Секс на първа среща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс на първа среща
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2882 пъти
Здравейте,
Жена съм на 31 години. Изглеждам добре, слаба и секси. Разкрепостена съм и не обичам предразсъдъците. Бях си направила профил в Баду и добавях красиви и секси мъже наред. Една събота вечер ми беше много скучно. Един красив мъж на моята възраст ми писа и веднага поиска видео разговор. Навих се. Така е по-добре, за да се видите наживо. После няма разочаровани. Все пак не всички си качват реалистични снимки. Момчето доста ме хареса и веднага ме покани на гости. Беше заедно с негов приятел, двамата у тях. По това време всички заведения бяха затворени и общо взето нямаше къде да ме покани на бар и да искаше. Позамислих се дали да приема, исках да се забавлявам. Търсех си мъж, с който да правя секс, а и разнообразие в живота. Реших да отида у тях. Той ме взе с колата и се държа като кавалер, после пихме тримата и си приказвахме, слушахме музика. Нормални момчета и двамата. Той е голям красавец, с хубаво тяло, хареса ми. По едно време той започна да се шегува и каза на приятеля си пред мен, че бил влюбен в мен и цяла нощ ще си мисли за мен хахахах Към 1 часа вече тотално ми се доспа и казах, че ще си викна такси. Той ми предложи да спя у тях и каза, че те ще са на дивана. Съгласих се. Той започна да ми оправя леглото. После ме попита дали може да си легне при мен. Аз първо казах Не знам, после се съгласих. Правихме секс и не очаквах, че ще е чаааааак толкова хубав! Не стига че се оказа много надарен, ами и с много опит. Вложи и страст, и емоция, и нежност, направо супер. Не стига че не се познавахме въобще, ми правихме секс и без презерватив, защото нямаше. Естествено без презерватив е още по-хубаво. Най-вероятно при 99 % от жените това ще е първа и последна нощ, но при мен не се получи така. Останах да спя там. На следващия ден той прекара целия ден с мен, разходихме се в центъра, целувки, снимки навсякъде.... Оттогава иска всеки ден да се виждаме и да сме заедно. Кани ме у тях, идва и вкъщи. Почти няма ден, в който да не сме заедно. Неочаквано, но от секс на първа среща стигнахме до сериозна връзка. На някой случвало ли му се е нещо подобно? Как се развиха отношенията ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ac6ae1ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ей това е истинска жена. Халал да му е на момчето таквази арна мома за пример.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4c4ab67c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Струва ми се, че красотата се влияе от икономически фактор, който се забелязва в тази история. Знам, че почти никой не успява да забие жена в приложение за запознанство, ако ще и Ален Делон. Истината е, че сериозните и хубави мъже комплексират жените, не вярвам да е хубав.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 98ddd94bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Браво на теб!

Запознаваш се с някого онлайн и още същата вечер отиваш в къщата на непознатия.
Съгласяваш се да преспиш в дома му, казваш "не знам", когато те пита дали да легне до теб (всеки знае, че женското не знам е да) и сега питаш нас дали на някого му се е случвало да има такава сериозна връзка.
Не ми се вярва това да е нещо повече от секс, но времето ще покаже. Явно нещо те притеснява, за да споделиш историята си. Какво те гложди?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5ff93e22cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Отишла си при напълно непознат мъж на негов терен!При това там е имало и друг мъж!Секс без презерватив при тия условия пък да го коментирам ли въобще.Колко точно еблива трябва да си за да ти се притъпят останалите инстинкти не знам ? Но явно , че си "секси " и "красива" са ти единствените достойнства.При всичко изброено по горе се чудя -отношенията ти с този човек занапред те хвърлят в размисли и страсти ли?
Според мен имаш други пунктове които да обмислиш.Все пак, ако искаш и занапред да продължиш да практикуваш секс ,е добре да преразгледаш възприятията си за безопасност.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 427e3a428a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това е доста несериозно и говори за липса на морал и задръжки. Че и веднага секс и то без предпазни средства, страшна вяра на напълно непознати. Сегашните уж сериозни жени са по-зле и от проститутките. Те поне винаги настояват да е с, или се изследват редовно.
Тук имаме наивност, фриволност и липса на акъл. Качила си се в колата на напълно непознат от една камера виждане, отишла си в тях с двама мъже , че си и останала. Нямало къде да отидат в тая пандемия- това може да си помисли само ограничен човек. Винаги може да се разходите, вземете кафе и приказвате. Не знам каква ще е тая сериозна връзка, освен основана на секса, защото все пак не са се минали години, а месеци. А този мъж едва ли те уважава, мъжете не уважават такива лесни жени. Ама не вдявате колко се излагате.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: a9e1fc9fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами като ти е ок и си доволна от отношенията с него, живей си живота и му се радвай. За какво ти е да знаеш как е било при другите? Много ясно - едни са се разделили, други-не. Това не гарантира какво ще се случи с теб. Това зависи от вас двамата. Колко ви е сериозна връзката времето ще покаже. Като чета колко сте сериозни и отговорни и двамата, че си лягате с непознати даже и без презерватив, не залагам, че ще останете дълго заедно. Но това си е мое мнение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 9db10b5fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Така става тя - цял живот спим или се размотаваме с някакви неудачници, и изведнъж идва принцът на белия кон (конят - под формата на Тиндър, Баду или нещо подобно...) и всичко си идва на мястото! :)
Момиченце зелено (или бабо на 64), една връзка се гради с години, не се намира на улицата, още по малко в Баду или някаква подобна простотия за асоциални неудачници.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: dba7c72723
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По принцип затова от години като излизам с нова жена преди каквито и да е идеи за връзка, обвързване "я проверявам" точно за подобно поведение. Ку*вите в България станаха страшно много, вероятността да се окажеш с поне 200 баджанака не е малка

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 052d791f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   да, случвало се е и беше голяма любов, но приключи много отдавна, случвало се е и да не прерастне във връзка

номер 2 - стига комплекси, брато, точно от приложение за запознанство се гледа само външен вид, а не кинтите

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: f15d8d6a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката към номер 2: Няма икономически фактор. Той изкарва доста по-малко пари от мен. Всъщност, малко ме притеснява това, че е със средно образование, а аз с висше, както и това, че не е толкова амбициозен, колкото мен. Повечето мъже на неговата възраст искат кариера, много се раздават, нахъсани са, а на него сякаш му е все тая. Каза, че му предложили да е началник и отказал, защото шефът над него бил лош....... Не само че няма икономически фактор, ми като си купя нещо от супермаркета, той си взима още сто неща и накрая аз плащам всичко, което много не ме кара да се чувствам като жена, която я глезят. За 8ми март можеше поне едно цвете да ми подари, ама не го направи. Иначе отношението му е мило, любящо.....

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f15d8d6a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката към номер 2: Няма икономически фактор. Той изкарва доста по-малко пари от мен. Всъщност, малко ме притеснява това, че е със средно образование, а аз с висше, както и това, че не е толкова амбициозен, колкото мен. Повечето мъже на неговата възраст искат кариера, много се раздават, нахъсани са, а на него сякаш му е все тая. Каза, че му предложили да е началник и отказал, защото шефът над него бил лош....... Не само че няма икономически фактор, ми като си купя нещо от супермаркета, той си взима още сто неща и накрая аз плащам всичко, което много не ме кара да се чувствам като жена, която я глезят. За 8ми март можеше поне едно цвете да ми подари, ама не го направи. Иначе отношението му е мило, любящо.....

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f15d8d6a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката към номер 2: Няма икономически фактор. Той изкарва доста по-малко пари от мен. Всъщност, малко ме притеснява това, че е със средно образование, а аз с висше, както и това, че не е толкова амбициозен, колкото мен. Повечето мъже на неговата възраст искат кариера, много се раздават, нахъсани са, а на него сякаш му е все тая. Каза, че му предложили да е началник и отказал, защото шефът над него бил лош....... Не само че няма икономически фактор, ми като си купя нещо от супермаркета, той си взима още сто неща и накрая аз плащам всичко, което много не ме кара да се чувствам като жена, която я глезят. За 8ми март можеше поне едно цвете да ми подари, ама не го направи. Иначе отношението му е мило, любящо.....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fae6f2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Историята лъха на измислена от някоя загоряла лелка, копнееща за хубавци, които да е порят.Но, ако е истинска нека да дам и моите пет стотинки по темата.Да ние мъжете задължително искаме секс на първа среща и правим и невъзможното да го получим, за да се изпразним, просто първичен инстинкт.Но след като го получим, винаги си оставя само секс, може и още доста пъти, но с въпросната жена не градим нищо сериозно.Защо ли? Ами просто тя минава в графата ,,лека жена,, а кой нормален мъж иска това да е майката на децата му.Каква е гаранцията, че утре няма да пусне толкова бързо на комшията, който и хареса физически.Аз съм имал секс на първа среща, и много ми хареса тялото и.Особенно това, че и свърших в устата и, че и напълних задната дупка със семенна течност.Дори още, когато се запознахме поведението и издаваше , че е лека жена. Беше ми като безплатна проститутка.Тя имаше надежди, че ще се получи нещо сериозно между нас, но аз исках просто да си я чукам.В даден момент ми омръзна и и бих шута.Тя мина през доста мъже, и сега е самотна майка едвам справяща се в живота.Та и ти на там вървиш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8e5bfa155a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз чакам дълго да разбера дали искам мъжа, на първа среща абсурт, да спя у някой още повече. То не че не може, но първо гледам да е сериозно нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 031e44de29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Бях на 20. Срещнах го на лекция, той ме заговори. Каза, че отдавна ме наблюдава и ме харесва. Покани ме вечерта да излезем, но аз отказах- бях поканена на купон с колеги. Той ...се появи там. Цяла вечер танцувахме само двамата. После ме изпрати и... остана. Завинаги! Още сме заедно. Щастливи-вече 32 години! И децата ни не знаят, че сме правили секс в първия ден, в който сме се запознали.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91ea28130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Хахаха, и тая сериозна връзка от колко дни е? Споко, малко вероятно да се обвърже с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0ac6ae1ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Толкова ли си закъсала, че на 5-тата минута се мяташ на първия срещнат курварин в Баду? Ако историята е вярна, имаш сериозни дефицити в психиката и възпитанието и те съветвам да се консултираш с психиатър или поне психолог/психотерапевт. Че и сериозна връзка била. Боже, опази!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8a23ba7137
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От номер 3
И му пазаруваш даже? Токът ще му платиш ли?
Казваш, че не те е уважил на 8 март. Кое му е милото и грижовно отношение тогава? Секса ли?
Имам чувството, че здраво те използва.
На колко години си, че си толкова наивна още?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: ab69de06b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм го правила, какво толкова! И с мъжа ми случая беше такъв. Не съжалявам! Случвало се е толкова да се възбудя, че ми се е искало да правим и анален секс, но съм се въздържала.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4fae6f2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Хах истинска класика от последните 20 години. ,,Нахаканата,, кака си хваща нещо между Аполон и Сократ, който се оказва скъсан като един пробит долар.И започва да го издържа за да задържи трофея.Ех жени жени, искате хем да е красив, хем да ви чука добре, хем да е мъж на място, хем хем хем хем.Накрая ви надуват стомасите и сами си гледате децата.И ревете, че нямало истински мъже.

 
  ...

...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a9e1fc9fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   13 - а ти замисляш ли се дали някоя нормална (по твоите думи) жена иска мъж, който се е търкалял с леки жени? На нея каква ѝ е гаранцията, че утре този няма да легне с комшийката?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 8919315f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   "Няма икономически фактор".Той просто те оставя да пазаруваш и плащаш,без да се охарчи с 2 лева за едно цвете за 8 март.Чука на аванта,яде на аванта-но не е луд който яде баницата,знаеш поговорката.Никога не очаквай нищо сериозно от мъж,с който си легнала на първа среща-да,възползват се,но те и оценяват колко пари струваш.Докато го хрантутиш ще има мило и любящо отношение.Или пък докато си намери жена,в която да се влюби.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: a51ffd3152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До номер 14-И аз съм такава

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 62717c0c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   А шундата сърби ли е въпросът?


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: 8e5bfa155a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Човека си те ползва за секс и за покупки.

 
  ...

...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 29713f43bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Тази история е напълно измислена, то си личи.

 
  ...
преди: 3 години, 28 дни
hash: 240ac7964e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Забавлявай се и се наслаждавай на момента и времето ще покаже. Хората, които оценяват партньорите по това на коя среща са правили секс не струват и за мен са супер ограничени.
25, по принцип го ползва тя, а не той нея ;) някои мъже понеже за друго не ставате и се сърдите на жените, че ви използват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 28 дни
hash: 29713f43bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   На мястото на модераторите не бих публикувала нито един коментар на онзи "Братан". Както виждате нито дава някакво адекватно мнение, нито пък е полезен с коментара си.
Само се прави на забавен и много отворен с простотиите си.
Бих го посъветвала да смени псевдонима си на Бай Ганьо, повече ще му отива.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 4fae6f2b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   21 При мъжете е друго.Предполагам си жена.Не си кривете душите, че предпочитате опитни мъже в леглото пред смотам девственик....

Тоя опит нали трябва да се натрупа някъде:))))


Второ мъжката природа е друга.Представяш ли си да предложиш секс на мъж на първа среща и той да се дърпа.Бас ловя , че ще го помислиш за гей.


Трето иде реч за авторката, която иска нашето мнение или по-скоро одобрение, че е вдигнала краката на някого, който познава няколко часа от сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 027e335530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Не бих отишла в дома на някого, когото не познавам. Камоли пък да си легна с него. Ти не гледаш ли филми или предавания, не знаеш ли какви психопати има? Понякога даже използват чара си за да те примамят и после да те изнудва да проституираш. Човек тия филми не ги излъчват просто ей така, това се случва и е реалност. Много жени стават жертви на такива неща. Как може жена на 31 години да постъпва така?Виждам, че си спестила много важни неща, като например че не си получила дори цвете, пазаруваш и го храниш. Толкова ли си го закъсала, нали уж си много красива и секси?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 26 дни
hash: b973d7c095
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   20 си го каза точно както е.

След някой друг месец ще четем тема от същата тая "баси неблагодарните мъже, аз му пазаря, чукам се с него, той нищо не прави, а и дете ми направи и сега съм сама! Ганьо!"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker