова наивни и неопитни. .

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e2d8b28186
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мислех че само аз в тая държава мисля така. Много ме дразнят съучениците ми които излизат с батковци. Един път една съученичка миналата година викаше че най-големият и бивш беше на 25 когато са били заедно(бяхме на 15/16). И много са такива. Имах една съученичка която е с приятелят си от години и са заедно от както тя е на 13 а той на 19. Аз лично съм почти на 17(знам че съм момиче) но не си падам по някакви лапета, нищо че си падам по някакви които са 20 години по-големи от мен, но знам че ако си намеря такъв партньор ще съм просто жертва на педофилия. Не ги разбирам тези момичета, не го ли осъзнават?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2a6d1d8baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ходят с малки защото с големите не им върви.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8a982bed66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Какво толкова, всеки харесва крехко агнешко. Щом и двете страни са ок не виждам проблем. Ти май само стоиш стоиш и току изровиш някоя темичка ей така "пентру спорт" дето се вика.
Аре спретни една темичка за копрофилите-едно модно и малко познато удоволствие.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5d110ae610
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Аз не харесвам лелките над 25... миришат ми и вече са с увиснали гърди...

много е отвратително...


М19.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 010c8341b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   По смисъла на закона не са педофили. А и, ако погледнем исторически, още в някои античните общества момичетата са навършвали ПЪЛНОЛЕТИЕ на 12 години. През годините това продължава, момичета са женени и раждали на по 14-15-16 години във всички държави, включително и в най-развитите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 776fd7bc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Нормално. Кой бяга от хубавото? Младото си е младо.

8, за какви малолетни става въпрос? Сам казваш, че говориш за 15-16 годишни. Те са непълнолетни и закона е ОК с това. Останалото е лично виждане, щом закона е спазен. На теб може да ти изглежда извратено, на други не. Ако става въпрос, и на мен ми е странно садо-мазо, тройки и тем подобни изпълнения, но някои явно са ОК с това и никой не ме пита аз какво мисля. Щом закона е спасен и се извършва по волята на участниците, другите могат само да имат мнение, но до там.

Между другото само до преди няколко десетилетия нашите баби масово са се омъжвали на 16-18, че и деца са раждали тогава. Да, тогава времената са били други, но това е било, само защото не са учили като сега до 25. И то като имаш предвид, че тогава са узрявали физически по-късно заради акселерацията.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2a5e40b5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Като чета някои хора в тази тема и си представям следната защита на некрофилията да речем /просто се замислих какво още може да се "защити" в тукашен стил/: "И какво толкова е станало? Някои мъже обичат опитни жени, а тези са видели всичко възможно, даже и смъртта им е ясна. Не ги боли глава, не говорят повече от мен, не бягат. Не изневеряват /поне не доброволно/. Пък и е по взаимно съгласие - не съм чул да се жалва." Найс, а?

Агнешко искали... Агнешко или не, мъжът гледа човека отсреща. Ако те интересува само колко е млада, ти си /без извинение/ ебач. Не мъж, а ебач! Но това го може всяко улично куче, та с какво точно го превъзхождате, милички? Защо да е с вас вместо с кучето? А може и с кон! Ама ще кажете, че било зоофилия! Както чухме по-горе законът няма против да разрешава разни ексцентричности, така че колко му е и това бързо-бързо да бъде променено? Депутатите ни вероятно са навити на някоя козичка... Или ще се навият каквито са кочове!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 776fd7bc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Лелките май се обидиха,съдейки по звездите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 776fd7bc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   В България при толкова много хора с едипов комплекс, живееши с мама до 40, е нормално да клатиш наборките на майка си, но не и млади момичета. Тук съм виждал да се казва евала на хора, спали с майките си, със сестрите си, братовчедка си, със свекърва си. Всичко се толерира, дори и най-големите изввращения и кръвосмешения, обаче с 16 годишна не може, извратено, ама да ебеш майка си и сестра си може. Не мога да си обясня това отношение към връзка непълнолетно момиче, което си е законно, при положение че се толерират много по-големи извращения.

Обяснете ми моля защо е по-морално да спиш с майка си, отколкото с момиче на 16. Аз си го обяснявам с едиповия комплекс в невиждани размери и с това, че лелките се обиждат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ae387f1cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   "Какво по дяволите можем да си говорим? за домашните и уроците ли? "

Игнорирайки всичко останало настрана, що за умствено изостанал индивди трябва да си, да си говориш за домашни и уроци с други хора, когато си в 9-ти клас, без да имаш други теми за разговор? Серозно!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 390bf81d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Всеки нормален, адекватен, психично здрав мъж харесва агнешко. Всички, които имат друго мнение са болни откачалници.

Природата си ни е дала: 20 годишен с 15 годишна и 30 годишен с 25 годишна, може и по-малка. Жените се развиват по-рано от мъжете, тази разлика в цифри е около 4 години. Който не харесва агнешко е болен мозък. Миризма на младо, стегнат полов орган, гладка и нежна кожа, нежна натура, обноски, маниери, енергия, откровеност, спонтанност... Всичко това са типично младежки черти.

Между другото, авторе, много си невеж. Малолетните са под 14, не под 18. Има ли 14, може да си прави колкото иска секс, с когото поиска. Преди да цитираш закона, го прочети, смешен и жалък си с твоята въображаема педофилия. Подозирам, че си самотна лелка, завиждаща на младите момичета за многото обожатели и вниманието.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1e7fc94a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Тц, тия дето приказвате за 16 годишни сигурно нямате 20 още, веднъж да ви падне една 35 годишна кака и няма да погледнете малките повече. От акъл, до култура, до секс, всичко е на ниво :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a3f73dcc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Авторке, първо говориш за 15-16 годишни и педофилия, после в коментарите за малолетни. Явно или се опитваш да изманипулираш нещата, или не си наясно, затова обяснявам.

Първо - малолетно е лице, което няма навършени 14 г. От 14 до 18 са непълнолетни, а при навършването на 18, се водят пълнолетни. Закона разрешава правенето на секс пълнолетни и непълнолетни, т.е. ако едно лице е навършило 14, от законова гл. т. няма проблеми. От там нататък вече си има мнение.

Второ - това не е педофилия и масово тази дума се употребява неправилно. Педофилията е влечение към деца, да речем под 12. И да, това наистина е отвратително. Влечението към 15-18 годишни се нарича хебефилия и често се демонизира незаслужено. Знам, че на вас ви се вижда отвратително, но всъщност не е толкова ненормално. Още в Древна Гърция възратните е било доста често срещано. Нашите баби масово са раждали на 16-18, а и в крайна сметка е нормално мъжа да си пада по по-млади и фертилни жени. Имайте си мнение, но уважавайте и мнението на другите, както и закона. Ако беше толкова ненормално, нямаше да е законно. Заповядайте на единичките, но закона си е закон и мнението на хората си е тяхно мнение. С единички няма как да дадете наклон на хората.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2d5ece6236
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   От коментарите се затвърждават фактите, че в България масовката са педофили, ако възрастта по закон стане 10 и с 10 годишни ще си лягате?

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4d21ff4919
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   26 - Баба ти може да се е омъжила на 16 или 18, само че дотогава не са я опраскали десетина 30-35 годишни пръчове. И като омъжена на тези години е гледала деца, къща, че и работила на полето. Не като сегашните пикли, които не могат едно яйце да изпържат и като родят реват, че са изтощени, нямали вече личен живот, забавления и искат мъжът като се прибере да пере, готви и да дондурка бебето.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a3f73dcc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   27, аз от темите останах с впечатлението, че повечето са геронтофили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a3f73dcc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

30.   28 (може би авторката). Защо е тази злоба, не разбирам. Пикли били, пръчове били, яйца не можели да пържат. Това ли ти е критерия за пръч и пикла? Какво общо имат яйцата? От къде знаеш, че не се обичат хората? Защо непременно го разглеждат като просто чукане? И защо обобщаваш? Пак казвам - това, че на теб не ти харесва, не означава, че всички са пръчове и пикли. Имай си мнение, ама защо трябва да демонизираш и обиждаш хората, не разбирам. От къде толкова злоба в тоя българин, бе Боже?

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 657979c517
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Айде пак тая тема. Мъж на 25, ако харесва 17-18 годишни е психичноболен, ама ако харесва жени които са на годините на майка му всичко е ок.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 390bf81d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

32.   Още едно уточнение за невежите тъпунгери: Момичето става жена след появата на цикъл, а той обикновено започва на 13-14 години. Щом има цикъл, значи вече тялото е узряло, произвежда яйцеклетки, които да бъдат оплодени. Обяснено още по-елементарно, никакви закони не могат да попречат на природата и да и диктуват кога какво да прави. А в случая законът е съвсем адекватен по темата. 14 е чудесна възраст за започване на полов живот, плюс това акселерацията си казва думата. Колкото и да завиждат и да се пеняват самотните лелки, истината е в агнешкото.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 390bf81d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   30, лелята завижда на младите, това е.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e2465a5691
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Аз не съм забелязал някаква масова тенденция, ама не съм и в тези среди (на 29 съм).
Честно да си кажа, определено момичетата на 15-18 са много свежи и привлекателни. Кожата им е друга, кръшни, нежни и т.н.
Иначе съм спал с жени на всякакви възрасти, като най-малката е била на 17 (първата ми приятелка), ама то аз бях с 3 месеца по-малък от нея пък.

Преди 2 години бях и с една на 40, омъжена с две деца. Тя пък имаше ебаси тялото, като фитнес модел. Ама....старчески петна по гърба, лицето не е свежо като на младо момиче.....не че не беше готина, просто по-възрастна жена.

За тези дето питат - е какво ще си говориш с някоя на 16-17 (примерно)?? Еми същото каквото и с повечето на 20-30 - ала бала, размотаванки, секс, и мрънкане. Само дето по-малките ти имат повече авторитет, а по-големите ти говорят на въпреки повече (не че са по-подготвени, в повечето случаи де, просто говорят по-уверено).

А пък тези от вас дето се възмущават и са мъже/момчета - разбирам ви, и аз като бях на 16 се дразнех, че всичките съученички се праскаха с 20 годишни. Ама това си е завист. 200% съм сигурен, че ако ви падне някое младо, свежо момиче ще запеете друга песен.

За това, че по-големите се чукали по-добре също не е задължително вярно. Плюс това малките имат повече желание да се научат, при това се и учат бързо. С първата ми приятелка нямахме особен опит, и се учехме заедно, ами доста бързо се научихме. :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: da37f4c91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Категорично не съм съгласна с дефиницията "пикли" или други обидни квалификации, които се поставят на хората в тийн възраст.

"От къде знаеш, че не се обичат хората" - в повечето случаи единият спира да обича и обикновено това е момичето. Обикновено това се случва, когато тя стане 12 клас, най-късно някъде 1-2 години след това. Момичето просто започва "да вижда" настоящия си около 10 или повече години по-възрастен от нея приятел - осъзнава, че той е просто един силно изостанал емоционално, а до някаква степен и умствено мъж, или казано по-просто "го надраства".
За момичето следва някой от тези варианти:
1)заминава да учи/работи в друг град или чужбина
2)си намира друг на или около нейна възраст
3) 1) плюс 2)
4) става голяма курва или държанка или подобно от този род

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5fdbd201b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   35 ще ти се. Бялата жена не е като азиатката. На 25-30 вече си е отишло младото лице.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 44f210a206
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   До 12 години децата са деца. След това съзряват полово и при жените до към 14-та им годишнина им е дошъл първият цикъл.
Реално след този момент от гледна точка на природата няма никаква логика да не се прави секс. На 16 години момичетата изглеждат много добре физически съзрели, а някои и по-рано.

От тази гледна точка не намирам никакъв проблем момиче на 16 години да прави секс, ако иска и с 50-годишен!!! Стига да е по взаимно съгласие! Ако се обичат, още по-добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5fdbd201b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Това си го е писала повяхваща бивша хубавица. Е вече не си свежарка на 15-24. Аз имам колежка на 23, но понеже вече прилича на 28 не е чак толкова търсена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5fdbd201b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Авторке, чела си твърде много американски сайтове. Това е тяхната култура. Когато бях на 15-18 връстничките ми ходеха дори с 30-годишни. И мен като момче ме дразнеше, защото не ми обръщаха внимание, но си е техен избор.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 537f5ebbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

41.   Така, да сравняваш женския пол с АГНЕШКО е меко казано отблъскващо, гнусно, неприемливо и КРАЙНО ПЕДОФИЛСКО.
Аз съм жена, и цикъла ми дойде на 9, още на 10 трябваше да са ме изтряскали ли? И на 13 да родя? Вие малоумни ли сте не мога да разбера?! Тва ако беше цивилизования свят да сте по затворите всичките. За пореден път се убеждавам, че България е РАЙ за педофили, за тва идват от други държави педофилите тука. Защото просто закони срещу такова като вас няма. Повръща ми се, а да, и преди да кажете, че съм застаряваща лелка съм жена на 21, а дали ще се сбръчкам на 25 или на 45 си е мой проблем. Истинсккте мъже харесват ЖЕНИ, а не малки момиченца. Просто признайте поне пред себе си, че ви е шубе от независима и зряла жена, защото в масовия случай на нея за кво й е някъв лъскач с педо наклонности? моят приятел е на 23 и даже като му спомена за нещо такова и му се повдига. Дано имате дъщери да видим ще ви е приятно ли да я пляскат някви с 10 15г по големи от нея. Живи и здрави.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: da37f4c91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   36, към мен ли се обръщаш, или просто си сбъркал номера.
Ако е към мен, то къде видя да говоря каквото и да било за "лице", за 25 годишна или по-възрастна жена? И кое дали ми се ще или не? Аз просто казвам какво се случва в повечето случай с връзката ученичка-"батко". Била съм ученичка, имала съм съученички - мнението ми е меродавно. И съжалявам, ако на теб и някои други хора не ви изнася какво обикновено се случва с такива връзки.

от 35

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: edeed7ea7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Вижте, темата е по-дълбока, отколкото изглежда. Когато бях на 15-16 години постоянно бях задиряна от мъже на възрастта на баща ми. А аз просто виждах в тях "чичо" и ако е добър, забавен и мил, му се доверявах, от което си патех. Колко пъти съм се прибирала разплакана в къщи, без да смея да кажа на родителите си причината, защото някой такъв пергиш ме е опипвал в трамвая. Случвало ми се е това да правят и мои учители. Детето (защото на тази възраст ти си си дете, каквото и да говорите) не разбира с какво е предизвикало такова отношение, защо го обиждат така, не знае как да се предпази, не долавя невербалните сигнали за намеренията на някой. Ако днес ми се беше случило мой учител да ми бръкне под полата, щях такъв скандал да вдигна, че да не може да си намери каквато и да е работа повече, след като излезе от затвора, разбира се. Но тогава си дете. Не разбираш. Нямаш социален опит. Гледаш само да седнеш някъде по-далеч в класната стая и през цялото време се чувстваш уплашена и виновна. Страх те е да не те обвинят теб за поведението на възрастния.
Последствията за мен в зряла възраст бяха, че напълно ми беше невъзможно да спя с мъж. Т.е. не да правя секс, а да заспя, просто лежах до него с отворени очи до сутринта. Това продължи много години и ми съсипа няколко сериозни връзки, защото аз или си тръгвах от дома на приятеля си в края на вечерта, или пък него го гонех, за да мога да спя. Т.е. не можех да си позволя да се доверя, да загубя контрол.
Така че лично аз ненавиждам зрели мъже, които злоупотребяват с детското доверие. Младото си било младо, хубавото си било хубаво, съгласна съм. Дайте сега по този случай да съсипем крехката психика на това младо същество, което дори да ви казва "Да", не знае практически какво казва, и понеже е хубаво, да се изгаврим с невинността му.
Имаме дъщеря на 16, между другото. Приятелят й е на 23 години. Мъжът ми стиска зъби, за да не загубим изцяло доверието й и да стане по-лошо, но аз си знам, че с радост би пребил това момче.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e5fdbd201b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Е аз като съм мъж на 32 и изглеждам на 23 макс как да се хвана с жена на моята възраст като дори повечето на 26-29 са ми като каки? Просто сме смешни заедно. Възрастта е само цифра, важно е как мислиш и как изглеждаш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1e7fc94a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   аве аз ви казвам, че каките са истината, вий си баете, пробвайте после ще говорим

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: a3f73dcc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   43, ама чакай сега, никой не говори за блудство тук, не извъртай нещата, не това е темата. Разбира се, блудството е гнусно, но говорим за случаите, когато всичко е напълно доброволно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 44f210a206
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   43, щом имаш дъщеря на 16, ти трябва да си на едно 40 години!
Т.е. когато си била на 16, това е било някъде през 90-те. Тогава още е имало от по-старите норми и ти си расла в тази среда. Обаче сега "крехката" психика на подрастващите момичета далеч не е толкова крехка. Порно се гледа още в предучилищна...

Преди време мернах едно момиче, която се оказа на 13, а изглеждаше на 17-18! С дупето, циците, облеклото всичко... Е, какво, не е ли готова за секс според тебе???? И какво ще й стане, ако го направи с 25-35 годишен?

Пропо, такива като твоя мАж, които се злобят със свит юмрук, много дразнят!

от 37

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: edeed7ea7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Няма как да е "доброволно", 43! Осъзнати са действията на психически зрял човек. На 15-16 години ти си льольо, без значение момиче или момче си. Мислиш, че ще е забавно, мислиш, че това те прави "голям", мислиш, че всичко ще е цветя и рози, а отсреща просто се възползват от теб. Аз лично познавам едно-единствено семейство, в което двамата са се запознали, когато момичето е било на 15 години, а момчето на 20. Сега са съответно на 30 и 35 и са една много приятна двойка. Но те са изключението, потвърждаващо правилото.
Току-що си тръгна една моя ученичка. Преподавам на това хубаво момиче литература. Прекрасна е: млада, свежа, сладурана, завършва 11 клас. И защото тъкмо бях прочела тази тема, се замислих, докато я гледах, как това дете с кристално чист поглед, ще бъде обект на нечии мръснишки въжделения. Стана ми противно. Ами то това девойче ще ти повярва, на каквото му кажеш...
Сега, защото споменах "литература", веднага някой ще рече: ами 12-годишната Лаура и Петрарка; ами Виктор Юго, който на 80 се жени за 18-годишна и т.н. Ами, пак е противно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 537f5ebbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   46, провери значението на думата "grooming"

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b05900c35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   На всички, които казвате, че 14 имали цикъл момичетата и би готови да бъдат оплождани, сте абсолютно ненормални. Един организъм за да узрее за да износи дете трябва да минат поне 5г. от първия цикъл. Това, че на момичето и идва е за да може тя да узрее и физически и психически за да бъде готова за бременност и раждане. Това, че е започнала хормоналната промяна в организма и е започнала да менструира не означава -дай да я заплодим веднага.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 297039da60
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   няма кво да се лъжем на всеки мъж му се ч*ка нещо младо и свежо и неопитно. Като си толкова умна задай си въпроса защо ти си харесвала батковци на техните години? ако кажеш че не си, значи лъжеш себе си! Задай въпроса на момичетата защо изобщо тръгват тогава с такива момчета и ще видиш същия отговор който и аз ти давам, искат малките момичета някой як и красив батко да ги мачка в някоя кола. Това винаги е било и винаги ще бъде и невиждам нищо лошо, защото всеки един от нас гледа на първо време красотата и после кой какъв е по душа, такаче пак ти казвам всеки иска нещо младо и свежо а не некоя износена и пробита.. Невиждам нищо лошо в това аз

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: d9bd3434d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Никой не говори за блудство, ама точно за това се говори.
Как мислите момиче на 14-15 вижда мъжете над 30, които го свалят?
Като гнусни чичковци, склонни към насилие.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3558ccb2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Като 28 годишен мъж, и аз не мога да проумея как някои мъже излизат с 15-16 годишни момиченца (за мен са момиченца, а не жени).
Аз съм обвързан с жена на моите години. На скоро усещах как една 19 годишна колежка ми се сваля. Ами честно казано, това момиче нищо не може да ми предложи. Нито акъл има, нито опит, нито нищо. Бях споменал нещо за "Големият брат" имайки предвид култовата книга "1984" на Оруел, а тя помислила, че говоря за тъпото риалити Биг Брадър.
Спомням си, че като бях осмокласник, мои съученички се хвалеха, че вече са правили секс, и то с 30 годишни. Това за мен си е чиста педофилия.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker