Как да разбереш колко си готин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбереш колко си готин?
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1519 пъти
Всички хора мислят за себе си, че са красиви, но е факт, че повечето се заблуждават. Как да прецениш колко си красив? Смисъл то.. това е малко странно, защото какъв е изобщо критерия? Ако критерия е да си някаъв напомпан бодибилдър, който ходи на чалга дискотеки, да ебе там квото свари.. то може да си на дъното на класацията.. Изобщо какво означава да си стойностен мъж? Как трябва да изглежда, да се държи.. и как да преценим, къде реално се намираме ние на базата на този идеал за мъж. Трябва ли да се сравняваме въобще с другите? Как да определим своята стойност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: bac81db78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Просто бъди себе си! Няма смисъл от сравнявания с другите, защото всеки човек е готин по свой си начин.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: a4a3408e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Сравненията трябва да са посредата,база за сверяване на часовника ти къде си.Това с оформеното тяло и секс навсякъде е дъното.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 7903c3170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Навремето имаше един сайт точно за тая работа (HotorNot.com), с гласуване, ама го направиха на сайт за запознанства. :(

Както и да е, тая информация не ти трябва. Трябват ти контакти с хора, там успехът е важен, а ще го виждаш веднага (вкл. липсата му).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: 668756a71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Има различен тип красота. Красотата е субективно понятие. Ален Делон, Том Круз, Джони Деп - всеки от тях е красив по своему. Една ще ти каже, че не си, защото не отговаряш на нейната представа, друга пък ще потвърди че си красив. Трябва да имаш правилни черти на лицето. Добри маниери, вътрешна красота, ум.
И да, повечето хора се мислят за красиви? Защо ли? И аз не го разбирам това.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: ee54539c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имам един приятел на 45 години, стар(ичък) коцкар, но вече е женен и с две деца, та си гледа семейството, повечето време.....

Та той казва така - един мъж за да определи колко е "готин" (щот ти така си задал въпроса) трябва само и единствено да погледне колко жени му се слагат или може да ебе във всеки един момент. Някои може да не са съгласни с това определение, ама нали в този контекст питаш? Как да разбера колко съм готин (за жените)? Еми ако ти се кефят, значи си готин, ако не ти се кефят, значи не си. Слагаш се там някъде по десетобалната и толкоз.

Ще насоча вниманието към един факт, който забелязах преди доста време. Пичовете дето са вървежни с мацките, са вървежни и с пичовете. Демек и мъжете се кефят на компанията им. Ама не говоря за лузърите дето уикенда цъкат дънджънс енд драгонс, а за готини мъже, които да искат да дружат с теб.

Иначе ако искаш обективни критерии, които са доказани като "готини" за един мъж във времето, ето - висок, развита мускулатура, лице тип герой от Марвел (здрава долна челюст, тънки дръпнати очи, а не кръгли и схлюпени в някой край с торбички и сенки, симетричност, хубава коса и т.н.). Като поведение, зависи на какво залагаш. Има пичове дето го раздават тежки мъжкари и така ебат, ама то това не е за всеки, защото ако характера и уменията ти не подкрепят такова поведение много бързо ще издишаш. Има и пичове дето го раздават по-забавни, тип лудия репортер, и те ебат. Има и такива дето го раздават не тежкарско, но едно такова отвяно като напушени, и тоя тип ги гледам последно време са доста вървежни в комбинация с визия - висок, кльощав и татуиран. Мацките нещо последно време много си падат по тоя последния тип, аз го наричам наркомански стил.
Та тва е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 26 дни
hash: e1e970e1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всеки е красив по собствен начин, няма ултимативно перфектен човек, не се сравнявай другите, а се огледай и виж собствената си красота.
Има някакви там измислени "стандарти за красота", но те се менят много често и ако се оценяваш по тях, днес може да си красив, а когато се изменят стандартите след 5 години може да си грозен, така че е абсолютна простотия.
Красотата е много субективна и за всеки човек "красив" означава нещо различно, за една жена може да си най-привлекателния мъж, за друга може да си изключително отблъскващ

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: dbf2ce6b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Много по-важно е присъствието и харизмата от чертите според мен. Много хора не изглеждат сууупер на снимки, но не можеш да се разделиш от тях като си говорите, понеже са забавни или просто чаровни.

Всеки търси различно нещо. Ако за някой нямаш никаква стойност, за друг може да си незаменим. Въпрос на съвместимост и вкус.

Относно сравняването с другите - само ще ти пречи. На мен ми беше много трудно, но като се научих живота става 100 пъти по-лек и приятен. Това само те ограничава.

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker