Самотен гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен гей
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2985 пъти
Здравейте пиша Ви относно това, че в България не мога да срещна любовта не знам как гей хората и къде се запознавате, но аз реално освен в сайтовете за запознанства, друго освен секс никой не иска?
А и повечето са семейни мъже, което още повече ограничава търсенето на любов.
Обмислям да емигрирам в страната в, която не е срамно да се държим за ръце по улиците и да се целуваме на открито пространство като хетеро хората.
Благодаря за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3490c250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Премести се в испанския град Сиджес - това е гей-столицата на Средиземноморието. Жена съм и бях там на почивка с мъжа ми. Чувствахме се като ненормални сред толкова гейове. Нямам нищо против тях, дори беше забавно да се натискат такива навсякъде около нас. Пожелавам ти успех в любовта.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e7b143f4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Добре, да речем, че намериш идеалната гей-среда, за която си мечтаеш - държене за ръчички, "любов" (или както го наричате там)...
Това с какво ще ти помогне да създадеш, отгледаш, възпиташ и образоваш собствени деца?
Според мен, дори заклетите гейове, които обаче имат малко акъл в главата си, гледат да се съберат с жена (според някаква договорка) и да оставят поколение, пък после чак гледат да въртят "любови" - извън семейството, с наивни момченца като тебе...
Гледай си интереса, пич... Гейството нито ще ти напълни къщата, нито ще се радваш на внуци чрез него...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f4344a75f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има много гейове и тук, просто заради мисленето на останалите не го показват и често се крият. В сайтове за запознанства не мисля, че ще имаш успех. Наистина има всякакви откачалки. Запиши се на някакъв спорт, където е по-вероятно да има гейове или пък просто на някакви групови занимания, където да разшириш кръга си от познати. Ще ти се случи точно когато не го очакваш, без значение дали си гей или не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 22e0d93de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   В Испания без значение в кой град си няма значение дали си хетеро, гей, травестит т.н. Съвсем нормално е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79b73d6e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Благодаря за коментарите


Номер 2 доста глупости си написал

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ed567303a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има страшно много гей мъже които са в сериозни дългогодишни връзки. Преди 2 дни гледах една анкета в една от по-големите фейсбук групи за хора като нас, и повече от 2/3 от отговорилите бяха си намерили гадже през интернет (не непременно грайндър).

Така че, положението тук не е съвсем отчайващо (освен ако не живееш в малко населено място).

Да, не може да се натискаме по улиците свободно, но иначе всъщност коже да си живеем доста добре.

За номер 2, глупостите които си написал са доста комични. Да, има и такива хора, но това са го правили главно по соца. Сега нещата доста се променят и хората си живеят живота както си решат. Включително, осиновяват като “самотни родители”, защото законът в България е безумен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0090b462ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Доколкото знам на о. Миконос в Гърция се събират вероятно през лятото. Иначе сигурно в големите градове у нас има такива клубове.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 598a7201f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, аз съм момиче на почти 22 , лесбийка. И аз съм в същото положение. Писала съм и преди в сайта, но получих доста хейт коментари. Само искам да ти кажа, че не си единственият самотник. Знаеш ли колко ми е гадно и трудно, да стоя сама? Опитвала съм да се запозная в сайтове, но нищо не излезе. Искам нещо сериозно, а не просто секс. Вече вдигнах ръце от всички и не знам какво да правя. На другите им е много лесно като никой не ги съди само защото са "нормални". Не е честно. Пролетта ще се записвам на един курс по дизайн и надявам се да се запозная с някого, поне приятели да си намеря.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 57c3e98e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако две е бил написал глупости, струва ми се че авторът на поста е доста млад, или поне - психологически млад... Представи си следната картинка - родителите ти са остарели, вече не са ти опора, ами по-скоро ти на тях трябва да си, всички твои баби и дядовци ги няма вече, имаш да се справяш с работа, професионална реализация, да решаваш ежедневни проблеми... В един момент виждаш как хора, които доскоро си познавал, просто си отиват от този свят. Виждаш как собствената ти красота ти си отива, как дори може би косата ти пада... Виждаш как след теб идват нови, по-интересни, по-духовити, млади хора. И започваш да се питаш - какъв е смисълът? Дали наистина за единия кеф си е струвало да гледаш как остаряваш безнадеждно, как светът се променя без да те има никакъв в него... И колко чудно и красиво е новият живот който някои твои познати ги осенява...

Уви, не всеки може да има семейство. Повярвай ми, като съм си правил изборът за себе си, колко пъти са ми преминали стари хора които познавам, хомосексуални някои от тях... Колко тъжно завършиха живота си, поне двамата за които се сещам... Колкото и да не ни се иска да признаем, хомусексуалното ни влечение не е нещо градивно... Има и неградивни неща в природата, да... Похвално е, че си търсиш морално стабилна връзка. Похвално е също, че си кислиш, че някъде в чужбина ще бъде по-различно. Просто ще избягаш от себе си, видян през очите на хората, които те познават от малък. Живял съм в чужбина, дълги години. Винаги си странник, никога не принадлежиш там. Евентуално, децата ти могат да развият някакво привързване, ако израстнат там. Опитай, ако си си наумил че по-добре - давай, може пък за теб да излезе по-добре!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 903fc89a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Модераторите ще си свършите ли работа?

Модератор: колкото имам време и желание, толкова я върша, не съм длъжен никому, колкото и да си мислите, че цял свят ви е длъжен да ви работи безплатно. Когато почнеш да ми плащаш заплата, тогава ще ми държиш сметка дали работя и ще ме наричаш мърша, ясно ли ти е?

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: cb3e400e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Брей :D Явно хората не усещат, че модераторът изглежда е един ( ; ! Мерси за търпението, лично за мен е добро темпото, понеже трябва да си върша и моята работа, иначе няма споиране кесенето в интернет.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 132ed237b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами аз пък съм хетеро мъж и също не мога да срещна люботва нито в България, нито в Англия? Явно не е толкова до ориентация...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 60aa766897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм хетеросексуален и не съм особено запознат с гей общността, но мисля, че има доста такива. Лекар съм. За последните 4-5 годин разбрах за 7-8 мои колеги, че са такива. Единственото по което може да забележиш е, че са с по-нежни гласове и нищо повече. Съвсем нормално държание си имат и си вършат работата перфектно. Нямам нищо против такива хора. Против съм явната демонстрация на разврат и гнусотии. Пак казвам - не знам много за обществото ви, но има страшно много такива и не мисля, че е трудно да ги срещнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: e7b143f4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   5, добре, щом така смяташ - успешна "любов" тогава! И... дано ти напълни къщата...

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 341c00d838
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   То хетеротата не можем да се уредим вече......

Иначе имам гей познати, и те са ми казвали същото. Просто мъжете сме много секс ориентирани. И особено (предполагам) когато е мъж-мъж, някак си идеята (до някаква степен) е да се избегнат всичките тъпотии при отношенията с жени, и гей пичовете дето са вървежни гледат да ебат наред.
Възможно е и ти да налиташ на неподходящи пичове. Не знам как точно са нещата в гей комюнитито.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 10bb8805ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Модераторът прави толкова, колкото може. Не знам един ли е само, двама ли са, но след като не получават заплата от тук, трябва да работят за да се издържат, а на сайта отделят от свободното си време. Не го/ги ругайте!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1982e0b382
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Намирането на половинка е въпрос на късмет.
В повечето случаи е въпрос на интереси, и ако си богат ще имаш много кандидати, а дали ще е истинска обич не се знае.
За държава, където ще може да се държите за ръце по улиците и т.н. ще ти споделя лични впечатления.
От няколко години живея в Лондон. Тук не е проблем две момчета да се държат за ръце, целуват и натискат по улиците. В централната част всеки ден можеш да видиш това. Също така се дават стаи под наем в споделени къщи само за гейове. Можеш да си наемеш стая в такава къща и ще бъдеш сигурен,че съквартирантите ти са с твоята ориентация и ще ти е спокойно.
Има си гей заведения, сауни и круизинг клубове.
Вече има виза за новодошли, и ако нямаш търсена професия ще е много трудно да емигрираш.
Друг град подобен в Европа е Амстердам. Там също не е проблем да изразяваш свободно ориентацията си. С английски може да се работи.
В Брюксел, Берлин и Париж положението е същото.
В Испания също не е проблем. Има един гей град близо до Барселона. Казва се Ситджес и лятно време на всяка крачка виждаш гейове, като има и двойки, бутащи количка с бебе или малко дете държат за ръце. В някои държави е разрешено осиновяването на деца от еднополови двойки и ходят на почивка в Ситджес.
Испанският остров Гран Канария и по-точно градът Маспаломас е също мека на гей партита и целогодишно място за почивка с вечното лято там.
Ако знаеш английски ти препоръчвам Амстердам, а ако знаеш немски ти препоръчвам Берлин. И на двете места стандарта на живот е много добър, както и гей животът.
Надявам се да си добил представа за гей живота в западна Европа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker