Защо жените искат да са обичани от повече от един мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените искат да са обичани от повече от един мъж?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1286 пъти
Здравейте,
Ереген съм на 28 г., не ангажиран и не обвързан в момента. Какви са наблюденията и опита, които ме накараха да поставя темата.
Виждам, че жените без значение дали са омъжени или са във връзка,особено тези между 30-45 г., масово си търсят и втори мъж под ръка. Дали ще бъде за секс или емоционален приятел за споделяне, дали просто ще бъде приятел за сладки приказки, винаги се търси втори. Наблюденията ми показват, че повечето жени са обичани в къщи и пак не им стига, или най-малкжто което е нямат някакви сериозни проблеми, за да кръшкат.
Колежка ми е показвала секс клипче с мъжа си и едновременно с това ме е сваляла.....В интернет пространство е пълно с обвързани, които прекрачват границата на нормалното общуване, показват голи снимки, пишат и говорят цинични неща, абе търсят секс с една дума и си избират партньор.
По време на тази пандемия, когато са затворени хотелите ми звъняха познати и мъже, и жени, за да им отстъпя апартамента си за един-два часа, понеже живея сам. Не е нужно да давам пжвече примери, но като цяло жените вече са доста по нахакани от мъжете. И приказките за мъжемелачки не са само приказки. Имал съм различни контакти, когато съм бил във връзка обаче не съм изневерявал. Последният път спах с 31 годишна, която си имаше сериозен приятел и ми каза, че аз съм и 53-тия.
Какви са вашите наблюдения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 64757e88b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ужас, толкова много мъже и нищо сериозно. Аз бих търсила, само ако мъжа няма желание и не се интересува, иначе ако можех за двама красиви мъже да бъда женена и е позволено. Щяха да са двама, а не един. Иначе съм само с един мъж. Секс за веднъж не е за мен.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1175867e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Хм... да беше кръгъл номер, а то 53!

Иначе нищо ново не ми казваш. Жените са известни с това да изберат някой, който не им върши работа и после да търсят заместник без да е нужно да са зарязали първия, защото може пък да се окаже не толкова скапан. Също така понякога имат добряк, но все се оглеждат дали някой не е по-така от него. И най-важното: умират си да ни броят парите още от ден едно - още не са ги заслужили, но вече си правят сметка какво ще си купят с тях.

Като цяло съвременните жени са консуматорки: винаги са готови да те "върнат в магазина" и не мислят какво могат да дадат те като част от брака, а какво може да им дадат отсреща. Т.е. за тях нещата са еднопосочни - ти има даваш, те - не. И целта е да получат колкото се може повече или да се отърват от ненужния мъж в гаранционния му срок. Капитализъм, господа!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 7ffff1da4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ха брат, начи дразни те идеята, че ако се обвържеш жена ти ще изневерява, но ти като спиш с обвързани няма проблеми? Или викаш то така и така ще е някой, що да не съм аз.

Истината е че това го има откак свят светува, просто заради интернет всичко лъсва, а и хората стават по-разкрепостени. Спомням си като бях в дълга връзка изневерих еднократно, което ме накара да си спомня колко обичам жена си и колко по-хубав е сексът с нея и колко е красива. Може би има нещо такова.

Не го раздавай голям моралист и ще си изкараш супер. А че хората се излагат публично в интернет - глупакът си е глупак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5b2dd412ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Защото моногамията не е в човешката природа. Тове е. Нищо сложно няма за обяснение.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cfc4880cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Съгласен съм, че моногамията не е в човешката природа, ама като не можеш да си контролираш инстинктите, а се оставяш те да те контролират, не се обвързвай. Няма закон, който да казва, че задължително трябва да се живее във връзка или в брак, т.е. свободен си да си сменяш партньора/ите, когато си пожелаеш. Но веднъж обвържеш ли се, се съгласяваш, че вече няма да се чукаш с този или онзи. Ако в последствие разбереш, че тове не е за тебе се разведи и след това си прави, каквото искаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b52176e3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пак дъвчене на поредната провокация - жените са долни, комерсиални кучки и изневеряват и т.н. и т.н. Следва тема с антитезата - мъжете са долни, прости, ниски, с мазни шкембета и т.н...Колкото е вярно едното, толкова е вярно и другото. Обобщенията на базата на 100-200 човека, хайде и 500 да са, са винаги невярни и показват много ограничено мислене.
Авторе, номер три е прав. Всеки се събира със себеподобни, т.е. щом общуваш хора с нисък морал и ти не си много стока.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 74de77b150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това с искането да те обичат не е присъщо само за жените а и за мъжете, дори за мъжете е по пресилено. Доказателството че по света съществуват хареми с жени принадлежащи на един мъж, но не съществуват харем от мъже принадлежал на жена.
Да ровиш и изтъкваш броиката от 53 бройки на дадена жена, в същото време да хвалиш или завиждаш на мъж с 500 броики е някък си дискриминационно. Защо за жената да имала 50 бройки е срамно а за мъж да има 100бройки да е хвалебствено? Нима скачането от легло в легло да не е еднакво гнусно и за двата пола?

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 5cc11227e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мъжете им е много трудно в днешно време.
Пълно е с жени, на които в главата им е да приличат на героините от "Сексът и града".
Надпреварват се коя е с повече мъже едновременно.
Но, след масовката има и свестни. Трябва да си смениш местата, на които ходиш, за да си дадеш шанс да срещнеш порядъчна и възпитана жена.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 8cf3cd2a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ъм. Ами гледаш к***ите.
Аз съм на 30 и съм сама точно, защото съм вярна и не се свалям на никого. Добрите жени, които имат очи само за вас много бързо ги разкарвате и дори сякаш като за отплата за тяхната вярност, в даден момент съвсем явно започвате да точите лиги по други жени, добрите не сме ви предизвикателство :)
А едно време точно ние сме били най-ценени сред всички.
В такива времена живеем.
Подстрекават се несериозността, лъжите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 29 дни
hash: f51299e79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това го искат само комплексирани жени, които имат нужда да им се доказва, че са желани иначе не се чувстват добре.
Аз например, когато искам някого - искам само него, внимание от друг мъж ми е напълно излишно, дори ме дразни ако е нагъл.
Веднъж реша ли се да съм с някого, друг не ме интересува, нито искам да ми прави комплименти друг мъж, нито внимание да ми дава. И това е така докато съм с този човек и докато имам чувства към него. За изневяра пък - абсурд, ако вече чувствата са си отишли се разделяме и всеки си поема по своя път, но да изневеря няма как да стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker