Жената е водеща в секса. Тя си избира партньор, тя решава кога, но пък мъжът може да откаже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жената е водеща в секса. Тя си избира партньор, тя решава кога, но пък мъжът може да откаже
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1080 пъти
Здравейте,
Жена съм, но много лошо впечтление ми прави, когато жените започват да лепят етикети на мъжете за каквото и да е било. Например наричат ги курвари, за да прикрият собствените си слабости. Все едно, че тези курвари не спят с доброволно отдадени на секса жени, а с камили.
Аз съм на 28 г., омъжена с бебе на осем месеца-много красиво момченце. Много обичам съпруга си, а и той мен и детето. Съпругът ми е много красив български мъж. Висок, строен, синеок с кестенява коса. Просто го давам за сведение, а вие го разбирайте както искате.
Започна желана от него работа и след три месеца напусна най неочаквано. Изведнъж без обяснения. Оказа се, че е бил сексуално притискан от шефката си, която е по-голяма от него и то омъжена. Той е отказал да и бъде любовник и за да няма напрежение и усложнения. Това той не ми го каза, само сподели, че работата му не е според очакванията. По-късно разбрах за ситуацията от една негова колежка, с която случайно се срещнах чрез една моя приятелка, която я познава. Не е било нагласено, нито съм ромила. Случайно разбрах. Тя ми го каза без повод, сподели го в положителен смисъл, да се чувствам щастлива с такъв съпруг. След срещата се разревах, не знам защо? Прибрах се в къщи и му разказах всичко. Той ми вика това е минало, не ми се връща назад. На мен 100 % можеш да разчиташ. Човек или гради семейство, или се занимава с други работи. Не ме занимавай повече с това. Благодарих му нацелувах го и пак се разплаках.
Замислям се: и малкото ли свестни мъже останали в България трябва да ги покварим?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: b4a59e16b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Тая история ми звучи малко странно,но въпреки всичко и вярвам.Може и да е измислена,може всичко,но реално нещата са точно такива.Дойдоха времена да те е страх от жените,не от мъжете.Обичам този сайт и чета винаги,когато имам време историите тук.Нагли,нахални и брутални жени-това ми прави впечатление."Той е женен,ама аз го обичам,та не ми пука""Веднъж се живее,имам пеперуди в стомаха""Живей за мига"-кой не го е срещал.Мястото,на което работят го имат за публичен дом,не отиват там да работят и да си вадят хляба,отиват да се свалят с колегите и да се чукат.С очите си съм видяла много сходни истории с тази на авторката.Знам,че много"дами"ще се припознаят в това което съм писала и какви коментари ще последват.Ще им отговоря с омръзналото на всички,но вярно клише-кучка не вирне ли опашка,псетата не я закачат.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 04029c7791
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Един човек , независимо жена или мъж, ако има изграден характер, воля и ценностна система, няма как някой да го поквари. Така че намирам въпроса накрая за излишен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c686d8770
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   виж мъжете сме логични същества - започваш работа и шефката ти те притиска сексуално -> шефката не става -> фирмата не става ->махаш се, случвало се е, но в такава среда просто всичко мирише лошо

това да растеш кариерно с мили очи и свирки само жените го могат, и то някои, човек има достойнство :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 03c5204945
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Мъжът ти е отказал да е любовник на шефката, не защото е по-голяма и семейна, не защото е неетично и нередно, не защото е женен и има дете и те обича, а защото щяло да има усложнения и напрежение. Тоест-ще го одумват колегите, ще се разчуе, мъжа и ще го бие, ти ще го зарежеш и увисва сам. Според мен единствената причина мъж да откаже на шефка би трябвало да е, защото обича теб, цени теб, семейството ви и се погнусява от самата идея да изневери и то с началничка. Всеки мъж, който обича би го казал това, но не и твоя.
По-скоро твоя не би имал против да спи с нея, но го е било страх от последствията. Хем иска, хем не му стиска.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2b691c8e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако на мен ми се случи подобно нещо и не го направя от любов към жена си, със сигурност ще и кажа и няма да го крия. А и по-добре от мен да го научи, отколкото от други. Според мен има друг мотив да не го казва.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 97139fe090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   4 и 5 защо търсите под вола теле? Както винаги българинът чете избирателно. Авторката е написала, че съпругът и е казал: "На мен 100 % можеш да разчиташ. Човек или гради семейство, или се занимава с други работи". Естествено, че авторът не е спал с шефката си, защото обича жена си и държи на семейството си. Авторката прекалено емоционално го е написала, то се вижда, пък е и млада майка. Един курвар не отказва на курва, па ако ще с един зъб да е. Мъжът и просто е напуснал, защото обича жена си, а усложнения в такава връзка винаги може да има и от всякакво естество. Ама, това е ца мислещи хора, суровите обикновено не мислят.
Аз съм бил в положението на автора и знам какво говоря. Нормалните мъже не се хвалят, че са отказали на някакви курви секс. Просто ги подминават и забравят, както е направил съпругът на авторката.
Авторке обичай мъжа си и се гордея с него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 03c5204945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   6 от 4
Ами самата причина усложнения и напрежение не ми говори за велика любов. А просто,че секса с нея ще го направи изоставен мъж, бит и т.н. Някакси е по-нормално да изтъкнеш първо любовта и семейството, а не че щяло да стане лошо. Не ми идва като нормална първосигнална реакция, това е.
Иначе репликите са си точно замазване на очите от гузен мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 8d389c7dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тази тема показа защо човекът не е казал на жена си. Не, защото му се е искало, но не му е стискало! Просто за 5 съобщения тук го разкрихте, че бил неверен путьо - вероятно не е искал да рискува ако не жена му, то някоя приятелка на същата да ѝ обясни тази нелепица и да се окаже, че е боклук, защото не е изневерил на жена си /невероятна логика, признавам ви/. Да ви е хрумвало, че все пак има и свестни хора? Знам, че не е, но бях длъжен да попитам!

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 2714adf72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aз ако бях на негово място нямаше да напускам. Щях да остана напук на шефката, за да ѝ докажа, че не ме е страх и че не съм играчка. Ако иска да ме уволнява, ама сам няма да си тръгна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 23 дни
hash: c145e470f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н. 7. Какви глупости си написала? Тук говорим за нормален мъж, който държи на себе си и на семейството си, а не е подчинен на първосигналната си система. За какъв гузен мъж говориш? За какво да е гузен, че не е спал с курвата или че е отказал да спи с нея?
Един мъж може да откаже секс на някоя повлекана и без да е ангажиран и без да има семейство, и без да е във велика любовна връзка.
Колко е прав н. 8: "Да ви е хрумвало, че все пак има и свестни хора? "

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker